Jump to content
PirateClub.hu

Chelsea fan!


zombieee
 Share

Recommended Posts

  • Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Robinho: Közel a megállapodás

A Kékek a nyár nagy részében ostromolták Robinhót, s ebben a hónapban már két ajánlatot is tettek érte. A Real kezdetben marasztalta a brazil játékost, még tárgyalni sem akartak a Chelsea-vel.

 

Robinho nemrég elismerte, hogy el akarja hagyni a Bernabeút, és a Chelsea-hez akar igazolni. A madridi együttes vezetősége, élükön Ramón Calderonnal nem akarta elengedni egyik legjobb játékosukat. Ám mára változott a helyzet.

 

Robinhót a napokban figyelmeztették, hogy ha ki akar lépni jelenlegi szerződéséből, akkor fizetnie kell. A cselgép ügynöke szerint a Robinho-saga még az átigazolási időszak végéig lezárul.

 

"Közel a megegyezés. Robinho madridi pályfutása hamarosan véget ér, már új kihívások elé néz." - mondta Wagner Ribeiro.

 

A legújabb jelentések szerint Robinho már a héten Londonba utazik, hogy a legapróbb dolgokat is tisztázza a Kékek vezetőségével.

 

Forrás: www.skysports.com chelseafanatics

Ez a nyilatkozat sor a madridistán is megjelent és ott már kész tény ként kezelik robinho chelsea-be szerződését

minden esetre én örülök és sheva távozása nyitotta meg végleg a kaput, robinho elött szerintem ;)

Link to comment
Share on other sites

Sheva: Köszönök mindent!

Az ukrán támadó szerződtetése ma vált véglegessé, miután délután átesett a kötelező orvosi vizsgálatokon, így visszatérhet korábbi sikereinek helyszínére, az AC Milan-hoz. Ezután Shevchenko a következőket üzente a Kékek rajongóinak.

 

"Szeretnék köszönetet mondani a klubnak, a szurkolóknak, a csapattársaimnak, a stábnak és természetesen a vezetőségnek is, akik mindig, mindenben segítettek nekem."

 

"Mindezek mellett meg szeretném köszönni a tulajdonosnak, Roman Abramovich-nak is azt, hogy támogatott és bátorított engem az elmúlt két évben."

 

"Sajnos sok sérüléssel bajlódtam, de ennek ellenére mindig próbáltam a legjobbamat nyújtani."

 

"Nagyon élveztem az angol focit és rengeteg barátságot is kötöttem, amelyek örökre megmaradnak és mindig örömmel fogok visszatekinteni az itt eltöltött időre. Köszönök mindent!"

 

Forrás: www.chelseafc.com chelsefanatics

Link to comment
Share on other sites

Robinho a Stamford Bridgen

A brazil szélsőért a Chelsea 30 millió fontot fizet a Real Madridnak. Luis Felipe Scolari számára Robinho nagy erősítés lesz a szélen.

 

Robinho sikeresen átment az orvosi vizsgálatokon, és már az új csapattársaival csütörtökön edzésbe is fog állni, hogy majdan a hétvégén játszhasson a Spurs ellen.

 

Robinho egész nyáron a Chelsea fő célpontja volt, de most már biztosra vehető a leigazolása.

 

A Real Madrid volt átékosa érkezésével úgy néz ki, hogy Shaun Wright-Phillips-nek távoznia kell, nagy valószínűség szerint a Manchester City-t fogja választani. A Chelsea, a múlt héten kölcsönbe adta az AC Milannak, Andriy Shevchenkot.

 

Forrás: www.chelsea-mad.co.uk / chelsefanatics

 

Link to comment
Share on other sites

majd az lesz :P

 

amúgy:

A Chelsea folyamatos érdeklődése, és állítólagos 80 millió fontos ajánlata ellenére Kakán nem gondolkodik azon, hogy elhagyja az AC Milan labdarúgócsapatát. A brazil zseni jól érzi magát a piros-feketéknél, továbbra is a Serie A-ban szereplő sztárcsapatnál kíván sikereket elérni. 

„Én a Chelsea-nél? A Milan játékosa maradok” – szögezte le egyértelműen az Aranylabda-szavazás győztese. 

A legfrissebb hírek szerint Roman Abramovics klubja 80 millió fontot áldozna Kakáért, noha a brazil játékmester már számos alkalommal leszögezte, az AC Milannál képzeli el a jövőjét. A média egy része nemrég azt írta, Ronaldinho érkezése miatt a szintén brazil sztár távozik, mert nem nézi jó szemmel honfitársa meglehetősen szabados életmódját. 

„Trófeákhoz segíthetem a Milant a következő szezonban. A klub több remek átigazolást is véghezvitt, még Seva is tökéletesen beilleszkedhet” – mondta Kaká. 

A dél-amerikai szupersztár által említett Andrij Sevcsenko a napokban éppen a Chelsea-től került vissza Milánóba. Vannak, akik szerint ez éppen arra utal, hogy Kaká kerül Londonba. 

„Nem mondhatom, hogy része lennék a Sevcsenko-üzletnek. Én biztosan nem ígértem ilyet Roman Abramovicsnak” – szögezte le Kaká. 

A brazil sztár 2003-ban a Sao Paulótól igazolt a milánói klubhoz, azóta 162 mérkőzésen 54 gólt szerzett. 

„Mindig is azt hangoztattam, boldog vagyok Milánóban. Addig maradok a klubnál, amíg a vezetők is ezt szeretnék. Most ez a helyzet” – jelentette ki Kaká.

Link to comment
Share on other sites

Ember.... 1 perc sincs az egész művelet, mondjuk nem tudom, hogy a Fifába ez hogy megy.

ember... neten nem 1 perc hanem tehetségtelen... nemtudom mikor zárják fifába az átigazolási piacot 28-29-30.. ha csak 31. jön létre az üzlet akkor nincs benne, igaz átrakhatod, DE ha neten nyomod akkor a reál-ba lesz :(

Link to comment
Share on other sites

Újabb kacsa...de azért érdekes következtetés van benne:

 

 A Stamford Bridge-iek egész nyáron Kaká megszerzésén fáradoztak, de korábbi ajánlataikat rendre elutasították Milánóban. Mint ismert, a Chelsea a napokban engedte el a San Siroba Andrij Sevcsenkot, és az angol média szerint a Kékek most arra számítanak, hogy így könnyebben megszerezhetik Kakát.

A brazil egyébként a hírek szerint hajlana is a váltásra, mert azt hallani, hogy Ronaldinho érkezése óta boldogtalan a Milannál. Köztudott, hogy Kaká hívő keresztény és a nyugodt életstílus híve, éppen ezért rendkívül zavarja a laza beállítottságáról híres Ronaldinho érkezése.

Mindenesetre a hírek szerint a Chelsea megteszi 100 millió fontos ajánlatát, és az angolok reményei szerint még az átigazolási időszak lezárultáig pont kerülhet az ügy végére.

 

 

és még egy, ami már nem annyira kacsa...hivatalos chelsea honlapról származik:

 

 A Real Madrid csatára egész nyáron a Chelsea fő célpontja volt. Luis Felipe Scolari már ajánlotot tett egyszer a spanyol királyi gárdának, de azt a Real Madrid visszautasította. Robinho ügynöke a keddi napon elismerte, hogy a megállapodás közelében vannak.


A szélső csatárral kapcsolatban arra számítanak, hogy ma személyesen elutazik Londonba, hogy a szerződés részleteit is egyeztetessék. Valószínűleg a Chelsea 28 millió fontot fog fizetni érte.

"Magabiztosak vagyunk, és már nagyon közel a megegyezés. Állandóan közelebb kerülünk a megállapodáshoz és már nincs messze a hivatalos bejelentés. Két játékos volt, akit Luiz Felipe Scolari szeretett volna a csapatban tudni. Deco-t már sikerült megvennünk és Robinho érkezése is biztosra vehető. Azt gondolom, hogy Robinho nélkül is jók vagyunk, de vele bármely kupában nyerhetünk." - mondta Peter Kenyon.

Link to comment
Share on other sites

SWP orvosi vizsgálat előtt áll
Az angol válogatott játékosnak tudatában van, hogy nincs biztos helye a Chelsea kezdőcsapatában, és hogy Luiz Felipe Scolari már elmondta neki, ha menni akar, elhagyhatja a csapatot.

Az Aston Villa, a Newcastle és a Portsmouth is érdeklődik SWP iránt, de a legesélyesebbnek mégis az Everton és korábbi csapata, a Manchester City tűnik.

A City szerint egy 9 millió fontos ajánlattal visszacsábíthatnák Shaun-t.

Wright-Phillips a város (Manchester) carrington-i edzőkomplexumában készül átesni egy orvosi vizsgálaton. Arra azonban nem lesz lehetősége, hogy a menedzser Mark Hughes-al vagy a csapattal találkozzon, hisz a City Dániában van az UEFA kupa selejtezőjét lejátszani a FC Midtjylland-dal.

A 26 éves szélső több, mint 150 alkalommal lépett pályára a City színeiben, mielőtt a Chelsea-hez csatlakozott volna 2005-ben 21 millió font ellenében.

Forrás: www.skysports.com chelseafanatics

Link to comment
Share on other sites

meg kerestem azt a linket ahol robinho-s mezt lehet kapni

http://www.chelseamegastore.com/stores/chelsea/products/product_search.aspx?search=robinho

 

és egy hír a madridista.hu-ról:

12:43 - Robinho átigazolását holnap jelenti be a Chelsea. A transzfer ára 35 millió euró lett, a játékos pedig a 7-es számot fogja viselni. A szerződés részleteiről már korábban tájékoztattuk az olvasókat. A kis brazil vasárnap már a Kékek mezében lép pályára, míg a Real Madrid vezetősége egyre kétségbeesetebben keresi a helyettesét. /Mirror, Cadena, DC/

Link to comment
Share on other sites

off: már mindenütt ezt a bujtatott pes imádatot kell olvasni? <_<

 

Robinho csak akkor lenne jó vétel, ha csatár poszton is megállná a helyét

off: Fifaba utoljára a 06-ba használtam az editet, nem tudom, hogy hogy működik.... te Fifa Védők Szervezetének tagja :D

 

2007 Copa America: Robinho gólkirály, remélem ennél több bizonyítás nem kell :)

Link to comment
Share on other sites

HIVATALOS: SWP a Manchester City-é

Chelsea Football Club és a Manchester City mindenben megegyezett Shaun Wright-Phillips átigazolásával kapcsolatban.

 

A 26 éves szélső 3 év alatt nem tudta magát beverekedni a Chelsea kezdőcsapatába, ráadásul a Chelsea a nyáron Fábio Paim-t és valószínű, hogy Robinhot is leigazolja, így végleg kiszorult a csapatból. A kisseb manchesteri csapattal 4 éves kontraktust írt alá.

 

Chelsea-nél mindenki szeretné megköszönni Shaunnak a klub sikereihez való hozzá járulását. Kívánjuk neki legjobbakat karrierje folytatásában!- áll a Chelsea hivatalos honlapján.

 

Forrás: www.chelseafc.com chelseafanatics

most már tényleg biztos jön robinho

Link to comment
Share on other sites

ha ez igaz akkor hatalmas pofátlanságot csinál a madrid.. és csak húzza az időt mert nem engedik el.. mivel tudták, hogy drogbát nem adjuk el... én kalout se adnám robiért... annyit nem ér.. kalou pár év múlva drogbát is felül múlja..

 

17:02 - Továbbra is nyitott Robinho ügye, megállapodás a mai napot követően sincs. A Real Madrid 30 millió eurót és Drogbát kérte a kis brazilért, míg a Chelsea erre reagálva 32 milliót és Kalou-t ajánlotta fel. Ezt a Királyi gárda elutasította, így végleges döntés még mindig nincsen. /DC/
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...