hmark024 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Hát ezt én is remélem hogy ezen a pályán összekapja magát! (előző pár verseny teljesítményére meg: nem aggódok, nem felejtett el ő vezetni! ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baro130 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Szerintem ha nem lesz Raikkönen idén világbajnok, akkor visszavonul. Egy baj van vele, hogy túl nagy az ego-ja, semmi más. És én ezért szurkolok inkább Massának!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Kimi-nek nagy az egója? Jó vicc... Hamilton drága nyilatkozik olyanokat néha hogy csak lesek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Jó hát figyelj, Hamiltont nem lehet utolérni nyilatkozatokban :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 néztem a szabadedzéseket,hát sok érdekes dolog nem volt ,a másodikon sokan csúszkáltak ,amikor meg esett akkor szinte mindenki kiszállt a kocsiból és mászkált a boxban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato07 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 (edited) Hááát ha Raikkönen itt nem nyer akkor sehol ez az ő pályája.Hamilton meg **** !! Ki nem állhatom. Módosította Szeptember 6, 2008 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Hali ! Ne niggerez , mert az rasszizmusnak számít és az tilos itt ! Gyapotszedő kétkezi autóversenyző kubikus a helyes megfogalmazás !!! Némi vasutas beütéssel !!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Lac, jól megfogalmaztad. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz most Kimi. De ahogy olvasom, nem csak én vagy így. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Gyapotszedő kétkezi autóversenyző kubikus a helyes megfogalmazás ez kész amúgy télleg ha itt sem nyer kimi akko lemondhat a vb címről Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 merchanies: Ezt kb. úgy mondod minthe ez lenne az utolsó futam... Csak annyit mondok emlékezz vissza a 2007-es szezon utolsó pár futamára! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 Bourdais megnyerte a Q1-et :D Gyuszi nem hisz a szemének Azért ez nem semmi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 na kiváncsi leszek a holnapi boxkiállásra, és főként arra hogy kiminek könnyebb volt e az autója mint massának? mert ha igen akkor massa nagyot ment, viszont ha nem akkor majd holnap elmondom a véleményemet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 nemhiszem ,h Kimi autója lett volna könnyebb ... q2. és q3. -ban simán verte Massa-t ... könnyebb autóval sztem itt sem lett volna probléma... persze lehet ,h azonos taktikán vannak... majd holnap meglátjuk ... mindenesetre mostmár megnéznék egy McLaren elfüstölést is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 én egy eső futamot néznék szivesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 Majd holnap kiderül kiben mennyi a benya! Hamiltont ma nem lehetett megfogni, a Mclaren ismét jól össze van rakva! Holnap nagyot kell alkotnia a Ferrarinak! A Mclaren meg az idei évben is nagyon megbízható, (nemúgy mint még a Kimis időkben) kevés sz esély hogy valami gubanc legyen náluk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 hát kicsit többet vártam az időmérőtől de végülis még nem dőlt össze a világ a jó rajt fontos lenne ,kiminek megint nem szabad beragadnia. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 Na, én meg a Renaulttól vártam többet! Sebaj, remélem holnap majd Alonso meg Piquet alkot valamit... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 Aszongya Czollner: Micsoda? Ezen akkorát röhögtem, az arcára viszont kiváncsi lettem volna, h milyen pofát vágott. Mondjuk nekem is ez jött ki a számon, amikor meláttam h Bourdais megynerte a Q1-et. Azért az nem semmi volt, h Hamilton a gyorkörén hibázott az első kanyarban, és így is nagy elönnyel verte meg Massát. Alonso 6. helye sztem abszolut reális, Piquet meg ütögette a kormányt, h nem tudott bejutni a Q3-ba. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 ám kiváncsi vayok mit nyilatkozott massa? amit beharangoztak az rtl-en Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbee21 Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 Szivesen megnéznék már egy Mclaren kettös gyözelmet, mert már olyat régen láttam, remélem Massa kiesik közülük most rajta van a sor hogy elfüstöljön mert ez a 2.dik motorja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 Elvileg mostmár TÉNYLEG nem kellene a Ferrarinak megállnia mert ezek a motorok már nem a hibás szériából vannak! (mondjuk előzőleg is ezt mondták, ki tudja...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 ám kiváncsi vayok mit nyilatkozott massa? amit beharangoztak az rtl-en Ööö, mire gondolsz pontosan? Nem láttam ilyen beharangozást szerintem lemaradtam valamiről, felvilágosítanál? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 volt a stúdió beszélgetéseknél vmi , hogy "majd holnap megmutatunk egy érdekes massa nyilatkozatot"- vhogy így hangzott. állítólag arról mesélt massa hogy mekkora egy sz.r az autó meghogy már régen neki kéne elsőszámú pilótának lennie. szóval nagyon kiváncsi vagyok, mi ebből az igazság Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJPizsi Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 Szerintem csak ami volt a forma1.hun is, hogy ha kell akk Kimi fogja Massát támogatni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagykacsa1989 Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 Szerintem ha a Ferrari nem áll valamelyik pilótája mögé, akkor úgy járhat, mint tavaly a McLaren, és akkor Hamilton könnyen megnyerheti a világbajnokságot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 hát szerintem ígyis úgyis behúzza :S. az a baj hogy a ferrari minden 2 fuutamon betlizik, de ilyenkor nem 2 pontot hullajtanak hanem 10-et Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato07 Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Sztem azt fogják támogatni aki Spaban és Monzában jobban szerepel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Szűk 1 órával a Belga Nagydíj rajtja előtt szakad az eső a spa-i versenypályán, így tehát minden bizonnyal nedves aszfalton rajtol el a Száguldó Cirkusz mezőnye, így érdekes versenyre van kilátás. Belgiumban egyébként jelenleg a versenyzői parádé zajlik. Na már csak ez hiányzott, nincs meleg és ráadásul még esik is . Massának vigyáznia kell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato07 Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 azért már massa nem megy olyan rosszul esőben pl. monaco. egy biztos izgalmas verseny lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 na palik újra kommentátor !!! biztos hallhatunk majd tőle hülyeségeket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts