Jump to content
PirateClub.hu

Arsenal


Haino
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

két gólt lőttünk és 1-1 lett :(:D már nagyon úgy tünt nekem hogy az az egy pont sem lesz meg de a 93.percben jött a megmentő találat. Így még mindig veretlenek vagyunk hazai pályán azthiszem :P

 

Az Arsenal vezetőedzője, Arsene Wenger több meghatározó emberére sem számíthatott az Aston Villa elleni találkozón.

 

Mint emlékezetes, a legutóbbi fordulóban Eduardo szenvedett kettős lábtörést a Birmingham City ellen Martin Taylor brutális belépőjének következtében, míg kisebb sérülés miatt Rosicky és Touré sem volt bevethető állapotban.

 

A találkozó elején az Arsenal kapujához szögezte az Aston Villát, ám az első negyedórát kihúzták a birminghamiek kapott gól nélkül.

 

A hazaiak számára a 27. percben jött a hidegzuhany, ugyanis Philippe Senderosról a saját kapujába pattant a labda.

 

A fordulás után is lendületben maradtak az „ágyúsok”, ám az egyenlítő gól csak nem jött össze a piros-fehéreknek, egészen az utolsó pillanatokig: Nicklas Bendtner tartotta otthon legalább az egyik pontot.

Link to comment
Share on other sites

Viccet csináltak Eduardo lábtöréséből a Villa-szurkolók

 

 

Tizenkét embert vett őrizetbe a londoni rendőrség a szombaton, az Arsenal-Aston Villa mérkőzésen kirobbant balhé nyomán. A zavargások kiváltó oka az volt, hogy a vendégszurkolók rigmusaikkal, énekeikkel gúnyt űztek az „Ágyúsok” játékosának, Eduardónak múlt heti súlyos lábtöréséből.

 

Az Arsenal brazil-horvát csatára egy hete, a Birmingham City otthonában lejátszott találkozó 3. percében szenvedte el súlyos sérülését Martin Taylor brutális belépője nyomán, és, mint azóta kiderült, kilenc hónapra dőlt ki a sorból. Az egész szigetországban, mint ahogy a világ többi részén is, nagy felzúdulást váltott ki az eset, ami ezek szerint a Villa drukkereinek egy csoportját nem nagyon hatotta meg.

 

Míg a hazai fanatikusok transzparenseikkel támogatásukról, szeretetükről biztosították a támadót, egyúttal jobbulást és gyors felépülést kívánva neki, a látogatók szimpatizánsai gúnyt űztek a sajnálatos eseményekből. Többek között egyik rigmusukban Paul McCartney korábbi modell feleségéhez, a lábamputáción átesett Heather Mills-hez hasonlították a futballistát, utalva arra, hogy ha nincs a gyors orvosi segítség, Eduardo akár a végtagját is elveszíthette volna. Természetesen ez nem tetszett az Arsenal szurkolóinak, akik közül néhányan megpróbálták áttörni a biztonságiak által képzett kordont és elégtételt venni. A rendfenntartók végül úrrá lettek az indulatokon, 12 személyt vettek őrizetbe, a mérkőzés után pedig az is kiderült, a két edző is teljesen tisztában volt azzal, mi történik a lelátón.

 

Mindketten mélységesen elítélték a gyalázkodókat. – Sajnos az intelligencia hiánya, az emberi butaság nem ismer határokat – nyilatkozta az 1-1-es döntetlennel véget érő találkozó után Arséne Wenger, akihez a Villa menedzsere, Martin O’Neill is csatlakozott – Kiábrándító ez az egész.

(forrás:pepsifoci.hu)

 

hová fajult ez a világ :angry::( .....

Link to comment
Share on other sites

habár nem nagyon szoktam ide írni most mégis megteszem... ilyen szurkolók mindig is voltak, vannak és lesznek is amig kerek a világ. Az ilyeneket nem kéne még csak a stadion közelébe se engedni. Nem tudom, hogy milyen családi háttérből jöttek, az biztos, hogy aki ilyesfajta dolgokon szórakozik, űz gúnyt az megérdemelné, hogy neki is eltörjék a lábát...

Link to comment
Share on other sites

na de most, ha még sokáig rágódunk, emésztjük ezt a sérülést az sok jóra nem nagyon vezet. Előre kell tekinteni és a Milan ellen gőzerővel készülni! Sajnos nem csak a Milan irgalmatlanul erős csapata ellen kell felkészűlni, hanem a 85 000 digó nyomasztó ordibálásaira, petárdázására, ami angol honban nem kedvelt. Ahogy azt Nick Hornby A fociláz című könyvében leírta: " Nincs rosszabb egy digó-drukkernél."

Ha igazak azok az olasz és angol lapértesülések, hogy Seedorf biztos nem és Kaká, Pirlo játéka kérdéses, az lényegesen megkönnyítené a dolgunkat. Reméljük összejön az Olasz-meló 2. része (The Italian Job). Az elsőt ugyanis pontoson ugyanitt, a San Siróban csináltuk és 1-5 arányban vertük a kék-feketéket. Ha ennyi nem is kéne de minimum a az ötöde...

Tippem a kezdőre:

 

Almunia

 

Sagna Senderos Gallas Clichy

 

Eboue Flamini Cesc Diaby

 

Hleb

 

Ade

Link to comment
Share on other sites

Eduardo "járni" tanul

A múlt héten borzasztó lábtörést szenvedő Arsenal-csatárról a következő két hétben dől el, folytathatja-e pályafutását. A képen mankóra támaszkodó horvát-brazil támadó lába gipszben van, hiszen a nyílt töréseknél nagyon gyakori a fertőzés veszélye. Az elkövetkezendő két hét döntő lesz a csatár felépülését illetően.

 

eduardo_crutches_l.jpg

 

- Ha ezt a két hetet megúszom fertőzés nélkül, és ha minden rendben lesz, akkor elkezdhetem a nagyon hosszú rehabilitációs folyamatot - mondta bizakodva a horvát-brazil csatár a News of the Worldnek. A legoptimistább becslések szerint is kilenc hónapot kihagyni kényszerülő Eduardo karácsony előtt már játszani szeretne az Arsenalban.

 

Forrás: PepsiFoci.hu

 

A mai meccsre a keret:

A 18 fős keret:

 

Jens LEHMANN (GK)

Abou DIABY

Bacary SAGNA

Cesc FABREGAS

Philippe SENDEROS

William GALLAS

Robin VAN PERSIE

Alexander HLEB

DENILSON

Mathieu FLAMINI

GILBERTO

Gael CLICHY

Manuel ALMUNIA (GK)

Emmanuel ADEBAYOR

Nicklas BENDTNER

Emmanuel EBOUE

Justin HOYTE

Theo WALCOTT

 

forrás: arsenal.com

 

A mai meccsen már elvileg játszani fog Kaká, mert felépült sérüléséből, gondoltam h nem fogja kihagyni ezt a meccset. Nehéz mecs lesz, de remélem továbbjutunk, én egy 1-0-ás Arsenal győzelemnek is örülnék :)

Link to comment
Share on other sites

én még egy 1-1-nek is szivből örülnék... nehéz ellenfél, de sztem vagyunk olyan erősek h egy golt bepaszirozzunk... bár most ez a Wenger féle ivelgetés... az Arsenal télleg a tili-toliban jo, de ez az ivelgetés nem nagyon megy... de elvileg zonás védelmünk lesz tehát kakát már ki is védtük... csak vigyázni kell h az öregecskék golt ne lőjjenek nekünk

Link to comment
Share on other sites

Na első félidőnek vége lett, sztem elég jól játszunk, a pálya meg eléggé csúszik, elől volt emiatt pár eladott labda. A meccs elején sokat támadt a Milan, Clichy-nek volt egy szép mentése. Hleb kapott egy sárgát egy állítólagos műesés miatt, 11-est lehet h nem ért, de műesés se volt, mivel a Milan játékosnak ott volt a lába, Hleb lábát találta el. Aztán egy másik esetnél Hleb megcsúszott és elvitte az egyik ellenfél játékos lábát, amit természetesen lefújt a bíró. Volt egy Fabregas kapufa, elég szép lövés volt, sajnos gólt még nem rúgtunk, de remélem 2. félidőre mégjobb és eredményes játékot mutatnak :)B)

Link to comment
Share on other sites

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!! B)

Fabregas a gólszerző, egy távoli lövéssel, 84. perc :D:D

Csak folytassuk ezt a játékot végig :)

Link to comment
Share on other sites

Én is örülnék egy Arsenal - Barcelona döntőnek B)

Na ez a meccs megvan, Fabregas, és Gallas góljával, széééép volt fiúk!! B):D

Link to comment
Share on other sites

Ezaz !!!! Ennyivel minimum jobbak voltunk bár 4-0 is lehetett volna... :D Fabregas és Adebayor a gólszerző amúgy :):P

xD bocs, Gallas-t egyik haverom mondta, mer én netes TV-n néztem, de az a végére elromlott, szal informálódtam msn-en xD a lényeg h megvan a továbbjutás :D

Link to comment
Share on other sites

Én sopcast-al néztem valami shanghai -i adón vagy nemtom :lol:

 

 

Nso:

Az Arsenal jutott a legjobb nyolc csapat közé a Bajnokok ligájában miután idegenben 2-0-ra verte az címvédő AC Milan együttesét. A végig jobban futballozó angol csapat a 84. percben szerezte meg a vezetést Cesc Fabregas révén, majd a hosszabbításban Emmanuel Adebayor állította be a végeredményt, ami egyben a párharc összesített eredménye is.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...