Jump to content
PirateClub.hu

Neogan

Veterán
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Neogan

 • Rank
  Feltörekvő
 • Birthday 12/07/1989

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Zalaszentgrót
 1. Neogan

  Transformers: The Dark of the Moon

  Van egy olyan érzésem, hogy ez csak fake. Aki ismeri az eredeti történetet és elolvassa ezt a forgatókönyvet az érteni fogja mire gondolok
 2. Neogan

  A Nagy Hadronütköztető Téma

  Nem kell bedőlni a rémhíreknek Brendon13 És nem csak az ősrobbanás utáni körülményekre kaphatunk választ ha sikerül a kísérlet: " * Sérül-e a népszerű Higgs-bozon elmélet, amely magyarázattal szolgálhat az elemi részecskék tömegére? Ha nem, hányféle Higgs-bozon van, és mekkorák a tömegeik? * Továbbra is összhangban lesz a barionok még pontosabban mért tömege a részecskefizika standard modelljével? * Léteznek-e a jelenleg ismert részecskéknek szuperszimmetrikus („SUSY”) partnerei? * Miért van több anyag, mint antianyag? * Léteznek-e extra dimenziók, ahogy a húrelmélet ihlette modellek jósolják, és „látjuk”-e őket? * Milyen természetű az az anyag, amely a világegyetem tömegének 96%‑át alkotja, és a jelenlegi csillagászati megfigyelések számára elérhetetlenek (sötét anyag, sötét energia)? * A gravitáció miért gyengébb nagyságrendekkel, mint a másik három alapvető kölcsönhatás? " (forrás: Wikipedia)
 3. Neogan

  Hitchcock pszicho-horror nindzsamacskája

  Belőve a Favourites közé
 4. Neogan

  South Park vagy Simpsons?

  Én is a "Mindkettőt"-re böktem. Régen elkötelezett Simpsons fan voltam, a South Park nem tetszett, de ahogy jópár részt megnéztem, rájöttem hogy mindkettő remek!
 5. Neogan

  The X-Men Origins: Wolverine

  Már nagyon várom! Ha jól láttam Gambit is szerepelni fog
 6. Neogan

  Heroes

  Na és Claire? Bár Niki sem rossz... de Jessica jobban nyomja
 7. Neogan

  Valami nincs rendben a Holddal

  Én már olvastam róla Nemere István egyik könyvében. Bár az ilyen élienes témára vevő vagyok, de ez egy kicsit merész állítás Ha a Hold egy űrhajó akkor gondolom a Hold elméleti tömegénél kissebb tömeggel, csak a töredékével kell rendelkeznie. Akkor mégis mivel magyarázzátok az apály-dagály jelenséget?
 8. Neogan

  Heroes

  Nekem egy haverom adta kölcsön az első évad majdnem összes részét, csak 2-3 részt szedtem le, aztán már nem volt kedven elkezdeni a 2-t, de most megint rákattantam 3.évad: passz szerintem biztos folytatják.
 9. Neogan

  Heroes

  Jelen! Amíg ment a Season 1 addig nagyrészt eredeti nyelven néztem, S2-t már a TV2-n magyar szinkronnal. (Ami szvsz borzalmas)
 10. Neogan

  Mennyire vagy meleg?

  10%
 11. Neogan

  Bud Spencer

  Kíváncsi leszek erre a filmre, imádom a filmjeit.
 12. Neogan

  Hírek a Szaturnuszról

  gyönyörű képek!
 13. Neogan

  Időutazás 2057-be

  Érdekes! Szeretem az ilyen "jövőbenézős" dolgokat!
 14. Neogan

  Szerintetek hol jobb?

  Ott sem rossz lenni, de itt az igazi
 15. Neogan

  Télleg komoly segítség kell!

  Na kezdem én: -Mint a gerelyhajításnál, dobják. Vagy idomított UFO-kkal. -Annyira fényes vagyok hogy nem bírja szegény -Mivel a tükrök koncentrálják a fény szegény állat felrobban. -Mikó' hogy! -Megkérdeztem ezt válaszolta: ?röküt a űnízs neyliM -Mert belemegy a por, meg a zatka.
×