Jump to content
PirateClub.hu

A.C. Milan


etooo
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Carlo Ancelotti: Dida semmi "komolyat" nem csinált azzal, hogy szimulált!

 

 

A címvédő Milan Glasgowban maradt alul a Celtic vendégeként, de mégsem a skótok bravúrja váltott ki nagy visszhangot a mérkőzéssel kapcsolatban. Ugyanis egy magáról megfeledkezett szurkoló a 90. percben szerzett győztes gólt úgy ünnepelte, hogy berohant a pályára és "barátilag" megpaskolta Dida arcát. A brazil kapus előbb utánaeredt, majd színészeket megszégyenítően összerogyott és percekig ápoltatta magát, végül hordágyon vitték le a pályáról.

"Nem óvjuk meg a mérkőzést. Ezt a döntést Silvio Berlusconi elnökkel egyetértésben hoztuk meg, mert egy bajnoknak így kell viselkednie" - mondta az olaszok alelnöke, Adriano Galliani.

Carlo Ancelotti vezetőedző szerint kapusa semmi "komolyat" nem csinált azzal, hogy szimulált, mert a szurkoló semmilyen körülmények között nem kerülhetne a pályára. Azt ugyanakkor elismerte, hogy az eredményen nem szabad változtatni, mert csapata védelme hibázott, s ez okozta a vereséget. Az európai szövetség azonban kivizsgálja az esetet és minden bizonnyal súlyos büntetésben részesíti majd a Celticet a botrány miatt, de egyelőre Marcus Merk játékvezető jelentését várja. Az mindenesetre érdekes, hogy a skót rendőrség senkit nem vett őrizetbe, s mint jelentéséből kiderült, nem tudja, ki rohant be a pályára. A csoportban a Benficát 1-0-ra verő Sahtar Doneck vezet hat ponttal, mögötte a Milannak és a Celticnek három-három pontja van, míg a portugál csapat mindkét meccsét elbukta.

 

ezek után Didát meg kellene büntetni, mert komoly futballistának ilyet nem szabad csinálnia...

Link to comment
Share on other sites

Oscar-díjas alakításnak lehettek szemtanúi a Celtic-Milan BL-meccs nézői. A 90. percben berohanó hazai szurkoló ugyanis megpaskolta Dida állát, mire a kapus elterült, és hagyta, hogy hordágyon vigyék le. A videofelvételeken jól látszik, hogy a férfi alig ért a futballistához, és hogy a brazil színészkedése nevetséges volt. A labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai játéknapjának legérdekesebb jelenete kétségkívül az volt, amikor az egyik Celtic-szurkoló berohant a pályára és megpaskolta Dida arcát. A Milan kapusa először megdöbbent, majd a férfi után eredt, végül úgy döntött, hogy hirtelen összeesik a fájdalomtól. A brazil szenvedő arccal feküdt a földön, és csendben tűrte, hogy hordágyon vigyék le a pályáról, majd miután nem tudta folytatni a játékot, Kalac érkezett a helyére a 94. percben. Először mindenki sajnálta Didát, de a visszajátszások alapján azóta már egyértelműen kiderült, hogy a kapus csak szimulált, és hogy nem volt olyan súlyos sérülése, amely szükségessé tette a cserét. Többek szerint a 2-1-es vereséget szenvedett Milan játékosa így akarta elérni, hogy az UEFA vizsgálatot indítson az ügyben, és esetleg semmissé tegye a pályán elért eredményt. Azóta kiderült, hogy az olaszok nem tesznek feljelentést, ráadásul Dida nevetségessé vált az egész világ előtt. A berohanó szurkoló miatt azért a Celtic természetesen büntetésre számíthat.

(info: www.foci24.com)

Video is van! :lol:

http://www.foci24.com/index.php?ugras=video&katszama=&elem_id=4387

http://www.foci24.com/index.php?ugras=video&katszama=&elem_id=4388

Látszik h Milános szint! :lol::lol::lol::D:D

Link to comment
Share on other sites

szabályzat?

egy AC Milan futballistáról szóló hírt a Milan topicban

 

én már régóta hangoztatom, hogy Dida nem Milan szitnű kapus, ez volt az utolsó csepp a pohárban....

off: joxy17 nagyon vicces vagy,de legalább nem hagytad el a kedvenc csapatodat,mint oly sokan a tavalyelőtti szezon után...

Link to comment
Share on other sites

látom nagyon viccesnek hiszed magad..

annak.miért nem vagyok az? ;) amúgy ne mond h ez nem volt szánalmas!!(vagy jobb hsz nem jutott az eszedbe?)nahm nem vitatkozom mert úgyis csak igazam lenne és nincs értelme!nekem ez a véleményem!neked az....kész.

Azért meg elnézést h ide tettem szabályzatot rég néztem és most lett nemrég újítva!Egy moderátort ezúton is megkérnék h helyezze át a témát!Még egyszer elnézést!

Link to comment
Share on other sites

annak.miért nem vagyok az? ;) amúgy ne mond h ez nem volt szánalmas!!(vagy jobb hsz nem jutott az eszedbe?)nahm nem vitatkozom mert úgyis csak igazam lenne és nincs értelme!nekem ez a véleményem!neked az....kész.

 

nem mondom, mert tényleg nevetséges, de ez dida magánakciója volt, a "milan szintjéhez" semmi köze.. ezért nem találtam viccesnek a leáltalánosítást..

Link to comment
Share on other sites

Inkább szánnivalónak tartom ezeket a primadonnákat mint nevetségesnek - klubhovatartozástól függetlenül. Ilyen színészi tehetségeknek nem volna szabad aprópénzre váltaniuk a tehetségüket. Didának sem ez volt a premierje...

A Milant pedig ne Dida produkciója alapján ítéljétek meg, hanem a labdarúgócsapat szereplésén keresztül. Egy játékos ostobasága ne minősítsen már egy egész csapatot...

Link to comment
Share on other sites

Hát ez szánalmas... meg a nagy világverő milan is... bl győztes... azz... meg 10-edik az olasz bajnokságba...

 

Hajrá MU...

Az fáj, hogy tavaly simán búcsúztattuk a Manchestert az elődöntőben? Tényleg szánalmas volt a Milan akkor is, ugye?

Mellesleg C.Ronaldo is elég nagy színész, szóval nem kell most erre verni...

Ettől függetlenül tényleg szánalmas volt ez a produkció, de ez csak Dida "érdeme".

Link to comment
Share on other sites

nem mondom, mert tényleg nevetséges, de ez dida magánakciója volt, a "milan szintjéhez" semmi köze.. ezért nem találtam viccesnek a leáltalánosítást..

jó jó igaz kicsit elkapott a klubbok közti rivalizálás marhasága!én komolyan mondom h a mai helyzetét tekintve sajnálom a Milant mert amúgy tényleg tudnak szép focit játszani :) én csak egy csapatot gyűlölök de azt szívből és az az inter.de őket nagyon!egy milan-inter meccsen Milan szurkoló vagyok!de most picibe is az vagyok h sikerüljön feljebb jutniuk a táblázaton és javítsanak mert nélkülük nem bajnokság a bajnokság!

FORZA JUVE ;Forza Milan! :)

Link to comment
Share on other sites

José: A Realhoz, vagy a Milanhoz mennék!

 

 

José Mourinho pályafutását a Királyiaknál, vagy a Milanban folytatná.

 

A Chelsea - Rosenborg BL csoportkör mérkőzésen 24,000 néző előtt csak döntetlent ért el a csapatával, így közös megegyezzésel megvált klubjától José Mourinho.

 

A portugál kijelentette, folytatni akarja pályafutását. Legfrisebb hírek szerint, reméli hogy hamarosan a Real Madridba vagy az AC Milanba kerül.

 

Beszéltek José Mourinho ügynökével, Jorge Mendesszel, miszerint hamarosan felválthatja a kispadon, Ancellottit, a Milan jelenlegi edzőjét. Mivel a Milan elég gyengén szerepel, és így nagy esély van az edzőváltásra.

 

A Real nem valószínű, hogy lecseréli Schustert, aki most elég jól összetartja a csapatot.

 

Egy biztos, José Mourinho folytatni akarja pályafutását, egy klasszis csapatban.

 

na Ő biztos gatyába rázná a társaságot.

Link to comment
Share on other sites

hát igen a MU se a legjobban kezdte a szezont de annyira nem is jó sztem!okés h jó klub de valahogy hiányzik onnan a Van Nistelrooy!amióta elmentt...hm lehet h tavaly jók voltak de ez hasonló mint kiscsapatok feljutásánál való szituhoz!egy évig megy aztán kifúj a szekér!

 

baad_newzz látom Te se szereted az intert :lol::lol:;):)

Link to comment
Share on other sites

A hivatásos labdarúgók nemzetközi érdekvédelmi szervezete (FIFPro) szerint a Bajnokok Ligája-győztes AC Milan brazil válogatott klasszisa, Kaká volt az elmúlt szezon legjobbja.

A 25 éves irányító - aki az Aranylabda első számú várományosa - kiemelkedett a mezőnyből, ezt legjobban a BL-ben szerzett tíz gólja mutatja, amivel a sorozat gólkirálya lett.

A futballszakma - 45 ezer labdarúgó szavazatán alapuló - elismerését az elmúlt két idényben Ronaldinho (FC Barcelona) érdemelte ki.

 

Reméljük jön majd az aranylabda is :D

Link to comment
Share on other sites

Kaká most biztosan meg fogja kapni, mert tavaly nagyon jól játszott a BL-ben és a bajnokságban! Ő az aki télleg megérdemelné az aranylabdát! A dida féle magánakcióhoz pedig nem tudok mit hozzá szólni... ő tudja miért csinálta! (Azért reménykedem, h nem lesz edző váltás és Ancelotti gatyába rázza a fiúkat!)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...