Jump to content
PirateClub.hu

Bajnokok Ligája


tibiole
 Share

Recommended Posts

Hali!

ez első elődöntők nem hoztak akkora meccseket mint vártam de végül is mindkét mérkőzés hozott izgalmakat és szép perceket . Egyik ágon sincs még eldőlve semmi. Szerintem a következő két meccs jobb lesz mint az első felvonás :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tegnap a meccsről annyit, hogy dupla szerencse volt a gól. Megpattant a passz, aztán O'Shea éppen eltalálta.... ha 5 méterrel távolabbról 'lövi' el, akkor a stadionból kibombázta volna. Ahogy én láttam, kegyetlen rosszul találta el.

 

A visszavágókon minden nyílt.

Link to comment
Share on other sites

A Chelsea hozta a "kötelezőt" vagyis kapott gól nélkül menni a Bridge-re.

 

van egy rossz hírem: :(

 

 

 

http://index.hu/kultur/media/2009/04/29/a_tv2_szerezte_meg_a_bl_jogait/

 

Remélem csak kacsa <_<

 

 

Azóta kiderült, h. elég szépen készülődnek a digi házatáján...

 

http://index.hu/kultur/media/2009/04/30/sportcsatornaval_tamad_a_digitv/

 

Link to comment
Share on other sites

Azért kezdenek kicsit "elfajulni" a dolgok :huh: Ha már az NBI közvetítési joga nem a Sport TV-é lesz a következő szezontól, akkor legyen az RTL-é; kinek kell az, hogy egy ilyen semmiből jött (és sokak számára nem elérhető) csatorna adja a hazai bajnokságot :mellow: Meg nekem az sem tetszik igazán, hogy a Bundesligát is ők fogják nyomni, eddig a Sportklub-nál volt, a csatornát nagyrészt erre építették, becsülettel, lelkiismeretesen, stb. foglalkoztak vele és adták rendesen (mégha a "szakértők" nem is az igaziak és voltak ezen kívül "érdekes dolgok"), erre most átkerül a Digi-hez :huh:

 

Remélem ennyivel leállnak, még csak az hiányozna, ha a Premier League és/vagy a Serie A közvetítése is elkerülne onnan, ahol most van (Eurosport2, illetve Sport TV) A legjobb az lenne, ha a Digi ténykedése kudarcba fulladna, és a BL szerdai játéknapja maradna a TV6-é, a Bundesliga a Sportklub-é, az NBI meg akkor átkerülne az RTL-re (bár ha a Sport TV-nél maradna, annak azért jobban örülnék)

Link to comment
Share on other sites

Egyik szemem sír másik nevet :D

Mert ha a Bundeslige nem lesz a szánalmas SportKlubbé az már csak jó lehet igaz nem nézem a német bajnokikat max néha 1et 1et

A TV2 még jó is lehet ha valami értelmes kommentátort ültetnek be Digi-ről leszúszok mert UPC-n tuti nem lesz :D Viszont a TV6 -on se látom mert az sincs UPC-n szóval ugyanott vagyok.

Borzalmas ami itt megy addig volt jó amig szinten mint a Sport1,2-ön volt azóta "szétszedték" és már 6csatornán lehet nézni a meccseket. A BL is mért jó,hogy két csatornán van :S ?

Link to comment
Share on other sites

A profit... :) Akárhogy is nézzük, többen nézik a sportokat, mint eszmeralda kiskölykének halálát. :lol:

A Sport TV nem tudja már visszavenni a jogokat szerintem, mert nincs annyi pénz mögöttük. Abban reménykedek, hogy a spanyol bajnokságot visszalopják a SportKlubtól és nem alszok el a meccsek alatt.

SportKlub: nem tudom, ti mit gondoltok, de szerintem az a csatorna szín MU és Barca drukker. Mindenütt ezt a két csapatot nyomatják. Eszméletlen szerintem. Egy sportcsatornának pont nem kellene egyik oldalra sem hajlania.

Link to comment
Share on other sites

A BL mondjuk kifejezetten kellemes, h. két csatornán van :P Abszolúte élvezhetőbb így, h. van választási lehetősgem többször, h. melyik egyidejűleg futó meccset nézzem, s azt követően este 10-től még egy ismétlést is nézek :) (mondjuk most már nem, mivel nincs annyi meccs, de a bl egésze alatt így ment)... az meg nem járja, h. csak egy csatornán megy a bl, lenyomnak egy meccset, két nap múlva ismételnek egy másikat, három nap múlva meg mégegyet :D

Link to comment
Share on other sites

Igen, az nekem is bejött, hogy két csatornán ment a BL, szerintem ez így pont jó volt.

 

És némileg szerintem az is jó, hogy nem minden a Sport TV-n tömörül, mert hiába van két adójuk, gondoljatok bele, ha mondjuk náluk lenne az angol, a spanyol, és az olasz bajnokság teljes közvetítési joga is, akkor ugyanígy láthatnánk minden fontos meccset mindhárom ligából?? :huh: Hát bizony nem, mert nem tudnának mindent belesűríteni a programba. Az Eurosport2-n jó a Premier League, sokat foglalkoznak vele, a kommentátorok jók (ott van pl. Hajdu B. is, aki szinte minden nagy meccset megkap); a Serie A a Sport TV egyik "alapköve", ott is hasonló minőségben és mennyiségben foglalkoznak ezzel a bajnoksággal, mint ahogy az Eurosport2 az angol bajnoksággal; a Primera Division pedig megosztva van a Sport TV és a Sportklub között, bár én nem túl sokszor nézek spanyol bajnokikat, úgyhogy ez engem nem igazán érint (persze olyan meccseket, mint pl. most hétvégén az El Clásico-t természetesen megnézem)

 

Robinho11, szerintem nem sok esély van arra, hogy a Sport TV visszavásárolja a spanyol bajnokik közvetítési jogát, sőt, azzal, hogy a Bundesliga a következő szezontól már nem az övék, és így nem kevés pénz szabadul fel, szerintem még arra is van esély, hogy a Sport TV birtokában lévő közvetítési jogot is megvásárolják, vagyis csak ők közvetíthetnek majd La Liga-meccseket :huh: De reméljük, hogy ez nem így lesz ;)

 

Új fejlemények: egész biztosan nem lesz "Sportklub-uralom" spanyol foci terén, ugyanis a következő szezontól három éven keresztül a spanyol bajnoki meccsek közvetítési joga kizárólagosan a Sport TV-é! B) Hamarosan kezdődik az El Clásico, és ezt a hírt most mondta a műsorvezető. Majd még utánanézek, hogy pontosan hogyan vannak a dolgok, de azt mondták, minden egyes Real és Barca meccset leadnak majd, meg ugye más spanyol bajnokikat is. Szóval, jövő évtől a spanyol bajnokság csak a Sport TV-n ;)

Módosította vassadi
Link to comment
Share on other sites

Henry két hétre kidőlt!

Felettébb rossz hírek érkeztek ma délelőtt a Barcelona háza tájáról! Thierry Henry, az együttes francia támadója a szombati "El Clásicón" egy rúgást kapott a térdére, amiért le is kellett őt cserélni a 60. percben.

 

Azonban a fájdalom nem múlt el, így az orvosok ma délelőtt megvizsgálták Titit, amelyen kiderült, hogy a franciának két hetet kell pályán kívül töltenie.

 

Henry ennek következtében egészen biztosan nem lehet ott a szerdai, Chelsea elleni visszavágón, a hétvégi, Villarreal elleni bajnokin, míg a jövő heti Copa del Rey fináléjában is kizárható a játéka. Ha viszont minden jól megy, a Mallorca elleni, jövő hét végi bajnokin már ott lehet a csapatban, bár ez igencsak optimista jóslatnak tűnik...

 

Forrás: www.eurobarca.hu

 

:happy:

 

 

Új fejlemények: egész biztosan nem lesz "Sportklub-uralom" spanyol foci terén, ugyanis a következő szezontól három éven keresztül a spanyol bajnoki meccsek közvetítési joga kizárólagosan a Sport TV-é! Hamarosan kezdődik az El Clásico, és ezt a hírt most mondta a műsorvezető. Majd még utánanézek, hogy pontosan hogyan vannak a dolgok, de azt mondták, minden egyes Real és Barca meccset leadnak majd, meg ugye más spanyol bajnokikat is. Szóval, jövő évtől a spanyol bajnokság csak a Sport TV-n

ez hogy jön ide ? hahó ez a BL topic... pff

Link to comment
Share on other sites

Mivel nincs "európai labdarúgás" topic, szerintem bőven ide való ;)

 

Ha jól emlékszem, holnap a Chelsea és a Barca játszik. Két stílus, két kultúra. Nagy csata lesz. Az dönt, hogy melyik csapat tudja uralni a mérkőzést. Nem lesz egy gólós, szerintem ez biztos.

Link to comment
Share on other sites

ez hogy jön ide ? hahó ez a BL topic... pff

Egész eddig szóban forgott ez a téma, gondoltam akkor már beírom ezt a hírt ide. Meg eddig is jónéhány olyan dologról volt szó, aminek nincs köze a BL-hez, de erre csak ezt tudom mondani: 'és?' Miért ne lehetne ebben a topikban ilyen és ehhez hasonló dolgokról írni; gondolom a Chelsea-topikban is van, hogy szóba kerül a Manchester, pedig az Chelsea-topik. Na ugye. Ezzel nem kívánok többet foglalkozni, már így is túl sok időt pazaroltam erre :)

 

http://www.sport1tv.hu/Sport-tv/Hirek/103427-kozlemen-spanyol-labdarugo-bajnoksag.html

 

Robinho11, rosszul emlékszel :) Holnap Arsenal - Manchester lesz, mivel múlt héten ennek a párharcnak az első felvonása szerdán volt, és ugyebár fordított napokon játszák őket ;) (szóval ha múlt hét szerda, akkor ezen a héten kedd, és fordítva; de gondolom ezt te is tudod, és mindenki, aki BL-t néz)

Link to comment
Share on other sites

Én is Manchester-továbbjutást várok, még ha nem feltétlenül kettős győzelemmel is, de azért inkább azon a véleményen vagyok, hogy a visszavágót is megnyerjük. Már leírtam párszor( :) ), de óriási lépés lenne, ha mi tudnánk megszerezni a vezetést, mert úgy az Arsenal-nak hármat kellene rúgnia. Ők lesznek a kezdeményezőbbek, ez egyértelmű, hisz ők vannak rosszabb helyzetben, de ha felvesszük a kesztyűt, és támadunk (a saját játékunkat játszva), és nem bekkelünk, akkor nem lehet gond ;)

Link to comment
Share on other sites

Egész eddig szóban forgott ez a téma, gondoltam akkor már beírom ezt a hírt ide. Meg eddig is jónéhány olyan dologról volt szó, aminek nincs köze a BL-hez, de erre csak ezt tudom mondani: 'és?' Miért ne lehetne ebben a topikban ilyen és ehhez hasonló dolgokról írni; gondolom a Chelsea-topikban is van, hogy szóba kerül a Manchester, pedig az Chelsea-topik. Na ugye. Ezzel nem kívánok többet foglalkozni, már így is túl sok időt pazaroltam erre :)

 

BL Közvetítésről volt szó eddig.. nem spanyolról..

 

 

Holnap én is mu győzelmet várok ;) Ha úgy játszanak mint multkor akkor sok esélye az arzenálnak nem lesz.

És izgalmasabb lesz a Chelsea-mu döntő.. ;)

Link to comment
Share on other sites

Itt a nagy nap (már jónéhányadik nagy nap... :) ), ma végre eldől, hogy ott leszünk-e a római fináléban. Ami lényeges, azt már leírtam a Manchester-topikban és itt is korábban, a legfontosabb, hogy hiába lesz kezdeményezőbb az Arsenal, a saját játékunkat kell majd játszanunk, és támadnunk kell, amennyire csak lehet; ha pedig mi szereznénk meg a vezetést, akkor -talán- érdemben el is dőlne minden.

 

Én nem mondanék olyat, hogy vagy a Barcát, vagy a Chelsea-t szeretném döntőbeli ellenfélnek, mert mindkét csapatnak megvannak a maga erősségei és a gyengébb pontjai, a Barca sem megfékezhetetlen, de ez megint olyan dolog, amit már részletesen leírtam és a többi Manchester-fannal "kielemeztünk" a Manchester-topikban. Úgyhogy a holnapi meccsről annyit, hogy lesz ami lesz, bár én most valamivel a Chelsea-t érzem esélyesebbnek.

 

Ui.: Henry sérülésével kapcsolatban annyit, hogy a csapatnál azt nyilatkozták, hogy a Real ellen könnyebb térdsérülést szenvedett, a hétfői edzést kihagyta, de elutazott Londonba; tagja a meccsre nevezett 21 fős keretnek (bár az igaz, hogy a játéka még mindig kérdéses!) Amúgy most nem tartozik szorosan ide, de nekem valahogy feltűnt, hogy Barca-fanok nem igen látogatják ezt a topikot; még egy olyan hsz.-t sem olvastam, ami "Hajrá Barca!", "Igen, a Barca továbbjutott, szép volt!", vagy ilyesmi mondatokat tartalmazott volna :huh: Na mindegy, ezt csak úgy megemlítettem, különösebben nem kell vele foglalkozni.

 

d000736B3b016b1fc04b4.pngArsenal - Manchester Unitedd000736B470de08c661cb.png

Bajnokok Ligája, elődöntő, visszavágó (Összesítés: 0-1)

Kezdés: 20:45 (Élő közvetítés: TV6)

Kezdőcsapatok (hivatalos):

Arsenal: Almunia - Sagna, Touré, Djourou, Gibbs - Walcott, Fabregas, Song, Nasri - Van Persie, Adebayor

Manchester United: Van der Sar - O'Shea, Ferdinand, Vidics, Evra - Fletcher, Carrick, Anderson - C. Ronaldo, Park - Rooney

 

Link online közvetítéshez:

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=38143&part=sports

Módosította vassadi
Link to comment
Share on other sites

Meg itt is eltévesztette valaki? :) Valahogy nagyon "bevésődött" egyesekbe az a 3-0, biztos nem gondolták volna és még talán most sem értik hogyan rúgott gólt az Arsenal :)

 

De mindegy, a lényeg úgyis az, hogy továbbjutottunk, és tényleg le a kalappal a Manchester és minden játékosa előtt, csapatszinten és egyénileg is a maximumot nyújtotta mindenki (talán csak Fletcher lóg ki egy kicsit a sorból azzal a kiállítással), nagyon sima továbbjutás volt (szerintem az eddigi egyik legsimább az egyenes kieséses szakaszban) ;) Úgyhogy vár ránk Róma! :happy:

 

Aztán az, hogy a fináléban a Barcával vagy a Chelsea-vel találkozunk-e, az ma kiderül. Nálam nincs olyan, hogy "remélem, hogy ezzel játszunk, a másik meg jól kiesik"; majd lesz ami lesz. Most a legfontosabb úgyis az számomra, hogy mi ott vagyunk! :happy:

Link to comment
Share on other sites

Hamarosan kezdődik a Barcelona - Chelsea összecsapás ,remélem egy jó meccset láthatunk ,én csak semleges nézőként nézem a meccset ,nekem is teljesen mindegy melyik csapattal kerülünk össze a döntőben.

Jó szurkolást midenkinek!

Link to comment
Share on other sites

Hivatalos kezdők ma este:

 

 

------------------------Cech----------------------

-----------------Terry-------Alex----------------

Bosingwa------------------------------------Cole

-----------------------Essien---------------------

---------Lampard----Ballack-----Malouda------

-----------------Drogba----Anelka---------------

 

 

 

vs.

 

 

-------------------------Valdes------------------------

----------------Piqué------------Touré(!)-------------

Alves--------------------------------------------Abidal

------------------------Buszketsz(!!)------------------

-----------------Xavi---------------Keita(!)-----------

Messi--------------------------------------------Iniesta

--------------------------Eto----------------------------

 

 

Hát ezek alapján hazai GYŐZELMET várok. Nem hogy továbbjutást, győzelmet.

A középpálya nagyon felforgatott a barcánál. Én biztos nem így állnék fel, de nem én vagyok az edző. Majd meglátjuk.

 

Hiddink csapata szerintem behúzza ezt a meccset. Nagyon nem lesz az úgy stabil az a Keita - Buszke kettős középen.

Link to comment
Share on other sites

Hát ezen a Barca-kezdőn én is néztem egyet :huh::) Bár végülis azért érthető, még ez a belső védőpáros is, hisz a viccember Cáceres-t én se raktam volna be úgy, hogy más belső védőm nincs, de én arra számítottam, hogy Guardiola majd Abidal-t tolja be középre, és Sylvinho lesz a balhátvéd (mondjuk Abidal meg a belső védő szerep; elég megnézni mit művelt ilyen poszton a francia - olasz EB-meccsen) Meg úgy, hogy Iniestának Henry-t kell helyettesítenie a csatársorban, Touré meg ugye belső védő, ezek alapján Busquets kezdőbe kerülése sem meglepő, de kíváncsi leszek, hogy miként állja majd meg a helyét egy ilyen meccsen (lehet, hogy kb. úgy, mint tegnap Gibbs az Arsenal-ban, gondolom mindenki emlékszik még mit csinált az első gól előtt), bár még mindig inkább ő, mint Hleb :huh:

 

A Chelsea-t illetően annyit, hogy valamit azért jelenthet, hogy a szélre Anelka-t teszi Hiddink...

 

d000737C425cb1132f3d1.pngChelsea - Barcelonad000737C55f32a47f9821.png

Bajnokok Ligája, elődöntő, visszavágó (Összesítés: 0-0)

Kezdés: 20:45 (Élő közvetítés: M1)

Link to comment
Share on other sites

Essien mekkora gólt lőtt!A Barca-nak nincs szerencséje a távoli lővésekkel ,mert tavaly Scholes-tól is kaptak egy bombát!

A második félidőre Barca nyomást várok ,muszály lesz ha beakarnak jutni a döntőbe.

A norvég bíró nekem nem túl szinpatikus ,és szerintem az 11-es volt ,amikor Malouda-t föltartották.

Link to comment
Share on other sites

Én meg annyit, hogy eddig bebizonyosodott amit mondtam.

A gvardióda helyében annyit csinálnék, hogy iniestát vissza kp-ra, puszketsz le, gudjohnsen be. Semmire nem tartom a fazont, de ismeri az angol futballt. Messi a pályán sincs. Beadni nem tud, helye pedig nincs. Cole leveszi a pályáról. Ennyi.

 

Hiddink úr pedig sokat tud a futballról. nagyon sokat :)

 

 

Előttem szólóhoz pedig: igen, de Drogba esete is az volt. A mezőnyben a visszahúzást, mezráncigálás ugye hát sárga lapos megmozdulás, nos itt nem járt érte semmi.

Mintha nem akarná eldönteni a meccset. Pedig...... maccsban nincs a barcelona. Rakhatják a 70%-os birtoklásukat a fülük mögé a polcra.

Link to comment
Share on other sites

tökmindegy mennyire verte el a madridot a barcelona, és hog ymennyire kürtölte ki a sajtó, hogy ez a barcelona megállíthatatlan; ha egy videóüt nem képesek megnézni az ellenfélről

nagy dolog 6 gólt rúgni egy szedettvedett madridi védelemnek, angliában lampardtól kezdve gerrardon át rooneyig mindenki visszazár ha az kell

nagyon jó csapat, és szép focit játszanak nem arról van szó, de az ilyen one-on-one meccsekben egy angol BL-főtáblás csapatot se tudnának lenyomni

Link to comment
Share on other sites

Rohadék bíró! Elcsalta a meccset a barcának! Közük nem volt a játékhoz, s a bíró megnyerte nekik! Remélem eltiltják jó időre nemzetközi meccsektől... Ez így ebben a formában gusztustalan!

 

Durva csalódás BL elődöntőn napjainkban ilyet látni :(

Link to comment
Share on other sites

Ilyen meccs után már tuti a Barcelona nyeri a BL-t ;)

Nem kell itt k*cs*g*zni. Múlt héten meg épp, hogy a Barcelona ellen fújtak.

 

Furcsa ilyenkor, valahogy mindenki elfelejtkezik az ilyen dolgokról :huh:

 

+ 10 ember ellen, akció gólt is lehetett volna lőni ;)

Link to comment
Share on other sites

Gratulálok barca sz*phatjátok körbe a bírót! Minimum három tizenegyest csalt el a szemét a Chelseatől! Remélem,hogy ez a bíró soha többet nem kerül a Bl közelébe, sőt tiltsák is el mindenféle labdarúgó mérkőzéstől, vertem volna ki a sípot a szájából ennek a tetűnek!

Link to comment
Share on other sites

5, de inkább 6 tizenegyes járt volna a Chelseanek. Ballack helyében a bírót karóba is húztam volna az biztos. Drogba a végén mit üvöltött a kamerába? Jó lenne tudni.

 

 

Ez egy szánalom volt kérem. Csod ahogy a gabidált kiállította. Sylvinho fog szembenézni Cével a döntőben. Azért eza tudat megnyugtat.

 

1 kaput eltaláló lövése volt a barcelonának egész meccsen, a Chelsea megölte a futballjukat. Nulla.

Kértem itt csalás történt.

 

 

 

ábel: a Madrid már megint hogy kerül ide? Madriditiszed van?

Módosította Nietzsche
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...