vfts96 Posted Szeptember 12, 2009 Share Posted Szeptember 12, 2009 Melyiket utáljátok jobban,a szúnyogot vagy a legyet? Én a szúnyogot,mert mindig összecsípnek és a hangjuk is idegesítő! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolexr Posted Október 15, 2009 Share Posted Október 15, 2009 mind a kettőt, de leginkább a szúnyogot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
analis Posted Október 17, 2009 Share Posted Október 17, 2009 nekem is inkább a szunyog Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoldyandras Posted Október 19, 2009 Share Posted Október 19, 2009 Egyértelmű, h szúnyog. A légy csak akkor idegesít, ha ott van, a szúnyog még utána 2 napig. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
camplazlo Posted Október 20, 2009 Share Posted Október 20, 2009 Inkább a legyet. Mert van az a pofátlan fajta, amelyiket ha hesegeted leszáll rólad de nem megy 6 kört, mint a többi, hanem egyből visszaszáll rád. És amúgy is, a szúnyogot könnyebb lecsapni kézzel:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GigantX Posted Október 22, 2009 Share Posted Október 22, 2009 Egyértelmű hogy a legyet... A szúnyog ritkábban mászik rá egy adag s**rra azután meg a kajára, amúgy meg a szúnyog engem valamiért kerül... nyáron egy csípésem se volt, pedig kint voltam a szabadban egész nap (~10-24) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tintinkecske Posted Október 24, 2009 Share Posted Október 24, 2009 Mind2 utálatos egy teremtmény! Tehát mindig legyen nálunk rovar írtó és légycsapó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead0709 Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 fuu én ki tudnám írtani mind 2 a földröl nem is tudom mi a halálért vannak ilyen dögök idegesit a másik meg viszketést okoz wááá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED 659 Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Szúnyogot! Főleg mikor elalvás előtt ott b*ssza magát a fejem felett és nem hagy aludni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam_ Posted Július 18, 2010 Share Posted Július 18, 2010 Szúnyog. Mostanában nagyon agresszívak. :S "Elvileg" minden állatnak van szerepe.. De őszintén, a szúnyognak mi a szerepe? Hirtelen nem jut eszembe semmi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smirre Posted Július 18, 2010 Share Posted Július 18, 2010 A szúnyogok, bár engem csak ritkán szúrnak meg, a zümmögésük viszont kegyetlen idegesítő. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger105 Posted Július 19, 2010 Share Posted Július 19, 2010 Nálam egyértelműen szúnyog mert szörnyű a hangja, plusz viszket is miután megszúr, de azért a légy se egy szent állat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Augusztus 14, 2010 Share Posted Augusztus 14, 2010 ...a légy se egy szent állat És ahogy az avatarodon látom, a macska se... <_< Amúgy mindkettő idegesítő, nekem inkább légy, mert a szúnyogok nem szeretik a véremet szerencsére. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Augusztus 15, 2010 Share Posted Augusztus 15, 2010 Spec a sszúnyogot utálom jobban mert a légy az csendben van éjszaka ha nem talál nagyobb fényforrást..meg ha talál is ott csücsül s nem azt várja hogy mikor vagy már félalvó állapotban majd elkezd a pofád körül zümmögni mint a szúnyog....szúnyoggal se lenne bajom felőlem csipkedhetne...csak csendben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
00iq Posted Augusztus 15, 2010 Share Posted Augusztus 15, 2010 A szúnyog, mert egész éjszaka zúg a fülembe, és a sötétben azt se tudom hol van hogy kinyírjam mielőtt rácsatlakozna az ereimre... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 15, 2010 Share Posted Augusztus 15, 2010 A legyet könnyű észrevenni, nem csíp meg.Lecsapni sem olyan nehéz. A szúnyogot nehéz észrevenni, jól tud lapulni, extra idegesítő, és ráadásul csíp is. Szóval a szúnyogot utálom jobban, nem bánnám ha elpusztulna mind Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bubo_Cupropenis Posted Augusztus 17, 2010 Share Posted Augusztus 17, 2010 A szúnyogot! Csíp és aludni se tudok tőlük. Mindig felébredek a hangjukra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Augusztus 18, 2010 Share Posted Augusztus 18, 2010 Szúnyog mert nem tudok tőle aludni és csíp.A légy legalább este csendben van. Viszont az belepheti az ételt de lecsapom gyorsan. Így marad a szúnyog. :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerirobi Posted Augusztus 27, 2010 Share Posted Augusztus 27, 2010 A szúnyog ,de nem csak a légy vs szúnyog közül hanem az összes élőlény közzül a szúnyogot utálom a legjobban. Idegesítő a hangja, csíp ja és már lecsapni se olyan könnyű már mint régen. Nem is tudom hogy minek lett a szúnyog megteremtve a Földre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cadarn Posted Augusztus 27, 2010 Share Posted Augusztus 27, 2010 A szúnyog minek léte felől érdeklődőknek: Ha minden igaz a szúnyog lárvája táplálék halak, madarak és a szitakötő lárvája számára Amúgy a már fent említett éjszaka fej körül köröző, aludni nem hagyó szúnyog a legidegesítőbb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyapy Posted Szeptember 29, 2010 Share Posted Szeptember 29, 2010 a szúnyog a legborzalmasabb idegesítő nagyon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
14Iverson14 Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 én a szunyogot utálom legjobban főleg mikor nyáron aludnék és a fülem fölött zúgg meg repked na olyankor tombol csak igazán, főleg ha egész északa ott szerencsétlenkedik :angry2: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Idakor Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 A legyet, mert a szúnyog legalább házhoz jön a pofonért. Rohadt legyek meg volt már, hogy ötösével mászkáltak a tévén. Pedig hálós az ablak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csubi182 Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 én a szúnyogot utálom. állandóan összecsípnek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Március 2, 2011 Share Posted Március 2, 2011 Én a legyeket utálom jobban, mert a szúnyogokat túlságosan rühellem ahhoz, hogy nyerni hagyjam őket abban, hogy melyiket utálom jobban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Március 3, 2011 Share Posted Március 3, 2011 Hát télen a legyet mert köröz a fejem felett és mire lecsapnám elszáll xD Nyáron meg a szúnyogot de azt rohadtul. Éjjeli zümmögésétől kiráz a hideg annyira idegesít -.- Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted Március 3, 2011 Share Posted Március 3, 2011 A szúnyogokat kevésbé szeretem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Empelord Posted Március 5, 2011 Share Posted Március 5, 2011 A legyet gyűlölöm a szúgyog sztem egy fokkal jobb mert lassabb és könyebb védekezni ellene sőt izgi amikor este vadászol rá . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ki26 Posted Március 15, 2011 Share Posted Március 15, 2011 A szúnyogokat nagyon utálom, mert állandóan összecsipkednek és mindenhol viszket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts