Jump to content
PirateClub.hu

Rocky 7!?


peti.gaspar
 Share

Recommended Posts

Rocky 7


first-photo-of-sylvester-stallone-in-the-expendables-2.jpg

Te kinéznéd belőle hogy 63 éves és még meg akarja csinálni a Rocky 7-et?


rocky.jpg

Rocky 6-ból van a kép


Sylvester Stallone a Tele5 német csatornának adott interjújában elárulta, hogy már dolgozik a Rocky 7-en, annak ellenére, hogy felesége és gyermekei elég kínosnak érzik, hogy ennyi idősen újra fel szeretné venni a kesztyűt.
“Tisztában vagyok vele, hogy nagy valószínűséggel bohócot csinálok magamból, ha így, 60 év felett egy újabb Rocky filmet forgatok – mondta a 63 éves színész rendező, aki ezzel azt is tisztázta, hogy nem csupán a rendezés vállalja, hanem valóban újra ringbe száll a címadó bokszlegenda szerepében. “Azt is tudom, hogy rengeteg kritika fog érni emiatt. Még a feleségem is azt mondja, ne tegyem. De megmondtam neki: ha nem próbálom meg, azt mindig bánni fogom.”
Majd hozzátette: ” Tudom hogy röhejes, és mindenki nevetni fog rajtam. Én is nevetni fogok. De tudom azt is, hogy sikeres lesz a film, ha megcsinálom – nem a boksz miatt, hanem miattam”
Stallone már 2006-ban sem volt fiatal, az akkor bemutatott “Rocky Balboa,” azonban sokak szerint a széria egyik legjobb része lett – bizonyított a mozikasszáknál is, 24 milliós költségvetéssel 155 milliós bevételt ért el…
Link to comment
Share on other sites

Szerintem ezt a sorozatot már a 4. rész után be kellett volna fejezni.

A Rocky 6 is elég gyenge volt: a harc jelenet a rossz utómunka miatt élvezhetetlen volt, az ellenfele nem volt valami érdekes karakter (Apollo, Clubber és Drago után...) és a történet is elég hihetetlen volt.

Link to comment
Share on other sites

Egyetértek abban, hogy a Rocky-szériát a negyedik film után le kellett volna zárni, bár az ötödik rész még azért elment, a hatodik már csak "rókabőr" volt, semmi több, mint csupán pénzszerzés céljából összehozott alkotás, amit a nevével akartak eladni (csakúgy, mint Stallone másik nagy sorozatának "újkori" része, a John Rambo - egyébként ennek is készül a folytatása, ez lesz az egyik film az Expendables után). Ugyanez a helyzet a tervben lévő hetedik résszel is, jó nem sülhet ki belőle, legfeljebb a pénzbevétel felelhet meg a készítők várakozásainak, ezt még maga Stallone is bevallja. De ez az újabb próbálkozás (legalábbis az én szememben) semmit nem von le abból, amit ő eddig letett az asztalra. Engem egyébként a hírt olvasva kicsit megdöbbentett, hogy már 63 éves :blink: , mintha csak nemrég jöttek volna a legsikeresebb filmjei, tényleg nagy színész. ;)

Link to comment
Share on other sites

Nekem szinte mindegyik Rocky tetszett de mondjuk tényleg be kellett volna fejezni a 4.-nél mert az 5 már nem nagyon tetszett mert azt a tommy-t tanítja de a vége tetszett amikor az utcán rocky és Tommy bunyózik.

A hat nekem tetszett mert kellett a Rocky-nak egy befejezőrész hogy utoljára ringbe száll de ez a Rocky 7 már nem tudom miről szolhatna.

Link to comment
Share on other sites

tényleg nagy színész. ;)

 

Nem tudom, hogy ezt csak viccből mondtad vagy komolyan? :huh:

Vannak Stallonénak jó filmjei, de ne kerteljünk: mint színész pocsékul játszik! A Cop Land az egyetlen film, amiben egész jól alakított.

Link to comment
Share on other sites

Én örülnék egy 7. résznek, nagyon szerettem az összes Rockyt, kivéve a 4.-et, azon azt hittem bealszok Apollo halála után...

Szerintem a 6. rész hozta az előző részek színvonalát, habár nem lett olyan jó, mint az első kettő. És szerintem hihetetlen sem volt, rókabőrhöz képest eléggé logikus sztorivezetést kapott, ilyen kb. a való életben is megtörténhetne. ( Max. azért nem, mert a kihívást elutasították volna. )

És nem értem miért szánalmas az, hogy ringbe száll? Szerintem becsülendő, ha valaki ennyire hű az álmaihoz ( már ha tényleg erről van szó... de kb. mennyi annak az esélye hogy erről van szó? xD ) és ilyen idősen is végbeviszi azt. És nevetségesnek sem nevezném, öregnek öreg, de nagyon jó formában van, akkor meg miért ne?

 

Arra leszek kíváncsi, hogy a szereplőgárda megmarad-e ( pölö Milo Ventigmila ) a 6.-ból.

Link to comment
Share on other sites

zseniális? Ne vicceljünk már... Akcióban ász, egysorosokat is jól nyomja, de sosem színészkedett még csak kiemelkedően sem. Az utolsó Rockyban már a felvarott szemöldöke kifejezetten zavaró volt.

Láttad te a Rockyt eredeti nyelven?!Jelölték oscar-díjra is.Szóval azért olyan pocsék nem lehetett..!

Link to comment
Share on other sites

Egy Oscar jelölés nem jelenti azt, hogy valaki jó színész: Kevin Costner-t is jelölték, attól még tehetségtelen, Nicolas Cage pedig nyert is egyszer...

Másik pedig, hogy ez nem úgy működik, hogy 1-2 hiteles alakítás feledteti a többi 30 pocsék szereplését!

 

De ha már mindenképpen a díjaival akarsz dobálózni, akkor tessék:

7 alkalommal jutalmazták Aranymálna díjjal (Legrosszabb színész kategória), és még vagy egy tucatszor jelölték is.

2000-ben pedig megnyerte az aranymálna "Worst Actor of the Century" (Az évszázad legrosszabb színésze) különdíját.

Forrás: IMDB.

Link to comment
Share on other sites

Nem tudom, hogy ezt csak viccből mondtad vagy komolyan? :huh:

Vannak Stallonénak jó filmjei, de ne kerteljünk: mint színész pocsékul játszik! A Cop Land az egyetlen film, amiben egész jól alakított.

Jogos, nem fogalmaztam elég pontosan. Természetesen én sem olyan értelemben gondoltam, hogy nagy színész, hanem arra próbáltam utalni, például hogy megannyi olyan filmje van, amit mindenki ismer (a Rocky-tól elkezdve a Rambo-n át az Állj, vagy lő a mamám! és ehhez hasonló vígjátékokig :) ), nincs ember, aki ne tudná, hogy ki az a Sylvester Stallone, stb. Jóllehet a játékával enyhén fogalmazva nem tartozik a legnagyobbak közé, de kultikus alak a filmvilágban, ez vitathatatlan. ;)

Link to comment
Share on other sites

Láttad te a Rockyt eredeti nyelven?!J

Ne sértegess légyszives, filmet csak eredeti nyelven nézek.

 

Jelölték oscar-díjra is.Szóval azért olyan pocsék nem lehetett..!

 

Jelölték, mert jól alakította a fapofájú, fájdalmat nemismerő boxolót. Tényleg, ez már egy D Day-Lewis-os Vérző olaj-al felér.

 

hopdinZ: az Arany málna az egy vicc, azzal ne mérjük valaki tehetségét, hogy kapott-e ilyen förtelmet, vagy nem. Ez mondjuk nem változtat azon, hogy Sly mennyire nagy színész.

 

Stalone, jókor volt jó heyen. Az akciófilmek virágzásánál pont az ilyen kulturistákra volt szükség (Arnie, Sly), és ő tagadhatatlanul a legjobbak között volt az ismert testépítők köreiben.

Link to comment
Share on other sites

vassadi álláspontjával értek egyet.

hopdinZ (feltételezem 18-25 közötti az életkorod, ha mégsem akkor bocsáss meg) azt nem mond, hogy Te nem a Rambo és Terminatoron nőttél fel, aranymálna ide vagy oda ;) ,igen is jó filmeket csináltak anno. Nem volt nagy színészi játékuk, de abban az időben legalább ütött akkorát a Rambo első része, mint most az Avatar, mindenki arról beszélt.

Kevin Costnernek is vannak tűrhető filmjei (bár régebbi mind persze) waterworld, farkasokkal táncoló...

Nikolas Cage pedig egyáltalán nem csinál rossz filmeket. És itt nem csak a GhostRiderre gondolok.

 

Visszatérve Sly-ra, nekem a Rocky sorozat az első 3-4 részben kifújt, nálam Dolph Lundgren volt az utolsó ellenfele.

Nem követem ezt a sorozatot.

Maradjunk annyiban, nem éppen No1. színész, de vannak (sok) jó filmjei.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Nem volt nagy színészi játékuk, de abban az időben legalább ütött akkorát a Rambo első része, mint most az Avatar, mindenki arról beszélt.

ember, épp ez a lényeg. Az Avatarban, éppúgy, mint a Rockyban a színészek átlagosak (Avatarban még gyengébbek). Sztem hopdinz sem mondta, hogy rossz film, de a színészi játék egyáltalán nem kiemelkedő.

Link to comment
Share on other sites

Na hát végigolvastam a hozzászólásokat.

Szerintem sylvester stallone igenis nagy színész!!

A Rambóból hogyha csak az első része lett volna akkor is emlékeznénk 28 év után is a Rambó 1-re.

Szerintem az Avatar is nagggyon jó volt de tényleg nem nagyon fogunk rá emlékezni 28 év után.

És syl-nek rengeteg filmje van ami nagyon jó,lehet hogy nem az ő alakítása miatt de a filmjei általában mindíg jók!!!

És a filmjei is azért jók mert sok filmének a forgatókönyve is jó mert Syl volt a forgatókönyvíró!!

Nekem Stallone 44 filmjéből kb. 20 tetszik.

Nicolas Cage is jó színész,vannak jó filmjei de mondjuk az utóbbi 4-5 évben nem nagyon csinál jó filmeket

Kivéve a nemzet aranya 1-2 és a szelemlovas!!

Mostanában még a régi nagy színészek se tudnak igazán jó filmeket csinálni,nekem a régi színészeknek a régi filmjei tetszenek leginkább bár van nekik számos jó új filmjeik is.

Link to comment
Share on other sites

Nem attól lesz valaki jó színész, mert jó filmekben szerepel. Sajnos sokan e szerint ítelnek meg egy színészt... Én azt cáfoltam, hogy Stallone "nagy színész", egy szóval sem említettem, hogy a filmjei szarok lennének.

Én is a Rambo és Rocky-n nőttem fel, egy tucatszor láttam mindkét filmet és kedvelem is Stallone-t, DE ettől még észreveszem, hogy tehetségtelen - és ezzel gondolom Ti is egyetértetek.

 

hopdinZ: az Arany málna az egy vicc, azzal ne mérjük valaki tehetségét, hogy kapott-e ilyen förtelmet, vagy nem.

 

Most én is mondhatnám, hogy ,,ne sértegess légyszíves" :D. Tudom, Anthony Hopkins-t és Jack Nicholson-t is jelölték már, ettől függetlenül zseniális színészek.

Csak azért említettem mert Pista az Oscar jelölését hozta fel, gondoltam nem tudja, hogy Stallone díjaival és jelöléseivel érvelni elég nevetséges. :)

Link to comment
Share on other sites

Nicolas Cage is jó színész,vannak jó filmjei de mondjuk az utóbbi 4-5 évben nem nagyon csinál jó filmeket

Kivéve a nemzet aranya 1-2 és a szelemlovas!!

 

Nic Cage sem átlagon aluli(nem is nagyon felüli) színész, de ő sem a mimikájáról híres. Nemzet aranya 1,2 és Szellemlovas? Előbbi egyszer nézve elmegy, ha már semmi más nincs, a Szellemlovas megy egy vicc.

Link to comment
Share on other sites

Most vedd a mostani filmjei közül a képletet és a veszélyes Bangkokot és a szellemlovast,melyik volt ezek közül a legtűrhetőbb??

Szerintem a veszélyes Bangkok unalmas volt a képletnek az elején minden jót részt elsütöttek utána tiszta uncsi volt és hülyén lett vége.

Nekem ez a véleményem de másnak lehet más véleménye is.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...