Jump to content
PirateClub.hu

Prison Break


blox
 Share

Recommended Posts

pbsfelso.jpg

 

Lincoln Burrows-t ( Dominic Purcell ) Fox Riverben „várja” halálos ítéletének végrehajtását. Ártatlanságában még a fia sem hisz, pedig állítja semmit sem követett el. Volt barátnője Veronica Donovan ( Robin Tunney ) ügyvédnő és testvére Michael Scofield ( Wentworth Miller ) építészmérnök jelenthetnek esélyt a menekülésére. Lincoln segítői azonban külön utat választanak. Veronica nyomozni kezd, és jog lesz a fegyvere. Michael nem követi ezen az úton, biztosra törekszik, már csalódott a jogrendszerben. Rendkívül összetett és kockázatos tervet készít, kiszabadítja bátyját a börtönből. Csak úgy sikerülhet, ha magát is börtönbe juttatja.

 

Az alaptörténetre nem mondható, hogy igazán eredeti, vagy forradalmi, de!!!

 

A cselekmény két fő szálon halad, amely Veronica legális és Michael illegális harcát mutatja be Lincoln életéért.

 

Az ügyvédnő, az egyértelmű bizonyítékok ellenére, egyre jobban kezd hinni volt barátja ártatlanságában, és nyomozni kezd. Minnél közelebb kerül az igazsághoz, annál nagyobb veszély fenyegeti. Lincolnak sem kegyelmeztek.

 

Michael csodálatos elme, mégsem készülhetett fel a börtön minden elítéltjére. Egy szándékos sikertelen bankrablással ugyanabba a végrehajtási intézetbe kerül, mint a bátyja. Fejében a tervvel, és testére tetoválva a börtön tervrajzával.

 

Mindkét szál tele van olyan fordulatokkal, amire még az edzett film kedvelők sem számítanak. Ahogy közeledik a kivégzés napja, ahogy haladnak a szökés előkészítésével, a folyamatos lebukás veszélye, még a legfásultabb sorozat néző adrenalin szintjét is felpörgeti.

 

A szerepeket nem csupán ismert, hanem valóban kiváló színészek alakítják. Munkájukat pedig olyan kiváló készítők fogják össze, akik számtalan tv sorozatban és mozi filmben bizonyították már tudásukat. Az első 13 rész már kult státuszba repítette a sorozatot, rengeteg rajongóval a világ minden részén.

 

pbskozepso.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Háát én is naon nagy PB fan vok épp most azon szenvedek h a 2.ik évad következő részét adják már naon soknak tűnik ez az 1 hét :D magyar szinkronról elég rossz véleménnyel vagyok szerintem a magyar felirat nagyon is olvasható

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...