Jump to content
PirateClub.hu

Inter


alliner16
 Share

Recommended Posts

Figo az aranyérem után sem változtatta meg elhatározását

 

Bár az elmúlt hétvégén az Internazional együttese megszerezte a bajnoki címet Olaszországban, Luis Figo ennek ellenére sem másította meg elhatározását.

 

A portugál aranylabdás továbbra is azon a véleményen van, hogy az idény végén elhagyja a kék-feketéket.

 

"Tudok róla, hogy a drukkerek arra kérték Moratti elnök úrat, hogy győzzen meg engem a maradásról." - nyilatkozta Figo, aki már megállapodott a szaúd-arábiai el-Ittihaddal. "Nagyon jól érzem magam itt, ezért jöttem ide Madridból, mert bajnokságot akartam nyerni a klubbal. Ez most sikerült, de a futballban eljön mindig az idő, amikor tovább kell lépni, és úgy érzem, most kell ezt megtennem!"

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Deco az Interhez igazolhat

 

Az FC Barcelona középpályását, Decot korábban hírbe hozták az olasz bajnok Internazionale csapatával, bár a portugál játékos elmondta, hogy maradni szeretne a Nou Campban.

 

A La Gazetta Dello Sport információi szerint, Jorge Mendes, tárgyalásokra utazik Milánóba, hogy az Inter vezetőivel megbeszélje; hogyan tovább.

 

Massimo Moratti az Inter elnöke, elmondta, hogy szeretné csapatában látni a kétszeres BL győztest, és mindent meg fog tenni megszerzéséért.

 

A gránátvörös-kékek állítólag már az utódját is megtalálták Deconak, aki nem más, mint a Chelsea angol sztárja, Frank Lampard.

 

Xavi és Iniesta mellé vennék meg az angol középpályást, így Deconak nem lenne helye a csapatban, ezért Rijkaard csak a kispadra tenné a portugált.

 

Az olasz sportnapilap azt is megírta, hogy Decot honfitársa pótlására, Luis Figo helyére vennék, aki nyáron Szaúd-Arábiába igazol, az All-Ittihad csapatához.

 

(spanyolfutball.try.hu)

Link to comment
Share on other sites

 

 

Julio Cesar hosszabbít az Interrel

 

 

Az Internazionale hálóőre, Julio Cesar rövidesen meg fogja hosszabbítani szerződését a milánói klubbal.

A brazil portás jelenlegi megállapodása 2008-ig köti a kék-feketékhez, akikkel eddig két bajnoki aranyérmet nyert, de a klub tervei szerint, és Marco Branca technikai igazgató nyilatkozata alapján, ezt újabb négy esztendővel toldhatják majd meg. Természetesen megemelik majd jócskán a fizetését is a játékosnak, akivel szóban már mindenben sikerült megállapodniuk.

Link to comment
Share on other sites

ROMA-INTERNAZIONALE 6-2

 

Kiütéses vereséget szenvedett az Internazionale az Olasz Kupa döntőjének első mérkőzésén Rómában.

 

Ezzel gyakorlatilag el is dőlt a serleg sorsa, a mérkőzés nagyon jó és élvezetes volt. A Roma De Rossi és Taddei révén elsősorban a középpályán brillírozott és végül teljesen megérdemelten győzött ilyen arányban is. A San Siroban tehát esélyesek lesznek arra hogy 2001 után ismét nyerjenek valamiféle trófeát (akkor a Szuperkupát hódították el a Fiorentina ellen). Az Inter pedig… Nos a Coppa Italiaban egy 28 meccs óta tartó veretlenségi sorozat ért véget amely 2002 decembere, egy bizonyos Bari meccs óta tartott -a tegnapi napig. Meglátszott igazán hogy egy komoly meccsen mennyit számít az hogy a pályán van-e Ibrahimovic vagy sem mivel Crespo maga még a két góljával is kevés volt az üdvösséghez.

Ahogyan arra számítani lehetett a hazaiak nekiestek a bajnokcsapatnak, mondjuk arra senki sem számított hogy a 16.percben már 3-0 fog állni az eredményjelzőn… Kicsit olyan volt ez a meccs mint a Manchester-Roma, csak most a szerepek némileg felcserélődtek. Az 54. másodpercben Taddei beadása után Totti előzte meg Stankovicot és lőtte a labdát Toldo hálójába. Ez volt az első gól amit az Inter kapott ebben a sorozatban! Sokat nem kellett várni a következőre sem, miután Mexes egy szögletet lőtt be a kapu elé érkezett De Rossi és talán kicsit kézzel is de végül a kapuba segítette a másodikat is. Aztán Taddei verte át Maxwellt, középre húzott lőtt ám Toldo hárított. Aztán a következő helyzetnél már tehetetlen volt ő is. Chivu adott be, Perrotta megelőzte Materazzit és máris 3-0 volt az állás. A Roma szempontjából tökéletesen indult tehát minden, ennél szebben még Spalletti sem képzelhette volna el a forgatókönyvet.

Ezután kicsit takarékra kapcsolt a Roma, ezt sikerült Cresponak kihasználnia mikor is Pizarro eladott labdájával megindult Donit is kicselezte és a hálóba lőtt, 3-1. Ekkor a vérmesebb Inter szurkolók fejében felderengett egy bizonyos Szuperkupa döntő mikor is 0-3-ról lett 4-3 az Inter javára. Na ez most nem ismétlődött meg. Mancini cserélt, Stankovicot felvitte irányítónak Figot pedig a szélre rendelte. Meg is lett az eredménye ennek hiszen látványos és változatos meccs kerekedett a lefutottnak tűnt összecsapáson. Két külön stílusú gárdát láthattunk és bizony a levegőben volt az újabb vendég gól mikor is Panucci a jobb oldalról adott be Toldo röviden középre öklözött Mancini pedig elcsúszva belőtte a negyediket az üres kapuba. Ezután Totti lőtt alig fölé egy szabadrúgást majd pedig Figo találta el a kapufát. A félidő tehát egy igen látványos meccsen 4-1-es hazai vezetést hozott.

A folytatásra a sérült Mexes helyett Cassetti állt be aki a bal szélre ment így Chivunak középre kellett húzódnia. Adriano villant elsőnek, mikor is egy távoli bombáját csak szögletre tudta menteni Doni. A gól viszont megint a másik oldalról jött. Panucci Pizarro szöglete után fejjel volt eredményes, majd pedig Crespo válaszolt ismét aki Maicon középre adását váltotta gólra. Beállt Vieira is, aki némi biztonságot adott a középpályának, Totti folyamatosan veszélyt jelentett majdnem gólt is lőtt de Toldo nagyot mentett a helyzeténél. Az Inter az utolsó percekben folyamatosan rohamozott Recoba irányításával még a végén a Roma örülhetett mikor is Panucci beállította a 6-2-s végeredményt.

 

ROMA – INTERNAZIONALE 6 – 2

gól: Totti ® 1’, De Rossi ® 5’, Perrotta ® 16’, Crespo (I) 20’, Mancini ® 30’; Panucci ® 54’, Crespo (I) 56’, Panucci 89’.

ROMA (4-2-3-1): Doni; Panucci, Mexes (46’ Cassetti), Ferrari, Chivu; De Rossi, Pizarro (86’ Tonetto); Taddei (76’ Aquilani), Perrotta, Mancini; Totti. (Curci, Wilhelmsson, Tavano, Vucinic). edző Spalletti.

INTER (4-3-1-2): Toldo; Maicon, Cordoba, Materazzi, Maxwell (67’ Grosso); Stankovic, Dacourt, Zanetti; Figo (51’ Vieira); Crespo, Adriano (57’ Recoba). (Julio Cesar, Burdisso, Solari, Gonzalez). Edző: Mancini.

vezette: Saccani (Mantova).

jegyzet: Stadio Olimpico 39.095 néző, (836.146 euro bevétel). Sárga lap: Mancini, Maicon, Cordoba, Dacourt, Vieira, Materazzi, Tonetto. Hosszabbítás: 1’ ill 3’

Link to comment
Share on other sites

A hónap végéig döntenie kell Crespóról a Chelsea-nek

 

 

Egyelőre nem tudni, hogy Hernán Crespo vajon továbbra is marad-e az Internazionale együttesében, avagy vissza kell majd térnie a Chelsea-be.

crespo.jpgAz argentin válogatott támadót lehet, hogy visszarendeli majd a londoni gárda, amelynek átigazolásokra költhető összege jóval kisebb, mint az elmúlt esztendőkben. A 31 esztendős csatár mindenesetre reménykedik, hogy május 31-ig nem jelzi majd az angol gárda igényét, ebben az esetben pedig újabb esztendővel hosszabbodhatna meg szerződése.

 

"Szeretném a karrierem itt befejezni." - nyilatkozta Crespo. "Tudom, hogy a Chelsea-nál ismét számítanának rám, de én reménykedem abban, hogy végül mégis maradhatok Milánóban!"

 

Crespo egyébként a 2002-2003-as idényben már játszott az Inter színeiben.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...