Jump to content
PirateClub.hu

strchris

Veterán
  • Pontszám

    24
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: strchris

  1. strchris

    Navigációs kérdések (új)

    Üdv ! Hol találok beszélő hangoka pl Jáksó , Isti , cigány vajda hangokat andoridos igo-ra ?
  2. strchris

    A Nagy Adobe Téma

    A tűzfalnál blokkolni kell minden exe-nek az internetes kimenő forgalmát !! ( Photoshop.exe , premier stb ... ) Erre figyeljetek mert észreveszi az Adobe szerver és kitiltja a szériaszámot . Kaspersky-nál is legalább alacsony szintre kell a megbízhatóról emelni a szintet . A telepítésnél is ajánlatos figyelni erre mert könnyen így jár az ember . A legjobb ha telepítésnél is ki van kapcsolva az internetes kapcsolat .
  3. strchris

    Microsoft Windows 7

    Az Update2 WIndows7-nél kb a 96% után az alábbi hibaüzenetet kapom : "Windows could not set offline locale information" Error code : 0×80000001 . Ugye ez az a WIndows 7 amit már nem kell aktiválni hanem csak telepíteni . Mi lehet a hiba oka ? A dátum és idő megfelelően be van állítva .
  4. Itt nem a fiúkkal van a baj , az ő hozzáálásukkal nem lenne baj csak a technika na az az 60-as évekbeli szinten van sajnos . T92-es tank az nincs itt magyarországon de ha jól tudom még bemutatóban sem volt amit tudok hogy volt az 2db T80-as . T72-es az már van és láttam is amit modernnek mondanak , jahh persze a 80-as években jó volt de most ?! Há bazz Bécsból kilövik rá a rakétát Szal amíg ilyen BRDM , BMP , BTR meg társai vannak addig el kell felejteni az egész harcot . Az egész hadgyakorlat amit tartanak az kb egy hálójáték szinten van olyan BF2-ős . Kicsi de ütős hadsereg kellene ide magyarországra , már egy picit próbálják elérni pl a Gripen gépekkel most a bundákra ne térjünk ki mert no politika , de valami ilyesmi kellene . Kevés de fejlett géppark . És nem tiltakozni ha akarnak pl egy NATO radart építeni mert szerintem szükség lenne erre is , de ilyen hozzáálással ami itt ment az országban nem csoda hogy Amcsik kivolnultak Taszárról is . Ilyet hogy nem engedem a légtérhasználatot stb áááá nem csoda hogy meguntak minket .
  5. strchris

    Ti hogyan védekeztek?

    Igen ami tény hogy a gumi nagyon drága és tényleg vannak újabb tabletták pl : Yadine amiben már van elhízás gátló anyag is , és tény hogy mióta szedi a párom azóta már nem eszik annyit . Én is ugyanazt írom mint páran írták hogy a kapcsolat elején gumival majd később tablettával . AZért a gumival nem olyan jó a szex mint annélkül .
  6. strchris

    Körülmetélés

    Egyszerű , tegyél fel gumit ami vastagabb oszt jól van , az segít lejjebb csillapítani az érzést de nem bazzz belevágni aztán hogy fog már kinézni ?! Lesz egyáltalán farok formája akkor ?!
  7. strchris

    Gépeld be, hogy télapó....

    6tépőlodeőüó Nehhh bahhh ez kemény ! Itt csak javulhat a helyzet .
  8. strchris

    Mit Kezdenél A Lottó ötössel?

    Higyjétek el a legjobb csendben maradni róla . Nyilván fejlesztene az ember de azért én nem szeretnék a középpontba kerülni vele , szal ha megnyerném tutira hallgatnék róla és csak a leg-leg legszűkösebb kör tudna róla ha tudna . Addig jó míg nem tudja senki mert amit nem lát a szem az nem fáj a szívnek , főleg nem az államnak . De a hecc kedvéért csináltatnék egy olyan kocsit ami kissé nem újnak néz ki de mégis vadiúj és benne erős motorral , már csak azért hogy bámulhasson egy pár vagisrác hogy leszivatnám a sportkocsiját . De a legjobb a hallgatás mégha nehéz is .
  9. strchris

    Milyen mobiltelefonod van?

    E-TEN G500 , kellett mert ez egy összvér . Van benne teló , Internet , WOrd , excel , GPS , GPRS , fényképező . SZal megérte , sokat segített már navigálni az utakon , ismeretlen helyeken .
  10. strchris

    Külső vagy belső számit legjobban?

    Szerintem mindkettő fontos DE ! : a belső fontosabb , nyilván kell fizikai vonzalom is hogy az ember felizguljon rá . De a tapasztalatok alapján sajnos és gyakorlat azt mutatja hogy nagyon-nagyon kevés az olyan nő aki úgymond bomba nő és tényleg normális mert sajna a legtöbb " bomba nő " -n Beta Bios fut és olyan mint egy Celeron processzor azaz lebutított változat . Most mielőtt nekemsik bárki is ez tény , én azt figyeltem meg hogy a kevésbé jól kinéző nők jóval okosabbak és normálisabbak mint a manöken , plázacica féle nők . És érdekes módon ővelük jobban el lehet beszélgetni . Persze ez függ a családtól is . Jó példa erre a TV-s sztároknak kikiáltott , szerintem meg nem sztárok hanem zömében ******-cok akik össze vissza váltogatják férjüket a nagy híres jól kinézésűek . Sajnos ez van meg kell elégedni a kevésbé jól kinézetű nőkkel .
×
×
  • Create New...