Jump to content
PirateClub.hu

Manchester United


Marcus Bent
 Share

Recommended Posts

Már az első pillanatoktól kezdve nyomást gyakorolt a vendég Manchester United a Sunderlandre. Az egykori manchesteri kedvenc, Roy Keane játékosai teljesen veszélytelenül futballoztak, csak idő kérdése volt mikor kerülnek hátrányba. Ez a pillanat a 16. percben érkezett el, amikor Wayne Rooney higgadtan értékesítette Wes Brown „forintos” kiugratását.

 

A folytatásban sem állt vissza a forduló előtt a második helyen álló vendégegyüttes, amely a 27. percben már kettővel vezetett. Ekkor Rooney előkészített, Louis Saha pedig közelről lőtt a kapuba.

 

Cristiano Ronaldo a 43. percben nagyon megnézte magának a hazai kapu jobb felső sarkát, ahol másodpercekkel később, szabadrúgását követően a labda landolt. A portugál játékos remekbe szabott lövése gyakorlatilag egy félidő után eldöntötte a három pont sorsát.

 

A második játékrészre is maradt egy találat. Egy kisé könnyedén megítélt büntető után Saha megszerezte saját maga második, míg csapata negyedik gólját a mérkőzésen, amivel kialakult a 4-0-s végeredmény.

 

Sunderland 0-4 Manchester United

41%-----Possession-----59%

12-------Shots ---------19

2-------- Shots on target- 10

1-------- Saves------------ 0

4-------- Corners ----------3

12-------Fouls------------- 14

0-------- Offsides----------4

2-------- Yellow cards-----1

0-------- Red cards--------0

31-------Tackles-----------29

249----- Accurate passes-371

53-------Bad passes-------62

 

Ez pedig egy 7 perces összefoglaló.

http://www.dailymotion.com/video/x3v8w7_sunderland-v-manchester-utd_sport

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

West Ham United - Manchester United 2-1 (0-1)

gól: A. Ferdinand (77.) Upson (82.), illetve C. Ronaldo (14.)

 

 

A Kalapácsosok úgy kezdték a meccset, mintha az életük múlna rajta, már a 30. másodpercben nagyot kellett mentenie Evrának az érkező Solano elől. A 8. percben már egészen közel járt a gólszerzéshez a hazai alakulat, Carlton Cole passza Mullinst találta lesgyanús helyzetben, az asszisztens nem jelzett, de Mullins a lécet találta el, a kipattanót pedig Noble az üres kapu fölé emelte.

 

Az első negyedóra végén Cristiano Ronaldo büntette meg a West Hamet a kihagyott helyzet miatt, Giggs lódult meg a bal oldalon, a portugál szélső pedig a jobbösszekötő helyéről nagy sprintbe kezdett, és a walesi csapattárs mértani pontosságú beívelése után hat méterről a kapu jobb oldalába bólintott.

 

Jó sokáig kellett várni, mire összekapart egy helyzetet a West Ham a bekapott gól után, Solano emelt kapura 25 méterről, de a Van der Sart helyettesítő Kuszczak kipaskolta a labdát a léc alól.

 

A második félidőben ismét erőteljesen kezdett a londoni gárda, de az egykori MU-játékos, Spector kezezése úgy tűnt, megpecsételi a hazaiak sorsát. Ám Cristiano Ronaldo olyan tett, amit ritkán látni tőle: vagy fél méterrel a jobb kapufa mellé lőtte a tizenegyest.

 

A futball örök Murphy-törvénye pedig ismét működésbe lépett, a csereként beállt Anton Ferdinand - a MU-védő, Rio öccse - ugyanis Noble szöglete után túlugrotta Fletchert, és a hálóba bólintott a 77. percben. Az egyenlítéstől szárnyakat kapott a West Ham, öt perccel Ferdinand gólja után ismét Noble tekert remekül középre egy pontrúgást, Upson ívelt fejese pedig Kuszczak vetődése ellenére a bal felső sarokban kötött ki, máris a hazaiak álltak jobban. A MU kétségbeesetten próbálkozott a hátralévő időben, de már csak egy gyengécske Evra-löketre futotta a vendégek erejéből, így az Arsenalnak jó esélye van, hogy visszavegye az első helyet.

 

 

Nem hiszem el már megint a West Ham verte meg Manchester United-et tavalyi szezonban is oda-vissza legyőztek :angry:

Link to comment
Share on other sites

Premier League:

1 Cristiano Ronaldo Man Utd 13

2 Emmanuel Adebayor Arsenal 11

3 Nicolas Anelka Bolton 10

4 Robbie Keane Tottenham 10

5 Benjani Mwaruwari Portsmouth 9

6 Roque Santa Cruz Blackburn 9

7 Fernando Torres Liverpool 9

8 Ayegbeni Yakubu Everton 9

9 Dimitar Berbatov Tottenham 8

10 Dave Kitson Reading 8

11 Gabriel Agbonlahor Aston Villa 7

12 Marcus Bent Wigan Athletic 7

13 Steven Gerrard Liverpool 7

14 Carlos Tevez Man Utd 7

15 Tim Cahill Everton 6

16 Clinton Dempsey Fulham 6

17 Francesc Fabregas Arsenal 6

18 Obafemi Martins Newcastle 6

19 Kevin Doyle Reading 5

20 Didier Drogba Chelsea 5

 

CCC:

http://www.4thegame.com/football-statistics/championship/topscorers/

Link to comment
Share on other sites

Manchester United 1-0 Birmingham City

Gól: Carlos Tevez 26. perc

 

Wayne Rooney nélkül készülődött a Birmingham City elleni meccsre a Manchester United, a válogatott támadó ugyanis nem épült fel betegségéből. Bekerült ellenben a csapatba Park Ji Sung, aki március óta először volt kezdő.

 

Már az ötödik percben közel állt a vezetés megszerzéséhez az MU, de Carlos Tevez hiába fejelt szépen kapura, a labda a jobb kapufáról pattant ki. A folytatásban is jóval aktívabb volt a Manchester, de a befejezésekbe rendre hiba csúszott.

 

A 25. percben Tevez már nem hibázott, Cristiano Ronaldo káprázatos sarkalása után az argentin játékos higgadtan gurított 12 méterről a jobb alsó sarokba. Szünet után a portugál klasszis is feliratkozhatott volna a gólszerzők közé, ám Park beadása után lábbal védte a fejesét Maik Taylor kapus.

 

Tevez ebben a félidőben is eltalálta a kapufát, miután a földről feltápászkodva elvitte Ridgewell mellett a labdát. Ekkor még nem szabadult fel a kapu, Ronaldo elindult keresztbe a kapu előtt, több védő mellett is elment, ám McSheffreyről végül lepattant a labda.

 

 

M. U. ------1-0------Birmingham C.

59.6%-- Possession------ 40.4%

21-------Shots--------------14

7-------- Shots on target- 4

2-------- Saves------------ 2

2-------- Corners----------0

9-------- Fouls------------- 11

2-------- Offsides----------1

1-------- Yellow cards-----4

0-------- Red cards--------0

34-------Tackles-----------31

347----- Accurate passes-189

64------ Bad passes------ 39

 

Itt pedig egy 3 perces összefoglaló

http://www.dailymotion.com/video/x3x2fv_manchester-united-vs-birmingham-hig_sport

 

Csak az baj hogy az Arsenal is győzni tudott.

Arsenal – West Ham 2-0 (Eduardo 2., Adebayor 18.)

Link to comment
Share on other sites

Tevezért aggódik a Manchester

Carlos_Tevez[1].jpg

Még nem tudni, mennyi időre dőlt ki az argentin sztár.

 

Carlos Tevezért aggódik a Manchester United közönsége. Az argentin sztár kedden előbb a meccs 25. percében eldöntötte a Birmingham elleni bajnokit, majd szűk egy óra múlva le kellett jönnie a pályáról, Saha váltotta a támadót.

 

Tevez az első félidőben szenvedett bokasérülést, de még a pályán maradt, ám a meccs után már csak segítséggel ment be a klub orvosi szobájába. Kevés az esély arra, hogy Tevez lába rendbejöjjön az Aston Villa elleni FA Kupa-meccsig, pedig a Manchesternek nagy szüksége lenne remek formában lévő játékosára szombaton.

Link to comment
Share on other sites

Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője élesen bírálta az Old Trafford közönségét, s a legutóbbi mérkőzésen tapasztalt hangulatot egy temetéséhez hasonlította.

 

A nagy tekintélynek és megbecsülésnek örvendő tréner a kedd esti, Birmingham City elleni hazai találkozó után fakadt ki újságíróknak.

 

"Ez volt az általam valaha hallott legcsöndesebb publikum. Mintha temetésen lettünk volna" - méltatlankodott a szakember, aki szerint a játékosoknak szükségük van a támogatásra, még akkor is, ha éppenséggel anélkül is nyernek. "Kell a biztatás, a buzdítás. Sajnos, legutóbb egyáltalán nem volt ebben részünk" - tette hozzá.

 

Az MU ezzel együtt győzött kedden, mégpedig 1-0-ra.

Link to comment
Share on other sites

Cristiano Ronaldo reméli, idén jobb teljesítményt nyújt, mint tavaly

 

A világ legjobb labdarúgói közé tartozó Cristiano Ronaldo rendkívül nagy elvárásokkal tekint a 2008-as esztendő elé, mindent megtesz azért, hogy felülmúlja tavalyi teljesítményét. A Manchester United portugál szélsője Bajnokok Ligáját és Premier League-et is nyerni akar, de nyilvánvaló, hogy a portugál válogatott tagjaként az osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságról is szép emlékekkel és sikerrel szeretne távozni.

 

Na erre mit mondtok??

Link to comment
Share on other sites

A Porto 30M eurót kér Bosingwáért

 

 

Az FC Porto Pepe nyári távozását követően újabb védőjének eladása után szeretne csillagászati összeget a bevételi oldalon elkönyvelni.

 

A portugálok harmincmillió euróért hajlandóak csak megválni José Bosingwától, aki iránt a Manchester United és az Aston Villa érdeklődik. A bajnokcsapat a Bajnokok Ligájában a csoportmérkőzések során megelőzte a Liverpoolt is a négyesükben és az élen jutott tovább a legjobb tizenhat közé, nem kis részben az együttes remek védekezésének köszönhetően. A klubnál nem akarják minden áron eladni Bosingwát, de ha valaki hajlandó kifizetni ezt a hatalmas összeget, akkor róla is lemondanak majd.

Link to comment
Share on other sites

Ferguson számított arra, hogy Ronaldót újra hírbe hozzák a Reallal

 

A Manchester United labdarúgócsapatát irányító Sir Alex Fergusont nem lepte meg, hogy Cristiano Ronaldót az elmúlt napokban ismét hírbe hozták a Real Madriddal. A skót tréner a “vörös ördögök” hivatalos honlapján egyébként kizártnak tartotta a portugál szélső távozását. A Daily Express szerint még 100 millió eurós ajánlatot is elutasíthat az angol klub.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...