Jump to content
PirateClub.hu

vismajor30

Veterán
  • Pontszám

    36
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: vismajor30

  1. vismajor30

    Bajnokok Ligája

    Barát, haver, rokon, ismerős, spori...?! Hihetetlen, hogy a sok siránkozó nem találja fel magát! Vegyél magadhoz egy tálca sört, két zacskó chips-et, indulj neki a városnak, ahol hallod, hogy hangosan szól a tévé illedelmesen bekéredszkedsz. (<- hu, ez jó bonyolult szó, nem biztos, hogy így kell írni)
  2. vismajor30

    Bajnokok Ligája

    Keddi eredmények: A-csoport: Juventus – Bordeaux 1-1 (Iaquinta 63., ill. Plasil 75.) Maccabi Haifa – Bayern München 0-3 (Van Buyten 65., Müller 85., 88.) B-csoport: Besiktas – Manchester United 0-1 (Scholes 77.) Wolfsburg – CSZKA Moszkva 3-1 (Grafite 35., 41. – büntetőből, 87., ill. Dzagojev 77.) C-csoport: FC Zürich – Real Madrid 2-5 ( Margairaz 64. – büntetőből, Aegerter 65., ill. C. Ronaldo 27., 89. Raul 34., Higuain 45., Guti 90.) Olympique Marseille – AC Milan 1-2 (Heinze 50., ill. F. Inzaghi 28., 76.) D-csoport: Chelsea – FC Porto 1-0 (Anelka 48.) Atletico Madrid – APOEL Nicosia 0-0 Nagy meglepetés eddig nem született a fordulóban. Talán majd ma Liverpoolban...
  3. Ennyiféle fanságra odafigyelni?! Ide már fanatizmus kell. És egyáltalán... Ez a sok összerakott userbar így fanetikus?! No, de azért a sok munkát értékelni illik: 10/8
  4. vismajor30

    Melyik postafiókot használod?

    A freemail az utóbbi időben nagyon leterhelt és akadozik, a citromail sokfelé kiadja a címed és kapod a kéretlen üzik tömkelegét, az inda teleszúrkálja a kapott és a küldött e-mailt reklámmal... Mostanában a Gmail a legjobb, leggyorsabb és legmegbízhatóbb. Én is annak a "kistesóját" a mailboxot használom.
  5. Értem én, értettem eddig is. Ez épp olyan mint amikor valaki azzal az indokkal megy fizetésemelésért a főnökéhez, hogy "..a Béla többet kap mint én, pedig kevesebbet dolgozik.." (holott semmi köze ahhoz, hogy a Béla mennyit keres), nem pedig azzal, hogy az én munkám többet ér mint amennyit kapok.. Te is érted a problémát, ami igazából nem is probléma?
  6. Mért zavar ez bárkit is...? Felőlem például akár admin is lehet... Egyébként meg törölhették is a hsz-eit. Vagy ilyesmi...
  7. vismajor30

    Magyar Jégkorong(válogatott)

    Valóban nem lesz könnyű a visszajutás. A favorit a házigazda Szlovénia, aki hozzánk hasonlóan megjárta már az A csoportos VB-t, de a lengyeleket sem szabad leírni (lásd U18-asaik hogy lesöpörték a mieinket Minszkben). A britek és a horvátok papíron a verhető kategóriába tartoznak de egy-egy kihagyás vagy pillanatnyi rossz forma az ilyen meccseket is nehézzé teheti. Korea pedig a sötét ló a mezőnyben. Ismeretlenek ugyan, de azért jelzésértékű, hogy 5 győzelemmel 100%-osan jutottak fel a DivII-ből. Szóval ha nem sikerül az azonnali visszajutás az elitbe, akkor sem kell szégyenkezni. Dolgozni kell, felhasználni a mostani sikereket, megragadni a pillanatnyi hokilázt, fiatal játékosokat toborozni, tanítani, beépíteni a válogatottba, hiszen ennek a csapatnaknak a zöme már nem fog újra eljutni ide. Ez is egy kisebb csoda volt amit eddig véghezvittek és ahogy helytálltak. Miden tiszteletem az övék, a jövő meg a fiataljainké... Hajrá fiúk!
  8. vismajor30

    Ötletek A Fórumhoz

    Az igény egyáltalán nem extravagáns. Pontos kifejezéseket szerintem ritkábban keres az ember mint egy-két rá jellemző szó alapján bizonyos programot, zenét, filmet...stb. Ez esetben pedig ha nem abban sorrendben egymás után helyezkednek el a keresett szavak a hsz-ben ahogy azt a keresőbe beírom, akkor használhatok akármilyen logikai vagy épp logikátlansági kapcsolatot, ugyanúgy nem találom. De ha te mondod, hogy marad ahogy van, akkor valószínűleg így is lesz, hisz az én szavam alighanem kevesebbet nyom a latban ezen a téren... Viszont azért el kell, hogy áruljam: a hozzászólásodnak hasznát is vettem, mert néhány privát rocktörténet epizódra régóta fentem a fogam...
  9. vismajor30

    Ötletek A Fórumhoz

    Sziasztok! Én a keresővel kapcsolatban kérdeznék (tán' nem túl nagy butaságot.. ) Vajon meg lehetne oldani, hogy egy-egy keresés után a kerső által kiadott témákat amolyan google mintára tovább lehessen szűkíteni? Mert ennél a keresőnél hiába írok be egyszerre több kritériumot, (pl. 4shared vígjáték) mindig hibát jelez.
  10. Irónikus megjegyzés visszaszívva...
  11. no comment... Ja, látom már másnak is feltűnt: ....habár ennyi erővel (eredmény szempontjából) akár nekem is jelezhette volna assaultking pü-ben, vagy keresztanyámnak csőpostán...
  12. Sziasztok! Ez az apró elírás a bejelentkező oldalon mindenkinek elkerülte a figyelmét? Mit gondol a honlapról a kóbor netező aki rátalál és egyből helyesírási hibával szembesül..?! A nagy oldal és szerverfrissítés közepette ezt sem volna nehéz kijavítani. Szerintem így átírva egyszerűbb és nyelvtanilag is kevésbé kifogásolható lenne ez a két sor.
  13. vismajor30

    Magyar Labdarúgás

    Nem úgy lesz a további meccs-sorrend, ahogy gondolod. Ugyanis ezt egy előzetes egyeztetés, egyezkedés keretében döntötték el "nagyjaink", ill. az ellenfelek erre illetékes emberei, még valamikor tavasszal. A hátralévő találkozók csoportunkban: 2008.10.15. Málta-Magyarország 2008.10.15. Portugália-Albánia 2009.02.11. Málta-Albánia 2009.03.28. Málta-Dánia 2009.03.28. Albánia-Magyarország 2009.03.28. Portugália-Svédország 2009.04.01. Magyarország-Málta 2009.04.01. Dánia-Albánia 2009.06.06. Albánia-Portugália 2009.06.06. Svédország-Dánia 2009.06.10. Svédország-Málta 2009.09.05. Dánia-Portugália 2009.09.05. Magyarország-Svédország 2009.09.09. Magyarország-Portugália 2009.09.09. Málta-Svédország 2009.09.09. Albánia-Dánia 2009.10.10. Portugália-Magyarország 2009.10.10. Dánia-Svédország 2009.10.14. Dánia-Magyarország 2009.10.14. Portugália-Málta 2009.10.14. Svédország-Albánia
  14. vismajor30

    Magyar Labdarúgás

    Nagyszerűen kezdte a magyar U19-es labdarúgó-válogatott a csehországi Európa-bajnokságot, a mieink Németh Krisztián korai góljával 1–0-ra legyőzték Bulgáriát. Hozták a "kötelezőt". Minden további esetleges jó eredmény és játék már csak ajándék nekünk, nézőknek. Csak tudnám melyik meccset nézzem csütörtökön... Őket, vagy az ETOt?! Vagy nem is egy időpontban lesznek?
  15. vismajor30

    Magyar Labdarúgás

    Olimpiai válogatott?! Az végülis kikböl mikor és hol szokott összeállni, edzenek-e együtt, hogyan és kikkel játszanak selejtezőket? Mert évközben (azaz négyévközben) én speciel semmit nem szoktam hallani az un. olimpiai válogatottról. Ha jól emlékszem eléggé szigorúan szabályzott korhatárok vannak a játékosok életkorát illetően is. Akkor most melyik korosztállyal is kell foglalkoznia Várhidinek? Ki tudja jelenleg, hogy mégis kik lesznek majd alkalmasak 4 év múlva az olimpiai megmérettetésre?
  16. vismajor30

    Minden ami sportfogadás

    Bármilyen hihetetlen, a szlovák fogadási rendszer és az ottani oddsok is tényleg sokkal jobbak mint az itthoni Szerencsejáték Zrt.-s. De ezt nem hiszem, hogy még nem hallottad Creoque, főleg mert ha Győrből írsz, onnan igazán nincs is messze.
  17. vismajor30

    Bajnokok Ligája

    Azért arra nem számítok, de egy mai masszív, szervezett játékkal kibrusztolt győzelemre látok esélyt. Mondjuk aztán az én megérzéseimről annyit, hogy pl. ha meg lehetne nézni a tipp-mix szaldóm, gyanítom erősen negatív lenne az érték..
  18. vismajor30

    Bajnokok Ligája

    Ma este Liverpool-Chelsea! A fogadóirodák hazai győzelmet várnak, de én meg merném kockáztatni a londoniak sikerét..
  19. vismajor30

    Magyar Jégkorong(válogatott)

    Azért a pénz nem biztos, hogy elsődleges egy-egy sportág sikerességében. Jóval nagyobb lendítő erő a média. A sajtókban a megfelelő propagáció népszerűvé teheti az adott játékot, ami ezáltal egyre eladhatóbb. Minél eladhatóbb, annál többet ér. Minél többet ér, annál gazdagabb. Minél gazdagabb, annál népszerűbb. Ilyen egyszerű ez! Papíron..
  20. vismajor30

    Magyar Jégkorong(válogatott)

    Ez valóban bravúros volt, figyelembe véve, hogy mi aztán nem igazán vagyunk hokinemzet.. Tény, hogy a fiúk (főleg az első sor) már nem épp fiatalok, de azért még lehet egy-két jó évük ha összejönnek a dolgok. Viszont az is benne van a pakliban, hogy Alba Volán mintára pofozógépnek mennek az erősebb mezőnybe. Mindenesetre (reméljük) jó lesz majd jövőre látni a svéd, finn, kanadai, amerikai, orosz.. stb. csapatok ellen játszani a mieinket.
  21. vismajor30

    Magyar Labdarúgás

    Azért annyira nem nagy baj ám! Végülis csak nézőként maradtam le, azt meg valószínűleg pótolhatom vmikor, vmelyik sportcsatornán. Tény, hogy újságból értesülve is örömteli lehet ha egy-egy nívósabb magyar meccsről hallunk..
  22. vismajor30

    Magyar Labdarúgás

    Végigszenvedtem a közelmúltban sok színvonaltalan magyar meccset. Lemaradtam a tegnapi ETO-MTK-ról, erre a NS mennyekbe dícséri a játékot. Van itt igazság?! HAJRÁ ETO!
  23. vismajor30

    Bajnokok Ligája

    Úgy látom ti már a mai meccseket is átugrottátok és lefutottnak tekintitek. De remélem a Schalke és a Roma közül legalább az egyik meglepetést okoz. Mármint pozitívat, azaz elüti a továbbjutástól az esélyesebbet.
×
×
  • Create New...