Jump to content
PirateClub.hu

18 gombos harci egér jelent meg


hankock
 Share

Recommended Posts

Réges-régen még csak két majd kicsivel később már három gomb volt az egéren. A fejlődési folyamat során a gombok száma növekedett majd megállt egy ponton és az érzékelő technológia valamint más funkciókra került a hangsúly. A WarMouse cégnél azonban úgy vélték a hagyományos 3 vagy 5-8 gombos egerek nem nyújtanak elegendő funkciót ezért megalkották az OOMouse nevű vezérlő eszközt 18 gombbal és analóg joystick-al az oldalán.

2.jpg

Az OOMouse vagy teljes tevén OpenOffice Mouse egy különleges egér annyi gombbal, hogy első pillantásra akár tréfának is tűnhet az eszköz, pedig nagyon is komoly irányító eszközzel van dolgunk. A cincogó 18 programozható gombbal rendelkezik, melyen az egy illetve két kattintásokhoz is külön funkciókat rendelhetünk. Ezen felül, minden gombhoz lehet egyszerű funkciót, billentyűkombinációt vagy komplex makró funkciót is rendelni. Az egér 512 kB-os Flash Memóriával rendelkezik és a kezelőprogram 63 profilt képes eltárolni, melyek közül 20-at készen kapunk a legnépszerűbb szövegszerkesztő és grafikus alkalmazásokhoz, mint az OpenOffice vagy az Adobe Photo Shop. Az egér oldalsó analóg joystick megoldása opcionálisan 4,8 vagy 16 parancsot tud indítani. A széleskörű funkcionalitás nemcsak alkalmazások, hanem játékok során is jól jöhet, ahol összetett funkciókat tudunk a kezünk ügyébe helyezni, egyszerűen elérhető formában.

 

Az OOMouse 75 dolláros áron kerül majd forgalom és az optikai rendszereének érzékenysége 400 és 1600 dpi közt állítható.

(itextreme)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Nekem 5 gombos egerem van, de ebből kettőt(ami az oldalán helyezkedik el) rengeteg játék nem is támogat! :angry: Igaz ez az egér nem játékra készült, de akkor meg minek rá + 18 gomb + joyszick? :D A végén még kitalálják, hogy a kis méretű egéren legyen a 108 gomb, a nagy billentyűzeten pedig csak 3. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...