Jump to content
PirateClub.hu

elmakka

Veterán
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About elmakka

 • Rank
  Zsebibaba
 • Birthday 09/18/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Hungary
 1. elmakka

  3 dolog melyet a Microsoft nem tud megmagyarázni

  Sziasztok akkor hasonló módon egy kis Win7 trükk: Keress egy üres helyet az asztalon (Windows 7 rendszeren), katt rá jobb egérgombbal, mappa létrehozása, hozd létre! Most megint katt jobb egérgombbal átnevezés és nevezd át erre: denber.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} A pont előtt lévőt bármire átírhatod. Katt rá mit müveltél és nézelődhetsz, állítgathatsz.
 2. elmakka

  Női ajkak és a szex!

  fifi13, egyet értek veled. A szemek a legkifejezőbbék és szerintem a legszebbek is, de úgy általában is mert ha beszélsz valakivel és a szemébe nézel sok mindent elárul velük.
 3. Remélem nem volt még. "> " type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355">
 4. elmakka

  Mekkora a súlyotok?

  Közel 2 méter magas és 110 KG.
 5. elmakka

  mi a neve az állatodnak?

  Macsek: Milkshake
 6. elmakka

  Értékeld az előtted szóló aláírását!

  Őőőőőőőőőő, és most melyiket? zorall 9/10
 7. elmakka

  A pontos idő

  4:58
 8. elmakka

  Milyen mobiltelefonod van?

  Nekem tartalékba egy Samsung D800 és amit használok az egy Samsung U900. Én mindkettővel megvagyok elégedve.
 9. elmakka

  Rap vs. Rock

  Sziasztok! Én úgy vagyok a zenével, hogy ami tetszik jöhet, ami nem azzal nem foglalkozok. Nem olvastam az összes hsz-t(sry), de amit olvastam ott átlagban olyanok alkottak véleményt a másik műfajról akit csak azt a műfajt hallgatják amit funonlnak. A rap oldalról sajnos nem hallottam olyanokat mint pl.: XZibit vagy DrDre, akik ténylegesen normálisabbak mint Snoop Dogg, vagy 50 Cent, jó 50 Cent még elmegy. Meg ovastam egy hsz-t ahol azt írták hogy egy raperrel nem lehet normálisan elbeszélgetni. Ezt nem tudom mi alapján írta, de ha így nézzük akkor egy rockerrel sem lehet. Szal ha normális véleményt akarunk alkotni akkor legalább nézzünk utána hogy miről is akarunk véleményt alkotni. Én anno voltam rocker is, és egyszer unokatesóm mutatott egy rap zenét, ami megtetszett. Akkor jöttem rá igazából hogy nem is vagyok igazán vérbeli rocker hanem végül is "mindenevő". Ma már ott vagyok, hogy a klasszikusoktól kezdve (mint Vivaldi, vagy Mozart) a rap-en át a rock-ig mondent meghallgatok. Szóval szerintem ha normálisan akarunk hozzászólni, akkor csak úgy tegyük ha legalább van valamilyen ismeretünk a két dologgal kapcsolatban. Üdv: ElMakka
 10. elmakka

  Hogy kell kiejteni a felhasználóneved?

  Én meg csak szimplán elmakka. Az hogy ez hogy jött még magam sem tudom. Csak rám ragadt valamiért.
 11. elmakka

  Hálózati problémák

  Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy össze e tudom a két gépet kötni úgy hogy az egyik közvetlenül vezetékkel csatlakozik a rooterbe a másik wifin keresztül? Az egyik gépen Xp van (ez asztali gép), a másikon Vista (ez laptop). És ha lehetséges milyen módon, hogy tudnám ezt megtenni?
 12. elmakka

  A romantikus póklegényt nem falja fel nősténye

  Most gondoljatok bele, mennyi ideje tudjuk hogy léteznek és vannak velünk ezek a lények és még mindig vannak mit megfigyelni. Amúgy ez nagyon érdekes cikk. Én se vagyok oda értük, de viszont mint általában minden ilyesfajta élőlény a pókok is lenyűgöznek. Egyébként nem kell tartani tőlük olyanok altálban mint a legtöbb ember, ha békén hagyod őket ők is békénhagynak. Tény sokszor rossz helyen vannak, de olyankor ki kell hessegetni onnan őket. Azt jóccakát . Mellesleg hasznos lények a pókok mert megeszik a sok rovart amik idegesítenek minket:D.
 13. elmakka

  pók

  Persze hogy igazi. Azt nem tudom pontosan hogy milyen fajta. De megnyugtatásul a madárpóknak van egy faja aminek eddig legnagyobb mért példánya asszem 30 cm. Nem kicsi. De ezek nem magyarországom élnek. Legalábbis nem szebedon.
 14. elmakka

  Könyvfelcsapós játék

  Sokszor a dolgozók több reménybeli kiráynő nevelésébe is belekezdenek; amelyik elsőnek kel ki, fullánkjával halálra szúrja tesvéreit, így ő lesz a kolónia új királynője. (A természet ezernyi csodája. "méhek")
×