Jump to content
PirateClub.hu

tiger105

Veterán
  • Pontszám

    327
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Op.rendszer
    az miféle csoda? :)

tiger105's Achievements

Haladó

Haladó (9/24)

120

Közösségi hírnév

  1. Köszi a kulcsokat, egy apróság, mert én is benéztem most elsőre, mert letöltöttem és telepítettem a Smart Security-t aztán aktiválásnál jött a hibaüzenet: te azt írod Smart Security-hez van a kulcs, de valójában már Internet Security-hez. Idézet az ESET oldaláról: "A CHIP magazin olvasói minden hónapban ingyen juthatnak ESET Internet Security licenchez (2017-től, a korábbi ESET Smart Security helyett)."
  2. tiger105

    Microsoft Windows 10

    Alt+tab kifele, aztán alt+tab ivssza a játékba, megjavul utána?
  3. Win10-nek úgy tudom van IoT verziója, amit lehet RPI-re tenni, azt kell letöltened, a licenszelésről valószínűleg a Microsoft oldalán kapsz elég pontos információt.
  4. tiger105

    Microsoft Windows 10

    Az sajnos nem elég, egyrészt mert ha letörlöd akkor visszateszi következő alkalommal, tehát el is kell rejtetni a frissítést. Ami szintén nem elég, mert mikor frissül a rendszer a jövőben, visszaállítja ezt a frissítést is újra elérhetővé és felteszi. Nekem az a dolog vált be hogy friss telepítéskor azonnal nem engedem feltelepülni és rejtetté teszem (így később sem tette vissza). Mikor korábban már fent volt és letöröltem és rejtettem visszajött, ahogy írtam.
  5. tiger105

    Microsoft Windows 10

    Azt mpndják ez a legjobb hozzá (sosem használtam): http://ultimateoutsider.com/downloads/
  6. tiger105

    Microsoft Windows 10

    Office 2013 MS toolkittel aktiválva.
  7. tiger105

    Microsoft Windows 10

    Ez így nem fedi a valóságot Ha van Win10-hez kulcsod, telepítheted helyből azzal (én is így csináltam), nem kell előtte Win7/8.1-ről csinálni egy frissítést, hogy eltárolja a regisztrációt.
  8. tiger105

    Microsoft Windows 8

    BIOS-ban vagy NVIDIA Control Panel-ben nincs semmi erre utaló lehetőség? Szerintem kellen lennie.
  9. tiger105

    Navigációs kérdések (új)

    Köszi az infót, így ez egy elég baráti lépés akkor a navigáció készítőitől.
  10. tiger105

    Navigációs kérdések (új)

    Akkor ezt úgy kell érteni, hogy aki a 10 napon belül tölti le annak örökre/x évre ingyenes, vagy úgy hogy 10 napig, aztán kuka?
  11. tiger105

    Microsoft Windows 8

    Szia. Az összes általad említett mappa és állomány teljesen normális, hogy ott van ahol, az lenne a furcsa ha nem lenne, hiszen ezek a rendszer működéséhez szükséges állományok, semmi köze hozzá a vírusirtónak és másnak sem. Kár volt ezért ennyit újratelepítgetned a rendszert, úgyis mindig ott lesznek, így van rendjén. A nagy méretű állományok pedig hibernáláshoz és virtuális memóriához vannak, mivel nem értesz nagyon a rendszerhez, ezek módosítását nem ajánlom, jó helyen vannak ott.
  12. Igen, KIS-hez van, és működik vele gyönyörűen PC-n.
  13. Köszönjük a javítást, megjavultak a pontok mindenkinél ahogy látom.
  14. Hali! A fórumtémákban a kijelzett hírnév pontok bal oldalt a neveknél el vannak csúszva egy hozzászólónyival ahogy nézem, eddig nem tűnt fel ilyen hiba. Üdv: tiger105
×
×
  • Create New...