Jump to content
PirateClub.hu

Ryxus

Veterán
  • Pontszám

    64
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Ryxus

  • Születésnap 01/17/1991

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Ryxus's Achievements

Feltörekvő

Feltörekvő (5/24)

1

Közösségi hírnév

  1. Ryxus

    Ki a kedvenc pornószínészed?

    Ha csak egyet kellene mondanom, akkor egyértelműen Asa Akira.
  2. Deus Ex: Human Revolution Miután letöltöttem a bétát beleszerettem
  3. Hálásan köszi! EDIT: Ööö... az a gond, hogy nem találom itt, esetleg egy linket tudnál adni?
  4. Üdv mindenki! Egy olyan problémám adódott, hogy az 1TB -os winchesteremet két partícióra osztottam egy 30gb rendszer és egy 970gb egyéb alkalmazásokat tartalmazó részre. A rendszer partíción már csak 6-7gb szabad hely van és szeretném újrapartícionálni a winchestert oly módon, hogy lecsípnék egy 10-15gb a 970gb -s részről és ezt hozzáadnám a renszerpartícióhoz, adatvesztés és a formázás elkerülésével. A Windows 7 partíciónálójával már próbálkoztam, de ott csak addig tudtam jutni, hogy leszedtem a 10gb a nagyobb partícióból, de nem tudtam hozzáadni a másikhoz. Ha valakinek van valami ötlete azt megköszönném. Üdv, Ryxus
  5. Üdv mindenki! Azt szeretném megkérdezni, hogy mit gondoltok az alábbi konfigról és esetleg tudnátok bármit javasolni esetleg hasonló árban, ha én rosszat választottam (zárójelben az általam nézett árak): Alaplap: Gigabyte GA-P55-UD4 (39553Ft) VGA: Gigabyte GeForce GTS250 ( N250OC-1GI ) 1GB PCI-E (35965Ft) Memória: KingMax 3GB (3x1GB) 1333Mhz DDR3 memória KIT (22485Ft) Processzor: Intel Core i3 540 3.06GHz Dobozos (33716Ft) Ezekhez meglenne a többi cucc és egy 550W táp üzemeltetné. A cél olyan játékok futtatása lenne, mint Bioshock 2, Force Unleashed, GTA4, Mass Effect 2, Prototype. Ha esetleg tudtok, még megköszönném ha valami olcsóbb (web)áruházat ajánlanátok.
  6. Ryxus

    Vasember 2

    A tegnap előtti napon néztem meg és el kell hogy mondjam remekül sikerült a film, véleményem szerint felér az első rész színvonalához, sőt az akció szempontjából túl is tesz azon!
  7. Ryxus

    Ki milyen cigit szív?!

    Mostanában én áttértem a kék Kentre, sztem elég jóféle...
  8. Ryxus

    Készülőfélben a Deadpool-film

    Egyébként, csak megjegyezném, hogy az eredetiben (mármint a képregényben), Wolverine és Sabertooth között nincs semmiféle rokoni kapcsolat... igazság szerint fingom nincs, hogy ezt miért kellett, hogy tesók legyenek. Nem tudom, hogy mennyire ismeritek egyébként a képregényeket, de sztem nagyon állat lenne, ha a filmben feltűnne mondjuk Cable (már ha csak cameo -ként is) vagy esetleg T-Ray.
  9. Ryxus

    Készülőfélben a Deadpool-film

    Csak, azért reméltem, hogy változtatnak, mert ugye Victor is teljesen máshogy nézett ki mint anno az X-Men első részében. Egyébként, az se lenne számomra akkora tragédia, ha ez a Deadpool térne vissza, mert mint már mondtam a film végére újra tud beszélni (csak szerezzen egy faja szerkót ).
  10. Ryxus

    Készülőfélben a Deadpool-film

    Én nagyon várom a filmet, és remélem, hogy tényleg a képregényes Deadpoolt kapjuk popkultuláris utalásokkal, "képregényöntudattal" meg a szokásos ökörségeivel (jah meg a ruhája is maradhatna az eredeti). A film végén egyébként, mutatják, amint ez a "Deadpool" visszahúzza fejét és annyit mond, hogy: Shhh!
  11. Én a halott állatokon néztem nagyot Komolyan elképzelem szerencsétlenek arcát, amikor kibontották a csomagot
  12. 550W -s Chieftech tápom van, egyébként milyen az a 4850 -es? Mármint árban meg ilyenek milyen eltérés van és a többi alkatrészről mi a véleményed?
  13. Hali, nem, csak ilyesmire gondoltam, hogy megveszem, egyébként kb. 90.000 Ft -om lenne max erre a 4 dologra. Jah amgy vidéken lakom, de Budapesten dolgozom
  14. Üdv mindenki! 4 db alkatrészt szeretnék, változtatni a jelenlegi konfigomon és érdekelene a véleményetek, ill. az, hogy tudnátok -e esetleg egy helyet (weboldal/cím) mondani ahol viszonylag olcsón tudnám ezeket, vagy amiket ti ajánlotok megvenni. (a fő cél a Prototype akadásmentes működése lenne pölö ) 2db Kingston 1GB/1066MHz DDR-II PC2-8500 HyperX (KHX8500D2/1G) memória INTEL - Core2 Duo-2,8GHz/1066MHz LGA775 3MB Box (E7400) processzor MSI - nVidia 9500GT 1GB PCIe videokártya Gigabyte EP43C-DS3 Intel P43 LGA775 alaplap
×
×
  • Create New...