Jump to content
PirateClub.hu

MotoGP


grabo
 Share

Recommended Posts

Hali !

 

Szerintem még ezzel vár Talmácsi mert a 250-ben is elég nagy a nyüzsgés sok az ujonc és szerintem Talmát inkább a címvédés foglalkoztatja az idén !

hova vár?

rossi 29 éves talma 27 lesz nemsokára.rossi 7-szeres vb talma 1-szeres.én azt mondom hogy miután kirakták a ktm-től akkor felkellett volna mennie

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 576
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 3 weeks later...

Hali !

 

Úgy tűnik a mai napon a minden kedvencemnek bejött a verseny ! Rossi is nyerni tudott !!! Végre valahára ! Nagyon jól ment ! Minden tiszteletet megérdemel Lorenzo is aki egy hatalmas bukás és ha jól tudom lábtöréssel versenyezve lett a negyedik !

 

Végeredmény :

 

1 - Rossi

2 - Pedrosa

3 - Stoner

4 - Lorenso

Link to comment
Share on other sites

Na micsoda nap ... Rossi nyert és a legfontosabb, hogy Talma a 3. lett ... :)

Na ezekért a hírekért már megérte felkelni :)

Reméljük mostantól tényleg vége Talma pechsorozatának és már jöhetnek a dobogók és a győzelmek :)

Link to comment
Share on other sites

Hali!

Megnéztem mind a 3 versenyt . Talma 3.helye valóban bíztató ,de sok tehetség van a kategóriában :) 250-ben a ktm nagyon jó volt ,és pasini-nek szerencséje volt az utolsó kanyarban az elötte léve elszállt :D Motogp-ben én Pedrosa-nak szurkoltam de most ennyi volt a hondában :)

Link to comment
Share on other sites

Hálistennek végre dobogón Talmácsi! :) De azért nem volt ígyse százas a mocija: melegedett a motorja, és rossz áttétetelt tettek be, így nagyon hamar leforgott a motor! Jah és a nagy ellenfelek pl: Corsi, ezek mind elestek! :D

250-ben nagyon sajnáltam Takahasit! Honda nem fejleszti már a 250-es gépét, bravúros lett volna az a 3. hely! Sajnos nem jött össze! És még Barberát is sajnálom! Elfogyott neki a motorja, vagy mi?

Moto Gp: végre nem a Stoner nyert! Annyira nem szimpi nekem az a gyerek! Melandri meg ötödik szééép!

Link to comment
Share on other sites

nekem nincs bajom stoner-el ,pedrosa után ő a második favoritom :D szerintem fiatal és nagyón jó . Nem nyilatkozik hülyeségeket és nem lenéző. :) Capirossi lassan már nyugdíjba mehetne..úgysem fog már semmi nyerni .Melandrinak meg most ott a lehetőség de egyenlőre nem veri Stonert sem... :)

Link to comment
Share on other sites

Stoner ránézésre egy csöndes, szinte még kisfiú! De aztán amikor a páylára kerül! Emlékeztek a legutóbbi Spanyol nagydíj időmérőjén mit csinált Stoner? Szerinte zavarta Capirossi a gyorskörén, és kirugott oldalra Capirex felé! Tényleg szimpi! Meg tavaly is volt ilyesmi esete!

Capirossival az a baj, hogy kezd kiöregedni! hasonlít Coulthardhoz. A Mclarennél már alig tudott jó eredményt elérni, és akkor átment a Red Bullhoz, egy kisebb csapathoz. Néha villant egykét jó eredményt. Sztem Ő már csak hobbiból van ott! Ugyanez Capirossi. Átment egy rosszabb csapathoz!

Jah és véget ért Rossi nyeretlenségi sorozata! :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

elég izgalmas volta hétvége . Talmát sajnálom de valahogy ez most egyenlőre az ő hiábja ha nem derül ki hogy műszaki gond is volt . 250-ben Debon szépen ment ,kijárt már neki és a végén Simo nagyot ment és megelőzte Pasinit . A nagyoknál Rossi simán nyert ,Lorenzo szépen hozta be a motort a 2.helyre ,Pedrosát sajnáltam hogy a motor elfogyott alóla az utolsó pár körre :(:)

Link to comment
Share on other sites

Hali!

 

Háát Talmára nagyon dühös vagyok! Most, amikor a motorja tényleg egy világbajnok motorként működött, errefel elesik! A versenyen nagyon jól ment, 1 körben 4 motort előzött meg, az esőbe magabiztosan vezetett, errefel elesik!

Motogp: Lorenzo szenzációsan versenyzett törött lábakkal! Járni nem tud, de elképesztően motorozott!

Link to comment
Share on other sites

Amúgy nem értem, hogy lehet valaki egyszerre 14. meg 18?

Nagy szükség lett volna erre a 25 pontra, mert feljöhetett volna összetettben az első 3-ba, így meg még mindig nagy a hátránya, de legalább a motor hajlandó működni!

Link to comment
Share on other sites

Ezért lehetett két rangsorolása (14 ill. 18):

 

Nemcsak a 125-ös francia Grand Prix sikeredett kaotikusra a gyorsasági motoros világbajnokságban, hanem a verseny utóélete is. Az eső miatt negyedórára felfüggesztett verseny leintése után a francia rendezők rossz eredményt adtak közre, így Talmácsi Gábort is négy hellyel hátrébb rangsorolták.

 

Történt ugyanis, hogy a verseny félbeszakítása miatt „elvesztettek” egy kört a francia rendezők, ezért az utolsó előtti kör eredménye szerint tüntették fel a leintés után a beérkezőket.

 

„Nem tudom, hogy mi történhetett a leintés után, én a 14. lettem, ez biztos. Sajnálom az esést, a telemetria azt mutatta, hogy abban a kanyarban túlhúztam a gázt, és hiába nem éreztem, a műszer nem hazudik.”

 

„A motorom végig versenyképes volt a verseny elején, az esős időszakban pedig eldöntöttem, hogy nem fogok kockáztatni, mégis hamar elhúztam a többiektől. Aztán jött az esés. Az idén már minden rossz megtörtént velem, ami történhetett: kétszer megállt a motorom, volt rossz versenyem és el is estem, pedig ilyen már majdnem három éve nem fordult elő" – mondta Talmácsi Gábor a verseny után.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...