Nes-Thor Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 A minap szilveszter előtt a power csevegőben arról ment a vita, hogy torrenteket szeretjük jobban, vagy a warez oldalakat. Mivel hogy érdekel sokunk véleménye, ezért behoztam a témát ebbe a részbe, hogy megvitassuk, melyik a jobb. Én személy szerint a torrenteket jobban szeretem, ugyanis ott tényleg kiderül, ki bízik meg a másikban. Egyfajta kölcsönösség jellemzi ezeket az oldalakat. Ott aztán tényleg kiderül, ki az ingyenélő, és ki az aki tényleg tesz valamit az oldalért és a közösségért. Nos igen, akit meghívnak az ilyen zárt oldalakra, az azt mutatja, hogy az illető bizony már letett valamit az asztalra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 lol Báthory Éni s torrentra szavazok mer azért az valamijen fair megosztási módszer nem ugy mint a warez Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 Én meg inkább a warez oldalakat...azon belül is ezt az oldalt. Semmi bajom a fájlcserélgetéssel...de amikor 91%-om van letöltve...és megszakítják ahonnan szedem...az gáz! :S Szal szerintem...warez 4ever! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 Hali ! Én is a warez mellett voksolok ! Nem szeretem a torrentet , a fake meg egyébb leecher seeder problémák végett , meg az állandó harcot a letöltés/feltöltés arány kordába tartása sem az én stílusom , azért ketyegtetni a gépet , hogy az arányom megmaradjon , a félbeszakadt letöltésekről nem is beszélve ! De ez csak az én véleményem , tehát aki szereti , élvezi az csinálja , használja ! Senkit sem akartam ezzel a pár sorral elriasztani vagy megbántani ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 lehet rossztorrenten vagytok fent vagy nem tom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 Szerintem is warez! Azért mert a torrentnél az arányra oda kell figyelni warezon meg lehúzod és kész! Most meg hogy már din. IP-m van szinte mindent warezről szedek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoRo Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 én is warez párti vagyok, mert nekem sokkal gyorsabb prémium rapid acc-al leszedni a cuccokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 Na igen és mi van azzal akinek a routerja az apja szobájában van ezért gyak. úgy érzi magát h ő fix ip-s? (mint pl. én) meg torrent az általában igen gyors szokott lenni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4rc33 Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 Én is a Warez re szavazok igaz régebben Torrentről töltök néha a torrent azért jobb mert egybe tudod leszedni csak egy két dolog elég lassú e a warez hiába felvan darabolva mindig gyors (kivéve egy két oldal) Meg azért itt olyan feltöltők vannak akibe sztem már mindenki megbízik hogy télleg azt rakja fel! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 hát igen egy cipőben járunk Báthory Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lollercoaster Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 nekem a torrent jön be jobban, innen is csak zenéket szedek semmi mást, mivel torrenten nem kell a fix ip-m miatt tökölődnöm, és szerintem akkor szakad meg torrent vagy nem indul el ha még kezdő oldalon vagytok fennt ahol nincs elég torrent feltöltve, nincs elég felhasználó satöbbi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoRo Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 Na igen és mi van azzal akinek a routerja az apja szobájában van ezért gyak. úgy érzi magát h ő fix ip-s? (mint pl. én) Ezért kell a prémium acc. De most ha azt írod hogy " és akinek nincs rá pénze ? "... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 Nem ragoznám: Warez Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 Szerintem warez, de csak azért mert van premiumom rapidra Ki kéri? Ingyen odaadom (dehogyis ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomket Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 Nekem a warez jön be a torrentet nagyon nem szeretem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 Mindkettő jobb sztem,de a warez a legjobb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 Mivel pár helyen premiumos vagyok,jóval inkább a warez-ra teszem a voksomat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 aki dinamikus ip-s az inkább warez aki fix ip-s annak marad a torrent Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 Ez nem igaz, hiába fix az IP-m, warezpárti vagyok.. Próbáltam a torrentet, de ilyen net mellett nem könnyű bennmaradni az oldalakon. Letölteni letom a cuccot, de mire visszaseedeli... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychooo Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 Torrentet használok. Sokan panaszkodnak a sebbeségre. Általába én a 280as letöltési sebességem mindig kitudom vele használni. Másik dolg meg ha nagyon lassan jön akkor több dolgot töltök egyszerre. Letöltésért semmi pénzt nem adok ki, inkább jöjjön le 1 hét alatt a játék, zene vagy akármi, mint hogy még emeltdíjas sms-t küldjek érte. Rapid meg fix IP-vel kicsit nehézkes. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 alap, hogy torrent.. max sebesség mindig megvan, a többi meg nem érdekel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csuxxxeee Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 Torrent, mert rapidról fix IP-vel szedni elég gáz, és majdnem minden link rapidos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Január 2, 2008 Share Posted Január 2, 2008 Teszem hozzá...én is fixes vagyok...de akkor is warez 4ever! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Január 2, 2008 Share Posted Január 2, 2008 Nos, hát én arra gondoltam h szép kerek érvekkel jöttök, nem azzal h pl " a warez a jobb". Na de mindegy... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smurf Posted Január 2, 2008 Share Posted Január 2, 2008 Báthory: képzeld oda azt az indokot, h nem kell visszatölteni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Január 2, 2008 Share Posted Január 2, 2008 hát Smurf ez igaz de amig töltesz le addig megy felfele is és amig mást töltök le addig mehet az felfelel is igaz 1Mbps/368kbps-es netem van de még igy is tartom az 1es arányt midnenhol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Január 2, 2008 Share Posted Január 2, 2008 Na igen, de a visszatöltés gyakorlatilag megegyezik a feltöltéssel, sőt ha jó a ritmus, akkor túllépjük a warez letöltését is Egyszóval egy ilyen bizalom alakul ki a torrentezők között. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skyper76 Posted Január 2, 2008 Share Posted Január 2, 2008 Én mind a kettőt használom, de ha választani kell akkor torrentet választom mivel fix ip-s vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricsirke Posted Január 2, 2008 Share Posted Január 2, 2008 Mindkettő. Ha suliban vagyok torrent, ha meg itthon, akkor fórum. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
qrta14 Posted Január 2, 2008 Share Posted Január 2, 2008 igaz, h fix ip-m van, de én a fórumra szavazok! Igaz csak a pirateclub miatt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts