Jump to content
PirateClub.hu

kisember07

Veterán
  • Pontszám

    53
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About kisember07

  • Születésnap 04/15/1987

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Hungary

kisember07's Achievements

Feltörekvő

Feltörekvő (5/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Sziasztok! Lenne egy otthoni hálózattal kapcsolatos problémám!(2 notebook, 1 PC) Az internet szolgáltató az Invitel (ADSL), a modemjüket rákötöttem egy GetNet GR-124W Wlan routerre. Beáálítva a PPPoE kapcsolat, Wlan, DHCP, stb.., van net a 2 ASUS K50AB notebookon(Win7) WLAN-on, és kábelen keresztül is, de a PC-n (XP) (ahol csak a kábel jöhet szóba) sajna nincs :S:S Megnéztem a kábel tuti jó mert ha a 2 notebook közül kötöttem rá vmelyiket akkor volt net, és a 4 Lan port közül is mindegyiken próbáltam :S:S Szerintetek mi a hiba??? A válaszotokat előre is köszönöm!! Üdv: Kisember07 Ui.: a PC-ben lévő hálózati kártya természetesen működik (azelőtt csak ezen volt a net)
  2. kisember07

    Windows 7

    Sziasztok! Lenne egy kérdésem: Van egy Acer notebook, amire szeretnék felrakni egy Win7-est! Külön Win7 driver nincs hozzá, csak Vista és Vista SP1. Ugye a Win7 az esetek túlnyomó többségében megy Vista-s driverekkel is, de szerintetek melyiket töltsem le a simát vagy az SP1-es változatokat? Előre is THX a válaszért!! Üdv: Kisember07
  3. Helló! Egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni! Ati HD4850 -es kártyám van a monitorom pedig egy ASUS VW195D! A problémám az lenne, hogy a 9.10-es driverig engedi a normál 1440x900 75 Hz-et, de ezen Catalyst és driver felett azaz 9.11 csak 59 és 60 Hz-ez enged :S Frissíteni, pedig a Dirt 2 miatt kellene, mert rohadt lassú a lakókocsiban mászkálás, és ehhez adott ki az Ati egy hotfixet de az auto felrakja a 9.11-est amivel szar lesz a frissítési frekvencia :S Ha tudnátok vmit javasolni azt megköszönném! ui: a kényszerítés a catalyston belül nem megy :S
  4. kisember07

    A.C. Milan

    Robinho11: Persze hogy van beleszólása, de nem az övé az utolsó szó!! Kaká nyilatkozata: "Szívem szerint a Milanban akartam maradni, de a gazdasági világválság rengeteg klubot megfertőzött, különösen a Milant." -árulta el Kaká Recife városában. "Beszéltem a Milan vezetőivel, és arra jutottunk, hogy mindkét félnek a legjobb megoldás az lenne, ha eladna a klub." forrás: sempremilan.gportal.hu
  5. kisember07

    A.C. Milan

    Ami sokáig kérdéses volt, mostanra hivatalossá vált : Kaká a Real Madridba folytatja pályafutását. A két klub honlapja egyszerre jelentette meg a hírt hivatalos oldalán, éjjel 0:30-kor. Az aranylabdás brazi 67.2 millió euróért vált klubot, hat évre elkötelezve magát a spanyol csapathoz. ?A következő szezontól Kaká a Madridba játszik." - olvasható az acmilan.com-on ?Az AC Milan mindent köszön egy embernek és egy kiváló bajnoknak azért, amit a klubért tett, és a hat év alatt elnyert trófeákért, díjakért." ?A játéka okozta hiányt a csapat képes lesz pótolni. Ugyanakkor roppant nehéz lesz azt az ürességet betölteni, amit a távozása hagy maga után. Kaká a kemény munka és igazi profizmusa megtestesítője." ?Az AC Milan a vezetőség, a játékosok és a szurkolók nevében is sok sikert kíván neki pályafutása következő szakaszában." acmilan.com Creoque: "De újjáépítéshez ez kell. Nagy játékosvándorlás." Ez rendben van de Kaká-t kell eladni? Mikor ott van Ronaldinho aki legyünk őszinték SEMMIT nem tudott hozzárakni a Milan ez évi játékához. Meg Galliani nyilatkozata is vicc volt h nem mondhatunk nemet 70 m eurónak??Ugyan már ha a pénz kellett volna akkor télen eladják a City-nek aki többet fizetett volna érte..Nem tudom de nekem van egy olyan érzésem, hogy bőven ráfázik még erre a transzferre a Milan... Be kell valljam most hihetetlen nagyot csalódtam a Milan vezetőségében...de szerintem nem én vagyok az egyetlen..
  6. kisember07

    A.C. Milan

    Nah ez már igen! Végre egy felszabadultan játszó Milant láttam (Y)[nah jó, ehhez kellett a Torino is] de ezt a játékstílust kellene továbbvinni, és ahogy láttam végre Kaká is kezdi megtalálni a formáját, sőt tegnap elég harcosan játszott, látszott rajta, hogy bizonyítani akar Csak így tovább! FORZA Ac Milan!!
  7. kisember07

    A.C. Milan

    Nyögvenyelős meccsen az utolsó percekben szerzett 2 fejessel nyert a csapat. Ac Milan 2-0 Lecce Gsz: Senderos, Inzaghi
  8. kisember07

    A.C. Milan

    Egy elég vérszegény meccsen 1 ponttal távozott Nápolyból a Milan. Napoli 0-0 Ac Milan Upd.: Huligánok támadtak Adriano Gallianira a tegnapi Napoli-Milan meccs után. Az (al)elnököt kövekkel dobálták meg és kiszúrták autójának kerekeit!
  9. kisember07

    A.C. Milan

    Így van, tényleg hatalmas győzelem volt! Kezdi végre visszanyerni formáját a csapat az utóbbi 2 gólzáporos meccs erre utal, reméljük megmarad ez a jó forma minimum a bajnokság végéig (de az se lenne gond ha örökre így maradna ) 1 hét múlva a Napoli ellen is jó lenne ilyet látni Kaká miatt viszont aggódom, remélem nem lesz belőle nagy gond, bár szerintem csak biztonsági okok miatt vitte le Ancelotti, de azalatt a 12 perc alatt is míg pályán tartózkodott egy helyzete volt, bár ki is hagyta, de nem lehet tőle egyből gólt várni, majd jönnek azok ha 100%-os lesz Forza Rossoneri!!!
  10. kisember07

    Windows Vista - Aktiválás

    Hello!! Van nálam most egy Acer eMachine 510-es notebook, és az Istenért sem tudom aktiválni rajta a Vistát :S :S MÁr próváltam Vista Loader v3.0.0.1-et meg MS Windows Vista Developer Activationt is de egyikkel sem működik :S :S Fogalmama sincs mi lehet a baj. :S :S Amúgy Vista Ultimate HUN X86-ot tettem fel rá, ezt kellene tisztára mosni!! PLs segítsetek nagyon fontos lenne, mert még ma vissza kell adnom a gépet!!
  11. kisember07

    A.C. Milan

    Egyetértek veled Vassadi! Tényleg szép győzelem volt, és Pippo Inzaghi ma bombaformában volt!!!Még szerintem külön dícséretet érdemel Beckham is, mivel végig míg pályán volt hajtott, küzdött és remek passzokat osztogatott, sztem Pippo után ő volt a 2. legjobb játékos a meccsen!! Csak így tovább fiúk jó lesz ez!! Forza Rossoneri!!
  12. kisember07

    A.C. Milan

    Változott a helyzet, mivel kiderült, hogy Seedorf is megsérült ::S :S ezért úgy tűnik hogy rá sem számíthat Ancelottti mester!!! Ezért a holnapra meghirdetett keret erre mődosul: Kapusok: Abbiati, Dida, Perucchini Védők: Antonini, Bonera, Darmian, Jankulovski, Maldini, Mattioni, Senderos, Zambrotta Középpályások: Beckham, Cardacio, Emerson, Flamini, Pirlo Csatárok: Inzaghi, Pato, Shevchenko, Viudez. Sérültek: Kalac, Kaladze, Nesta, Ambrosini, Gattuso, Seedorf, Kakà, Ronaldinho, Borriello. Eltiltott: Favalli.
  13. kisember07

    A.C. Milan

    Várható kezdők: Milan: (4-3-1-2) Abbiati - Zambrotta, Bonera, Maldini, Jankulovski - Beckham, Pirlo, Flamini - Seedorf - Inzaghi, Pato. Atalanta: (4-3-1-2) Coppola - Garics, Talamonti, Capelli, Bellini - Cigarini, De Ascentis, Pinto - Doni - Floccari, Vieri.
  14. kisember07

    A.C. Milan

    Hát Paolo rendesen visszaszólt az öreg Zsozénak!!Nem akarok itt most senkit megbántani, de az Internél most eben a szezonban nagyon el vannak szálva maguktól :S Pedig azért annyira nem kellene! Példa ezekre: Murinho nyilatkozatai, és az Inter-Milan rangadó után (amit sajan az Inter nyert) Massimo Moratti nyilatkozata miszerint az Internek 7-0-ra kellett volna nyerni, mivel annyival jobban játszottak!! Hát én nem tudom, de szerintem egy két embernek magába kellene néznie, mielőtt nyilatkozna midenféle hülységet! (Persze ez az én privát vléeményem!!)
  15. kisember07

    A.C. Milan

    Barátságos mérkőzés: Al Sadd 1-2 Ac Milan A hazaiak gólját Mohamed Golam, míg a vendégekét Alexandre Pato és Luca Antonini szerezte.
×
×
  • Create New...