Jump to content
PirateClub.hu

Maximo

Veterán
  • Pontszám

    123
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Maximo

  • Születésnap 02/02/1988

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Ráckeresztúr

Legutóbb itt jártak

632 profil megtekintés

Maximo's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Maximo

    dobozos vs csapolt vs üveges

    Egyik ismerősöm sörszállító, és mesélte, hogy egy-két munkatársa lepisálja a dobozos sörös rekeszeket. És ezt nem csak kitalálta, szóval marad az üveges, bár már abban sem bízom. Inkább csapolt.
  2. A velem egykorúaktól mindig elfogadom - az idősebbektől néha - aztán gyorsan átfutom, de pár méteren belül mindig eldobom.
  3. Maximo

    Google vagy Yahoo

    A winfos és a gúgli 'barátok', múltkor közösen akarták kicsinálni a yahoo-t, ezért bár a gúglit sokkal töbször használom, inkább Yahoo párti vagyok.
  4. Maximo

    Melyik jobb Download manager ?

    Úgy látszik, csak mi ketten szavaztunk az FDM-re
  5. Maximo

    Ki lesz a 2008-as EB győztese?

    Horvátországra szavaztam, de igazából 7-8 csapat győzelmének örülnék ilyen-olyan okok miatt. Sajnos nem tudom, h az egyenes kieséses szakaszban ki-kivel ütközne, de egy horvát-török döntőnek örülnék. Á most nézem, nem Sükür lesz a török kapus. Már bukták is
  6. Maximo

    Ki hogy ejti a Pirateclubot?

    én ∏ráteklubnak ejtem, de sokat gondolkodtam rajta, aztán egyszerűen megoldottam, hiszen magyarok vagyunk, mondhatjuk ahogy akarjuk!
  7. Maximo

    A legjobb autó

    Az én kedvencem: Maybach Exelero Concept Car A 2660 kilós monstrum 4,4 másodperc alatt gyorsul nulláról százra, természetesen nyomatékváltós, ötfokozatú automata váltóval. Kézi váltóval a 2500-as fordulaton mért 1020 Nm először leölné a kuplungot, vagy ha a kuplung bírná is, akkor ledarálná a fogaskerekeket és oda a móka. A motor 700 lóerős, köbcentiből 5908 van. Fordulatszámra a dupla turbó és a széria motorhoz képest megnövelt, bődületes hengerűrtartalom miatt nincs igazán szükség. A maximális teljesítmény 5000-nél elérhető. Nardo-ban, az olaszországi nagysebességű körpályán kellett bizonyítania tudását az egyedi autónak. A Maybach Exelero itt 351,45 km/órás sebességet ért el. (Kerekeit a végsebesség mérésekor karbon korongokkal takarták le, ami csökkenti a légellenállást) Az ára elég húzós, kb az általatok felsorolt gépek felét megtudnám venni: 8 millió dollár(!).
  8. Maximo

    Fix vagy Dinamikus IP-d van?

    [quote name='==>Scooter:) sajnálom a fixeket viszont /részvétem/ Amióta a Rapid kitalálta a cicás-macskás hülyeségét, szerencsére csökkentek az olyan beszólások, h "vki töltse fel rapidra!" Korábban az ilyenektől idegzsábát kaptam (fix ip-s vagyok). Szal a dinamikusoknak sem fenékig tejfel az élet.
  9. Maximo

    MotoGP

    Amúgy nem értem, hogy lehet valaki egyszerre 14. meg 18? Nagy szükség lett volna erre a 25 pontra, mert feljöhetett volna összetettben az első 3-ba, így meg még mindig nagy a hátránya, de legalább a motor hajlandó működni!
  10. Maximo

    Hidrogén a telefonban

    Egész érdekes, bár néhány kérdést felvet: mi van, ha leejtem és kiszabadul a hidrogén?, ez mennyire biztonságos?, vagy a garancia hogyan történik?
  11. Maximo

    Élet az univerzumban

    Tegnap felraktam a gépre a BOINC-ot, remélem jó eredmény jön ki és elfogadják. Egyébként kiváncsi vagyok tényleg lesz-e vmi következménye a kutatásunknak.
  12. Maximo

    Lábbal együtt növő cipő

    Szerintem sokan menőségből cserélgetik a cipőjüket, ezért nem is értem a feltalálókat. Egyébként én addig hordom cipőimet amíg szét nem szakadnak.
×
×
  • Create New...