Markeee Posted Április 13, 2008 Share Posted Április 13, 2008 Az nagyon jó meccs volt Sajnálom, hogy lemaradtál. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vismajor30 Posted Április 13, 2008 Share Posted Április 13, 2008 Azért annyira nem nagy baj ám! Végülis csak nézőként maradtam le, azt meg valószínűleg pótolhatom vmikor, vmelyik sportcsatornán. Tény, hogy újságból értesülve is örömteli lehet ha egy-egy nívósabb magyar meccsről hallunk.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Április 17, 2008 Share Posted Április 17, 2008 Huszti és Hajnal a hétközi góljaiknak köszönhetően a kanadai tabellán a 9. helyet foglalják el a bundesligában, ez azért szép teljesítmény! teljes lista: http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/scorer/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Április 17, 2008 Share Posted Április 17, 2008 Főleg, hogy azért nem 10 emberes a Bundesliga Azért a németek kicsit szorgosak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolyok74 Posted Április 21, 2008 Share Posted Április 21, 2008 Hát Huszti és Hajnal jól tették,hogy idejében elmentek külföldre!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Április 24, 2008 Share Posted Április 24, 2008 Sikeresen hozott Kistuloki egy noname edzőt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Április 24, 2008 Share Posted Április 24, 2008 még mindig jobb ez a koeman, mint a másik.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Április 25, 2008 Share Posted Április 25, 2008 Arra azért kíváncsi leszek, hogy Dárdait és Torghellét vissza hozza e. A hollandiában szereplőket hozni fogja, de kérdés, hogy Vass Ádámot berakja e. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Április 25, 2008 Share Posted Április 25, 2008 Sikeresen hozott Kistuloki egy noname edzőt! Ezzel azért vitatkoznék!Attól hogy nem nyert mondjuk BL-t még nem noname edző! Biztos vagyok benne hogy ő is a fiatalokat fogja megcélozni!remélem hogy Németh Krisztián már kap meghívót a válogatotba! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Április 25, 2008 Share Posted Április 25, 2008 dárdai jöhet, a másik említett személy inkább ne.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Április 25, 2008 Share Posted Április 25, 2008 Arra azért kíváncsi leszek, hogy Torghellét vissza hozza e. Sanyi csak kiállíttatni tudja magát! Most kezdjünk el megtanulni 10 emberrel focizni? Ezzel azért vitatkoznék!Attól hogy nem nyert mondjuk BL-t még nem noname edző! Biztos vagyok benne hogy ő is a fiatalokat fogja megcélozni!remélem hogy Németh Krisztián már kap meghívót a válogatotba! Sztem ne olyan edző jöjjön ide aki a szárnyait bontogatja és próbál kisérletezni! Feyenoordot sikeresen lecsúsztatta a 7. helyig. Ha már a kopasz mindenáron ki akarta rúgatni Várhidit akkor ne ezt hozta volna! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Április 25, 2008 Share Posted Április 25, 2008 Hozta volna el Capellot az engolok elől és akkor ha mutogat a szurkolóknak akkor lemennek hozzá, rendezni a nézeteltéréseket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabesz91 Posted Április 25, 2008 Share Posted Április 25, 2008 Sztem Koeman-al sem lesz jobb a válogatott...még ha esetleg Ronald-ot sikerült volna elhozni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Április 25, 2008 Share Posted Április 25, 2008 azt a ronald-ot aki majdnem kiejtette, a bajnokság elött bajnokesélyesnek számító valencia-t? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Április 25, 2008 Share Posted Április 25, 2008 hát ő is bőven jó lenne magyar kapitánynak mert azért jó edző szerintem csak a valenciának most nem megy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Április 26, 2008 Share Posted Április 26, 2008 Koemantól már nagyobb nevű edzőtt nem tudtak volna szerezni mert nem válalták volna el a másik meg nem tudták volna megfizetni őket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 Berobbant a paksi atom Paks - Újpest 2:0 (78. perc) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 tököli.. úgy néz ki az újpest kiszállt a harcból Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 Király Még 2 meccset kell nyerni az MTK-nak , mert ugye Sopron az 3:0 .. és bajnokok vagyunk ... Csak nyerjük a meccseket BLUE BROTHERS!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 Te is családtag vagy? Csak mert olyan sokan vannak néha MTK meccseken, h. én tuti azon gondolkodok, hogy csak a hozzátartozók Na jó, ne vedd sértésnek, nem annak szántam Pusztán egy kis kedves cinizmus és foci-hév Hát, én azért bízok benne, hogy nem lesz minden ilyen mesés és rózsaszín az MTK-nak Hajrá Loki! ööö... az MTK-nak (ellen) meg szurkolok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
II-Adi Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 Én nem szeretném, hogy még1szer a Debrecen legyen a bajnok Akkor már inkább az MTK, igaz ha nem az MTK lesz a bajnok, az részben annak köszönhető, hogy a Vasas otthon megverte őket 2-0ra. Pont ezért kommentelek, most újabb rangadót nyert a Vasas, idegenben a Honvéd ellen Ha a magyar bajnokikat még rangadónak lehet nevezni xD Asszem ezen a fórumon csak én vagyok Vasas szimpatizáns, de bízom benne h lesz jövőre belőlük vmi jobb, mint idén... (4-6ik hely elég lenne ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandínnyó Posted Május 23, 2008 Share Posted Május 23, 2008 Hát nem tom,de én szeretném hogy a Loki legyen a bajnok! :D Lehet,hogy mesébeillő lessz ha a loki nyer..na de.. de tényleg nem sok esély van:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Május 23, 2008 Share Posted Május 23, 2008 Az Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) pénteki elnökségi ülésén döntés született arról, hogy a felnőttválogatott korábbi szakvezetője, Várhidi Péter lesz az olimpiai válogatott szövetségi kapitánya. A testület szeretné, ha az együttes legalább tíz felkészülési mérkőzést vívna a 2009 őszén kezdődő selejtezőkig, amely egyébként a 2012-es londoni ötkarikás játékokra kvalifikál majd. Tekintettel arra, hogy az érintett korosztályokban már sokan szerepelnek külföldön, gyakorlatilag két csapat kerül majd kialakításra. "Őszintén mondom,hogy nagy megtiszteltetés számomra ez a felkérés, mert remélem, más is ugyanúgy gondolja, mint én: a jövő csapatát, a legtehetségesebb fiatalokat irányítani ugyanolyan jelentős feladat, mint amilyen az A-válogatott szakmai vezetése volt" – mondta Várhidi Péter az MLSZ hivatalos honlapjának, az mlsz.hu-nak. "Bízom abban, hogy a rendelkezésemre álló időben sikerül kialakítani egy olyan együttest, amellyel egyrészt tizenhat év után ismét ott lehetünk az olimpiai futballtornán, másrészt le tudjuk rakni egy majdani nagyválogatott alapjait is" – tette hozzá a szakember. Várhidi Péter 2006 őszétől 2008. április 24-ig volt a magyar felnőttválogatott szövetségi kapitánya, mérlege: 7 győzelem, 1 döntetlen, 8 vereség, 16-21-es gólkülönbség. A magyar trénert a holland Erwin Koeman váltotta az A-válogatott kispadján. Bár még a londoni olimpia kvalifikációs küzdelmei nincsenek pontosan kidolgozva, szinte biztosan marad a pekingi lebonyolítási rendszer, azaz tizenhat férfi csapat vehet részt a 2012-es ötkarikás tornán is. Ennek negyedét, azaz négy együttest delegálhat Európa, a kínai fővárosban egyébként Belgium, Hollandia, Olaszország és Szerbia képviseli majd az öreg kontinenst. Londonban ugyanakkor újdonság lesz, hogy közös brit csapat indul a rendező jogán, amelyben angol, skót, walesi és észak-ír játékosok is helyet kaphatnak majd. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vismajor30 Posted Május 23, 2008 Share Posted Május 23, 2008 Olimpiai válogatott?! Az végülis kikböl mikor és hol szokott összeállni, edzenek-e együtt, hogyan és kikkel játszanak selejtezőket? Mert évközben (azaz négyévközben) én speciel semmit nem szoktam hallani az un. olimpiai válogatottról. Ha jól emlékszem eléggé szigorúan szabályzott korhatárok vannak a játékosok életkorát illetően is. Akkor most melyik korosztállyal is kell foglalkoznia Várhidinek? Ki tudja jelenleg, hogy mégis kik lesznek majd alkalmasak 4 év múlva az olimpiai megmérettetésre? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabesz91 Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 Szerintem Várhidi megérdemelte azt, hogy az olimpiai válogatottat irányítsa! Szerintem a Nagy válogatott éléről sem kelett volna eltávolítani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 Ma ismét beég a válogatott a görögök ellen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabesz91 Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 Tényleg! Melyik csatornán lesz a meccs? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 A Sport1 fogja közvetíteni 18.45-től. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
raziel3 Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 Ma ismét beég a válogatott a görögök ellen <_< khm.... Hun-Gre 3-2... annyira beégtünk hogy 0-1-ről 3-1-re fordítottunk :lol: Szép volt fiúk! Csak a tét meccseken is így kéne hajtani! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 Szerintetek ez a válogatottat dicsőíti? NEM! A görögök voltak a bénák. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts