Jump to content
PirateClub.hu

Zsolt.83

Felhasználó
  • Pontszám

    1
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Zsolt.83's Achievements

Totyogó

Totyogó (1/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Zsolt.83

    Beszarás! Egy hangra?!

    Én is meghallgattam és nem szartam be.
  2. Zsolt.83

    Előadók

    Yellow Gas Station
  3. Zsolt.83

    Előadók

    Favágók Uukk! Carl Orff másvalaki volt, Islander szerintem nem rá gondolt. Mondjuk Orff inkább komolyzenében jeleskedett pl. Carmina Burana. De végülis nem volt kikötve, milyen stílusú előadók lehetnek. Akár lehet írni Mozartot vagy Bachot is. Tényleg, őket már írta valaki?
  4. Zsolt.83

    Elkap a rézf***ú bagoly!

    Köszi, hogy megosztotted velünk! Ez a 18+-os video, még azokon is túltesz, amiket én találtam. Akik ezt csinálták, tényleg gumiszobába valók. Viszont nekem, a kedvencem amin nagyon röhögtem az ez: http://www.youtube.com/watch?v=BcWg8gGElM0&feature=related
  5. Zsolt.83

    Beszarás! Egy hangra?!

    Na ja! De ahogy elképzeltem, tényleg bevállna. Lehet, ki is próbálom!
  6. Zsolt.83

    Elkap a rézf***ú bagoly!

    Ezt most nekem írtad? Nem én nyitottam a topikot. Csak azért tetszett meg mert ez már tényleg annyira sz*r volt, hogy már jó! És hogy honnan szedtem ezeket a dolgokat? Google! Meg fogsz lepődni mennyi találat van rá.
  7. Zsolt.83

    Elkap a rézf***ú bagoly!

    Fúvószenei találkozókon erősen javallott kerülni a "rézfaszú bagoly" kifejezést mert ha egy volt bányászzenész magára veszi akkor futni kell:) ...
  8. Zsolt.83

    Beszélgetés egy robot csajjal

    Én ezt a Lafoxkát évek óta ismerem. Elég régen léptem be "hozzá". De legutóbb még elég szegényes volt a szókincse. Többször ugyanazokat kérdezte. Pl. hogy szeretem-e a gyerekeket, meg ilyenek. Meg mindig ugyanazokat a vicceket mondja.
  9. Zsolt.83

    Ki hogy ejti a Pirateclubot?

    Én pirateklubnak ejtem. De tényleg, hogy kellene helyesen, angolosan?
  10. Zsolt.83

    Coca vs Pepsi

    Egyik sem. Tesco gazdaságos Cola. Amúgy én is utálom a colát.
  11. Zsolt.83

    Off topic

    Elkapott a rézfaszú bagoly!
  12. Zsolt.83

    Elkap a rézf***ú bagoly!

    Ezt figyeljétek! Van még egy kis infóm a Cupro Penisről: A Föld és a Hold közt kb félúton van egy bolygó. Akkora mint a Föld, de éterikus anyagból van, emiatt teljesen átlátszó, és semmiféle ismert fizikai módszerrel nem lehet kimutatni a létét. E bolygón élnek a Rézfaszú Baglyok. E Baglyok említett nemes szerve természetesen nem a megszokott rézből van (mert azt ki lehetne mutatni), hanem a réz „éterikus lényegéből”, „szubtilis manifesztációjából”, és emiatt egészen különleges tulajdonságai vannak. E Baglyok sem a mi általunk ismert baglyok, hanem a „Bagolyság” absztrahátumai. De egyben különleges baglyok is: azzal foglalkoznak, hogy az emberek büdös zoknijait lopkodják. Emiatt tűnnek el gyakran a fél pár zoknik. Ezeket aztán e Baglyok a maguk bolygóján összehegesztik. Az ellopott zokni maga is „átlényegül” elvont „zoknisággá” az ellopás pillanatában, emiatt sem kimutatható. Az hogy mire kell e Baglyoknak a sok ellopott büdös zokni, és miként tudják a gyúlékony zoknikat hegeszteni, félelmetes hittitok, ezen gondolkodni sem szabad, ezt csak a beavatottak érthetik meg évtizedes ima és meditáció után, ám aki kételkedik benne, arra e Baglyok szerencsétlenséget zúdítanak, mert rézfaszukkal megszúrják az ilyen ember belső szerveit, ettől azok megbetegszenek és meghalnak!
  13. Zsolt.83

    Elkap a rézf***ú bagoly!

    Téged is ijesztgettek gyerekkorodban azzal, hogyha rossz leszel elvisz a rézfaszú bagoly? Akkor féltél, de most csak nevetsz rajta? Hát rosszul teszed, mert a bagoly igenis létezik!!! A National Geographic kutatóinak sikerült lefotózni a rézfaszút! Latinul Bubo Cupro Penis-t. Íme a bizonyíték:
  14. Zsolt.83

    Elkap a rézf***ú bagoly!

    Itt van külön a szövege is a baglyos számnak: Spatzen Jodler Sextett : Rézfaszú bagoly Rossz fát tett a tűzre Sanyi megbüntette őt a papi Bezáratta a padlásra a mumusnak szállására. Éjszaka majd eljön érted kiszívja a zsivány véred Minden csibész jól meglakol. Ref: Mert jön a rézfaszú bagoly sa-la-la-la-la-la-la Jön a rézfaszú bagoly sa-la-la-la-la-la-la (x2) Sanyi bizony vagány legény nem fél ő mert igen kemény. Bátran fel megy a padlásra hogy a baglyot pofán vágja. Lecsavarom a rézfaszát eladom és veszek piát Berugok majd mint egy bajor Ref: S jöhet a rézfaszú bagoly sa-la-la-la-la-la-la Jöhet a rézfaszú bagoly sa-la-la-la-la-la-la (x2)
×
×
  • Create New...