Jump to content
PirateClub.hu

Maximo

Veterán
 • Content Count

  123
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Maximo

 • Rank
  Jómunkásember
 • Birthday 02/02/1988

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Ráckeresztúr

Recent Profile Visitors

443 profile views
 • tzs76

 1. Maximo

  Angol szólánc

  ticket
 2. Maximo

  dobozos vs csapolt vs üveges

  Egyik ismerősöm sörszállító, és mesélte, hogy egy-két munkatársa lepisálja a dobozos sörös rekeszeket. És ezt nem csak kitalálta, szóval marad az üveges, bár már abban sem bízom. Inkább csapolt.
 3. A velem egykorúaktól mindig elfogadom - az idősebbektől néha - aztán gyorsan átfutom, de pár méteren belül mindig eldobom.
 4. Maximo

  Google vagy Yahoo

  A winfos és a gúgli 'barátok', múltkor közösen akarták kicsinálni a yahoo-t, ezért bár a gúglit sokkal töbször használom, inkább Yahoo párti vagyok.
 5. Maximo

  Melyik jobb Download manager ?

  Úgy látszik, csak mi ketten szavaztunk az FDM-re
 6. Maximo

  Ki lesz a 2008-as EB győztese?

  Horvátországra szavaztam, de igazából 7-8 csapat győzelmének örülnék ilyen-olyan okok miatt. Sajnos nem tudom, h az egyenes kieséses szakaszban ki-kivel ütközne, de egy horvát-török döntőnek örülnék. Á most nézem, nem Sükür lesz a török kapus. Már bukták is
 7. Maximo

  Ki hogy ejti a Pirateclubot?

  én ∏ráteklubnak ejtem, de sokat gondolkodtam rajta, aztán egyszerűen megoldottam, hiszen magyarok vagyunk, mondhatjuk ahogy akarjuk!
 8. Maximo

  A legjobb autó

  Az én kedvencem: Maybach Exelero Concept Car A 2660 kilós monstrum 4,4 másodperc alatt gyorsul nulláról százra, természetesen nyomatékváltós, ötfokozatú automata váltóval. Kézi váltóval a 2500-as fordulaton mért 1020 Nm először leölné a kuplungot, vagy ha a kuplung bírná is, akkor ledarálná a fogaskerekeket és oda a móka. A motor 700 lóerős, köbcentiből 5908 van. Fordulatszámra a dupla turbó és a széria motorhoz képest megnövelt, bődületes hengerűrtartalom miatt nincs igazán szükség. A maximális teljesítmény 5000-nél elérhető. Nardo-ban, az olaszországi nagysebességű körpályán kellett bizonyítania tudását az egyedi autónak. A Maybach Exelero itt 351,45 km/órás sebességet ért el. (Kerekeit a végsebesség mérésekor karbon korongokkal takarták le, ami csökkenti a légellenállást) Az ára elég húzós, kb az általatok felsorolt gépek felét megtudnám venni: 8 millió dollár(!).
 9. Maximo

  Fix vagy Dinamikus IP-d van?

  [quote name='==>Scooter:) sajnálom a fixeket viszont /részvétem/ Amióta a Rapid kitalálta a cicás-macskás hülyeségét, szerencsére csökkentek az olyan beszólások, h "vki töltse fel rapidra!" Korábban az ilyenektől idegzsábát kaptam (fix ip-s vagyok). Szal a dinamikusoknak sem fenékig tejfel az élet.
 10. Maximo

  MotoGP

  Amúgy nem értem, hogy lehet valaki egyszerre 14. meg 18? Nagy szükség lett volna erre a 25 pontra, mert feljöhetett volna összetettben az első 3-ba, így meg még mindig nagy a hátránya, de legalább a motor hajlandó működni!
 11. Maximo

  Hidrogén a telefonban

  Egész érdekes, bár néhány kérdést felvet: mi van, ha leejtem és kiszabadul a hidrogén?, ez mennyire biztonságos?, vagy a garancia hogyan történik?
 12. Maximo

  Élet az univerzumban

  Tegnap felraktam a gépre a BOINC-ot, remélem jó eredmény jön ki és elfogadják. Egyébként kiváncsi vagyok tényleg lesz-e vmi következménye a kutatásunknak.
 13. Maximo

  Lábbal együtt növő cipő

  Szerintem sokan menőségből cserélgetik a cipőjüket, ezért nem is értem a feltalálókat. Egyébként én addig hordom cipőimet amíg szét nem szakadnak.
×