Jump to content
PirateClub.hu

peti.gaspar

Veterán
  • Pontszám

    194
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: peti.gaspar

  1. peti.gaspar

    Minecraft

    Igaz Gyuszi nem a játékkal van a baj, én is játszottam már vele x-box-on és akkor nagyon bejött, így gondoltam hogy itthon gépen jól ellennék vele ha nincs jobb dolgom,ránézésre úgy véltem hogy ezt 5 perc alatt telepítem,de nem jött be, ez van, és az a legnagyobb baj hogy igázbol nemtudom vivel van a probléma, de mindegy is, talán ha lesz jobb videókártyám kipróbálom mégegyszer. Üdv.:Peti
  2. peti.gaspar

    Minecraft

    Én feladtam a minecraft telepítését, tényleg sehogy se akar sikerülni, de azért mégegyszer kösz a segítséget. Majd ha veszek egy jobb videókártyát mégegyszer megpróbálom,esetleg ha valaki még tudna adni tippeket azokat megfogadnám és még próbálkozhatnék.
  3. peti.gaspar

    Minecraft

    Feltelepítettem a javat amit belinkeltél,fentvan a Directxv9.0 , csökkentettem a hardvergyorsítást és még mindig nem működik,most letöröltem a minecraftot,küldenél nekem egy linket hogy honnan töltsem le? Ha úgy se sikerül akkor lehet hogy kicsi a videókártyám hozzá.
  4. peti.gaspar

    Minecraft

    Köszi,igazábol tisztába vagyok vele,úgyis venni akarok egy jobbat a közeljövőbe,majd ha lesz időm kipróbálom a javat
  5. peti.gaspar

    Minecraft

    Hello! Én nekem egyszerűen sehogy sem akar működni ez a játék,próbáltam már rengeteg helyről leszedni,rengeteg videót néztem telepítésről,hibákról,most a hibák alatt értem azt a bad video driver hibát amit rengeteg embernek ír,sokan mondják hogy a hardvergyorsítást csökkentsem meg frissítsem a drivert de semeik se segít. Egy Nvidia geforce 5200-as (128 mb) videókártyám van,azon futnia kéne, szerintem a java programmal van baj,nemtudom hogy melyiket és hogy honnan töltsem le,egyszóval segítség kéne,java letöltési link, és akármilyen tipp hogy hogyan tudnám elindítani. Előre is köszönöm a segítséget! Üdv.:Peti
  6. peti.gaspar

    The Avengers - A bosszú angyalai

    Lassan már 1,5 hónapja megy a mozikban,igazán kihozhatnák legalább r5 minőségben.
  7. peti.gaspar

    The Avengers - A bosszú angyalai

    nem tudja valaki hogy R5 minőségben kb.mikor jelenik meg?
  8. peti.gaspar

    A Hobbit - The Hobbit

    Már egy jóideje nemírtam a témámba de ismét felkeltette az érdeklődésemet ez a film,nem sokat árul el az előzetes arról hogy mennyire lesz akciós,de szerintem egy izgalmaz,kalandos,látványos film lesz. Már várom,bár nem most lesz,ezért gondolkodom azon hogy el olvassam e a könyvet,belekezdek és majd meglátom hogy érdemes e kiolvasni.
  9. peti.gaspar

    Három testőr 3D

    Már két napja megy magyar szinkronnal a mozikban de még senki se tudta feltölteni,pedig már várom. Remélem nagyjából tényleg hű lesz a könyvhöz mert a könyv az nagyon jó.
  10. peti.gaspar

    Ki van a képen? II. felvonás

    Így igaz,valaki tegyen fel más képet ha lehet.
  11. Megjött Jackie Chan nagyszabású új filmjének előzetese Jackie Chan ismét egy történelmi film főszereplőjeként lesz látható a mozikban, ráadásul az 1911-ben nem csak játszani fog, hanem rendezi is a filmet. A magyar premierről még nincs információnk. Az iTunes Movie Trailers-en debütált Jackie Chan legújabb filmjének, az 1911-nek az előzetes. A Xinhai Revolution és The 1911 Revolution címen is emlegetett kínai történelmi dráma a Chan századik filmje lesz, s egyben a címbéli 1911-es kínai forradalom centenáriuma. Az akciósztár a főszerep mellett producere és rendezője is az alkotásnak, melyben olyan színészek játszanak, mint Jaycee Chan, Li Bingbing, Winston Chao, Joan Chen és Hu Ge. Az 1911 lesz az októberben Tokióban megrendezésre kerülő nemzetközi filmfesztivált nyitódarabja is, a hivatalos premierre pedig már szeptember 23-án sor kerül Kínában, míg 29-én a hongkongi mozik is bemutatják. Az amerikai mozizók az eredeti verziót október hetedikétől láthatják, de arról egyelőre még nincs hír, hogy itthon mikor kerül bemutatásra.
  12. peti.gaspar

    Drive

    most már fent van felirattal
  13. peti.gaspar

    Drive

    Én se tudok semmit csak hogy már 15.-én,16.-án elkezdték vetíteni.Itt már angolul fent van http://www.pirateclub.hu/index.php?showtop...87&hl=drive és szerintem pár nap múlva felteszik feliratosan is.
  14. A majmok bolygója 2 - Tervek a folytatáshoz Vicces kimondani, mikor egy előzményfilmnek van folytatása, de Rupert Wyatt nem poénból nyilatkozta eme hírt, hanem nagyon is komolyan gondolja a majmok későbbi visszatérését. "Forradalmat hoz a fejlődés" - reklámozza a hivatalos hazai A majmok bolygója: Lázadás plakát, de meddig tart a fejlődés és Rupert Wyatt, valamint tehetséges bandája egy második előzményfilmben tovább követheti az emberi tulajdonságokat birtokló majmok fejlődését? Külföldön sikeres rajtott vett a film így annak rendje és módja szerint máris szóba került a folytatás: Wyatt elmondta, hogy tervei alapján 8 évvel járnánk a Lázadás cselekményei után és a majmok háborúban állnak az emberekkel, fiatal katonáik épp ugyanazt érzik, mint az emberek frissen besorozott bakái. Bemutathatnák a majmok másoláson alapuló kultúra-kialakítását, hogyan fejlődnek magasabb szintekre az embereket tanulmányozva. A folytatásban az emberek a föld alá szorulhatnak és itt próbálnak meg túlélni, valamiféle ellenállást tanúsítani az elnyomó emberszabásúak ellen, de a felszínt csak gázmaszkban közelíthetnék meg a vírusok miatt. A Majmok bolygója 2 még nem kapott engedélyt a 20th Century Fox-tól, de ez bármikor megtörténhet.
  15. peti.gaspar

    Vasököl

    Vasököl promovideó:
  16. Így készültek a majmok az új Majmok bolygójához
  17. peti.gaspar

    The Expendables 2.

    71 évesen elég jól tartja magát
×
×
  • Create New...