Jump to content
PirateClub.hu

Mit gondolsz a Magyar Honvédségről?


Malarki
 Share

Mit gondolsz a Magyar Honvédségről?  

45 fórumtag szavazott eddig

  1. 1. Szerinted?

    • Ma már elengedhetetlen egy üt?képes hader? és ennek Mo. meg is felel.
      1
    • Kis országnak kicsi de modern hadsereg kell, ennek Mo. meg is felel
      2
    • Kis országnak kicsi de modern hadsereg kell. Na ez az ami itt sose lesz.
      21
    • Szánalomra méltóan elavult és kicsi.
      17
    • Minek nekünk hadsereg? Majd megvéd a NATO.
      4


Recommended Posts

A 3. válsz a helyes! A NATO sosem fog minket megvédeni esetleg harcol a földjeinken a támadókall szemben, de nem értünk, egyébként igenis szükség lenne normális katonaságra, márcsak hogy legyen egy kis tekintélye országunknak, mert mi minden szempontból gyengék vagyúnk így! így hírtelen ennyi :) .

Link to comment
Share on other sites

Itt nem a fiúkkal van a baj , az ő hozzáálásukkal nem lenne baj csak a technika na az az 60-as évekbeli szinten van sajnos . T92-es tank az nincs itt magyarországon de ha jól tudom még bemutatóban sem volt amit tudok hogy volt az 2db T80-as . T72-es az már van és láttam is amit modernnek mondanak , jahh persze a 80-as években jó volt de most ?! Há bazz Bécsból kilövik rá a rakétát :) Szal amíg ilyen BRDM , BMP , BTR meg társai vannak addig el kell felejteni az egész harcot . Az egész hadgyakorlat amit tartanak az kb egy hálójáték szinten van olyan BF2-ős .

Kicsi de ütős hadsereg kellene ide magyarországra , már egy picit próbálják elérni pl a Gripen gépekkel most a bundákra ne térjünk ki mert no politika , de valami ilyesmi kellene . Kevés de fejlett géppark . És nem tiltakozni ha akarnak pl egy NATO radart építeni mert szerintem szükség lenne erre is , de ilyen hozzáálással ami itt ment az országban nem csoda hogy Amcsik kivolnultak Taszárról is . Ilyet hogy nem engedem a légtérhasználatot stb áááá nem csoda hogy meguntak minket .

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Hát kábé ez a helyzet,amit danielson ír.Én is voltam 2000 körül , de csak annyi hogy 20 éves koromtól 21-ig ott voltam Tapolcán Tatán és Pesten felváltva egy csomó korombeli sráccal.Szal 1 év ( pont az életem legtutibb időszakából) bánja hogy ott rohadtam , ahelyett hogy pénzt kerestem volna helyette.Full A-kategória voltam,úgyhogy garantált volt hogy technikum után visznek,megúszni sem volt esélyem.A hadseregől annyit,hogy a szerződéses és hivatásos állomány nagy része büdös volt és igénytelen mint a műanyagkuka,zsíroshajú és vén-exkomcsi őrnagyok alezredesek irányítgattak mindent,javarészt hóóótmaki-részeg státuszban.Szal egy adott helyen a lokális vezérkar javarésze egy rakás vén öregember volt,akik 200m futás után holtan estek volna össze szvsz.Azóta hogy mi van vagy mi lett,arról lövésem sincs.Persze voltak idegbeteg fanatikusok is,akik pörögtek ezerrel,és így vitték magukkal a katonáikat is, volt olyan haverom akit csak futni és edzeni láttam mindig,és ha őrszolgálatban voltam,akkor csak bámultam és sajnáltam őket hogy 40°C-os napon futtatják őket :) , valahogy a sok testedzést mindig megúsztam . :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...