Jump to content
zombieee

Chelsea fan!

Recommended Posts

:rolleyes:

 

Imádom a Chelsea-t!!!!!

Edited by spirituell

Share this post


Link to post
Share on other sites

ez a topic halott... :D Abramovic elrontotta a focit szerintem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Egyetértek...

Abramovic elrontotta a focit és ráadásul még Mourinho is tett rá 1 lapáttal... <_<

Share this post


Link to post
Share on other sites

hasonló gondolatokat érzek én is

Share this post


Link to post
Share on other sites

szerintem jó csapat a chelsea !! Attól még hogy van pénzük és jó edzőjük van nem rontották el a focit szerintem ! Bár az Arsenal lehetne már azért bajnok :rolleyes::lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

nem szeretem a chelseat nem szimpi csapat,sheva meg kár h itt van nem Milanóba sztem menjen vissza..amugy meg chelsea meccseket is csak azért nézek mer ott a 3kedvencem Drogba,Kalou és Sheva.Glory MU

Share this post


Link to post
Share on other sites
szerintem jó csapat a chelsea !! Attól még hogy van pénzük és jó edzőjük van nem rontották el a focit szerintem ! Bár az Arsenal lehetne már azért bajnok :rolleyes::lol:

Mitől jó egy csapat??? :huh: Azért mer sorba megnyeri a meccseket??? <_<

Akkor a mi falunkban is jó csapat van, és akkor még jobb mint a Chelsea... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Undorító összevásárolt bagázs!

Remélem, hogy sose nyernek semmit! :angry:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Egy véleményen vagyunk...Remélem én is... <_<

Share this post


Link to post
Share on other sites

Emlékeztek amikor a Barca-csúzlit hogy elcsalták.... Az egyik játékost 2 sérga után nem állították ki, mert megbeszélték az esetet muninhoval , aztán a jelzett hosszabbításból (hozzáteszem: A dinamo london szabálytalanságai miatt kellett hosszabítani) lement kb. a fele amikor lefújták. Ez azért volt így mert a csúzli tudodtt egyenlíteni. Hozzáteszem didi egyenlítő gólja előtt szerintem didi kézzel vette le a labdát, de ez már mellékes. A cselzi szánalmas amit művel a pénzzel. Ez így már nem foci, ez már csak tömény pénz. Akinek több pénze van az nyer, még akkor is, ha a csapat nem eléggé ütőképes, bár televan sztárokkal....

Share this post


Link to post
Share on other sites

100%-ig egyetértek veled csak Shevat sajnálom h ien klubhoz került..Go vissza Milanó jobb lesz ott neki :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mourinho fogja a fejét,hogy nem lesz pénz uj igazolásokra,pedig konkrét tervei voltak... hiába a pénz beszél kutya ugat...

 

Sevcsenkonak nincs helye Angliában,neki az olasz foci jobban fexik...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ebben sztem rengeteg Sheva fan egyet ért ahogy én is :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

nem véletlenül nem ment neki... a Milanban istenként tisztelték... tényleg hova is megy most? :mellow:

Edited by guru

Share this post


Link to post
Share on other sites

Elméletileg nem megy sehová de érzem h visszafog menni a Milanhoz

Share this post


Link to post
Share on other sites

szerintem ott se fog menni neki,mert azért a sikrtelenség mindenkit visszavet,főleg azt aki ebből is él...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Én azt mondom, hogy jól tette hogy nem engedte meg Abramovic Mourinho-nak a vásárlást...

Megvennék az összes sztárt és a cserepadon üldögélnek... <_< Ez felesleges a pénzkiadás... <_<

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cserél a Bayern és a Chelsea?
robben_arjen_cfc_profile_2006.jpg
A Manchester United együttese az elmúlt hetekben minden követ megmozgatott annak érdekében, hogy Owen Hargreavest leigazolja. A legfrissebb hírek szerint szülőhazájában folytathatja az angol válogatott középpályás, de nem biztos, hogy a ManU-nál.

A Bild arról számolt be pénteki számában, hogy a Chelsea is bejelentkezett a Bayern München 25 éves futballistáért. Cserébe a londoniak Arjen Robbent és 10 millió eurót ajánlottak fel. A Daily Star is úgy tudja, hogy a holland válogatott játékos Németországba igazol, de az ő információjuk szerint a Manchestertől, a Hargreaves-ért kapott milliókból finanszírozná a bajor egyesület az ügyletet.

A Bayern alelnöke Karl-Heinz Rummenigge a sajtóban megjelent híreket egyelőre nem akarta kommentálni, csak annyit mondott, hogy nincs olyan csapat, amely ne látná szívesen a holland játékost. A bajorok trénere pedig dicshimnuszokat zengett Robbenről. „Egy igazi klasszisről beszélünk, remekül cselez, és mindkét lábával jól lő." – mondta Felix Magath.

A müncheni együttes vezetősége az utóbbi hetekben többször is hangoztatta, hogy egy igazi világsztárt szeretnének igazolni, és a Hargreaves eladásából származó pénzből (az angol piaci értékét 25 millió euróra taksálják) telne is erre. Ez idáig a bajorok házatáján legtöbbször Franck Ribery neve merült fel, és állítólag vele is zajlanak a tárgyalások. Robben hasonló típusú játékos, mint a világbajnokságon ezüstérmet nyert franciák középpályása: a széleken felfutva mind a ketten komoly zavart tudnak okozni az ellenfél kapuja előtt.

A holland 27-szeres válogatott 2004-ben tette át a székhelyét Londonba, és a PSV Eindhoven egykori játékosának komoly szerepe volt abban, hogy a Chelsea az utóbbi két bajnoki kiírásban az élen végzett.

Ebben a szezonban azonban nem kap már annyi játéklehetőséget a 22 éves futballista. Idén 15 alkalommal lépett pályára és mindössze egyszer volt eredményes a Premier League-ben. A nyáron éppen a Bayernből érkezett Michael Ballack mellett nem volt helye a középpályán, a csatársorban pedig Didier Drogba és Andrij Sevcsenko elsőbbséget élvez Jose Mourinhónál. Maga Robben is többször kijelentette, hogy szívesen eligazolna, a német gárda pedig jó választásnak tűnhet, hiszen két válogatottbeli társa, Roy Makaay és Mark van Bommel is ott futballozik.

Share this post


Link to post
Share on other sites

„Csak kritizálni tudnak”

i000290C9ad62bafafa91.jpg

Michael Ballack valami új kihívásra vágyott – hát megkapta…

 

A német középpályás a nyáron négy év szolgálat után elbúcsúzott a Bayern München csapatától, és Angliába költözött, hogy a Chelsea színeiben csillogtassa játéktudását. Az igazi ragyogás azonban elmaradt, és egyre több kritika éri a játékost, aki szemmel láthatóan mit sem törődik ezzel. Többen felróják neki: nem elég, hogy védőfeladatainak egyáltalán nem tesz eleget, a támadásokat is inkább hátráltatja a középpályán.

 

A portugál edző, José Mourinho mindezek ellenére kitart a labdarúgó mellett, felmentve a játékost a felelősség alól, aki ennek megfelelően könnyedén csevegett a Sport Bild újságírójával.

 

– Mondja, öt hónap elteltével hozzászokott már Angliához? – kapta az első kérdést a német futball első számú csillaga.

– Mintha repülne az idő – felelte Michael Ballack. – Először az otthonkeresés, majd a fiaim beiskolázása, azután a sok mérkőzés… Az ember észre sem veszi, és máris eltelik fél év. Wimbledonban lakom, ha például London központjába vágyom, egy órát kell autóznom.

 

– Hogyan boldogul a bal oldali forgalommal?

– Köszönöm, jól. Igaz, első alkalommal a rossz oldalon indultam el, de pár méter megtétele után gyorsan észbe kaptam. Veszélyes például, ha az ember át akar kelni gyalogosként az útkereszteződésen, hiszen arra tanítottak: először balra kell nézni. De alighanem nem én vagyok az egyetlen, akinek ez gondot okoz, mert a zebránál fel van festve az úttestre: „Look right”, azaz nézz jobbra.

 

– Az Arsenal támadója, Thierry Henry korábban azt nyilatkozta önről, hogy a Chelsea vezéregyénisége lehet. Mindezt azonban az angol sajtó mintha másképp látná…

– Londonban nagyon sok bulvárlapot adnak ki, ezek az újságok keményen rivalizálnak egymással, és mivel írásaikkal próbálnak egymásra licitálni, gyakran valótlanságokat állítanak. Azt is be kell látni, hogy az újságok többsége nem kedveli a Chelsea-t, hiszen az egyesület egymás után kétszer is bajnok lett. Érezhető, hogy új aranyérmesre vágynak, ezért az esetek többségében csak kritizálni tudnak.

 

– Pedig önnek éppen a labdatartás az egyik erőssége…

– De olyan játékos is vagyok egyben, aki a gyakori labdavezetgetés helyett állandóan keresi, kit tudna játékba hozni. Azt gondolom, többnyire azért jutok játéklehetőséghez, mert a rám bízott feladatot tisztességgel ellátom, beleillek a csapat szerkezetébe, és segítem az együttest.

 

– Korábbi csapata, a Bayern München elnöke, Karl-Heinz Rummenigge úgy véli, a bajorokon már nem tudott volna tovább segíteni, és leszögezte: helyesen cselekedtek, amikor nem ajánlottak nyáron önnek új szerződést.

– Ezen csak mosolyogni tudok. Mindenki tisztában van azzal, hogy remek ajánlatot tettek elém, ám nem fogadtam el, mert új kihívásokra vágytam, ezért választottam a Chelsea-t. Rummenigge úr jobban tenné, ha az igazat mondaná, és elfogadná végre, hogy vannak játékosok, akik nem az ő csapatát választják.

 

– Előző edzője, Felix Magath a nyáron azt mondta, Michael Ballack nélkül nem csupán jobb, hanem szebb is lesz a Bayern játéka. Őszszel Franz Beckenbauer már panaszkodott, majd Uli Hoeness menedzser úgy határozott: igazolnak egy irányító középpályást. Akkoriban, még a bajorok játékosaként ön is ezt a megoldást szorgalmazta, nemde?

– Késő bánat… Pontosan emlékszem: amikor egy középső középpályás igazolását javasoltam, akkor ennek a megnyilvánulásomnak pénzbüntetés lett a következménye. Aztán egy évre rá újból felhoztam a témát, akkor a menedzser, Uli Hoeness azt mondta: ne foglalkozzam személyi kérdésekkel. Ebben természetesen igaza van, ám beigazolódott, az elképzeléseim mégsem voltak annyira helytelenek. Ami pedig Felix Magath kijelentését illeti: nem tudom biztosan megítélni, fedi-e a valóságot…

 

Michael Ballack tehát visszafelé is lövöldözik ahelyett, hogy őszintén beszélne saját játékáról, eddigi angliai teljesítményéről.

 

A sztár pályafutásának íve megtörni látszik: amíg Münchenben lépten nyomon megállították az utcán a drukkerek, hogy aláírást kérjenek tőle, addig új lakóhelyén, Londonban még öt hónap elteltével sem ismerik fel, pedig állítólag Németországban távolságtartóbbak az emberek.

 

Az angoloknak elsősorban a gólok hiányoznak (25 meccsen 4 gól) – Michael Ballack most csak egy szürke légiós a sok közül...

 

A magyar tenger neveltje

Kevesen tudják, hogy a német futball jelenlegi első számú sztárja, a válogatott csapatkapitánya, a leggazdagabb futballklub, az angol Chelsea sztárja gyerekkorában, mint oly sok NDK-beli úttörő, nyaranta a magyar tenger partján üdült családjával. Michael Ballack ugyanis 14 esztendős koráig a keletnémet város, Karl-Marx-Stadt (mai nevén Chemnitz) csapatában játszott, a nyári szünidő pedig többnyire a Balaton mellett találta. Némi elfogultsággal azt is mondhatnánk, hogy a német futballista „prototípusához” képest technikás és fifikás játékoson látszik, hogy ragadt rá valami a magyaros fociból, a dunai (pardon: balatoni) iskola stílusjegyeit magán viseli a játéka, sőt az is valószínűsíthető, hogy annak idején a vízben fejelgetés, a strandon mezítláb focizás sem állt távol a kis Michaeltől. A magyar kortársaktól nyilván ellesett néhány ötletes cselt és trükköt, míg valószínűleg Leó jégkrémet majszolt valahol a Balaton-felvidéken, háttérben a Badacsony impozáns tömbjével...

– Berti Vogts, a korábbi szövetségi kapitány azt mondta, ön a német válogatott vezéregyénisége. Ám rögtön hozzátette, Angliában teljesen más stílust kell elsajátítania. Nehezére esik az átállás?

– Egyáltalán nem. Az agreszszivitás része a játékomnak, a drukkerek Angliában szeretik a gyors, lüktető játékot, sok-sok kapura lövéssel. A hosszú labdabirtoklás, az unalmas foci itt nem annyira jellemző, mint a Bundesligában.

 

Ballack bilanciája:

Született: 1976. 09. 26., Görlitz

Magassága/testsúlya: 189 cm/80 kg Nemzetisége: német

Posztja: középpályás

Klubjai: BSG Motor Fritz Heckert Karl-Marx-Stadt (1983–86), FC Karl-Marx-Stadt (1986–90), Chemnitzer FC (1990–97), Kaiserslautern (1997–99), Leverkusen (1999–2002), Bayern München (2002–2006), Chelsea (2006–)

Válogatottsága/góljai: 75/35

 

Sikerei: 4x német bajnok (1998, 2003, 2005, 2006), 3x Német Kupa-győztes (2003, 2005, 2006), német Ligakupa-győztes (2004), 3x az év játékosa Németországban (2002, 2003, 2005), 5x az év csapatának tagja a Bundesligában (2000, 2002, 2003, 2005, 2006), vb-ezüstérmes (2002), vb-bronzérmes (2006).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Én azt mondom, hogy jól tette hogy nem engedte meg Abramovic Mourinho-nak a vásárlást...

Megvennék az összes sztárt és a cserepadon üldögélnek... <_< Ez felesleges a pénzkiadás... <_<

Egyet értek így is sok a sztár és állandóan a cserepadon ülnek..Ennyi erővel elmehetnének más klubokba mint pl Drogba (mondjuk ő kap szerepet) vagy Whright Philips..A Chelsea mindent akar...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Egyetértek...Egy bizonyos idő után már olyan lesz mint a Real Madrid...Nem fog nekik menni a játék... <_<

Share this post


Link to post
Share on other sites

Én is egyetértek kedves spanommal :P Nézzétek meg a legutóbbi 6meccset Wigan ellen 2-3,Fulham 2-2,Reading 2-2,Everton 2-3,Aston Villa 0-0,Liga kupa meccsen 1-1.Remélem megtartják ezt a jó formát.. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ez a varázslatos lendület kifog tartani a szezon végéig... :D:P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Úgy legyen, ámen. :D

A Seva-Hargreaves cserének semmi alapja sincs. Nem hiszem, hogy a germánok ki tudnák pengetni Seva fizetését (kicsivel több lehet, mint az angolé).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sajnos ma nyert a Chelsea elég simán

 

Chelsea - Wigan Athletic 4-0

G.: Lampard a 13., Robben a 63., Kirkland (öngól) a 70., Drogba a 90. percben

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Elég sajnos hogy nyert, de azért a kapusnak nem kellett volna öngólt adnia... :lol::D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cech a Liverpool ellen már védhet
cech_petr_cfc_profile_2005.jpg
A Chelsea kapusa a jövő héten már teljes értékű munkát végezhet, és remélhetőleg a 24. forduló egyik rangadóján visszatérhet.

Petr Cech október 14-én szenvedett súlyos sérülést, a Reading elleni bajnokin a Chelsea kapusa olyan szerencsétlen ütést kapott a fejére, hogy mentővel kellett kórházba szállítani. A cseh kapuson életmentő műtétet hajtottak végre, most úgy néz ki, hogy három hónap kihagyás után újra a londoniak rendelkezésére áll.

- Most már mondhatjuk, hogy visszatért hozzánk, és a következő meccsünkön már játszani is fog. Ez hatalmas jó hír nekünk – örvendezett Mourinho. – Döntenem kell, hogy Hilario maradjon még néhány meccsig, vagy Cech vegye vissza a helyét. Szerintem utóbbi mellett döntök, mert Cech már teljesen felkészült egy meccsre.


Chelseaből ő is a kedvencem bmint Cech és örülök h visszatér végre..

Share this post


Link to post
Share on other sites

[size="4"]Anglia: vécéülőkét lopott a Chelsea kölcsönadott játékosa[/size]
Nyolcvan font rendbírság megfizetésére kötelezte a bíróság Glen Johnsont, az angol Portsmouth labdarúgócsapatának védőjét, miután rajtakapták, hogy egy társával megpróbált ellopni egy vécéülőkét egy szaküzletből.
A Reuters brit sajtóértesülésekre hivatkozva azt írta: a Chelsea-től kölcsönszerződéssel a kikötővárosiaknál szereplő Johnson a B & Q nevű fűrdőszoba-felszerelési boltban a Millwall csatárának, Ben Maynek a segítségével kísérelte meg a lopást.

A rendőrségi szóvivő közölte: mindkét elkövetőnek megszabott pénzbírságot, pontosan 80 brit fontot (körülbelül 30 ezer forint) kellett megfizetnie

 

:lol::lol::lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nah hallod,az se semmi :D De ami most jön az a legnagyobb gáz..

 

A Chelsea kész bankot robbantani Ronaldinhóért

ronaldinho5_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Roman Abramovics, a Kékek tulajdonosa világrekordot jelentő 50 millió fontot is kiadna a brazilra nyáron.

 

Úgy tűnik, januárban nem bővül új sztárokkal a Chelsea kerete, de a megszorításokat értelmezhetjük egyfajta tartalékolásnak is, a most megtakarított pénz még jól jöhet a nyári átigazolási szezonra. A hírek szerint a londoni klub orosz tulajdonosa kész akár a világrekordot jelentő 50 millió fontot is kiadni Ronaldinhóért, aki állítólag már nem érzi olyan jól magát Barcelonában, mint korábban, és új kihívásra vágyik.

 

- Ronaldinho úgy érzi, már nem állnak ki mellette úgy, mint régen. Tudja, hogy Johan Cruyff, a Barca főtanácsadója nem szereti őt, mint ahogyan azzal is tisztában van, hogy Cruyff rengeteg tanácsot ad Joan Laporta klubelnöknek, aki rendszerint hallgat a javaslataira – idézte a brit Mirror Ronaldinho egyik közeli ismerősét.

 

Forrás: SamsungSport.hu

 

Arra várhatnak h a cselzibe fog menni Ronaldinho..Abramovic már TELJESEN elrontja a focit..

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

El a kezekkel Dinhotól!

Nem megy sehova még a duplájáért sem! :angry: Ezt eldöntöttem punktum! :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Bejelentkezés

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×