Jump to content
PirateClub.hu

__bagoly

Veterán
  • Pontszám

    17
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

__bagoly's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. __bagoly

    Mi ez?

    Többnyire elemi részecskék (proton, neutron, elektron) vagy ezek építőelemeinek (pl.: kvarkok, bozook, hadronok, neutrino, müonok, stb.) energiáját növelik meg ebben a készülékben. Például oly módon hogy szó szerint gyorsítják őket extrém nagy elektromágneses térrel. Közben különféle kísérleteket végeznek. Vizsgájhatják pl a gyors részecske-anyag, részecske-részecske, vagy részecske-elektromágneses sugárzás kölcsönhatásokat is. Legalábbis ez rémlik róla. Régen volt már az a magkémia vizsga... Szerencsére!
  2. __bagoly

    Palik László

    Ma is mondott jó pár hülyeséget, de azért nem utálom.
  3. __bagoly

    Palik László

    Nekem sincs vele semmi bajom. Szeretem mikor ő van, mert akkor legalább lehet röhögni is a közvetítés alatt.
  4. __bagoly

    Mi ez?

    Ez egy olyan gép, amivel elektronmikroszkóppal megfigyelhetők a sejtek és a bennük lévő molekulák atomjainak méretét le lehet csökkenteni azáltal, hogy az atommagban lévő protonok méretét lecsökkenti. Bár kötve hiszem, hogy ilyen készülék létezne. Hiszen a kvarkokat hogyan lehetne összenyomni? Ott olyan erős nukleáris kölcsönhatások vannak, hogy azt a mi makroszkópikus rendszerünkben nagyon nehezen lehetne előállítani és egy kvark-párra öszpontosítani. (Soha nem hittem volna, de úgy látszik volt valami értelme annak is, hogy tanultunk magkémiát. )
  5. __bagoly

    happy tree friends

    Ilyen rész nincs is. Basszus, ezek nagyon szarok!
  6. Utálom: L.L. (azaz Leszophatsz Lúzer) Juniort, Dundikát, Ágicát és az összes hozzá hasonló egykori VV és BB majmot, Hajdú Pétert, mert minden interjújában azt bizonygatja hogy ő nem dagadt, pedig olyan mint egy disznó, Karafiát Orsolyát, ő csak szimpán idegesít és az sem tetszik rajta, hogy állandóan parókában van, Marsi Anikót, mert olyan lassan és beképzelten beszél, és én is utálom a TH-t. Egy kicsit utálom még Steiner Kristófot, azért mert buzi. Most más nem jut eszembe.
  7. __bagoly

    Ezt mindenkinek meg kell néznie

    És ez mire jó? Fog történni is valami?
  8. __bagoly

    Találd ki, mi van a képen!

    Ez most nekem szólt? Nem értem mért kéne rám haragudnod!
×
×
  • Create New...