paulbig Posted Május 23, 2007 Share Posted Május 23, 2007 Na ennek az évadnak is vége. Szeptember 24 még soká lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 26, 2007 Share Posted Május 26, 2007 Nem pont ilyen befejezésre számítottam, de azt kell mondanom, hogy überbrutál Kedvenc sorozat. Must have. Be fogom szerezni dvd-n az biztos! (persze mire kiadják otthon.. :S) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam0921 Posted Június 5, 2007 Share Posted Június 5, 2007 Nah nektek ki a kedvenc szereplőtök és miért?+ 1 képet róla! Nekem Clair Bennet mert királyul tud regenerálódni + szép Kép: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Július 3, 2007 Share Posted Július 3, 2007 csak nekem tünt fel h. mióta kijött az uccsó rész azóta senki enm beszél róla???csak mert én azóta nem hallotttam a sorozatról semmit... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolGuppika Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 Nekem nincs kedvenc szereplőm. Én mindet szeretem. Hiro a legaranyosabb, Clair a legokosabb, Syler a legveszélyesebb... mindet azért szeretem amilyen. Szerintem nagyon jó sorozat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xremesx Posted Szeptember 11, 2007 Share Posted Szeptember 11, 2007 van 1 pár részem töllük Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Szeptember 17, 2007 Share Posted Szeptember 17, 2007 nah emberek 24én jön asszem a 2.évad szóval addig is lehet izgulni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted Szeptember 18, 2007 Share Posted Szeptember 18, 2007 Én már várom a 2. évadot!! Az első is nagyon jó volt!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
David38 Posted Szeptember 19, 2007 Share Posted Szeptember 19, 2007 (edited) http://www.nbc.com/Heroes/video/video_display.shtml#cat=28299 Itt vannak előzetesek, de angol tudás ajánlott hozzá. Módosította Szeptember 20, 2007 Gabi89 Code tag Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Szeptember 25, 2007 Share Posted Szeptember 25, 2007 Estére elvileg lesz 2. évad 1. epizód felirata, maga a rész most mászik lefelé. Vááárom nagyon ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 most hogy láttam az első 11részt, el lehet modnani szerintem hogy nagyon jó volt, főleg az uccsó rész... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Jó volt a 2. évad csak az a baj hogy csak 11 részes volt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Jaja, nagyon rövid volt.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyJump Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 nem tudja valaki, mikor lesz 3. évad? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Még nincs vége a második évadnak sem. Szóval a második évad nem 11részes.Hanem 23-24. A második évad 3fejezetből épül fel egy 11részes (ez volt most) 2fejezet 7részből a 3fejezet 6részből fog állni. Sorozatjunkie: "2. fejezet 11 részre volt tervezve - a 3. fejezet hétre, a 4. fejezet meg hat epizódra - így állna össze a 2. évad" és ezután jön csak a harmadik évad. Persze ez arra vonatkozik ha a szrájk még idén befejeződik mert ha még január,februárban is sztrájk lesz akkor csak szeptemberben lesz folytatás de akkor már egyből a harmadik évaddal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Január 4, 2008 Share Posted Január 4, 2008 Most ezt nem értem, tehát ha még lesz sztrájk akkor nem adják le a további részeket a 2.évadból, hanem egyből a 3. évad???? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Január 4, 2008 Share Posted Január 4, 2008 Minden elképzelhető! Sztem elég gáz lett ez az alternatív befejezés! Jöhetett volna vmi hardcorepara határozatlan időre! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Január 6, 2008 Share Posted Január 6, 2008 Most ezt nem értem, tehát ha még lesz sztrájk akkor nem adják le a további részeket a 2.évadból, hanem egyből a 3. évad???? Igen akkor a 3évad jön de csak 2008.szeptemberétől.Mivel még mindig sztrájk van egyre valószínűbb,hogy a Herosnak mostani évadjának annyi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 király sorozat, nagyon birom, megvan eredetiben az egész első évad, renesen díszdobozban ,ahogy kell... De most mi van a többi résszel? Mikor lesznek letölthetők? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 13, 2008 Author Share Posted Március 13, 2008 épp az elötted lévő hsz-ben van írva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Április 18, 2008 Share Posted Április 18, 2008 Én nagyon szeretem ezt a sorozatot! Szinte csak ezt a sorozatot néztem, a többit nem! Nekem nagyon tetszik! De mostmár jöhetne a többi évad is a tv-ben! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Május 31, 2008 Share Posted Május 31, 2008 szerdán ( május 28-án) láttam a TV2-n, hogy már reklámozták a második évadot!!!!!!!! VÉGRE!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 naon jó a sorozat!megvan az összes része (Ami volt a tv-ben) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsolti15 Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Jaja jó lessz nagyon várom!!!Biztos forrás szerint az összes rész levan szinkronizálva a 2. évadból!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Amit leadtak, az nyilván...biztos forrás...lol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 sajnos igazad van... nem azért sajnos, mert nem szeretem hogyha másoknak igaza van, hanem azért, mert CSAK 11 rész az egész de azért nézem fanatikusan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 Szeptembertől jön külföldön a folytatás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
g-man12 Posted Július 11, 2008 Share Posted Július 11, 2008 Aki Szereti A Hősök Címü Sorozatot Annak Itt A Helye!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neogan Posted Július 11, 2008 Share Posted Július 11, 2008 Jelen! Amíg ment a Season 1 addig nagyrészt eredeti nyelven néztem, S2-t már a TV2-n magyar szinkronnal. (Ami szvsz borzalmas) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neogan Posted Július 12, 2008 Share Posted Július 12, 2008 Nekem egy haverom adta kölcsön az első évad majdnem összes részét, csak 2-3 részt szedtem le, aztán már nem volt kedven elkezdeni a 2-t, de most megint rákattantam 3.évad: passz szerintem biztos folytatják. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts