Jump to content
PirateClub.hu

Chelsea fan!


zombieee
 Share

Recommended Posts

Újabb 3 profi szerződés

A hétfői egy igen sűrű nap volt a Chelsea fiatal labdarúgóinak számára. Jacob Mellis, Carl Magnay és Shaun Cummings Kakuta példáját követően, aláírták életük első profi szerződését.

 

Ugyanezen a napon a Csehország által rendezett U19-es EB-n szereplő Angol válogatott 2:0-ás vereséget szenvedett a házigazdától. A csapatban ott volt a kapitány Jack Cork, valamint Ryan Bertrand és Scott Sinclair.

 

Az új 3 profi szerződés mind különböző körülmények között jöttek létre. Mellis csak tavaly nyáron csatlakozott a klubhoz, de már az U18-as válogatottban és a Reservesben is kitűnő teljesítmény nyújtott. A Reserves első meccsén, az Aldershot Town elleni meccsen is egy kiváló második félidőt tudhat maga mögött.

 

Magnay-nak eredetileg is szüksége volt a hosszabbításra, és ez be is következett. A durhami születésű futballista már korábban feltűnt a Chelsea TV-n is, mert a League One-ból és a Scottish Premier League-ből is ajánlanak neki kölcsönszerződést.

 

A helyi srác, Cummings is örömmel írta alá profi szerződését, miután lenyűgözte az edzői stábot azzal, hogy támadó posztról áthelyezték őt a jobbhátvéd posztra az egyik mérkőzésen, és ott is kifogástalan teljesítményt nyújtott.

 

A Chelsea Akadémiájának 16 éven aluli játékosai a héten utaznak Ausztriába, ahol egy edzőtábort szerveztek nekik. A tábor végeztével a felkészülést a QPR csapatával kezdik meg.

 

Forrás: www.chelseayouthandreserves.wordpress.com www.chelseafanatics.hu

 

szerintem nem árt egy kis fiatalítás !

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

kp- hát attol függ kit adunk még el, de csatár legalább 1 kell, persze szerintem is ligakupa, meg esetleg fa kupa mecsen adhatunk lehetöséget, dee azért egy bl mecsen nem lenne szerencsés bedobni öket,

Csatárok: Sheva - hát nem is tudom, sérülékeny nem látok benne sok

Anelka - Testiereje megvan az angol stilushoz, de nem szerencsés lött jó pár kapufát, amig (gyakran) játszott

Pizza - öt mindeképp elkel adni

Kalou - inkább szélsö és az illik neki, legalább is amit az elmult szezonokba mutatott az fekszik neki

Drogba - ö az egyetlen igazi, veszélyes csatárunk, ha jó formába van ontja a gólokat, akkár évi 30-40 gól is benne van

 

Drogba mellé valaki és akkor már tényleg jók lennénk, itt nem kell világklaszisra gondolni, elég pl. pavylchenko ( nem tudom hogy kell irni) az orosz srác

Link to comment
Share on other sites

12 éves török tinisztár a Chelseaben!

Az angol Chelsea együttese török tinisztárt készül igazolni. A 12 éves Yavru Kartal Muhammad, aki jelen pillanatban még a Besiktas játékosa és az egyik legnagyobb tehetségnek tartják hazájában. A londoni klubon kívül vinné őt a Barcelona is, ám a jelen állás szerint családostul Londonba fog hamarosan költözni.

 

(foci24.com - Fedor János)

 

Link to comment
Share on other sites

Guangzhou - Chelsea 0-4 (0-1)

2008. július 23., 14:00 - Guangdong Olympic Stadium

Bíró: Zhao Liang

Nézőszám:

 

Gól: Kalou (20.), Lampard (51.), Di Santo (79.), Wright-Phillips (88.)

Sárga: -

Piros: -

 

Guangzhou

Felállás (4-5-1): Li Zhihai

Link to comment
Share on other sites

én néztem sopcaston, jól nyomtuk, igaz csak a 60 perctöl, igy csak 2 gólt láttam, di santo bevetödöt malouda labdájára és üreskapuba "lökte", SWP levete és elöte a rövidbe a védö és a kapus mellett . ja és di santo 1 kapufát is lött, anelka is

Link to comment
Share on other sites

Guangzhou - Chelsea 0-4 (0-1)

2008. július 23., 14:00 - Guangdong Olympic Stadium

Bíró: Zhao Liang

Nézőszám: 35. 000

 

Gól: Kalou (20.), Lampard (51.), Di Santo (79.), Wright-Phillips (88.)

Sárga: -

Piros: -

 

Guangzhou

Felállás (4-5-1): Li Shuai; Bai Lei (Jia Wenpeng 64), Li Zhihai

Link to comment
Share on other sites

Lampard győzött: megkapja az álomfizetést

 

Úgy fest, a Chelsea vezetése beadta derekát, teljesíti Frank Lampard igényeit, így a középpályás 2014-ig Londonban maradhat. Az Interrel hírbe hozott futballista az új kontraktus értelmében jövő nyártól heti 150 ezer fontot (azaz kb. 45 millió forintot) tehet majd zsebre.

 

- pepsifoci.hu - Régóta ment a huzavona a játékos és klubja között: Lampard emelt fizetést szeretett volna, ráadásul mindezt hosszú távon, a Chelsea viszont nem akart még több pénzt folyósítani sztárjának.

 

Aztán a Kékek mégis engedtek a futballista óhajainak, így Lampard napokon belül aláírhatja új álomszerződését, mely a szigetország legjobban fizetett futballistájává teszi. Heti 150 ezer fontot keres majd hetente 2009 nyarától egészen a 2013/2014-es idény végéig, a kontraktus lejártáig.

Link to comment
Share on other sites

Chengdu Blades - Chelsea (0-3)0-7

2008. július 26., 14:00 - Chengdu Sports Center

Bíró: Tou Lap Meng

Nézőszám: ?

 

Gól: Anelka (15.), Kalou (31.), Lampard (38.), J. Cole (55., 82.), Di Santo (66.), Wright-Phillips (84.)

Sárga: -

Piros: -

 

Chengdu Blades

Felállás (4-4-2): Lan Yi; Liu Cheng, Demar, Li Mingyi, Li Tie; Zhou Yougen, Zhang Chaosong, Zhu Xiaogang, Xia Qiqi; Shi jun, Wang Song

Cserepadon maradt: Fu Bin, Ding Qi, Zheng Wangyang, Xu Chao, Zhou Peng, Yang Zezhi, Peng Xingli, Jiang Xiaoyu, Denilson, Zhang Yuan

 

Chelsea

Felállás (4-3-3): Cech (Hilario 61.); Ferreira (Ivanovic 46.), Alex (Carvalho 46.), Terry

Link to comment
Share on other sites

Chengdu Blades - Chelsea (0-3) 0-7

2008. július 26., 14:00 - Chengdu Sports Center

Bíró: Tou Lap Meng

Nézőszám: ?

 

Gól: Anelka (15.), Kalou (31.), Lampard (38.), J. Cole (55., 82.), Di Santo (66.), Wright-Phillips (84.)

Sárga: -

Piros: -

 

Chengdu Blades

Felállás (4-4-2): Lan Yi; Liu Cheng, Demar, Li Mingyi, Zhu Giaogang (Xu Chao 61.); Zhang Chaosang (Yang Zezhi 46.), Xia Qiqi (Zhou Peng 56.), Li Tie (Peng Zhingli 78.), Zhou Yougen (Jiang Xiaoyu 81.); Shi Jun (Denilson 46.), Wang Song

Link to comment
Share on other sites

Frank Lampard nem vált klubot

Egy klubhoz közeli forrás azt is elárulta az újságnak, hogy az új megállapodás értelmében az angol válogatott klasszis heti 150 ezer fontot tehet majd zsebre.

 

Frank Lampard és a Chelsea egy éve próbál megállapodni a szerződéshosszabbításról, de eddig nem jutottak dűlőre. Az egyesület négy évvel akarta meghosszabbítani a középpályás szerződését, ám ő kijelentette: csak akkor marad a csapatnál, ha még öt évig számítanak rá.

 

A szezon végén az Internazionale is bejelentkezett a 30 éves játékosért, ám most úgy tűnik: hoppon marad, mivel a Chelsea ajánlatával nehéz lenne versenyezni. "Végre sikerült olyan ajánlattal előállnunk, amely Franknak is megfelel" - mondta egy klubhoz közeli forrás a Mirrornak. "Amikor visszatérünk az ázsiai túránkról, pont kerülhet az ügy végére" - bizakodott a magát megnevezni nem kívánó informátor.

 

Ha valóban megkötik a szerződést, akkor Frank Lampard öt év alatt 37 millió fontot keres majd.

 

Forrás: www.goal.com / chelseafanatics.hu

Link to comment
Share on other sites

Malaysian Select XI - Chelsea

2008. július 29., 14:45 - Kuala Lumpur

Bíró: Subkhiddin Sallehk

Nézőszám: Kb. 80.000

 

Gól: Anelka (26.), A. Cole (53.)

Sárga: Fauzie Nan (30.)

Piros: -

 

Malaysian Select XI

Felállás (4-4-2): Helmi Eliza Elias; Norhafiz Zamani Misbah, Irwan Fadzli Idrus (Asraruddin Putra Omar 36.), Aidil Zafuan Radzak, Fauzie Nan; Amirulhadi Zainal, Hardi Jaafar, Indra Putra Mayayuddin, Shukor Adan

Link to comment
Share on other sites

Lokomotiv Moszkva - Chelsea 1-1, tizenegyesekkel 5-4

Hsz.: 220

Lokomotiv Moszkva - Chelsea 1-1 (0-1)

2008. augusztus 1., 19:05 - Luzhinki Stadion

Bíró: ?

Nézőszám: ?

 

Gól: Kambolov (84.) ill. Essien (27.)

Sárga: Mikel (38.)

Piros: -

 

Lokomotiv Moszkva

Felállás (4-4-2): Pelizzoli; Rodolfo (Sennikov 80.), Spahic, Torbinskiy (Mugiri 82.), Fininho (Kambolov 72.), Traore (Minchenkov 55.), Draman, Hurenka, Yanbaev, Glushakov (Cocis 77.), Bilyaletdinov

Link to comment
Share on other sites

AC Milan - Chelsea 0-5 (0-3)

2008. augusztus 3., 12:00 - Central Stadium

Bíró: Yuri Baskakov

Nézőszám: ?

 

Gól: Lampard (3.), Anelka (8., 18., 51., 58.)

Sárga: Jankulovski (78.)

Piros: -

 

AC Milan

Felállás (4-4-2): Kalac; Bonera (Paloschi 65.), Simic (Digao 46.), Maldini (Kaladze 46.), Favalli (Antonini 64.); Zambrotta, Flamini, Gattuso, Jankulovski; Pirlo, Ambrosini (Seedorf 46.)

Cserepadon maradt: Abbiati

 

Chelsea

Felállás (4-3-3): Cech (Cudicini 73.); Ivanovic (Ferreira 62.), Alex, Terry

Link to comment
Share on other sites

Robinho: Engedjetek a Chelsea-hez

Azok után, hogy minden bizonnyal lemarad Cristiano Ronaldóról, újabb kudarcot könyvelhet el hamarosan az átigazolási időszakban a Real Madrid. Robinho, a királyiak futballistája ugyanis közölte a vezetőséggel, távozni szeretne a spanyol fővárosból.

 

Korábban szóba került a szupertechnikás futballista eladása, hogy finanszírozni tudják a Manchester United portugál csillagának szerződtetését, ám most úgy tűnik, a dél-amerikai zseni úgy is távozhat, hogy nincs égető szükség vételárára.

 

"A Chelsea-be akarok menni, függetlenül attól, hogy Cristiano jön, vagy nem" – közölte Robinho Bernd Schuster mesterrel és Ramón Calderón elnökkel.

 

A német tréner még nem tett le ásza megtartásáról, folyamatosan próbálja győzködni a brazilt, aki szerinte pótolhatatlan láncszeme a blancók gépezetének.

 

Forrás: www.pepsifoci.hu; chelseafanatics.hu

Link to comment
Share on other sites

NK Maribor - Chelsea Reserves 3:2

A Ljudski stadionban a brazil Marco Tavares révén a hazai gárda már 2:0-ra vezetett, azonban Stochnak és Mellisnek köszönhetően a "Kékek" egyenlítettek. Sajnos nem sokkal a mérkőzés vége előtt Armend Sprečo szerezte meg a győztes találatot szomszédos országunk csapatának.

 

A kezdőcsapat: Taylor, Ofori-Twumasi, Bruma, Mancienne, Van Aanholt, Bridcutt ?, Cork, Woods, Sawyer, Ferreira, Stoch

 

Pályára lépett cserék: Searle, Taiwo, Magnay, Fernandes, Mellis

 

Gólok: Stoch, Mellis

 

Forrás: www.chelseayouthandreserves.wordpress.com

 

Nem baj legalább fel tudták hozni 2-0-ról 2-2-re ! Csak a vége...

Link to comment
Share on other sites

Hivatalos: Ajánlat Robinho-ért!

Azok a pletykák miszerint a Chelsea kár 40 millió Fontot is adott volna a támadóért hamisak, hiszen a hivatalos ajánlatba 19.7 millió Font szerepel.

 

"A média jelentését a Chelsea Football Club megerősíti, hogy a mai nap (augusztus 7.) ajánlatot tettünk Robinho-ért." - áll a klub hivatalos oldalán.

 

Mivel Robinho is kijelentette, hogy szeretne csatlakozni a Chelsea-hez, így akár az átigazolás már a héten hivatalossá válhat.

 

www.skysports.com chelseafanatics

 

Ha Robi jönne akkor valakinek távoznia kellene !

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...