nimtom Posted Március 7, 2008 Share Posted Március 7, 2008 A magyar társadalmi rétegek ismérvei: Felső tízezer Középosztály Dolgozók Jövedelme? Mese Kabaré Tragikomédia Vásárlási szokásai? Igénye szerint mindent megvesz Fizetéskor a diszkontban bespájzol Nézegeti a kirakatokat Hol eszik? Étteremben Otthon Hol eszik, hol nem Hogyan öltözködik? Méretre varrat Készen vásárol Turkál magának Mit visel általában? BOSS öltönyt Konfekciót Közterheket Hol szórakozik? Garden Party-n Házibulin Tömegdemonstráción Hogyan közlekedik? Új nyugati autóval Használt keleti autóval Tömegben Milyen szerencsejátékot űz?Roulette, Black Jack, Tőzsde Totó, Lottó, Bingó Bliccel a BKV-n Miben tartja a pénzét? Ékszer, valuta, ingatlan Takarékbetét A gyerek malacperselyében Álláslehetősége? Ügyvezetői, igazgatói állás Mérnöki állás Sorban állás Mi nyomasztja? Hogy még egyszer betörnek hozzá Hogy egyszer betörnek hozzá Hogy egyszer be fog törni valahova Mit sportol télen? Síel Ausztriában Ródlizik a környéki dombokon Összetöri magát a síkos járdán Mit vár a jövő évtől? Alacsonyabb adókat Magasabb bért Munkahelyet, magasabb segélyt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narancs00 Posted Március 7, 2008 Share Posted Március 7, 2008 kicsit kusza, de poén Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Március 7, 2008 Share Posted Március 7, 2008 istenem mennyire igaz minden sora.................. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimtom Posted Március 7, 2008 Author Share Posted Március 7, 2008 narancs00 bocsi, hogy nem könynű első ránézésre áttekinteni, de mivel ez egy fórum és nem excel, ezért hirtelen nem jutott eszembe más megoldás, ami gyors és még relatíve könnyen értelmezhető, de tudsz mást akkor írd! szipi igen-igen. én is épp ezen tűnődtem, mikor olvastam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Március 7, 2008 Share Posted Március 7, 2008 ismertem, kegyetlen régi és kegyetlen jó összeállítás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynosaur Posted Március 7, 2008 Share Posted Március 7, 2008 az a baj, hogy azért siralmas, mert igaza van... hiába viccnek készült.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Március 7, 2008 Share Posted Március 7, 2008 Nem értem . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Március 7, 2008 Share Posted Március 7, 2008 vicces kritikája a társadalomnak,de jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Március 7, 2008 Share Posted Március 7, 2008 Furcsa, de igaz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimtom Posted Március 8, 2008 Author Share Posted Március 8, 2008 DriftKing Örülök, hogy neked is tetszik Dynosaur te is tudod, minden viccnek fele való... na ennek nem csak a fele... morze szerintem még párszor átolvasod és érteni fogod ARMIN FAN tudod, időnként viccesen is meg kell közelíteni a szomorú dolgokat ZTamás örülök, hogy te is jót derülsz rajta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 Hát átolvastam én, de nem értem. Például a legelső sornak mi értelme: Felső tízezer Középosztály Dolgozók ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarkhon Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 Bár jót mosolygunk rajta, de sajnos minden sora igaz....bár csak vicc lenne... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimtom Posted Március 8, 2008 Author Share Posted Március 8, 2008 morze a Felső tízezer és a Dolgozók azért van vastaggal szedve, hogy könnyebb legyen társítani, itt még ne ragadj le, olvass tovább... Szóval a "Felső tízezer - Középosztály - Dolgozók", ezek Mo. társadalmi rétegeinek a szűk 3 csoportja. A társítás a következőképpen működik: Hol eszik? Felső tízezer - Étteremben Középosztály - Otthon Dolgozók - Hol eszik, hol nem Így már érthető? anarkhon ezzel én is így vagyok, bár csak vicc lenne... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 B*meg de hülye vagyok . Nagy nehezen leesett . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destro Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 Szomorú de igaz. Hol eszik, hol nem //beletelt 2 mp be mire rájöttem hogy kell értelmezni:) ügyes megoldás// Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destro Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 Szomorú de igaz. Hol eszik, hol nem //beletelt 2 mp be mire rájöttem hogy kell értelmezni:) ügyes megoldás// ----Véletlen 2x ment el valami Moderátor eltüntené innen léci?----- Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimtom Posted Március 9, 2008 Author Share Posted Március 9, 2008 Morze fő, hogy megvan Destro kössz, igyekeztem minnél érthetőbben berakni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csontee Posted Március 10, 2008 Share Posted Március 10, 2008 amúgy tab-bal beljebbtolhattad volna ja és halálraröhögtem magam rajta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimtom Posted Március 11, 2008 Author Share Posted Március 11, 2008 csontee az volt az első dolgom, hogy tabbal beljebb toljam, de te próbáltál már ilyet itt a piratban, mert én igen és nekem nem ment, csak úgy tudtam tabbal tolni, hogy kimásoltam a jegyzettömbből, beillesztettem és utána a rendszer automatikusan összehúzta az üres részt, vagyis nem ért semmit az egész, csak arra volt jó, hogy én jobban átlássam a szöveget a szerkesztő részben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csontee Posted Március 11, 2008 Share Posted Március 11, 2008 ja akkor bocs, nem tudtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Március 11, 2008 Share Posted Március 11, 2008 Szerintem úgy kellet volna betenni, hogy Microsoft Excel-ben megcsinálod a szöveget, csinálsz róla egy képernyőmentést, paintban kivágod az exceles táblázatot, és képként beilleszted. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leviii Posted Március 11, 2008 Share Posted Március 11, 2008 igaz....igazzz..... nimtom! szerintem nyomj be pár szóközt, hogy táblázat-szerűbb legyen! így talán megértik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Március 11, 2008 Share Posted Március 11, 2008 vagy így: Jövedelme? Felső tízezer: Mese Középosztály: Kabaré Dolgozók: Tragikomédia Vásárlási szokásai? Felső tízezer: Igénye szerint mindent megvesz Középosztály: Fizetéskor a diszkontban bespájzol Dolgozók: Nézegeti a kirakatokat Hol eszik? Felső tízezer: Étteremben Középosztály: Otthon Dolgozók: Hol eszik, hol nem Hogyan öltözködik? Felső tízezer: Méretre varrat Középosztály: Készen vásárol Dolgozók: Turkál magának Mit visel általában? Felső tízezer: BOSS öltönyt Középosztály: Konfekciót Dolgozók: Közterheket Hol szórakozik? Felső tízezer: Garden Party-n Középosztály: Házibulin Dolgozók: Tömegdemonstráción Hogyan közlekedik? Felső tízezer: Új nyugati autóval Középosztály: Használt keleti autóval Dolgozók: Tömegben Milyen szerencsejátékot űz? Felső tízezer: Roulette, Black Jack, Tőzsde Középosztály: Totó, Lottó, Bingó Dolgozók: Bliccel a BKV-n Miben tartja a pénzét? Felső tízezer: Ékszer, valuta, ingatlan Középosztály: Takarékbetét Dolgozók: A gyerek malacperselyében Álláslehetősége? Felső tízezer: Ügyvezetői, igazgatói állás Középosztály: Mérnöki állás Dolgozók: Sorban állás Mi nyomasztja? Felső tízezer: Hogy még egyszer betörnek hozzá Középosztály: Hogy egyszer betörnek hozzá Dolgozók: Hogy egyszer be fog törni valahová Mit sportol télen? Felső tízezer: Síel Franciaországban Középosztály: Ródlizik a környéki dombokon Dolgozók: Összetöri magát a síkos járdán Mit vár a jövő évtől? Felső tízezer: Alacsonyabb adókat Középosztály: Magasabb bért Dolgozók: Magasabb segélyt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts