Jump to content
PirateClub.hu

FAH

Veterán
  • Pontszám

    16
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

FAH's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. FAH

    Gyúrjunk wazze!

    Hello Hogy akarsz úgy jól kinézni vagy jó eredményt elérni, hogy nem teszel meg mindent érte? A kaja fontos és ritka az olyan ember, aki étrend betartása nélkül jól fejlődik. A fehérje bevitelre(csirke/pulyka hús, túró, tojásfehérje, fehérjekészítmények) figyelnék, a többit ahogy érzed, ha nem tudod betartani ... Ha van kérdésed, akkor írj nyugodtan. Esetleg megadhatnád a magasságod, súlyod, korod, mennyire vagy zsíros, sportmúlt, így könnyebb lenne segíteni, persze ha van rá igényed. ui:Sokan abba a hibába esnek, hogy nem figyelnek az étkezésükre és eredményt várnak, ami nem úgy jön, ahogy szeretnék. Ilyenkor szokott a sok idióta hozzányúlni ahhoz, amihez nem kellene. 3 hónap alatt nem lehet megváltani a világot.
  2. FAH

    Gyúrjunk wazze!

    Hello! warezking: Ha kicsit utánaszámolsz a napi 1 doboz cigi miatti kiadásaidnak, akkor rájössz, hogy mennyi pénzt dobsz a kukába havonta (500-600ft*30, 15-20 ezer között lehet szerintem). Ezt az összeget elkölthetnéd tápkiegre, kajára és biztosra veszem, hogy fejlődnél. Ha ezekkel megvagy, akkor lesz értelme annak, amit csinálsz. Továbbá, ha az "örökmozgó" típusba tartozol, akkor próbálj meg egy kicsit kevesebbet mozogni, de a kaja mennyiségét ne csökkentsd. A lábazáshoz annyit fűznék hozzá, hogy talán az egyik legfontosabb edzés(szerintem). Nálam 2-3kg pluszt ad a testsúlyomhoz, de valószínűleg mindenkinél arányaiban sokat számít. A legfontosabb pedig az, hogy a láb a LEGERŐSEBB testrész, izomzatod fele ott van (kivéve azoknak akik "strandgyúrósok" vagy csak felsőtestre edzenek). Szerintem a heti 3 súlyzós edzés és 2-3 30-40 perces kocogás az ideális, így nemcsak erősödsz, de még az általános kondíciód is jobb lesz. Ha fulladsz, nehezen kapsz levegőt(kemény lábedzés felmerülhetnek ilyen problémák:)), akkor sprintelés vagy dombra futás segíthet. Ahogy McCormik is említette, hogy rövid edzések kellenek. Szeretem a példákat, úgyhogy írok egyet. Öcsém 10 évesen 35 kg volt(nagyon vékony, tudom vicc ez a súly). 16 éves korára ez 70-re emelkedett (a hormonális változások miatt ebben az időszakban mindenki "gyorsan" fejlődik). Most lesz lassan 18 év az elmúlt 1 évben 10kg-t tudott felszedni, mivel a sok cseszegetés meghozta hatását kajálásban és edzésben. Alapból nehezen zsírosodik és vékony testalkatú, tipikus "örökmozgó" és mégis sikerül elérni a céljait, akkor másnak miért ne sikerülhetne? Ha célod van és minden nap teszel érte , akkor az eredmény jönni fog. Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett Karesz
  3. FAH

    Meteorológia

    Naponta frissülő előrejelzések: www.berces.uw.hu
  4. FAH

    Az őrület határai

    Érdekes ez a topic, kicsit furán éreztem magam ahogy végigolvastam a kommenteket. Magamat is ebbe a kategóriába sorolnám. Csak én úgy érzem, hogy a szellemem vagy eszem(nem tudom igazából megfogalmazni) magasabb szinten áll, mint a testem. Ez elég nagy hülyeségnek tűnik elsőre, de sokat filóztam ezen. Úgy gondolom, hogy a körülöttem lévőknél többre vagyok hivatott, nem az átlagember sablonos életére, mert az már most is kezd unalmas lenni. Az is idegesít, hogy a magyar ember jó szokásához hívően mindig a másikat basztatja és még örül is ennek.(ettől érzi magát menőnek) Mindenben keresem az ellentmondást, például abban, amit tanítanak a suliban. A másik amit utálok "felnőtt vagyok, ezért okosabb is és nekem van igazam". Sokszor azt érzem, hogy 1000+1000 gondolat kevereg a fejemben, de olyan hülye vagyok, hogy nem írom le őket. Emellett imádom a sportot, körülötte forog az életem és ez irányít. Bulizni járok, de nem iszom magam a földig nem cigizek, mert ezektől nem leszek keményebb, max hamarabb döglök meg. TV is ritkán nézek, mert undorító az a szemét, ami ott van. (kivéve sport, értelmes filmek, discovery stb..). Kitaláltuk haverral, hogy gyűjtünk pénzt és elindulunk autóval külföldre( franciao,németo., stb..) és nem érdekel, hogy ki mit mond, mert engem nyomaszt ez a lét. A nagyképűek, "kemények" érvényesülnek, aki meg mert másképp gondolkodni, azt megpróbálják elnyomni. Hozzáteszem én keményebb vagyok a lazacsávóknál mégsem én feszítek az első sorban és játszom az agyam.
  5. FAH

    Legjobb Focista

    Számomra Beckham és Henry a két favorit, de Zidane is nagy játékos volt, ha nem a legnagyobb. Nekik még van(volt) "egyéniségük" nem úgy, mint a mai futószalagon gyártott játékosoknak..
  6. FAH

    Hajhab vagy Hairspray:)

    Ha tartósat akarsz akkor hajhab + hairspray összekeverve:D
  7. FAH

    Prison Break

    20. részhez (Panama) előzetes: http://www.youtube.com/watch?v=qny-6iaty_4 Tényleg csak 2 hét múlva jön ki?
  8. FAH

    Prison Break

    Valaki tudna segíteni azzal hogy megadja az e-mail címét? Csak azért kéne hogy a youtube -on tudjak feltölteni. Előre is kösz! Egyébként meg jó a rész. Szerintetek a Kellermen ügynök az elnököt, Reynolds -ot akarja lelőni? Általam készített, összevágott előzetes: http://www.youtube.com/watch?v=uZlTFTLVICE http://www.youtube.com/watch?v=JSmbSh2Gz2I
  9. FAH

    Prison Break

    már van felirat
  10. FAH

    Prison Break

    Amint le lehet tölteni valahonnan a következő részt + a feliratot légyszi rögtön szóljatok!
  11. FAH

    Prison Break

    22 részes
×
×
  • Create New...