Jump to content
PirateClub.hu

editke08

Elit
  • Pontszám

    20
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: editke08

  1. én is gratulálok neked!döbbenet mennyi filmed van fent!5csillag:)

  2. Szia..en is töltögetek fel, szeretem a pirateclubot,es felnezek rad a munkassagod miatt...remelem egyszer majd valaki nekem is hasonlokat fog irni...(ment az 5 csillaf:-)Edi

  3. editke08

    Furcsa kérések az ágyban!

    Elértem, persze...csak utána meg mehettem lábat mosni:-)
  4. editke08

    Furcsa kérések az ágyban!

    Tőlem azt kérte a párom, hogy a lábammal verjem ki neki a fütykösét,lehet ez másnak normalis, nekem fura volt, meg nem is ment olyan jól, mint kézzel vagy szájjal.
  5. Persze, az orallal semmi bajom, sőt.Az nagyon jó tud lenni pl. 69ben.
  6. editke08

    Külső vagy belső számit legjobban?

    Én úgy mondanám, hogy az összhangon van a hangsúly...lehetnek hiányosságok kül és belcsinben is, de a lényeg, hogy az egyik a másikat tudja mivel kompenzálni.. egy szó mint száz: hogy meglegyen az összhang... ...de tudom, hogy ezt Enzo kommentálni fogja...nem fogja szó nélkül hagyni:-)) már várom a reakciot!
  7. editke08

    Ti hol vesztek óvszert?

    Na most akkor tisztázzunk valamit...A gumi arra kell,hogy az ember sose tudhassa mikor csipik nyakon őt a hormonok es esik neki egy ferfinek a dizsibe...hozzáteszem, erre nalam meg nem került sor... Másrészt meg, ha a párommal szexelek,akkor minek a gumi? 1. védekezek terhesseg ellen tablikkal, 2. tudom,ismerem ot, nincs nemi betegsege sem neki sem nekem. Ezert van az,h nalam van a gumi,mert azert jo ha van. Viszont a szavatossagat tenyleg nem tudom mikor jár le...de kit is érdekel. Még mindig jobb egy lejárt gumi mint ha végképp nem volna nálad gumi, vagy nem értetek egyet???
  8. Hogy mindenki értse a mondanivalomat: a "Azt már nem tudom, nekem nem kellett semmit csinalni:-)" - ezt az analis szexre ertettem. Tehat analis szex közben nem csinaltam semmit csak türtem a fajdalmakat, nem oralis szexre gondoltam...Meg különben is, hogy lehet oralis szexet csinalni úgy, hogy nem csinalok semmit? Az milyen orális szex?? Remélem így már érti mindenki. És nem vagyok önző az ágyban, ezt kikérem magamnak!!!
  9. editke08

    Megnézheted mikor halsz meg!

    én 32 év múlva ....mennyire lehet ennek hinne?
  10. Rézf...ú bagoly - he he igen, tényleg annyian láttak már. érdekes:-)
  11. editke08

    Méret a lényeg vagy a vastagság?

    Én véleményem szerint sem egyik sem a masik nem lényeges, mármint sem a vastagság sem a hossz nem mérvadó. A lényeg a vonzásban, a vágyban rejlik. Hogy mennyire vagy beindulva a partneredre.
  12. editke08

    Ti hol vesztek óvszert?

    Én meg nem k.rok minden nap kétszer mint a mezei nyulak...és ha meg arra kerül a sor akkor meg nem mindig hasznalok óvszert, mert vagy van a partneremnek vagy nincs ra szükség.
  13. editke08

    Ti hol vesztek óvszert?

    Nem,azt kaptam a szüleimtől...ők meg nem tudom hol vettek:-)
  14. nekem ilyen Nokiam van, semmi extra, de amire nekem kell, megfelel. Sokat hivok,par sms...ennyi...
  15. az jut az eszembe, hogy semmi kedvem felkelni...de ez nagyban idojárás függö is:-)
  16. editke08

    Ti hol vesztek óvszert?

    Leginkább sehol..tőbbnyire tartok magamnál egyet:-)
  17. editke08

    Mire gondolnak a nők?

    Sziasztok. Én szeretem ha megnéznek az utcán vagy az üzletben. Bámulni valakit nagyon gusztustalan dolog, tehát én a férfiak helyében ezt nem tenném...mert hiába hogy ezzel akarják magukra felhívni a figyelmet, de egy bizonyos idő után ez ellenszenvet is kiválthat a lányban. Én úgy vagyok vele, hogy álltalaban észreveszem ha néz valaki...viszont ennek úgy kellene lenni, hogy ha a lány nem viszonozza a szemkontaktust a férfinek nem kellene erőltetni a dolgot, mert ez egyértelmü jel a lány részéről, hogy esélytelen nála. Remélem értitek mit akarok ezzel mondani.
  18. editke08

    Mi a kedvec sorozatod?

    Barátok közt, így jártam anyátokal.
  19. a graveman - lanyok is tudnak allva pisilni:-) csak lehet te nem tudsz rola. Amugy meg lanynak lenni sokkal jobb.Sosem szeretnek fiu lenni.
  20. Inkabb soha ne legyen kek szemem...
  21. editke08

    A menzesz és a szex

    ...egyértelmü: sehogy sem csináljuk "azokon" a napokon.
  22. Azt már nem tudom, nekem nem kellett semmit csinalni:-)
  23. editke08

    Mikor szeretkeztél utoljára?

    én a hétvégén :-) és nagyon jó volt.
  24. editke08

    Folytasd a történetet

    ...lehet volt az 3 makk is...
×
×
  • Create New...