Jump to content
PirateClub.hu

vrnagy

Admin
 • Content Count

  145
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Semleges

About vrnagy

 • Rank
  DevOp
 • Birthday 05/03/1990

Contact Methods

 • MSN
  vrnagy@gmail.com
 • Website URL
  http://www.pirateclub.hu
 • Yahoo
  vrnagy
 • Skype
  vrnagy

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest

Recent Profile Visitors

3,111 profile views
 1. vrnagy

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  Az valtozott meg, hogy eddig nem volt SSL az oldalon. A CloudFlare kivezeti a nem biztonsagos SSL tanusitvanyokat, igy csak a biztonsagosnak szamitok maradnak. Sajnos ez azzal jar, hogy par regi bongeszo / oprendszer paros nem fog mukodni a tanusitvanyokkal. Egy hosszabb angol nyelvu blogpostban elmagyarazzak a miertjet is: [Hidden Content] Ha megnezed a december 6-ai irasomat, abban leirtam, hogy atalltunk SSL-re, es milyen bongeszoket tamogat a cloudflare.
 2. vrnagy

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  Egy par hozzaszolassal ezelott mar valaszoltunk az SSL-el kapcsolatos kerdesekre. Az SSL-t a cloudfrlare biztositja a CDN-el egyutt, igy mi nem tudunk belenyulni. Ugyanakkor a tanusitvany teljesen ervenyes. Chrome, Firefox, Opera es IE is kezeli.
 3. vrnagy

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  Ir esetleg valami hibauzenetet?
 4. vrnagy

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  Szia, Nalam mukodik. Probald meg most.
 5. vrnagy

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  Szia, atalltunk SSL-re amit a CloudFlare biztosit. A hibauzenetbol ugy tunik, hogy az Operad nem tud biztonsagos kapcsolatot nyitni a kiszolgalo fele A weboldaluk szerint 8-astol felfele menni kene mindennek, amennyiben a TLS 1.1 enbedelyezve van. Az Opera forumaban van egy leiras a TLS 1.1 engedelyezeserol: [Hidden Content]
 6. vrnagy

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  Sziasztok, a hibat javitottuk.
 7. Javitottam a hibat, a nyelvi fajl volt a hibas, kerlek probald meg most Koszonjuk a tippet, a hibat javitottuk
 8. Meg nincs minden fejlec modositva, ezek cserelve lesznek majd
 9. A kovetkezo a kereso javitasa lesz
 10. A frissitesrol par szot: Habar sokaknak nem tetszik, egy szukseges lepes volt. A hatterben a regi rendszer felemesztette az egesz szervert, az uj viszont alig a gep negyedet hasznalja, es igy is gyorsabb mint a regi. Habar vannak hibak, es ezt X_Men is irta, meg igy is jobb mint ami a regi volt, mind teljesitmenyben, mind kod szempontbol. Az uj rendszer beallitasan / modositasan folyamatosan dolgozunk.
 11. At lett allitva, koszonjuk az eszrevetelt
 12. vrnagy

  A Legkorábbi Regisztráció

  Most mondjam azt h en nyertem?
 13. vrnagy

  Másfél órás együtlét,szerintetek ez normális?

  jó hát ilyesmi velem és barátnőmmel is előfordul, és énis csak néztem mikor sorozatban elment, furcsállottam is a dolgot (mert hát nem olyan régóta csináljuk a dolgot), és mivel ő is velem együtt vezstettel e aszüzességét nem vagyunk túl tapasztaltak, ezért nemis vagyok benne biztos h "jól érzi" mikor megy el, szóval nemtudom :\ Idővel biztos leszek majd benne, de addig is marad a bizonytalanság
 14. vrnagy

  Repülő óvszer

  én még nemláttam ekkora elefántot
 15. vrnagy

  Mi lenne ha nem lenne zene?

  Számításaim szerint 2 héten belül az emberek 40%-a megőrülne, az azt követő 2 hétben mindenki. Úgy kb 1-1,5 hónap után mindenki fegyvert ragadna és elkezdődne az esztelen öldöklés. Még 2,5-3 hónap és valaki bevet egy bombát amitől az emberek 45-50%-a kihal. Még 1 év és kihal a bolygó.
×