Jump to content
PirateClub.hu

A.C. Milan


etooo
 Share

Recommended Posts

Rendben van, hogy két meccsre valószínűleg eltiltják Adriano-t, ezek után ennyi a minimum, de az eredményen és a csapat jelenlegi helyzetén sajnos ez sem változtat.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tudom , hogy most sokan utálni fogtok meg minden , de úgy csináltok mintha ezen a meccsen ment volna el a bajnoki cím esélye ! Most ugye mindenki mérges , én is beismerem Inter szurker létemre a kezezést , de akkor is -.- Most lehet szidni

Link to comment
Share on other sites

Szerintem nyugodjon meg mindkét oldal. Nem volt szép Adrianotól, aláírom. A hátrány pedig ledolgozható, a futball történelmében volt már nagyobb hátrány lefaragására is példa! Például 06-07 La Liga :)

 

Halkan megjegyzem, hogy a videóbíró azért nincs bevezetve szerintem, mert a FIFA-t is fizetik a gazdag klubok! :(

Link to comment
Share on other sites

Az első félidőben jól játszott a csapat, és meg is szerezték a vezetést miután Flamini a bréma kapuja előtt labdát szerzett és a középreívelte Inzaghinak aki be is lőtte! A második félidőben megint kieresztett a csapat, és átadták a teret a Werdernek, aminek meg is lett az eredménye! Bár Inzaghionak volt még egy felső kapufája, de ezen kívül bagyobb helyzet nem igen volt.Ezután egy a 16-oson belül lefejelt labdára Diego érkezett(akiről lemaradt Ambrosini) és értekesítette is a helyzetét!

 

Werder Bremen 1-1 Ac Milan

Gsz. Diego ill. Inzaghi

 

Link to comment
Share on other sites

Megintcsak az volt, mint már többször a szezon folyamán, legutóbb a Genoa elleni bajnokin, hogy a csapat 1-0-s vezetés birtokában ráült az eredményre, és ennek egy döntetlen lett a következménye. Még nem dőlt el semmi, simán továbbjuthatunk még, a Werder nem egy legyőzhetetlen csapat. A San Siro-ban azért könnyebb dolga lesz majd a csapatnak, de ilyen játékkal és legfőképpen ilyen felfogással, mentalitással meg fognak szenvedni.

Link to comment
Share on other sites

A hátrány pedig ledolgozható, a futball történelmében volt már nagyobb hátrány lefaragására is példa! Például 06-07 La Liga

 

meglesz a scudetto, ha nem lesz több segítség azoknak. a hátrányról annyit, hogy Spanyolországban megint ugyanaz lesz, mint az elmult 2 évben. nem a "katalánok" :lol: :lol: lesznek a bajnokok.

Link to comment
Share on other sites

AC Milan - Cagliari (Olasz bajnokság, 25. forduló) 2009. február 22., vasárnap, 15:00 - Élő közvetítés: Sport1

 

A Cagliari-t hazai pályán kötelező megverni, bár én kicsit aggódva várom a meccset, mivel a mostani ellenféllel az őszi szezonban is csak egy 0-0-s döntetlent játszottunk, és az Intert is majdnem megverték a tavaszi szezon nyitófordulójában (1-1 lett az a meccs) Vannak jó játékosaik, és a bajnoki helyezésük is mutatja, hogy nem egy annyira rossz csapat, és mint azt már többször bizonyította a Milan, az ilyen együtessek ellen bármikor képes döntetlent játszani. Mindenesetre az esélyesek még mindig mi vagyunk, úgyhogy: Forza Milan!

Link to comment
Share on other sites

A Kaká, Pato, Ronaldinho hármas hiányában számítani lehetett rá, hogy nem lesz egy könnyű meccs, nem fogják több góllal megverni a Cagliari-t, a lényeg most csak az, hogy megvan a 3 pont, és a csapat tartja a lépést az Interrel és a Juvéval.

Link to comment
Share on other sites

Kr@sstheon1y:

 

Nem akarok már warnt kapni ezért csak PÜ-t küldök.

 

Azt írtad:

 

"adriano zsenialitását(olyan jól bánik a kezével) nem tudta kamatoztatni

 

a Traffordon sima győzelem lesz, remélem Rooney a kezdőbe lesz. "

 

Adriano kezére véletlen pattant a labda és ezt a bíró szerencsére nem látta.

A Traffordon nem lesz sima győzelem mert nem a szar Ac Milan ellen játszanak.

*taps*

No comment

Link to comment
Share on other sites

Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért nem a Milan - Werder meccset közvetíti a Sportklub, miért holmi Ajax - Fiorentinát. <_< Ha másért nem, akkor legalább azért közvetítenék, mert a Werder egy német csapat, és ők ugyebár a Bundesligára "specializálódtak" elsősorban. Előtte Aston Villa-meccs lesz, annyira rákattantak arra a csapatra is, de nem igazán értem miért. Legalább a Sportklub +-on közvetítenék, de áá... <_<

 

Most már tényleg nyerni kell, mondjuk szerintem túl sok izgulnivalónk nincs, hazai pályán egy ilyen formában lévő Werder nem szabad hogy gondot okozzon a csapatnak. De ha a mentalitásuk megint nem olyan lesz, mint amilyennek lennie kellene, akkor már akadhatnak problémák. Főleg úgy, hogy Kaká-ra és Ronaldinho-ra még mindig nem számíthat Ancelotti (Pato már felépült) Bízzunk a továbbjutásban. Forza Milan!

 

Ui.: Az Inter-"szurkolók" (helyesebb, ha azt írom, hogy azok, akik az Intert mondják a kedvenc csapatuknak) ismé megmutatták, mennyire szánalmasak és nevetségesek. Már várom a BL-visszavágót, amikor a másik kedvencem, az MU szépen elkeni a szájukat...

Link to comment
Share on other sites

Hát ez hihetetlen!! Az első félidőben Pirlo 11-esének és Pato bombájának köszönhetően 2-0-ra vezetett a csapat, amit a második félidőben (mint már mostanában megszokhattuk) el is dobott, és a Pizarro duplájával kiegyenlített a Werder!Ekkor még volt 10 perc hátra a meccsből, mivel viszont több gólt nem sikerült szereznünk 2-2 lett a vége :S :S

 

Ac Milan 2-2 Werder Bremen

Gsz: Pirlo, Pato ill. Pizarro (2)

 

így továbbjutó több indegenben lőtt góllal a Werder Bremen!!

Link to comment
Share on other sites

Nem akarok beleszólni én semmibe, de mit kell ugy fennakadni a kezezésen?? Maradona kezezéséről mai napig beszélnek és istenítik .... :D

Spurit fikázzátok, ne a csapatot .... Milant kedvelem, de szerintem ha visszanéztek jó pár ilyen dolgot találhattok, nem pont a kezezésre gondolok, hanem egyéb kis aljasságokra és ez minden csapatnál jelen van ;)

Tegnapi meccset meg elaludta a Milan, legalábbis a 2. félidőt ....

Link to comment
Share on other sites

Hát ez már borzalmas... Az még úgy valahol érthető, hogy a bajnokságban a rossz mentalitás miatt néhányszor (jónéhányszor...) kicsúszott a győzelem a csapat kezéből, és lett 1-0-s győzelem helyett 1-1-es döntetlen, de ez... Hogy 2-0-s félidei vezetést 2-2-re adjunk?... És ez most nem fogható arra sem, hogy nincs Kaká, nincs Ronaldinho... Megintcsak a rossz mentalitás (bár annyira azért talán nem is, mert 2-0-s vezetésnél érthető, hogy egy csapat beáll védekezni), de igazából most nem tudom megfogalmazni, hogy min úszott el leginkább a meccs. Egyszerűen érthetetlen...

 

Maradt a bajnokság, ahol már szintén csak egy parányi esélyünk maradt a bajnoki címre, így aztán úgy tűnik, hogy idén be kell érnünk azzal, hogy a csapat jövőre ismét a BL-ben indulhat majd. De ha nagyon pesszimista akarnék lenni, akkor írhatnám erre azt is, hogy változhatnak még itt a dolgok.

Link to comment
Share on other sites

Sampdoria - AC Milan (Olasz bajnokság, 26. forduló) - 2009. március 1., vasárnap, 15:00 (Élő közvetítés: Sport2)

 

Kaká és Ronaldinho továbbra sem állhat Ancelotti rendelkezésére, így nagyjából egy olyan erősségű csapat várható a Samp ellen, mint múlt hétvégén a Cagliari ellen (Pato-val kiegészülve) A két játékmester távolléte miatt szerintem megintcsak olyan "nyögvenyelős" lesz a csapat játéka, mint a legutóbbi bajnokin, de a körülményektől függetlenül hozni kellene a 3 pontot (hisz akár közelebb is kerülhetnénk úgy az Interhez; a nagy rivális este a Romával játszik)

Link to comment
Share on other sites

Kikaptunk!! Ez van!! De már lassan kezdek hozzászokni :SMost az utóbbi 5 meccsen megnéztük, hogy mire számíthattunk volna a következő szezonban akkor ha Kakát eladta volna a Milan! Ugyanis mióta Nem játszik a brazil zsenink azóta 5 meccsen 1 győzelem 2 döntetlen és 2 vereség a mérlege a csapatnak!! És a legszomorúbb hogy minden megnem nyert meccsnek súlyos következménye lett! (11 pontos hátrány, UEFA Kupa búcsúzás)

Remélem Kaká a következő meccsen már játszhat, és akkor talán majd jó meccseket látunk.

 

Sampdoria 2-1 Ac Milan

Gsz: Cassano, Pazzini ill. Pato

Link to comment
Share on other sites

Ez már sok. Most már ott tartok, hogy nem is igazán érdekel az, hogy kikaptunk. A bajnoki cím már elúszott, az UEFA-kupából kiestünk. Nem kell itt edzőt váltani, semmi; ez a csapat szétesett, most már végig kell szenvedni a szezon hátralévő részét (lehetőleg úgy, hogy azért a BL-helyek valamelyike meglegyen), aztán majd jövőre lehet mindent előről kezdeni, tiszta lappal, remélhetőleg már a Bajnokok Ligájában. Megvolt a kötelező, leírtam a véleményemet, levontam a következtetéseket a meccsről, most inkább örülök a Manchester Ligakupa-győzelmének, mintsem a Milan szégyenletes teljesítményén keseregjek.

Link to comment
Share on other sites

Egyetértek veled dean23, Ancelotti-tól ez csak egy ilyenkor szokásos sablonszöveg volt, nem mondhatta azt, hogy esélye nem volt a csapatnak a Samp ellen, vagy hogy rosszul játszottak a játékosok, mert akkor még tovább csökkentette volna az utóbbi időben amúgy is elég kicsi önbizalmukat. Jobban örültem volna, ha a Roma legyőzi az Intert, de így is csak 1 ponttal nőtt a rivális előnye.

 

Új lehetőség vetődött fel a Beckham-ügyben: brit lapértesülések szerint a Galaxy és a Milan "megosztaná egymás között" az angol játékost, ami azt jelenti, hogy Becks a szezon végéig maradna, majd utána visszamenne a los angeles-i csapathoz (ilyenkor még javában tartani fog az MLS), majd az amerikai bajnokság végeztével ismét visszajönne a Milan-hoz. Érdekes, de szerintem nem egy rossz elgondolás. Míg a szezon végét követően a többi Milan-játékos nem szerepelne a pályán, Beckham játékban maradna, bár lehet, hogy ez azért túl nagy terhetlés lenne a számára. További részletek:

http://www.nemzetisport.hu/olaszfoci/ujabb-fejlemeny-a-milan-es-a-galaxy-megosztozhat-david-beckhamen-224328.html

Link to comment
Share on other sites

Kaladze-t megműtötték, ebben a szezonban már nem léphet pályára, bár túl sok hasznára nem volt a csapatnak. Kis túlzással többet ártott, mint használt.

 

Series, te nem Inter-szurkoló vagy? Ha igen, akkor tudod hol a helyed, ha nem, akkor meg elnézést kérek, nem szóltam.

Link to comment
Share on other sites

De, lehet véleményed, csak lassan már ott tartunk, hogy az "Inter-szurkolók" törzshelyévé válik a Milan-os topik, többet irogattok ide, mint a saját csapatotokról szóló témába. :) Megnéztem, és az utolsó hsz. a Derbi tájékán érkezett oda. Fő az összetartás, az egység, és a kedvenc csapat szeretete, nem igaz? :) Megnézhetitek, milyen az aktivitás ebben a témában vagy a másik kedvenc csapatoméban, a Manchester United-esben... És a hsz.-ek túlnyomó része nem is csak üres fecsegés, meg egysoros, "Dejó hogy nyertünk és megvan a 3 pont" szintű hozzászólás...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...