lazlo Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMmY_hun Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Hmmm jó kis videó. Bár én megemlítettem volna még a szynes kijelző megjelenését. Szerintem az is mérföldkő volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Érdekes azért jó így végignézni menyi változáson mentek keresztül a mai mobilok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazlo Posted Augusztus 28, 2008 Author Share Posted Augusztus 28, 2008 Hmmm jó kis videó. Bár én megemlítettem volna még a szynes kijelző megjelenését. Szerintem az is mérföldkő volt. azt én is hiányoltam belőle Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Nkeem is az ötlött rögtön szembe az antenna után amúgy jó votl látnia a régi telóimat illetve amit használtam Szóval tényleg látványos kis videó a "Jövőtelefonok" meg érdekesek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 A jövőtelefonoknál nálam a gusztustalan jelző fogalmazódott meg, nem az érdekes. Mindenesetre jó volt látni a régi telefonjaimat. Jópár visszaköszönt. Viszont engem a mindenféle tudások még mindig nem izgat. Világ életemben csak telefonáltam és sms-t küldtem a telefonommal. Két extra van amit használok, az a zene és a kamera. Ma már a kéziszámítógépekről lehet telefonálni, de már a telefonok is tudják majdnem azt amit a kéziszámítógépek. Lassan már csak a nevük lesz a különbség. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
getnocool Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Érdekes videó, nálam is az érdekes jelző fogalmazódott meg. Itt van egy videó egy "Jövőfon" -ról, ami szerintem még elég távoli. Mindenesetre nekem ez korántsem gusztustalan, inkább innovatív. http://www.youtube.com/watch?v=IX-gTobCJHs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Én se az összesre mondtam, ez (amit most linkeltél) nekem is tetszik. Csak ne zöld legyen. Viszont nanotechnológiát írnak. Nem tudom, hogy állunk vele... szerintem sehogy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
getnocool Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Hát igen, ez még elég sci-fi beütésű, de a jövőben szerintem kivitelezhető lesz majd. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 jók a videók ....az elsőből a színes kijelzőt én is hiányoltam mint újdonság Azért most azt mondjuk hogy majd nagyon sok év múlva lehetnek ilyen "jövőfone-ok" aztán pl. az első videóban is megnézünk egy 99-es telefont és egy mostanit Bár már nagyon nem lehet hova fejleszteni a csúcskategóriás telefonokat. A kamera megapixelszámát egy idő után felesleges,wifi és egyéb internet csatlakozási lehetőségek már az összes nagyágyúban vannak ,gps-es is ,zene,videó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMmY_hun Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Hogyne lehetne tovább fejlődni? A következő nagy dolog, amit telefonba integrálnak a projektor lesz. Utána meg még kitudja... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-stranger- Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Nagyon jó ez a kis film Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Hogyne lehetne tovább fejlődni? A következő nagy dolog, amit telefonba integrálnak a projektor lesz. Utána meg még kitudja... Már van projektoros telefon. Csak még nem rakják bele alapból. Amúgy 3000 Ft-ért bárki kaphat projektort a telefonjába. Úgyhogy ezt nem nevezném technikai áttörésnek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 jó, jó kis videó. az első telefonok tök jók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Tényleg jó a videó! Tanulságos volt látni, hogy jutottak el a mobilok a mai szintig! Köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORDI_FAN Posted Szeptember 17, 2008 Share Posted Szeptember 17, 2008 Jó kis film. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunad Posted Szeptember 19, 2008 Share Posted Szeptember 19, 2008 A Nokia szerint a technológia 7 év múlva lesz azon a szinten hogy a Morph már ne csak elképzelés legyen http://mobilarena.hu/hir/nokia_morph_a_jovo_koncepcioja.html http://mobilarena.hu/hir/videon_a_nokia_morph.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bálibee Posted Szeptember 19, 2008 Share Posted Szeptember 19, 2008 Már van projektoros telefon. Csak még nem rakják bele alapból. Amúgy 3000 Ft-ért bárki kaphat projektort a telefonjába. Úgyhogy ezt nem nevezném technikai áttörésnek. Ilyen kell. Erről valami infot tudsz nekem adni? Eza zöld csuklóra rakható morph meg igen jólnézki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
keri09 Posted Szeptember 24, 2008 Share Posted Szeptember 24, 2008 jo kis video ... nekem mindenikbol volt...: ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmakka Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Télleg jó kis videó. De arról a Nokia videóról szólva véleményem szerint nem a Nokia lesz amelyik előszőr eléri ezt a technológiát. És az is lehet hogy egy teljesen új mobilgyártó fog piacra dobni egy ilyen telót aki csak erre fejleszt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazlo Posted November 18, 2008 Author Share Posted November 18, 2008 Végülis a Nokia is csak egy apró fafeldolgozó üzemből alakul olyanná amilyennek ma ismerjük - ki tudja? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts