Jump to content
PirateClub.hu

zoldyandras

Veterán
  • Pontszám

    92
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: zoldyandras

  1. zoldyandras

    Windows 7

    Jogos... x) x) Fut, azóta is minden rendben van. A melegedés meg lehet, hogy azért van, mert 2 éves laptop, mióta meg van nem portalanítottam a szellőzőrendszerét. :S
  2. zoldyandras

    Windows 7

    Sziasztok! 32 bites windows7-em volt a laptopomon (3GBRam-os, Intel Core2Duo, T5800) egészen 2 nappal ezelőttig. Újrahúztam, de ezúttal egy 64bites verziót telepítettem fel. Azon kívül, hogy kicsit melegebb a vas, nem észleltem rendellenességet, ennek ellenére nem vagyok biztos benne, hogy okos dolgot tettem... Szerintetek?
  3. Szia Dadus! A ventillátor tisztességesen dolgozik, plussz egy laptophűtő is segít neki. A memóriatesztet megpróbálom bár hallotam már vkitől h. egy ilyen tesztelőprogram 3 óránál előbb nem végez és ha kerek 2 óránként kikapcsol a gépem nem tudom, hogyan kivitelezhető a dolog. Viszont sikerült beállítanom, hogy hiba esetén ne induljon újra a gép és elolvastam a "blue screen error"-t és beírtam google- ba a hibakódot: "STOP 0x00000098". Mindenhol azt írták róla hogy ez a béta verziós win7-ek gondja és a probléma megoldható egy végleges windows7 telepítésével. Úgy gondolom, h. érdemes ezt is megpróbálnom, mert ~novemberben töltöttem le - elég gyanús, h akkor ez egy béta verziós win. Ha jutok valamire vagy akár sikerült megoldanom a problémát mindenképp megírom. Sok köszönet a tanácsokért! Üdv: zoldyandras u.i: ezt írja ki:
  4. Sziasztok! Lassan egy hónapja csinálja a laptopom, hogy 2 óra működés után magától újraindul. A kijelző elsötétül, azután 1-2 másodpercre bevillan valami kék alapon fehér felirat amiből csak annyit tudtam belőle elolvasni, hogy problem detected - vagy valami ilyesmi, mert tényleg csak felvillan egy pillanatra azután pedig újra indul. Az egyik haverom azt mondta, hogy tuti memóriaprobléma. Én azért próbaként újraraktam az op. rendszert de ugyanúgy csinálja. Az op. rendszerem Windows7 3GB-Ram van benne. Találkoztatok már ilyennel? Ha igen/nem szerintetek mit tehetnék? Előre is kösz a segítséget!
  5. Én nem figyelem de mellbe vágott, hogy az embereknek több mint a fele eltenné... Fel lehet ezt fogni életrevalóságnak is, de én biztosan furán érezném magam ha elraknám...Dehát úgy tűnik ez a magyar virtus.
  6. zoldyandras

    Az évtized legjobb sorozatai

    Supernatural 4 ever!!!!!!!!!
  7. zoldyandras

    hogyan kérjek cigit?

    Kérjél személyit, vagy menj máshova. én 18 vok 5 éve cigizek. szégyellem, de nem tom letenni, szal tedd le amíg lehet!
  8. zoldyandras

    Boot probléma

    Sziasztok! Nekem például az volt a gondom, hogy win 7 loaderrel használhatatlanná tettem az op rendszeremet, HP laptopon. Gondoltam, felrakom az xp-t ; az a biztos. Még be is bootolt, de közvetlenül a telepítés előtt beütött a kékhalál. Mint kiderült az újabb verziójú Laptopokra nem lehet xp-t tenni... ez van. Ez csak egy példa, hogy nemcsak a CD-vel lehet gond.
  9. Ez sátáni... már csak idő kérdése, h. embereken is alkalmazzák. Ha viszont ez bekövetkezik, asszem kezdhetünk félni.
  10. Ha egy ilyen cucc települ a gépre alap, h újrarakom a rendszert. Nem kérek én pandáktól kódokat... Úgyis két partícióm van. Ki tudja, h mi minden más okosságot tesz fel még a a progi.
  11. Mégse most lesz? Akkor mondhatom le a túlélőcsomag-megrendelésemet...
  12. zoldyandras

    Véges vagy végtelen

    Tuti végtelen, csak az a gáz, h 35 éves kor után nem nagyon tudnak tanulni az emberek (az agyukkal, nem az oktatásra célzok...). De ha pl a végtelenségig 7-8 évesek maradtunk volna, ugyanis az ember ekkor a legfogékonyabb a dolgokra, meg tudnánk mondani, h mi van. Na ebbe még én is belezavarodtam lehet, h az enyém mégis véges?
  13. Ha már rádióhallgatásra veszem magam, rádió1.Csak az a gáz, hogy a dunántúlon nem nagyon sugározzák.
  14. zoldyandras

    Milyen magas vagy?

    192cm!!! és most leszek 18, rem 22 éves koromig még növök pár centit
  15. zoldyandras

    Szotyola vs. Cigaretta

    Cigifüggő vagyok ezért alap, h a cigi. Sajnos.
  16. zoldyandras

    Te Kávézol?

    Illatáért oda vagyok de nem iszok mert félek, hogy úgy rászokok, mint a cigire.
  17. zoldyandras

    Kedvenc Vers, Idézet

    Egy falra írva láttam, és elgondolkodtam rajta...(az aláírásom)
  18. zoldyandras

    Folytasd a történetet

    ...mert Van Damme vesén rúgta...
  19. zoldyandras

    szúnyog vs. légy

    Egyértelmű, h szúnyog. A légy csak akkor idegesít, ha ott van, a szúnyog még utána 2 napig.
  20. zoldyavhrsd Ez nem fair az enyém tök hosszú, ráadásul eltört a jobb kezem és csak ballal tudok írni. Még ha odanézek is félrenyomok néha...
  21. zoldyandras

    SonyEricsson K800i

    Imádom! Ahány esést nálam túlélt... nem is tudom, h. miért nem ütésállóként reklámozták
  22. Sztem köze nincs a valósághoz...
  23. zoldyandras

    Mennyire vagy meleg?

    43% Én is kiakadtam, mikor kiírta a 100%-ot... Ki az az állat aki ezt tervezte?! Sztem he is so gay!
  24. zoldyandras

    Windows 7

    Én a helyedben nem szórakoznék vele, mert az én laptopomat rendesen hazavágta... Frankón szétkapta a rendszert -> az urjaindítás után nem hozta be az op rendszert, és bentragadtam a BIOSban. Végül meg tudtam menteni az adatokat, de sok időt elvett az életemből. Újra kellett raknom a rendszert, ami megintcsak vicces volt; ugyanis a Microsoft lepaktált a laptopgyártókkal, h. xp-t vagy annál régebbi op rendszert ne lehessen feltenni az uj laptopokra, így választhattam a vista és a win7 között... naná h a win7et választottam, és így megint ott vok ahonnan elindultam. Persze így nem teljes a sztori; haveromnak -akitől mellesleg a progit kaptam- Acer laptopja van és neki teljesen jól működött, de valamiért az én HP mat nem szerette.
×
×
  • Create New...