Jump to content
PirateClub.hu

ALAP

ViP
  • Pontszám

    646
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: ALAP

  1. ALAP

    Formula 1

    a közszolgálati csatornákat simán DVB-T tunerral lehet nézni HD-ben. nálam is úgy van ,h a UPC csomagban nincs HD csatorna , de ha átkapcsolom a tv beépített dvb-t tunerjére , akkor azt a pár csatornát ( M1 , m2, duna , duna2 + még valami ) lehet nézni HD minőségben is ha épp úgy sugároznak. szóval csak egy hd ready tv kell hozzá beépített vagy külső tunerral, és a földi terjesztésű , tetőantennával simán fogható ( kb. az ország 95% már lefedett) ingyenes csatornákat máris lehet nézni HD minőségben. a foci világbajnokságot pl. már így néztem és semmi gondom nem volt az adás minőségével.
  2. ALAP

    Formula 1

    na érdekes lesz akkor jövőre ha az m1 fogja közvetíteni. a legjobban annak örülnék ha HD-ban sugároznák ( mint a bajnokok ligáját, világ illetve európabajnokságokat... ) ,de gondolom erre elég kevés az esély... Szerk. : na megtaláltam a cikket : A kommentátor Mezei Dániel lesz. http://www.f1hirek.hu/f1/20111222-baumgart...etiteseben.html "Az RTL Klubbal ellentétben az MTV technikai lehetőségei biztosítják a HD-minőségű műsorsugárzást, és Szabó megerősítette, hogy ennek megfelelően nagy felbontásban tervezik adni a nagydíjakat. Az F1 más vezető sportágakkal szemben lemaradva csak idén váltott HD-ra. " Na azthiszem ennél szebb karácsonyi ajándék nem is kell egy F1 rajongónak szerintem hatalmas minőségi ugrás lesz az RTL Klubhoz képest.
  3. ALAP

    Formula 1

    ezen a híren meglepődtem , azthittem Petrov , vagy Senna közül választanak , ha már Kubica sajnos nem fog felépülni szezon kezdésig.
  4. ALAP

    Microsoft Windows 7

    hát jó kérdés. én két opcióról tudok : 1. Start->Futtatás->gpedit.msc-> Felhasználói beállítások (User Configuration) ->Adminisztrációs "sablonok" ( Administrative Templates )-> Rendszer ( System )-> Hozzáférés engedélyezése a reg módosító eszközökhöz (Prevent Access to Registry Editing Tools ) -> Engedélyezed 2. Win javítás
  5. szerintem egy les paul-nál bele kell hogy férjen.
  6. ALAP

    Formula 1

    Hát arra sajnos kevés az esély , mert ahhoz jó autó is kéne , és Renault azóta hanyatlik mióta Alonso otthagyta őket, illetve most már maga a gyár is a RedBull-t tekinti kiemelt partnerének. ettől függetlenül van rá esély ,hogy feltámadjanak és most különböző szakemberek leigazolásával szerintem jó irányba indultak el . Kimit pedig szerintem nem kell féleteni attól ,h túl nehéz lesz visszaállnia ( amit most mindenhol olvasni lehet ) , szerintem 2-3 futam alatt megoldja.
  7. ALAP

    aLaP képei

    csak mer már rég írtam bármit is : http://moriendi.miheztarto.hu/forbidden/ Forbidden Galaxy - ez már PS , saját rajz (kivéve a flare-t ) ...
  8. ALAP

    Formula 1

    Dani : az sem volt fair ,hogy a KERS-t kötelezővé akarták tenni ,ezért a nagyobb csapatok csak arra álltak rá,aztán jövőre sem vezetik be végül (bár javítsatok ki ha tévedek ! ) ... meg amúgy is voltak durvább dolgok ennél idén ,tehát felesleges ezen lovagolni. Hamilton - Button páros borítékolható volt . Remélem tényleg nem fog megismétlődni a történelem és tisztelni fogják egymást annyira ,hogy ne szúrjanak ki egymással a pályán . Nem hinném hogy a McLaren mégegyszer elköveti azt a hibát mint Alonso - Hamilton párosnál , és akkor tényleg ütőképesek lesznek csapatként is . Újoncoktól nem várok sokat ,hiszen az idei újoncok sem bizonyítottak ... vagy volt valaki aki Kobayashin kívül jól ment ? Lehet ,hogy én emlékszem rosszul ,de tényleg az rémlik hogy mindenki elvérzett ,pedig sokuktól sokat vártak. Új csapatok autói meg szerintem nem az első évükben fogják megváltani a világot , leginkább a lekörőzendő futottak még kategóriát fogják erősíteni , habár tény hogy jót tenne az F1-nek ha több autó harcolna az első pozícióért .
  9. ALAP

    Formula 1

    Én is egyből arra gondoltam ,hogy ezt az 1év kihagyást valyon hogy gondolták ? ahhoz hogy biztosra tudja ,hogy 2011-ben visszatér már most le kellene igazolnia valahova 2011-től ... de hát majd meglátjuk , lehet hogy a Button - Hamilton páros (ha tényleg összejön) is olyan jó lesz mint az Alonso - Hamilton volt Egyetértettem azzal ,hogy csak a Meki-hez akar menni ,mert hiába nyert idén a Brawn ,de azért mégiscsak lutri lenne beülni oda ... Sajnálom ,hogy Kimi távozik mert ő az 1-es számú kedvencem ,de másfelől igencsak felháborítónak tartom ,hogy a pénz miatt nem tudtak megegyezni ... Raikkönen eddig is a legjobban fizetett pilóta volt az F1-ben , ráadásul ha maradt volna jövőre is 10 milla eurót kapott volna a Ferkától ,a Merci meg 5-6 -ot ajánlott neki . Ez a 15 millió euró visszalépés lett volna neki ,de így meg olyan mintha csak a pénzért csinálná az egészet ,és ha már nem kap 20 milla fölött ,nem is ül be az autóba... :S Remélem ,hogy tényleg nem csak a pénz volt az egyetlen pont amiben nem tudtak megegyezni .
  10. ALAP

    Formula 1

    1ébként elhiszem ,h nem adnád el a Red Bullos pólódat ,mert neked nagyjából szezononként más kedvenc csapatod ,és pilótád van (asszem Alonsóval indultunk ,aztán jött Vettel , volt egy kis Button is talán ,és most Sutil ha jól látom? ),tehát jól jöhet az még ... na tréfát félre téve ,én sosem szurkoltam csapatnak , pl hogy Massa mit megy az sosem érdekelt ,én Hakkinen-nek drukkoltam régen ,aztán mikor a Sauberban elkezdte Kimi anno ,akkor neki kezdtem el szurkolni ... a Ferka pólót is csak azért vettem meg ,mert Kimi világbajnok lett a Ferrarival vele ,és igen , bíztam benne ,h Kimi onnan fog visszavonulni ,de hát ez van ... Na erre én is kíváncsi leszek ,mert Alonsonak sosem kellett a csapattársával kűzdenie (,sőt még néha oda is csapkodták a csapattársai az autót ,hogy győzelemhez segítsék ) ,kivéve a McLarennél ahol meg is látszott a rivalizálás ... de szerintem ebből Alonso is tanult .
  11. ALAP

    Formula 1

    ...hát van egy eladó ferraris pólóm... nagyot csalódtam a csapatban ,habár várható volt hogy Kimit fogják "kirúgni" ,azért mégis furcsállom ,h megválnak attól a pilótától aki a Schumi éra után a legjobb eredményeket hozta a csapatnak ... persze Massa is megérdemel egy esélyt . Alonso meg épp idejében hagyja el a süllyedő hajót ... McLarennel csak Ron Dennis miatt volt bajom ,de ő szerencsére visszavonult, és habár Hamilton sem lesz sosem a szívem csücske ,jó lenne Kimit végre megint egy ezüst nyílban látni... Jaire kollegával egyetértek , szép fricska lenne ,ha a Kimi egyből világbajnok lenne miután csapatot vált ,ahogy tette ezt 2007-ben is csak attól félek ,h átül a McLarenbe erre a Ferrarinál VÉGRE rájönnek ,hogy kell versenygépet építeni ,és megint megszívja... de hát ez van... mindenesetre van egy olyan tippem ,h a Kimi-Hamilton páros kezelhetőbb lenne ,mint az Alonso-Massa páros ,de kíváncsi leszek ... Forza Ferrari! Go Kimi!
  12. ALAP

    Formula 1

    Nem biztos ,h Schumi mind a 7 versenyt végig fogja tolni , lehet ,h Massa év végére már visszaszállhat a ferkába. Motiváció ide ,vagy oda Kimi mégiscsak világbajnok ,Massa meg nem ... lehet vitatkozni ,h Kimi csak annyival nyerte meg a bajnokságot mint amennyivel tavaly Massa elvesztette ,de a tény az tény marad... kettejük közül én inkább Massat küldeném el , ha Kimitől végre látnám azt a "tüzet" ami régen benne volt és nem csak autózgatna , Massa meg megérdemelne már 1 VB címet ... Kimi hülye lenne átülni sztem a Brawn-ba ... akkor már tényleg inkább elmenne azt rallizgatna , habár a ralli neki csak hobbi ,úgy mint Webbernek a bringázás ,vagy Montoyanak anno a motocross ,Suminak meg nemrég a gyorsasági motor. Másrészről az ,h Schumi maradjon jövőre is meg fatális baromság ... <_<
  13. ALAP

    Formula 1

    azért világbajnok már sehogy nem lehet ... 7 futam van hátra ,maximum 70 pontot gyűjthet ,ha mindet megnyerné és jelenleg most Button is 70 pontnál van... max akkor nyerhetne ,ha mindet megnyerné ,és a jelenlegi top 4-ből senki nem szerezne pontokat ,mert akkor holtversenyben Buttonnal ,de több futamgyőzelemmel nyerhetne ... Na de sztem hülyeség ezen gondolkodni ,mikor ebben az évben a Ferrari a béka segge alatt van és igen lassan kezdett felkapaszkodni az utóbbi időben ,de hogy futamokat nyerni nem fognak vele még a közeljövőben az szinte borítékolható sajnos . Ezen a tényen nem változtat ,h Sumi ,vagy Massa ül az autóban . Az elmúlt 2 futamon már mutatott valami pozitívat a ferka ,de elég nagy előrelépés kéne ,hogy valenciában végre már az időmérőn is jól szerepeljenek... Mindenesetre már alig várom ,h lássam Schumit Kimi mellett versenyezni ... most ki fog derülni ,h mennyit számít azonos autónál a pilóta teljesítménye . (Ráadásul SPA , Monza még csak most fog jönni ,és sztem ezek a legjobb pályák )... ui.: remélem azért Massa mihamarabb felgyógyul ... félreértés ne essék ,nem örülök ,h Schumi ilyen áron tér vissza ,de azért kiváncsi vagyok mit tud kezdeni az idei autóval
  14. ALAP

    Formula 1

    http://f1hirek.hu/hir/Button__En_vagyok_minden_idok_legjobbja_200907061142 Most ez valami vicc ,vagy Button tényleg azt nyilatkozta ,hogy saját magát tartja minden idők legnagyobb pilótájának ? Csak azért érdekes nekem,mert ilyet még világbajnokoktól sem nagyon hallottam még nyilatkozatba ... például Sumi sem mondott ilyet ... sőt még Hamilton és Vettel is azt nyilatkozta ,hogy Schumit tartja példaképének . Elhiszem ,h jól megy a verda Button alatt ,de azért ilyet nyilatkozni :D szóval LoL ... A többiek autója a Red Bullén kívül nem versenyképes... viszont kíváncsi lennék ,ha a Ferka és a Meki is összehozott volna egy ütőképes autót ,akkor is itt tartanánk e . persze a forma-1 -ben sincs ha ,de akkor is ,szerintem az igazi nagy versenyzők gyenge autóval is tudtak mutatni valamit ( például néha Alonso ezzel a mostani Renaulttal ..) ,Button meg hol volt eddig ??? Jah igen ,hogy ennyire számít az autó ? Akkor meg nem Button jó ennyire ,hanem a Brawn ,vagy hogy is van ez...
  15. ALAP

    Formula 1

    Webbert soha nem tartottam nagyra , ráadásul nekem mindig viccesen jön le amikor olyan pilóták akik semmit nem értek el ,és már kiöregedőben vannak szólogatnak be olyanoknak akik már letettek valamit az asztalra. (Barichello ,Webber ...) Webber mondhat bármit , szerintem csak az fáj neki ,h Vettel ilyen fiatalon az aszfaltba döngöli Ferrari taktika Massanal bejött ,nem értem miért nem lehetett Kiminél is hasonlót megjátszani ,az már mindegy lett volna ,h 9. vagy 10. helyről rajtol ,akkor már kaphatott volna annyi üzemanyagot mint Massa +,- néhány kör...
  16. ALAP

    Formula 1

    Webber nyilatkozatán arról ,h elvileg Kimi feltartotta azért jót röhögtem tegnap:D ... "Nemtudom Kimi mi a fenét csinált épp vodkát ivott vagy álmodozott ..." Én meg azt nem tudom Webber mit csinált azóta ,h az F1-ben van ,de azért tényleg jogos a felháborodása ,mert talán meglehetett volna neki a pole ,és már elért volna valamit hosszú hosszú pályafutása alatt ... Sima Vettelgyőzelem lesz ,ha nem lesz eső... 1ébként a Forma-1-et felőlem megölhetik a jelen állapotában ,ha más néven nagy csapatokkal valami jobbat tudnak csinálni ,és ennél nem nehéz jobbat csinálni... 1ébként szerintem már az év elején meghalt az F1 ... sosem volt még olyanunalmas mint most. Sehol nem történik semmi a pályán... vagy a Red Bull megy hatalmasat és 60 körig az élen autózik ,vagy a Brawn. A nagy csapatokat leütötték ,a kicsiket meg meglökdösték ,nagyjából ez történt ... habár én jobban élveztem mikor a McLaren és a Ferrari harcoltak az élen ,mert ők legalább versenyeztek ,és előzgették egymást ,mert sokszor azonos szinten voltak, hátul pedig csatázotak a kisebb csapatok ... de most sehol nincsen semmi ,csak kőrözgetnek . ne mondja nekem senki ,h ebben az évben sokkal szorosabb a verseny ,mikor Kimi és Hamilton VB címénél is csak néhány pont döntött ,mostmeg a Brawn végigveri a mezőnyt , max a Redbull szólhat bele ... akkor 3-4 versenyző harcolt a VB címért ,mostmeg 2...
  17. ALAP

    Lan Party

    Lan kábelből annyi kell amennyi gép lesz , jelen esetben 4. Beledugod a routerbe ,ha van 4 üres slotja és tulajdonképpen végeztél is ... csak a gépeken kell bekonfigurálni a hálózatot (protokollok, átjárók) , de ezekhez is csak akkor kell nyúlni ,ha nem látják egymást ... Vista és XP között előferdülhet ,h nem látják egymást ,akkor bele kell nyúlni szépen a hálózati protokolokba és egy közös protokollt kell beállítani ,vagy telepíteni... Ha Routereden nincs 4 szabad slot a 4 gépnek ,akkor egy HUB-ra vagy SWITCH-re lesz szükséged ,amik segítségével összekötheted a gépeket.
  18. ALAP

    Formula 1

    Ez mind szép és jó ,de kit érdekelnek az új csapatok ,a USGPE és társai ,ha olyan gyártók hagyják el a forma-1-et mint a Ferrari , BMW, Renault... nagyszerű ,hogy több csapatot akarnak és emiatt vonzóbbá akarják tenni a belépés feltételeit ,de inkább azt kéne elérni ,h a mostani csapatok jól érezzék magukat az F-1 -ben és őket segíteni ,nem akadályozni és elüldözni őket ... Persze ez az egész csak fenyegetőzés ,és a FIA -ra már tényleg csak így lehet hatni mert ész érvekkel nem lehet őket meggyőzni ... itt nem a változásról van szó (és amiatt sírna mindenki ahogy Tony barátunk fogalmazott) ,hanem arról ,h rossz irányba viszik a sportágat.
  19. ALAP

    Formula 1

    Szerintem jól tették ,h ők is csatlakoztak a Toyotához és a RedBullhoz ... Mosley nemrég azt nyilatkozta ,h túlélné az F1 a Ferrari hiányát ... hát akkor nézzük túléli-e a Ferrari , a RedBull és a Toyota hiányát . de ha van egy kis eszük úgyis rájönnek ,h hülyeség ez a költségvetési sapka... másfelől meg pont olyan döntéseket hoznak mintha tudatosan tönkre akarnák vágni a sportágat ,szóval már nemtudom mit higgyek... Más:Massa autójából azért fogyott ki a nafta mert nem működött rendesen a tankoló berendezés ... Vettel versenyét pedig szerintem saját maga b***ta el ,azzal ,h elrontotta a rajtot és beragadt Massa mögé .... képtelen volt megelőzni Massat ,ennyi. Már Wéber Gabiékat sem értettem ,h miért szajkózzák ,h most Massa jól elrontja Vettel versenyét mikor ők 2-en is versenyben voltak ,és Vettel egyszerűen nem tudott közelebb kerülni Massahoz... Örülök ,h végre begyorsultak a Ferrarik és jó volt látni ,h legalább a RedBullal tud menni az egyik gép , viszont ettől függetlenül megbízhatóság és csapategység még mindig a béka segge alatt van ... és ezek a bakik . Enzo forog a sírjában...
  20. ALAP

    Formula 1

    szerintem meg szép dolog ,hogy lehet az üzemanyag mennyiségekkel is taktikázni ,és pl anak is aki a mezőny végéről indul teli tankkal reális esélye van ,h beérje azokat akik az élről mennek "üres" tankkal ...stb ... ez eddig is működött ,nem értem miért kéne ezen változtatni... más kérdés ,h én nemigazán tudom hogyan oldanák meg tankolás nélkül ? akkora tankjuk lenne az autóknak ,h 60 körig simán kitart? és ezt a plussz súlyt hogyan osztanák le ? gumi kopás miatt meg közel mindenki aki azonos típusú gumikon van ,egyszerre jön ki a boxba ... valaki megválaszolhatná nekem ezeket ,mert erről eddig nemigen olvastam sehol... Azért sem értem,h miért most kell ezen változtatni mert még Schumi idejében elhiszem ,h néha már unalmassá tette a versenyt ,h Brawn zseniális taktikájával sokszor szinte a "boxból" nyerték meg a versenyt ,de idén ez már abszolút nem jellemző ... nem látni olyan zseniális húzásokat ,max eltaktikázásokat ... ezzel a szabálymódosítással nemhiszem ,h akkorát spórolnának... KERS jó dolog lenne szerintem ,ha a csapatok akik eddig is támogatták mögé állnának ... igazából nem azért vezetik be ,h az autók majd hű de gyorsak lesznek tőle ,hanem hogy így támogassák a "zöld" technológiát ,és megmutassák ,h az F-1 is nyitott az ilyen dolgokra... ezzel szemben sokan tiltakoznak ellene akik eddig egy centet sem költöttek rá ,azoknál a csapatoknál akiknél meg már volt ,hol bevetik- hol nem ,amivel nemigazán keltik azt a látszatot ,h elindultak volna abba az irányba ahova sokan terelgetik őket (Ecclestone ,Mosley...) és nyitnának a zöld technológiák felé...
  21. ALAP

    Formula 1

    elég kemény hír ... szeritnem abszolút elhibázott döntés ,h azoknak akik kevesebb pénzből gazdálkodnak gyorsabb ,és sok szempontból jobb autójuk lehet ... értem én ,h meg kell húzni a határt valahol ,de az F1-et mindig is azok a csapatok vitték előre akik folyamatosan fejlesztettek ,teszteltek ,stb ... nem a force india és társai...
  22. én boss pedálokat szeretem a legjobban (az évek alatt összegyűjtenék belőlük egy bőröndnyit ),de abból ez a 3 pedál amit mondtál (eq,dist,chorus) kb 75 ezerre jönne ki ... amit belinkeltél pedálokat nemigazán ismerem ,ezért nemtudok róluk véleményt mondani ,ráadásul az árukat sem tudom. persze boss pedáloknál vannak jóval olcsóbb pedálok is ...ennek 3 pedálnak az árából például már egy komolyabb multieffektet is lehet venni ,amiben benne van kis millió effekt és keverési ,hangrögzítési lehetőség . Persze nem ugyanolyan a hangja mint egy frankó pedálsornak ,de végső soron mire az ember fia összeszedné az összes effekt pedált külön ami benne van már 200-300e FT-ja lenne benne. Boss GT-10-el például elég sok együttesben tolják , rengeteg bandánál látom ... szóval érdemes elgondolkodni rajta... ezekbe a cuccokba COSM féle erősítő modellezés meg effektek szoktak lenni ,amiből én elég sokat használok itthon a Cube-omba és gyönyörű hangja van. ha sok pénzem lenne akkor én is vennék a DS-em mellé végre egy cry WAH pedált , egy Delay-t ,egy FLANGER-t egy PHASERT ,egy Chorus-t egy compressor-t és egy tunert de csak akkor ha a Stadionba készülnék fellépni... addig amíg kisebb kocsmákban koncertezek ahol öszzemosódik minden ,vagy kisebb színpadonok ,addig simán beérném egy GT-10-el ... na de ez még a jövő zenéje lesz
  23. ALAP

    Formula 1

    jövőre sikerülhet mégjobban megtorpedózni a "nagy csapatokat"... Mosley meg menjen inkább és hancúrozzon a prostituáltjaival vagy mittudom én ,csak ne nyilatkozzon már ilyen hülyeségeket... az F1 régen bármennyire is szar de arról szólt ,h van a Ferrari meg a McLaren mint nagy csapat és vannak a többiek akik hol felfejlődnek (lásd Renault) hol visszaesnek... de ennek a két csapatnak sikerült mindig olyan színvonalasan ,és kimagaslóan teljesíteniük ,h egy saját versenyt vívjanak egymás között . A legöregebb csapatok közé tartoznak az F1-ben , és a szurkoló tábora is ennek a 2 csapatnak a legnagyobb... Ha a McLaren esne ki én mint Ferrari drukker mondanám azt ,h így már soha nem lesz a régi a sportág ,és nem azért mert nem lenne kivel versenyezni (épp most mikor a Ferka és a Meki is szarban van) ,hanem azért mert a McLaren Mercedes és a Ferrari is egyet jelent az F1-el ... legalábbis számomra... Ezek a költséghatékony dolgok meg nagyon szépek ,de tényleg megéri úgy megcsinálni a dolgokat ,h a nagyok felálljanak és aztmondják "ennyi volt"??? MEgéri beáldozni egy McLaren-t vagy egy Ferrarit ,egy Force Indiáért ??? Nagyon örülök a Brawn GP-nek ,meg jó ha jönnek új csapatok ,és az is dícséretes ,h próbálják egyenlőbbé tenni az erőviszonyokat , de ha megnézzük mennyivel lett idén jobb a helyzet ? Brawn-t megtolták hátulról , mekit ,ferkát visszafogták , Red Bull meg már tavaly is jó volt ... kb ennyi történt.... ez aztán sokkal igazságosabb... Megértem ,hogy a kis csapatoknak nehezebb az előrelépés ,de azért ostobaság lenne azt hinni ,h a nagyokat nem értinette a gazdasági válság ... Honda kiszállt ,mert az eddigi tevékenységük gyári csapatként nem ütötte meg a mércét ,és a gazdasági válságra hivatkozva szépen kivonultak... de hülyeség lenne azt gondolni ,h nem lett volna elég pénzük folytatni ,mint ahogy azt is ,h a Ferrarit vagy éppen a Mercedest nem érintette a válság (csak nekik éppen sokat jelent mind marketing ügyileg ,mind "tradíció" ügyében a szereplés...) rossz látni ahogy rombolják szét az egész sportágat ,és ami régen pilótákról és versenygépekről szólt az ma már csak nézettségről és reklámpénzekről szól :S ...egyszerűen undorító néha amit művelnek csapatfőnökök egymás közt (lásdd Briós és Bráw ) vagy FIA kontra csapatfőnökök (lásd Mosley és Montezemolo)... na ez így most kikívánkozott
  24. ALAP

    Formula 1

    Most olvastam ,h mit reagált Kimi Coulthard "támadásaira" ... :D hát LoL , és még igaza is van... mai futamra reméljük a legjobbakat ,és kivételesen mind2 ferrari célba érhetne ( pontszerzésről kár lenne álmodozni :( )
  25. ALAP

    Formula 1

    én azon csodálkoztam ,h Raikkönen egyáltalán végigment és nem adta meg magát az autó ,miután már a verseny elején beközölte ,h furcsa hangokat ad a motor és valami gáz van ... meg is lepődtem amikor Massa alatt állt meg a gép és nem Kimi alatt... ezekkel az autókkal nem csoda ,ha a Ferrari versenyzők eltűnnek a mezőnyben ... mármár az megy csodaszámba ,ha végig mennek a pályán ... szánalmas teljesítmény ... szégyen ez a Ferrarinak. Nem mondom ,h mindenért Dominicali a felelős ,de én az ő fejét venném először Montezemolo helyében... a jó öreg Todt bácsi kéne ide , aki még a szar autókkal is betalálna valami ütős stratégiát ,és rendbeszedné a gárdát... meg persze Brawn ,de ő szerintem most annyira nem vágyik vissza a Ferrarihoz :D... minden elismerésem a RedBull-é ... bennük mindig is megvolt a potencia arra ,h az élre kerüljenek ,és most idén be is jöhet nekik .
×
×
  • Create New...