peterfisz Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 nem inkább népszerütlenebbet?????? mert gondolom hogy azért az efektek jobbak lesznek mint a Hihetetlen Hulk ban deén is véárom(még most töltöm a vasember 1-et remélem jo mert kiványcsi vok rá na köszi a HSZ lehetőséget Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Még több szuperhős a Vasember 2-ben A hírek szerint a Vasember folytatásában újabb ismert képregényfigurák bukkannak fel. Vörös Dinamó és Sólyomszem mellett a Fekete Özvegy is megpróbál keresztbe tenni hősünknek. Legalábbis egy, a neten felbukkant szereplőválogatás alapján a megszállott rajongók rögtön eme három karaktert ismerték fel a szövegben. A férfi szereplő a 30-as éveiben jár, kelet-európai, briliáns elme és határozott. Azért esett Sólyomszemre a választás, mert az először még gonoszként felbukkant íjas hőst Vasember állította át a jók oldalára és lett tagja a Bosszú angyalainak. A női karakterre két jelölt is van. 20-as éveiben jár, csodaszép, folyékonyan beszél több nyelven is és mestere a közelharcnak. Ez lehet a Fekete Özvegy és Álarc Úrnő is. Előbbire nagyobb az esély, hiszen ő szintén tagja lett a Bosszú angyalainak. A "zúzógép" orosz, 20-as éveinek végén jár, legalább 190 centi, bevállalja a kaszkadőrmutatványokat is és rendesen ki van gyúrva. A rajongók szerint a leírás egy az egyben illik Vörös Dinamóra, akivel Vasember szintén összecsapott. Ami azonban biztos, hogy Robert Downey Jr. újra magára ölti a milliárdos Tony Stark alakját, míg "helyettesét" lecserélték és így Don Cheadle bújhat majd egyszer a szuperruhába. Forrás : SG Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szimós Posted Május 16, 2009 Share Posted Május 16, 2009 már jólene ha nyomnák a második részt szerintem is bene lessz HULK vagy a HULK harmadik részébe lessz bene vasember a kettő közül valamék mert a HULK második részének a végén bene volt Tony Stark remélem jol irtam le a nevét mind a két film rohat jó szerintem már várom a folytatásokat ha tudjátok mihamarab tegyétek fel őket köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Május 16, 2009 Share Posted Május 16, 2009 Ez mekkora poén :D.Kb mind2 film 2010-2012 között lessz :D.Arra még várhacc hogy bármeiket is feltegyék :D. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Kijött az első hivatalos poszter: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Az első képek: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Mégegy poszter : Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 És íme vasember ellenfele:A Vasember 2-ben Tony Starknak Whiplash-sel fog meggyűlni a baja, a figurát Mickey Rourke fogja alakítani. A képregényben Justin Hammer segítségével hozza össze a golyóálló ruházatát, amihez még titánium ostor is társul, de ezen kívül egyéb fegyvereket is cipel magával. A poszteren látható felszerelése nekem elég hiányosnak tűnik, lehet, hogy csak ezzel kezdi, később pedig tökéletesíteni fogja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Január 13, 2010 Share Posted Január 13, 2010 Szinkronos előzetes:http://www.youtube.com/watch?v=6MvblkcmZgM Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted Január 17, 2010 Share Posted Január 17, 2010 Már nagyon várom!!!! Az első is jó volt de az csak bevezető volt!! Ez nagyon jó lesz!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Február 7, 2010 Share Posted Február 7, 2010 Újabb érdekesség: Stark a Vasember 2-ben táskában cipeli páncélját A képregényekben Tony Stark legtöbbször egy aktatáskával járt-kelt, de nem fontos iratok vagy dokumentumok voltak benne, hanem abban volt a páncél, ha baj volt, akkor magára öltötte és ennek segítségével megoldotta a problémát. Az előzetesben láthatjuk, ahogy Whiplash egy csapással kettészelte versenyautóját, majd Stark az aszfalton pislogott néhányat, felmerült a kérdés, hogyan kecmereg ki ebből a milliárdos playboy. Megint volt egy olyan jóember, aki a trailert áttanulmányozva kiemelte azt a két részt, ahol a táska is feltűnik, sőt a játékfigura kezében is ott van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spájz Posted Február 10, 2010 Share Posted Február 10, 2010 szerintem a 2011 az tulzás mert már 2010 májusában a mozikban lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikas Posted Március 11, 2010 Share Posted Március 11, 2010 Itt a Vasember 2 magyar plakátja Már csak másfél hónap és láthatjuk Vasember legújabb kalandjait. A várakozást megkönnyítendő pedig addig is legeltethetjük szemeinket a film magyar plakátján. Aki nem jár túl gyakran moziba, az is szemügyre veheti a Vasember 2 magyar nyelvű, ún. teaser plakátját, melyet nemsokára a végleges is követni fog. A filmet egyébként itthon április 29-án mutatja be a UIP Dunafilm, nyolc nappal az amerikai, május hetedikére tervezett premier előtt. A jelenleg talán legtrendibb, Robert Downey Jr. alakította szuperhős kalandjainak második része minden bizonnyal hatalmas amerikai és nemzetközi siker lesz, kérdés, hogy nálunk nőni fog-e az első rész kapcsán tapasztalat, közel sem nagy érdeklődés. Míg Amerikában a Vasember 318 millió, a világ többi részén pedig 266 millió dollár bevételt hozott, addig idehaza szerzett alig 700 ezer dollár nem számít különösebben jó eredménynek egy efféle szuperprodukciótól. (Ezzel nálunk a Vasember 2008 húsz legsikeresebb filmje közé sem jutott be, pedig a 20. helyezett Wanted is képregény-adaptáció volt.) Forrás: SG Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Március 11, 2010 Share Posted Március 11, 2010 Nem nagy ujdonság már két hónapja ki van jöve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Április 29, 2010 Share Posted Április 29, 2010 A mai naptól fut a mozikban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted Április 29, 2010 Share Posted Április 29, 2010 Jó kis részlet!!!! Jó lenne már megnézni!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Április 29, 2010 Share Posted Április 29, 2010 .....A jövő hét közepére megérkeznek az első jó minőségű cammos verziók is (reméljük)........... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted Április 29, 2010 Share Posted Április 29, 2010 Ez jó hír!!! Remélem tényleg lesz már kamerás verzió a jövőhéten!Ha nem lesz akkor megnézem a moziba! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Május 1, 2010 Share Posted Május 1, 2010 Igaz hogy még ide még nincs felrakava de ki van jőve a az orosz kamerás voltázat ,leghamarabb holnapra legkésőbb a jövő hét elejére lessz magyar is ha lessz hang Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryxus Posted Május 1, 2010 Share Posted Május 1, 2010 A tegnap előtti napon néztem meg és el kell hogy mondjam remekül sikerült a film, véleményem szerint felér az első rész színvonalához, sőt az akció szempontjából túl is tesz azon! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Május 1, 2010 Share Posted Május 1, 2010 Én is / mi is gondolkoztunk hogy megnézzük moziban, de egy ismerősöm nagyon lehúzta... azt mondta hogy a szinkron borzasztó sz*r lett és a történet sem volt olyan jó mint az első. Hozzáteszem hogy ezt egy kedves lány ismerősöm mondta, de én nem hiszek olyannak aki ******************* :D Szóval várom a vélemények aki látta, hogy érdemes-e egy mozira beruházni, vagy várjam meg amíg egy nézhető verzióban kijön?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted Május 1, 2010 Share Posted Május 1, 2010 nem tudok már várni!!!!holnap megnézem a moziban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Május 1, 2010 Share Posted Május 1, 2010 És kijött a magyar riléz is igaz itt még nincs fenn Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Május 3, 2010 Share Posted Május 3, 2010 Én ma töltöttem le az orosz verziót magyar szinkronnal. A film nem egy nagy eresztés, de én szeretem a képregény-adaptációkat,. Az elsőnél sokkal jobb és volt benne pár aranyos poén, szóval bőven szerethető. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanStuart Posted Május 3, 2010 Share Posted Május 3, 2010 Én is pár órája néztem meg a filmet és azt kell mondjam, hogy tetszett. Igaz, hogy hosszú lett, de az akciójelenetek kárpótolnak. Szóval összegezve szerintem jobb lett, mint az előző. A DVD verziót még meg fogom párszor nézni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Május 5, 2010 Share Posted Május 5, 2010 Körvonalazódik a harmadik rész sztorija: állitólag hulk és thor is benne lessz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanStuart Posted Május 5, 2010 Share Posted Május 5, 2010 Vasember mindenképpen benne lesz a Hulk következő részében. Vagy fordítva. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Május 5, 2010 Share Posted Május 5, 2010 Thor is benne fog lenni valószinű, thor egyik ellensége ellen fognak harcolni , csak annyi hogy 2013 körül lessz a moziban a film Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted Május 5, 2010 Share Posted Május 5, 2010 Nem lenne jó ha hulk meg thor is benne lenne mert szerintem egy nagy baromság lenne belőle. Egy jó ellenséget kéne kitalálni vasembernek!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Május 5, 2010 Share Posted Május 5, 2010 Nem kell kitalálni, van. Mandarin. Szerintem ő lesz a 3. részben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts