netocsi Posted Augusztus 13, 2006 Share Posted Augusztus 13, 2006 Egy valaki felnyitotta a szememet, hogy nyissak egy ilyen topicot is. Kíváncs vagyok milyen érvelések jönnek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Augusztus 13, 2006 Share Posted Augusztus 13, 2006 Mondjuk én semmitől sem félek miér pont a mennytől féljek?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bimbambu Posted Augusztus 13, 2006 Share Posted Augusztus 13, 2006 A mennytől mért kellene félni vki ezt indokolja meg Meg azt se tudjuk h akármelyik létezik-e.Azért jó lenne tudni h vannak-e ilyesmik nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
no2 Posted Augusztus 14, 2006 Share Posted Augusztus 14, 2006 na attól 1 kicsit lehet, hogy parázok. nem jó az egyensúlyérzékem, és leesnék a felhőről, aztán ittmaradhatok ebben a világban pff. 1ébként örömmel várom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpmaster Posted Augusztus 14, 2006 Share Posted Augusztus 14, 2006 Én nem félek, mert úgyse kerülök oda! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Augusztus 14, 2006 Share Posted Augusztus 14, 2006 Nem félek én...a rapperek egy helyre kerülnek...remélem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locutus Posted Augusztus 14, 2006 Share Posted Augusztus 14, 2006 Ha a felhős teóriát vesszük akkor félek, mert lehet hogy átmegy azon a felhőn egy Boeing, vagy eső alakul ki belőle, és én pont rajta vagyok, azt lepottyanok, vagy akár hurrikán is képződhet... Szóval akkor félek... De ha nem oda kerülök (márpedig én nem hiszem hogy a felhőkhöz kerülnék kis szárnyacskákkal, meg lanttal) akkor nincs okom félni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuRRafiju Posted Augusztus 14, 2006 Share Posted Augusztus 14, 2006 azert nem lehet a legjobb felhon lakni. mert pl ha sok a felho akkor kenyelmesen el lehet ferni, de ha keves lesz akkor meg az en felhomon fog mindenki lakni ? nah azt mar nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovi Ubi Posted Augusztus 14, 2006 Share Posted Augusztus 14, 2006 Félelmetesen unalmas lehet még akkor is, ha állítólag határtalanul boldog az ember. Mesterséges boldogság anyagi lét nélkül... hát ez szar Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Augusztus 16, 2006 Share Posted Augusztus 16, 2006 szerintem ha valaki fél tőle az maximum amiatt lehet mert nem tudja miilyen lesz...ilyen például ha az új sulitól félsz vagy az új osztálytól....én nem félek a mennytől....én várom a menyországot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rien Posted Augusztus 16, 2006 Share Posted Augusztus 16, 2006 Én a pokoltól félek, na de attól nagyon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Augusztus 16, 2006 Share Posted Augusztus 16, 2006 Én félek mert hogy oda jussak meg kéne halnom, de hát azt nem akarok szóval nem éri meg Lehet hogy olyan a pokol meg a menny mint a Hitman -ben lennt nagy orgia meg buli fent meg unalmas zene beszélgetés meg pezsgő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzuki-gsxr-1000 Posted Augusztus 17, 2006 Share Posted Augusztus 17, 2006 mész a motorral és hirtelen eltűnik alólad a felhő akkor szívásXD de nembaj, mer a motor még náladXD ez hülyeség voltXD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpmaster Posted Augusztus 17, 2006 Share Posted Augusztus 17, 2006 Én félek mert hogy oda jussak meg kéne halnom, de hát azt nem akarok szóval nem éri meg Lehet hogy olyan a pokol meg a menny mint a Hitman -ben lennt nagy orgia meg buli fent meg unalmas zene beszélgetés meg pezsgő jaja sztem is így van, a pokol buli és a menny uncsee , de nem várom, mert a Föld a legjobb hely Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Precus_92 Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 nem félek, miért félnék? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
3KING Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Nem félek töle hisz úgyse kerülök oda! Amúgy sztem hülyeség ez az egész menny+pokol téma! Meghalunk és kész! A testünk elrohad! A lélek meg az amit az ember kitalált az érzelmei helyének holott azokat az agy irányítja! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yayo Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 a rapperek egy helyre kerülnek...remélem Ezt én is remélem!Amúgy nem félek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boscow Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 én nem félek. A pokoba kerülök tuti, de nem bánom, ott legalább több lesz az ismerős Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 félni a mennytől ? miért? a mennyben nem várhat ránk rossz dolog, csak jó. és én oda kerülök, mert nekem tiszta a lelkiismeretem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 Ismeretlen dologtól az ember ritkán szokott félni, és mivel még nem jött át odaátról senki, hogy elmondja mi a pálya, így nincs is értelme félni. Majd ha ott állunk a kapujában, Szent Péter előtt, na akkor lehet parázni, de addig nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
attila13 Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 Én sokkal inkább a pokolotól félek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 Hát én igazából nem hiszek ebben. A pokolban igen, de a mennyben nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacsiat Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 Én sem a pokolban se ma menyben nem hiszek szóval nem is félek egyiktől sem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisti Junior Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 én sem félek, mert nem létezik a menny Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 17, 2009 Share Posted Július 17, 2009 Nem félek, miért kéne. A pokoltól kell, attól is annak, aki úgy érzi oda fog kerülni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Július 17, 2009 Share Posted Július 17, 2009 Nem tudom miért kéne ha létezne. Olyan is kellett volna, hogy "Nem hiszek benne". Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Július 17, 2009 Share Posted Július 17, 2009 Én bevallom, félek a mennytől. Mert abban biztos vagyok, hogyha nem az újjászületés teória az igazi (attól még várom, mert én leszek ennek alapján a következő Bill Gates ), akkor ide kerülök. Merthát, igen, én egy csodás és hibátlan ember vagyok! De több dolog miatt is félek a mennytől: Például nem akarok olyan világító glóriát a fejem fölé, mert én csak full sötétben tudok aludni. És én imádok aludni, nekem nem menny az olyan hely, ahol állandóan ébren vagyok. Aztán fehérben nyomuljak egész nap? Neszívassanak már, nemszeretem a fehér színt. És mi van a szárnyakkal? Azok persze kellenek, de nem ilyen szar galambszárnyak. Hanem olyan kéne ami jól néz ki. Na nekem ezek a félelmeim, de szerintem ezeket meg lehet majd dumálni Szent Petivel, remélem megértő lesz Ha meg nem, akkor húzok le a Pokolba, ott legaláb több a haver, Luciferrel is összebratyiznék, oszt oszthatnám a népet De inkább a menny Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Én sem nagyon félek tőle, mert ha van , akkor tuti nem ott kötök ki.Ahhoz túl soxor emlegetem a teremtőt naponta, a bejutáshoz szükséges feltételektől igencsak eltérő szövegkörnyezetben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmes Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Nem félek, mert nem létezik. Kitalált dolgoktól meg nem félek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Január 13, 2010 Share Posted Január 13, 2010 én félek, mert ha oda kerülnék(ami lehetetlen ) akkor unatkoznék mert kevés lenne a span... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts