Jump to content
PirateClub.hu

Éjszaka a múzeumban 3.


bikas
 Share

Recommended Posts

Igazolódott a papírforma, lesz Éjszaka a múzeumban 3., adta hírül az első két rész írója, Thomas Lennon. A premier, ha marad a 3 éves ciklus, 2012-re várható.

 

Senkit nem érhet meglepetésként a hír, miszerint lesz Éjszaka a múzeumban 3. Az információt Thomas Lennon, az első két rész társírója ejtette el az Access Hollywoodnak, mikor megjegyezte, hogy a szkript jelenleg is készül: "Hogy a francba ne készülne? Ami azt illeti, szerintem nagyszerű ötlet elkészíteni az Éjszaka a múzeumban harmadik részét."

30msjuo.jpg

 

A hír valószínűleg senkit nem ér meglepetésként, hiszen az első rész 574, a folytatás pedig 413 millió dollárt jövedelmezett világszerte, annak ellenére, hogy egyik sem volt különösebben kiemelkedő alkotás. Mindkétszer sajnálattal figyelhették a nézők, ahogyan a jó alapötlettel képtelen megbirkózni a Rózsaszín párducot is rendező Shawn Levy.

 

SG
Link to comment
Share on other sites

Remélem nem folytatják majd az előző két rész történetét és valami új dologgal álnak majd elő. Egy idő után ezek a folytatások elég unalmassá válnak, lassan már ott leszünk hogy Indiana Jones 233. rész..... akkor Éjszaka a múzeumban 15.. na jó ez még messze van :D ,de gondolom értitek mit akarok ezzel mondani. Nem is volt annyira jó története ennek, mint például a Karib tenger kalózainak hogy a folytatása valóban érdemes volt. De majd meglátjuk mit is dobnak össze :)

Link to comment
Share on other sites

Nem is volt annyira jó története ennek, mint például a Karib tenger kalózainak hogy a folytatása valóban érdemes volt.

 

érdekességképp elárulom, hogy a Karib tenger kalózait egyetlen, lezárt egészestés mozira csinálták, de mikor meglátták a sikerét azt mondták: ezt foltatni kell. El nem tudom képzelni, hogy mi ösztönzi az Éjszaka a múzeumban alkotóit arra, hogy folytassák.

Link to comment
Share on other sites

El nem tudom képzelni, hogy mi ösztönzi az Éjszaka a múzeumban alkotóit arra, hogy folytassák.

 

A válasz egyszerű, minél több pénz, ez film is amolyan blockbuster alapú mozi lett, szerintem az első volt a legjobb, s ott kellet volna abbahagyni

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

2006-ban az Éjszaka a múzeumban (Night of the Museum) 574 millió dollárt kasszírozott a mozikban, a három év múlva érkező folytatás sokkal szerényebben muzsikált, de azért csak kitermelt 413 millió dollárt. A két rész közötti 160 millió dolláros különbség nem riasztotta vissza a készítőket, tervezgetni kezdték a következő felvonást.

A Fox is lát még fantáziát (és profitot) a harmadik részben, bejelentették, hogy 2014 december 25-én bemutatják az Éjszaka a múzeumban 3-at. Shawn Levy üldögél a rendezői székben, az életre kelt viaszbábukkal ismét Ben Stiller társaloghat. Egyelőre nem tették közzé a történetet. Stillernek amúgy is szüksége van már egy szép sikerre, hiszen a Kertvárosi kommandó (The Watch) marhasága elhasalt és a Hogyan lopjunk felhőkarcolót (The Tower Heist) sem hozott úgy, ahogy várták.

 

Premier: 2014 december 25

 

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...