Devil666 Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 Helló! a haverom azt mondta hogy a rockerek többsége az rpgket szereti de szerintem meg az fps-eket. Szeretném ha szavaznátok és főleg rockerek szavazzanak ha lehet. THX. Indokot írni nem szégyen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 sztem 1értelműen FPS! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traubisoda Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 fps bár rpgvel is elkúrtam nem kevés időmet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProZsolt Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 Én szeretek taktikázni és nem kevés időt töltöttem a Diablo világába szóval rpg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hundii Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 hát igazából mind2 de mostanában inkább FPS , de régebben meg rpg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo91 Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 én nem tudom eldönteni. az rpgk világa jobban teccik, de az fpsekkel is eljáccok. de szerintem ha rocker valaki, az nem szabja meg h fpsezik vagy rpgzik. az attól függ kinek mi teccik nem a zenei ízléstől. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 hát szeritnem a válrrol inditható rakéta az egy jó fegyver, az fps az nemtom mi lehet. ugyhogy rpg 4eva ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam51 Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 Én inkább valami jó kevertet szeretnék! Mármint játékot. Valami RPGFPSt ahol a zúzásért, meg a kombókért kapod az XPt és szintenként RPG szerűen fejleszthetet magad meg a fegyvereidet. (Nem szavaztam csak kommenteltem.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil666 Posted Július 25, 2007 Author Share Posted Július 25, 2007 asszem a stalker olyasmi multyn bár én csak singleval nyomtam , azét minden vágyam az hgy fpsRpg-t dobjanak ki tök állta lenne nagy városok járművek stb... és akkor szörnyeket/ embereket kéne eleinte irtani utána meg warokat kéne tervezni naon állat lenne de ez messze van még.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosad81 Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 a külömbség csak annyi h. egy fps-be skillek kellenek ,az rpg hez meg a spellek, én eggyértelműen fps párti vok, egy rpg-ben csak kattintgatni kell, egy fps viszont olyan mint egy sport, az győz akinek jobb reflexxei vannak, jobban céloz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychooo Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 Inkűább FPS, azért is mert angolul nemtok és RPG-éknél általában szükség van rá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapalo Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 donteni lehtetlen... FPS-sel akkor jatszom ha csak keves idom van, vagy ha unok nekifogni egy hosszu RPG kalandba.... maskor RPG... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kita100 Posted Augusztus 3, 2007 Share Posted Augusztus 3, 2007 Fps, mert sztem pörgősebb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerg0002 Posted Szeptember 29, 2007 Share Posted Szeptember 29, 2007 fps, könyebb beleélni magad a játékba, ebből kifolyólag jobb játékélményt biztosít...(már ha egy jó játékról van szó) érdekes, néhol kicsit parás, ellenben az rpg-nél ott oöda kattintasz valahova, odamegy a karakter, aztán visswzakattintasz, akkor vissza..parancsokat osztogatsz neki, és végrehajtja...de valahogy ez engem ilyen szinten nem tud lekötni. (megnézném, mikor lesz egy rpg játéknak olyan játékélménye, mint mondjuk a stalker-nek...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Szeptember 29, 2007 Share Posted Szeptember 29, 2007 Rocker vagyok és az FPS-ben sajnos szétidegelem magam és török zúzok ezért az RPG-k felé húzok! Különösen az MMORPG-k felé Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Szeptember 29, 2007 Share Posted Szeptember 29, 2007 RPG-nek egy szavazat. Az FPS-t nem tudom miért, nem nekem találták ki, sohasem tudtam megbarátkozni vele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NeuTriNo_ Posted Szeptember 30, 2007 Share Posted Szeptember 30, 2007 hát nálam valahogy az FPS jön be jobban, az RPG-t meg messziröl kerülöm... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Szeptember 30, 2007 Share Posted Szeptember 30, 2007 Az FPS sztem csak ideglevezetésnek jó egy zuzós pörgős metal zenével.Az nem hosszútávú. Szóval sztem RPG, ugyanis az alatt is lehet jó pörgős zene, és főleg instrumentális.Mondjuk a Final Fantasy 7 egy Boss zenéjét feldolgozták gitárral és nagyon állatul hangzik.De a nem gityós változata is, bár az midi, dehát régi játék Itt van (nem tudom az eredeti előadó nevét, ezért belinkelem ezt a videot) http://www.youtube.com/watch?v=5YPVz0ys4bo&mode=related&search= Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani930404 Posted Szeptember 30, 2007 Share Posted Szeptember 30, 2007 sztem 1értelműen FPS! Így van!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dezar89 Posted Október 1, 2007 Share Posted Október 1, 2007 Hátszerintem egyértelműen RPG! nem tom ti hogy vagytok vele de nekem nem egy jópár haverom akik elég kemény rokkerek és az RPG-t szeretik jobban! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Október 1, 2007 Share Posted Október 1, 2007 Hali ! Ugyan nem vagyok rokker , de az FPs-ek nagyon bejönnek !!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Október 1, 2007 Share Posted Október 1, 2007 Van pár rocker haverom és ők FPSekkel nyomulnak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopen Posted Október 2, 2007 Share Posted Október 2, 2007 RPG FPS Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Október 2, 2007 Share Posted Október 2, 2007 az RPG nem vitás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Október 2, 2007 Share Posted Október 2, 2007 rpg rulez Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel666 Posted Október 2, 2007 Share Posted Október 2, 2007 Hát, szerintem hangulatfüggő. Igazából én eljátszok egy jó RPG-vel is, akárcsak egy jó FPS-el. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost20 Posted Október 3, 2007 Share Posted Október 3, 2007 FPS !!!!!!!!!!!!! ROCK FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lennert Posted Október 29, 2007 Share Posted Október 29, 2007 Én nem vagyok rocker de az RPG-et jobban szeretem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bboss61 Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Most én mint "metáler" mit mondjak? Egy jó RPG jobban leköt. De ha unatkozom ilyen 10percekre az FPS jobb. De RPG-re voksoltam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 nem vagyok rocker de szerintem nem függ össze a zene meg a játéktipus vagyis attól még hogy rock-ot hallgat valaki nem biztos hogy rpg-vel tolja csak vagy hogy azt szereti Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts