Jump to content

guru

ViP
 • Content Count

  565
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Semleges

About guru

 • Rank
  LilaSálaS

Contact Methods

 • MSN
  szmulai@freemail.hu
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Heves megye
 1. guru

  Újpest, vagy Loki?

  Szép indok A rend szó helyett én a pénzt használnám a helyedben, aminek csökkentése érdekében a játékvezetőknek is adományoztok rendesen Hajrá Újpest!
 2. ******************************************************************************* Formula-1 Brazil Nagydíj (2007/17) ******************************************************************************* ------------------------------------------------------------------------------- General Information ------------------------------------------------------------------------------- Type.................: Movie More Info............: [Hidden Content] Part Size............: 14x100M + 1x91M Number of Parts......: 15 Compression Format...: RAR Burn Tested..........: Yes Video Format.........: AVI Video Bitrate........: 206 kbps Resolution...........: 720 x 544 Color................: 24 bit Source...............: RTL Klub Genre................: Sport Movie Information....: www.formula1.com ------------------------------------------------------------------------------- Install Notes ------------------------------------------------------------------------------- 1) Unrar 2) Enjoy ------------------------------------------------------------------------------- Letöltés: Törölve!
 3. guru

  Magyar Labdarúgás

  forrás: ujpestfc.hu Hajrá Lilák!!!
 4. guru

  Szurkolók avagy futballhuligánok?

  Igen, képzeld! Nem tetszik, ha vki nem a saját csapatát buzdítja, hanem másikkal foglalkozik. Szerk: az pedig még inkább nem tetszik, ha egy rosszabb helyzetben lévő csapat egy szurkolója foglalkozik az Újpesttel!
 5. guru

  Szurkolók avagy futballhuligánok?

  te jobban is teszed, ha csendben maradsz
 6. guru

  Magyar Labdarúgás

  te egy olyan sportszerű gyerek vagy, hogy az már nem is igaz <_<
 7. guru

  Szurkolók avagy futballhuligánok?

  Nem, hanem az ellen, hogy kispesti ultráknak merték nevezni azokat, akik megtámadták a fehérváriakat.
 8. guru

  Szurkolók avagy futballhuligánok?

  Akkor már tele lenne a média az eseményekkel Max. annyi, hogy a honvédosok nem tettek ki drapit, mert tiltakoztak asszem
 9. guru

  Szurkolók avagy futballhuligánok?

  jaja, a vezérek nem hallottak az esetről
 10. guru

  Magyar Labdarúgás

  Akkor ezért van jó kiejtése a dábrácáni tv-riportereknek is, és a ti műsorközlőtöknek Csak mert lukit mondott a loki helyett
 11. guru

  Magyar Labdarúgás

  Jöttök ti még a Megyerire Csak ne legyen olyan nagy arcotok
 12. guru

  Spanyol Labdarúgás

  Szoros lesz a befutó a La Ligában, de ez csak a Barca gyenge idegenbeli mérlegének köszönhető. Ha legalább olyan jók lennének idegenben, mint otthon, már utcahosszal vezeték a ligát.
 13. guru

  Szurkolók avagy futballhuligánok?

  Épp ezaz! A botrány mindenkit érdekel, ezért a tv-kben még a hírekbe is betették. Az emberekben pedig az fog megmaradni, hogy megint balhé volt, ezzel meg is alkotják a véleményüket a szurkolókról, holott nem kellene általánosítani.
 14. én sosem telepítettem még újra! mindig a gép csinálja helyettem
 15. guru

  Szurkolók avagy futballhuligánok?

  Verekedés Agárdon Agárd, április 22., 13.10 Újabb fejezetéhez érkezett a Honvéd-Fehérvár futballháború. Nem múlt el rendbontás nélkül a hétvégi forduló. A Honvéd és a Fehérvár szurkolói nem bírtak egymással. A kispestiek már a találkozó elején várták a vendégdrukkereket a Bozsik-stadion előtt, de a jelentős rendőri erők miatt ekkor nem történt rendbontás. A meccsen, a vendégek egyenlítő gólja után a fehérváriak elkezdték szidni a Honvédot, lehetett érezni, hogy ennek nem lesz jó vége. A találkozó lefújása után a kispesti ultrák gépkocsikkal indultak a vonattal hazafelé tartó fehérváriak után. Agárdnál utolérték a szerelvényt, görögtüzet dobtak az állomáson várakozó vonatra, majd megkezdődött az "attak", amelyben mintegy százötvenen vettek részt. Rendőrségi tájékoztatás szerint négy szurkoló sérült meg az összecsapásban, a rendőrség csoportos garázdaság miatt kezdte meg a nyomozását az ügyben. A két csapat szurkolói az elmúlt években egyébként többször is összetűzésbe keveredtek egymással. nb1.hu Ez igen! Magas iq-szintre vall mind a fehérváriak, mind a ksipestiek részéről...
×