realpat Posted Január 20, 2008 Share Posted Január 20, 2008 tépjük ki a rezet belőle és adjuk be a méhbe xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iiingyeenn Posted Január 20, 2008 Share Posted Január 20, 2008 Na és a Baggal mi lesz? Ha majd valakit elkap mit csinál vele? Eltűnnek a szobába kártyázás címén ÉÉÉSS nem történik semmi. Aggódok szegény Baggért. Csalafinta kérdés: a bagoly a fiúkat, vagy a lányokat szereti ? És milyen korosztályt részesíti előnyben? És a lánybagolynak mi a neve (csak kulturáltan). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matthew911 Posted Január 26, 2008 Share Posted Január 26, 2008 [érttelmes]-[hülye]-[totál barom] Ezek közül te a TOTÁL HÜLYÉK KÖZÉ TARTOZOL!!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt'83 Posted Január 27, 2008 Share Posted Január 27, 2008 ... És a lánybagolynak mi a neve (csak kulturáltan). Hát ez az! ezt a kérdést már én is felvetettem. Mert a faj neve a rézfaszú (cupropenis), de ugyenezen faj lány baglyait csak nem hívják így!? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt'83 Posted Január 29, 2008 Share Posted Január 29, 2008 Amúgy észre vettétek már, hogy a BKV éjszakai járatainak tájékoztatóin (ami a megállókba van kirakva), a rézfaszú bagoly képe van? Persze az egész ki van feketítve hogy nem legyen feltűnő az a vörös nemes szerve. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iiingyeenn Posted Január 29, 2008 Share Posted Január 29, 2008 A nappali járatok tájékoztatóin nincsennek? Ő az állcázás nagymestere, szóval meg se lepődök ha BKV-nak titulálja magát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
püski Posted Február 13, 2008 Share Posted Február 13, 2008 na ebbe belefutottam én is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt'83 Posted Február 14, 2008 Share Posted Február 14, 2008 Ezt hogy érted? Mibe futottál? Téged is elkepott a baglyunk? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roniii Posted Február 14, 2008 Share Posted Február 14, 2008 látom nagyon unatkoztál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__bagoly Posted Március 5, 2008 Share Posted Március 5, 2008 Valaki ismeri ezt a filmet? Nem is tudtam, hogy már film is készült róla. A rézfaszú bagoly színes magyar kisjátékfilm, 5 perc, 2006 rendező: Tóth Andrea zeneszerző: Ségercz Ferenc operatőr: Zsigmond Orsolya producer: Durst György hangmérnök: Wojteck Blazsczyk gyártásvezető: Gaál Zsófi vágó: Ambrus Réka, Bredár Zsolt szereplő(k): Mezei Gabriella Dávid Péter Losonczy Ádám Dimény Áron Erőss Anna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcjoent Posted Április 15, 2008 Share Posted Április 15, 2008 lol minekt a régi osztályfőnökünk baszogatott ezzelXDXDXDXD emléxek kibaszott jó kirándulások voltakXDXDXDXD amúgy a csajt kirúgták mert kiderült hogy agyilag nyekkkXDXDXD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokerarc Posted Április 16, 2008 Share Posted Április 16, 2008 dikmá ez sárgaréz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z$olesz Posted Április 17, 2008 Share Posted Április 17, 2008 baz+ enyire szart hogy RÖHÖGTEM mint a szar nocs a sok sazr szóért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szekelyj Posted Április 18, 2008 Share Posted Április 18, 2008 ti kib*szotthülyék vagytok! épp ezért ilyen vicces : Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_cornleone Posted Április 24, 2008 Share Posted Április 24, 2008 jah kovagom a rezet s eldom jo penzert Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangster_dany Posted Április 25, 2008 Share Posted Április 25, 2008 Nagyon ütött a videó Szerintem a részfaszú baglyok csak fiúk, és emberi nőket b*sznak, és azok megszülik a rézfaszú fiú baglyokat (az emberi sejtek nem kutyulódnak bele) akik tisztavérűek... Sőt, kitaláltam mégjobbat: a rézfaszúak ondójában kicsi embriók találhatók, a nők meg csak kihordják őket, és aztán a bagolyfióka megeszi a kihordóját.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ELKAPOTT A RÉZFASZÚ BAGOLY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SEGÍTSÉÉÉÉÉÉÉÉGGGGG !!!! SEGÍTSÉÉÉÉÉÉÉGGGG !!! MEG FOG ÖLNIIIIIII !!!!!!! NEM AKAROM !!!! NEM A-KA-ROM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy girl99 Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 ÚÚÚÚRRIISSTTEENNN !!!! Ha lenne a gumiszoba legbetegebb témája, ez bent lenne az első 3-ban!!!!!!!! :D Ja 1ébként a rézfaszú baglyok a tengerekben élnek, és tavasszal, a nagy árvizekkor felúsznak a folyókon és akkor kimásznak a partra, ha embert látnak és megtámadják és (ahogy eddig lett kitalálva) a nőkbe beleteszik a "kis embriójaikat" a férfiakat meg megeszik a péniszüknél kezdve és akkor az ő rézf*szuk is nő aztán meg megeszik a maradékot és maguk is nőnek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaten89 Posted Május 14, 2008 Share Posted Május 14, 2008 én élveztem, vissza is léptem még vagy 3 szor Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovetta Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 elkapott jajj de félek!!! amúgy én is rendeltem ilyen pólót nagyon király írtok egy pűt megadom a helyet ahonnan lehet rendelni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazlo Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 na ezt már én sem hagyhattam szó nélkül - kéész így születik egy legenda Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arbiter Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 Áááá ez már sok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
___bagoly Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 Látom napról napra szép lassan növekszik a legenda. xD xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 gyanús vagy te nekem rézf*szú bagoly...gyanús... fodrásznál voltál? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 Látom napról napra szép lassan növekszik a legenda. xD xD AZ igen csak az nem növekszik ami rézből van...vagy egyenes arányosság van a kettő között? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rézf...ú bagoly Posted Július 22, 2008 Share Posted Július 22, 2008 Aki esetleg még nem ismerné a "bagolyhimnuszt" : http://youtube.com/watch?v=GC05xm_4u9A Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rézf...ú bagoly Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 Rég nem hallottam a jó öreg Rézkukisról! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FerrariGabor Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 lol, még kisfilm is van róla:D amúgy ez mire jó? rézf...ú baglyas Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rézf...ú bagoly Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 Mármint mi mire jó? A Rézkukis? Pl. arra, hogy ellopkodja éjszaka az ágyad alól a fél pár büdös zoknijaidat. A viccet félretéve pedig egy igazi gumiszobába való téma szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt83 Posted Május 8, 2009 Share Posted Május 8, 2009 "S jöhet a rézfaxú bagoly, sálálálálálálá!" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts