Stormchaser Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 S3 Trio 64 1MB PCI Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 Asus Gef. 7600GT 256mb DDR3 ram (Gondolom azért nyitottad ezt a topikot,hogy megmutasd neked kettő 8800 vga-d van jól van nem mindenkinek telik rá.Mellesleg 1x elavul aztán dobhatod...Meg ha kijőn a PCI-E2 na akkor mi lesz vele....) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braty Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 ATI Radeon 9600 XT 128Mb. Bevallom elég tré, de már a PCI-E2-ig nem veszek mást. De futoot a gépen a Doom 3 és a Half life is, tehát nem olyan rossz az Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memnon Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 Asus Gef. 7600GT 256mb DDR3 ram (Gondolom azért nyitottad ezt a topikot,hogy megmutasd neked kett? 8800 vga-d van jól van nem mindenkinek telik rá.Mellesleg 1x elavul aztán dobhatod...Meg ha kij?n a PCI-E2 na akkor mi lesz vele....) A PCIe 2.0 lefelé kompatibilis lesz, szal menni fog benne. Amúgy meg ide mindenki azt ír amit akar, nézd meg a milyen procid van topicot, meg sem jelent 4 magos procikat írnak. Amúgy meg elég szánalmas, ha valaki ett?l érzi men?nek magát, hogy össze-vissza irogat hülyeségeket egy fórumba, biztos csúfolták az oviban, vagy még mindig azt teszik, vagy egyéb hiányosságait próbálja kompenzálni, de ezt hagyjuk a pszichológusokra... Nekem amúgy 6600 GT-m van, ha minden jólmegy hamarosan voltmoddolva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 ATI Radeon 9600 XT 128Mb. Nekem is ilyen van sajnos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenny2 Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 Nekem újra sima 6600 128 MB. Valahogy elvagyok vele... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 Mind2 témában Stormchaser volt az aki marhaságokat írt Kár,hogy senki nem veszi be xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojoando Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 1.db Club3D X800extrém A játékok sirályul mennek vele, és nem akarom lecserélni semmire se, SEMMI PÉNZZÉRT! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Terror Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 InnoVision GeForce 7300 GT Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blasi Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 ATI Radeon x850XT Platinum Nekem tökéletes egyenlőre... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
romeozor Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 eVGA 8800GTX (most engem is leflémeltek?) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunfi Posted Március 9, 2007 Share Posted Március 9, 2007 leám.... szerintem felesleges azzal nagyarcúzni, hogy mid van mert az csak egy dolgon múlik mennyi lóvét tolnak alátok, mert gondolom nem magatoknak vettétek, saját fizuból... és nyugodtan lehet mondani hogy mit szól bele egy olyan akinek x550je van (kb 9600pro) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
romeozor Posted Március 9, 2007 Share Posted Március 9, 2007 1, nem nagyzoltam, ez a topik témája 2, saját pénzb?l vettem. miért baj az ha valaki ilyenre költ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunfi Posted Március 9, 2007 Share Posted Március 9, 2007 az attól függ..... meg látom stormchaser is lecsekkolta a profilod csak nem spanolni akar? :D :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
replica Posted Március 9, 2007 Share Posted Március 9, 2007 romeozor én csak annyit mondanék hogy aki fórumozik annak mind 1 mien vga ja van de legalább akinek nem a legjobb van ő is tud jó tanácsokat adni meg segíteni hiába van neked jó vga-d te még nem csináltál ezért a fórumért semmit szóval 1 kicsit halkabban. Amúgy meg ha anyámék alámtólnák a lét akkor nekem is lenne. Amúgy Asus Radeon x1950Pro-m van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Március 9, 2007 Share Posted Március 9, 2007 (Gondolom azért nyitottad ezt a topikot,hogy megmutasd neked kett? 8800 vga-d van jól van nem mindenkinek telik rá.Mellesleg 1x elavul aztán dobhatod...Meg ha kij?n a PCI-E2 na akkor mi lesz vele....) Nekem is ez jutott eszembe rögtön... eVGA 8800GTX (most engem is leflémeltek?) Nem mert csak egy van neked Amúgy nekem semmi bajom, nincs ezzel, hogy erre költötted, biztos megérte kidobni rá a sok pénzt... Amúgy nekem egy Leadtek 7600GT-m van 42ezerért vettem még néhány hónapja és én például az ösztöndíjamból vettem, nem anyuka fizette Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memnon Posted Március 9, 2007 Share Posted Március 9, 2007 Srácok, leírtam már, de ha nekem nemhisztek olvassatok utána. A PCIE 2.0 annyiban lesz más, hogy gyorsabb lesz (32x), és több teljesítményt lehet átadni rajta, így a nagy fogyaztású vga-khoz nem kell +2 tápcsati, de még 1 sem. És ami a legfontosabb, hogy kompatibilis lesz a jelenlegi vga-kkal, tehát ugyanúgy fognak benne m?ködni! romeozor! Nincs semmi baj, azzal, ha drága vga-t veszel. Viszont ahogy itt körbeolvasol, láthatod, hogy legtöbbünk csak olvasott err?l a vga-ról, sokunk él?ben em látott még (persze sokakat nemis érdekel) szal ha már birtokodban van egy ilyen kari, akkor valami tapasztalatokat, teszteket, eredményeket írhatnál róla, milyen megfontolásból vetted, miért pont ezt, stb... Örömmel fogadjuk a tapasztalatokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Március 9, 2007 Share Posted Március 9, 2007 látszik, tudod angolban is van többes szám, szóval nem is, hanem are..., és cards err?l ennyit, nekem egy Radeon X800XT csücsül a gépemben egy Zalmann VF-900CU-val My Graphics card is: 2X eVGA Geforce 8800GTX SLI-be Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enrobi Posted Március 9, 2007 Share Posted Március 9, 2007 Nekem egy Gainward Geforce 7600GS csücsül benne. De már ez is jobb mint a Geforce 2 Amúgy ez garanciából lett 6600GT után Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Psion__ Posted Március 9, 2007 Share Posted Március 9, 2007 Srácok, leírtam már, de ha nekem nemhisztek olvassatok utána. A PCIE 2.0 annyiban lesz más, hogy gyorsabb lesz (32x), és több teljesítményt lehet átadni rajta, így a nagy fogyaztású vga-khoz nem kell +2 tápcsati, de még 1 sem. És ami a legfontosabb, hogy kompatibilis lesz a jelenlegi vga-kkal, tehát ugyanúgy fognak benne m?ködni! Egy kicsit sem lessz gyorsabb a PCI-E2 a PCI-E-nél, sőt még az AGP kártyáknál sem! Persze „papíron” nagyobb ott a sávszélesség, de a CPU és a GPU közötti adatcsatornára bőven elég lenne az 8x-os AGP kapacitása is... az óriási külömbség valóban a tápellátásban lessz... (mint ahogy eddig is a garfikus foglalatok cseréjekor) Azért durva lessz 300W-ot áttányomni az alaplapon keresztül... Valahogy berzenkedem a dologtól... Bár legutóbb azon voltam ki akadva, h. a VGA-mra már valami új fajata 6 tűs csatlakozót tettek a standard 12V molex helyett. Éppen abból a megfontolásból, hogy ne kelljen két tápcsatlakozót rátenni, hanem elméleltileg ezt lehet bővíteni.... Ez utóbbi megoldásban valahogy mégis jobban bízok... amúgy X1900XT Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Március 9, 2007 Share Posted Március 9, 2007 látszik, tudod angolban is van többes szám, szóval nem is, hanem are..., és cards err?l ennyit, Tényleg nem is vettem észre...mondjuk több ilyen májer angol tudó is van itt a fórumon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormchaser Posted Március 10, 2007 Author Share Posted Március 10, 2007 Javitval! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Március 10, 2007 Share Posted Március 10, 2007 Na milyen érdekes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormchaser Posted Március 10, 2007 Author Share Posted Március 10, 2007 Ugye? Ezt már elhiszitek legalább, nekem nem az számit hogy ki hiszi ki nem, én tudom hogy van két db 8800GTX-em és kész, lesz*rom hogy ki mit hisz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Psion__ Posted Március 10, 2007 Share Posted Március 10, 2007 Ha produkálsz valami hasonlót: Természetesen magyar EVEREST-el, és ezzel a topic-al a háttérben, akkor mea culpa... de addig bocsásd meg, h. „kicsit” szkeptikusak vagyunk... ps.: most nézem, h. áttjavítottad a már javított angol szöveget mégegyszer... well done! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Március 10, 2007 Share Posted Március 10, 2007 Engem nem érdekel h igazat mond-e vagy sem. Sőt ha igazat mond akkor...hát...szóval...inkább rakta volna félre egy autóra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
orix Posted Március 10, 2007 Share Posted Március 10, 2007 nekem egy (figyelem ez itt a K.O.) az egyik gépemben egy Geforce 4 Mx 440 64megás és a másikban valamennyivel jobb Geforce 6200 256megás. de mivel most akarok egy új csúcsszuper gépet összerakni lehet majd kunyerálok a fateromtól egy Geforce 8800-at Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Március 10, 2007 Share Posted Március 10, 2007 Stormchaser nyomj be egy everest képet és elhisszük Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
manutd Posted Március 10, 2007 Share Posted Március 10, 2007 Ha produkálsz valami hasonlót: Természetesen magyar EVEREST-el, és ezzel a topic-al a háttérben, akkor mea culpa... de addig bocsásd meg, h. „kicsit” szkeptikusak vagyunk... ps.: most nézem, h. áttjavítottad a már javított angol szöveget mégegyszer... well done! Hello! Mi a neve annak a proginak ami méri a Hőmérsékletet és h mi mennyin pörög ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
romeozor Posted Március 10, 2007 Share Posted Március 10, 2007 everestben is találsz ilyen funkciót az érzékelőknél, de attól függ hogy minek a hőmérsékletét akarod mérni. a procihoz pl. CoreTemp a vga-hoz meg pl. Atitool Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts