hunzepp Posted Január 2, 2009 Share Posted Január 2, 2009 hangulat-lámpa, képketer (esetleg digitális, közös képekkel telepumpálva), virág, fürdősó, éxer (minden mennyiségben) Hirtelen ennyi! válogass Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Január 2, 2009 Share Posted Január 2, 2009 parfümöt kihagytad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
saf87 Posted Január 4, 2009 Share Posted Január 4, 2009 kevés piával és sok flörtel sokra lehet menni. nálam sikerült Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
editke08 Posted Január 17, 2009 Share Posted Január 17, 2009 piercing,en annak orultem eddig a legjobban amit az paromtol kaptam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinnye Posted Január 17, 2009 Share Posted Január 17, 2009 ajándékötlet: CSERÉPEMBER a kép mindent elmond, de ha mégsem: egy cserepekből saját kezűleg készített bábu. nagyon jól néz ki(szerintem), és ennek tuti h örülni fog. amit a kezében tart kosár v vmi abba lehet rakni bonbont szárított virágot, stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigbear Posted Január 18, 2009 Share Posted Január 18, 2009 Én az aktuális barátnőnek karácsonyra plüss ördögöt szülinapra meg szőrős bilincset adtam és egy hónaposra meg verset írtam, mindnek nagyon örült Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Január 19, 2009 Share Posted Január 19, 2009 Sokan érdeklődtetek a szív után és kérésre beszereztem egy párat, tehát akit érdekel a MagicHeart, avagy a csodaszív az nálam tud hozzájutni 2000 Ft / db + a posta, vagy személyesen Budapesten a 21. kerületben tudom átadni. Persze mindez a szerelem nevében szólt, mivel lassan közeleg a valentin nap Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Január 20, 2009 Share Posted Január 20, 2009 Múlthéten volt a párom születésnapja,én egy különlegesen finom svájci édességel,egy telefonékszerrel,és egy plüss-állatkával leptem meg a plüss-t befújtam az egyik parfümömmel,amit a párom nagyon szeret (mármint rajtam ) nagyon örült neki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
P1ngw1n Posted Február 26, 2009 Share Posted Február 26, 2009 biohazard: Nézd... győri vagyok. Reggel 2 ötletház előtt megyek el. Egyik ÁRUHÁZ méretű. Szal... de nem hiszem hogy csak Pesten meg Győrben van ötletház Melyik az a kettő? Engem is érdekelne! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
herites Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 Pelda arra h az ajandek mennyire szemelyfuggo. Baratnommel mindketten wowozunk (gyujti a funpeteket), emellet imad rajzolni is. Honapfordulora tokeletes ajandek volt a Wrath of the Lich King Collector's Edition. Van benne egyedi funpet, ami garantaltan nincs meg sok embernek, wowosok 5%anak max, 208 oldalas artwork konyv stb. Mas csaj a francba hajtott el vele, de neki tokeletes ajandek volt. Ugyanez exemnel, o imadta a kulonbozo fegyvereket. Egyedi formaju fantasy tor ajandekba. Tokeletes ajandek tippet nem lehet adni, ismerni kell a parodat, mit szeret, stb. Persze a csoki/virag/plussvacak/stb sabloncucc is mukodik, se sokkal jobb erzes az amikor pont olyat sikerult ajandekozni ami egyedi es pont neki valo. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 Tegnap nehéz napja volt a suliban , így gondoltam meglepem egy kis aprósággal... Csináltam vajas krumplit , mellé sütöttem rántott csirkemellet ( a krumpliba belekarcoltam késsel a nevét illetve a "Szeretlek" szót. Nagyon jól esett neki , este , mikor hazakísértem szinte végig erről beszélt , hogy milyen jól esett neki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted Május 30, 2009 Share Posted Május 30, 2009 Armin: ez tényleg nagyon jó ötlet volt énis nagyjából mindennek tudok örülni, de leginkább annak ami igazán szívből jön...pl armin ötlete ez tuti nyerő szóval tökmindegy, h mi az ha szívből jön lehet az bármilyen apróság...am általában az ajándékboltokban a dolgok 85%a olyan ami egy lánynak tuti tetszik lehet ez bármilyen dísz vagy plüss vagy gyertya...szóval tökmindegy miaz ha szívből jön Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriszpina Posted Június 18, 2009 Share Posted Június 18, 2009 Virágok, sok sok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Június 19, 2009 Share Posted Június 19, 2009 Barátnőmnek mindig próbálok a kedvébe járni, vagy utazás valahova egy hosszú hétvégére, vagy csokoládé, vagy virág , de mindig van valami. Most majd Pest lesz múzeumok éjszakája, meg vasárnap névnapja igy majd kap szép virágot és egy szép felsőt persze majd amit ő választ, mert én nem vagyok benne otthon. Armin Fan Megvan a 3 dik pirate szakács Mondjuk én ano csinltam sajtszószos tésztát akkor bnőmnek, akor én vok a 4 dik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Június 23, 2009 Share Posted Június 23, 2009 Én majd bugyit szeretnék venni, de azért kicsit ciki érzés lessz, hogy látja az eladó, hogy nőibugyit veszek.., de megéri. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Június 23, 2009 Share Posted Június 23, 2009 Miért lenne ciki, szerintem még készségesen segíteni is fog! Jó az a bugyi ötlet, csak megfelelő méretű legyen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted Június 24, 2009 Share Posted Június 24, 2009 Roated: sztem sincs benne semmi ciki... am a_grave_man: mostanság a bugyik egy méretűek és állítani lehet rajtuk, úgyhogy ezzel nemnagyon lehet gond mármint ha tangát vesz és olyan ezer ft körül van egy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrianna Posted Június 24, 2009 Share Posted Június 24, 2009 nah tessék ide keveredett egy csaj! Sztem- hogy vidéken is hasznosítani lehessen-elviszed egy szép helyre)természetre gondoltam nem kajálni vagy ilyesmi) összebújtok naplemente stb...nem kell egy olyan hú de nyakláncot lehet venni bizsut is nem akarok negatívan hozzáálni de ha vigyázz rá a csaj akkor túlélheti a kapcsolatot is ha meg komoly akkor megéri már a komolyabb is de ha nem felesleges...este megmasszírozod a hátás ez tök szép! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 am a_grave_man: mostanság a bugyik egy méretűek és állítani lehet rajtuk, úgyhogy ezzel nemnagyon lehet gond mármint ha tangát vesz és olyan ezer ft körül van egy Látszik, hogy mostanában nem vettem...tangát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 Nem gondoltam volna, hogy 1000ft egy tanga Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jooker Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 Sziasztok Tudnátok tippet adni,h egy képet miként tudnék átadni egy lánynak.Mármint milyen dekorációkban.Pl láttam már h üvegbe,v keretet neki. De én valami ötletesebbet akarnék. pl valahogy zenéljen is a kedvenc zeneszámával.Létezik ilyen?persze a pénz nem számit h mennyibe kerül,csak jó legyen. Ha tudtok ötleteket várom. köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 Nem gondoltam volna, hogy 1000ft egy tanga Úristen! Ha van barátnőd, örülj és ennyire ne spórolj! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 Spórolj máson, nem vészes az az ezres! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zed90 Posted Június 26, 2009 Share Posted Június 26, 2009 hali! ha ajándékozni akarsz vmit neki akkor én azt javaslom hogy válassz ki vmi közös képet és rakasd rá vmire, bögre, poló, párna... ez mindig bejön! Sok sikert! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenki Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 Közeledik asszony születésnapja /vészesen/ rendeltem egy ilyen magic heart-ot, ez jónak tűnik, csak egy a problem; mostanában nem nagyon áll szóba velem a szerelmetes ;D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickey Posted Július 15, 2009 Share Posted Július 15, 2009 hát most lehet hogy nem csak a magam nevében beszélek, de én nem igazán szeretek ékszert kapni a barátomtól sőt, senkitől se igazán..valahogy az nem ajándék viszont várom azt a percet, amikor a barátom azt mondja: Gyere át holnap pontosan 5-re, és egy saját maga készítette kajával vár(a hölgy kedvenc desszertje ki ne maradjon ), utána pedig egy bomba jó film egy kényelmes ágy keretében A csokor rózsa elmélet nem rossz, de ne csokor és ne rózsa, légy egyedi! Jó, végül is lehet csokor, de akkor legyen különleges, egzotikus növényekből álljon! egy közös kép kinyomtatása és egy szép keretbe tétele nagyon nagy ajándék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Július 16, 2009 Share Posted Július 16, 2009 Most vettem meg a tangát a barátnőmnek. Majd ma 18-kor oda adom neki, ha az eső elnem mossa a találkozást. Ha gondoljátok, majd rakhatokbe képet amikor a bnőmön van a tanga. (Persze, ha nem egyezik bele akkor nem töltökfel képet) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Július 16, 2009 Share Posted Július 16, 2009 Roated : Jöhet a kép! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 16, 2009 Share Posted Július 16, 2009 Kíváncsian várjuk a képet. Egyébként nehogy már parázzon, csak azt a részét fényképezed ahol viseli, arról nem fogja felismerni senki. Egy kérdés, mennyibe került? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
myke007 Posted Augusztus 12, 2009 Share Posted Augusztus 12, 2009 6. hó fordulóra egy olyan üveggömb amiben ha megfordítja hó esik:D Hó-forduló...De akármelyik hófordulóra lehet rá kell írni alkoholos filccel:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts