Jump to content
PirateClub.hu

Mia

Feltöltő
  • Pontszám

    805
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme

Legutóbb itt jártak

3,374 profil megtekintés

Mia's Achievements

Vicces Fiú

Vicces Fiú (13/24)

8.8k

Közösségi hírnév

  1. Mia

    TV vásárlás

    Bocsánat, drága JarvanIV Nem kicsit vagyok vaksi. A hozzászólásodat sem vettem észre, a többi meg már maga az ostobaság. Írd a korom és a nemem számlájára Az ötlet jó, megpróbálom! Csak előbb egyáltalán rá kéne lelnem a wifi mód beüzemelésére.. az sem élesz egyszerű menet... Szóval, az nem baj, hogy apk, mert az android a lényeg. Néha belekeveredek a dolgokba, mert asztali gépet nyúzok a szokásos windózost. A telefonhoz, tv-hez pedig még ostobább vagyok, mint ehhez. Itt legalább már néhány dolog rémlik A tv csatornák feliratának, usb tartalom kiírására is van még ilyen ötleted? Bementünk a látás-hallás segéd menübe, de csak a hallásnál lehetett valamit állítani. A látás menüje szürke volt, rá sem lehetett nyomni. (A hallásét meg hiába nyomkodtuk, nem segített azon a problémán sem-azaz an hang semmivel sem lett jobb, de legalább hallom, ha jól felerősítem.
  2. Mia

    TV vásárlás

    Mi a manó az a JarvanIV??? Megpróbáltam rákeresni, de csak játékokat dobott fel rendre.
  3. Mia

    TV vásárlás

    Köszönöm a választ! Úgy értesültem, hogy avit nem játszik le, sajnos!! Van kb 2 terrányi avi-m, ezért lenne fontos. Ennyit átkonvertálgatni lehetetllen küldetés. Az a fura, hogy ebben a Philipsben állítólag van avi és mkv támogatás, de az usb-t hiába tettem bele, nem játszotta le róla. Esetleg egy tv okosító ezen segítene? Melyik lenne jó hozzá?
  4. Mia

    TV vásárlás

    Sziasztok! TV-t szeretnék venni. Mostanában vásároltam egy Philips 32PFS6906 típusú tv-, de megjártam vele. A szemem nem igazán jó és ennél olyan apró betűvel jelennek meg a csatornák, műsorok nevei, az usb tartalom, hogy képtelenség látni. Visszaküldöm és másikat keresek, sürgősen. A helyi boltokban alig van ebben a méretben tv, online pedig a kínálatnál nincs feltüntetve a betűméret sem kép, sem szöveg, sem videó formában. A videók főleg a beüzemelésekről, beállítgatásokról szólnak. Vásárlói véleményt egy helyen olvastam ezzel kapcsolatban, egyetzlen készülék fajtánál- egy LG-nél kifogásolták szintén a betűméretet, hogy az idős szülők nem nagyon látják a kiírásokat. Tehát, valószínűleg az LG is kiesik. Egy TCL-nél pedig a hangot kifogásolták. Igények: Soha többé ilyen apró betűk! Az Ambilight nem ér annyit és annyira nem is szükséges. Viszonylag jó hang, mert már a fülem, sem az igazi. Olvassa az avi, mkv, mp4 és gyakoribb formátumokat valami 264, meg 265 támogatás és ilyesmi.... Full HD Az állítható felirat, vagy betűméret előny,ha van. USB fontos, ha kettő van még jobb. A méret, sajnos, adott, mert csak max 32"-es fér be és máshova sem tudom tenni, tehát se kisebb, se nagyobb. Internetezni nem nagyon fogok vele, max Videa és hasonló videós, filmes csatornákat behozni, -esetleg. Csatlakozók: nem nagyon értek hozzá. Az ár kb 70-100 000 Ft. körül Segítenének?
  5. Próbálok ezzel a programmal különféle video fájlokat átkonvertálni, de kellene a helyes beállítás. A régebbi típusút sokat használtam, jól is működött, de az már vagy 15 éve volt. Azóta elfelejtettem és a program is változott. Aviba és MP4-be is jó lenne, de konvertálás után a videók két szélén, vagy körben fekete- azaz nem lesznek teljes képernyősek. Valamit elrontok. Tudnátok leírni jó beállításokat?
  6. Találtam itt néhány, feliratos videót, amit szeretnék lementeni asztali pc-re. Hogy lehet ezt megoldani? ( gohitv.com az oldal, ha behozom)
  7. Sziasztok! A Video Downloader Professionalt csatoltam a Chrome böngészőhöz. Mostanában többször előfordul, hogy nem egy, esetleg két lehetőséget kínál fel videó letöltésénél, hanem kiad egy csomót, amik között nincs nagyobb méretű videó. Két-három választásnál még ki szokott adni egy kisebbet és egy nagyobbat, mert vannak reklámok a sorozatok részei előtt és ilyenkor egyértelmű, hogy a nagyobb méretűt kell leszedni. A másik esetben tanácstalan vagyok. Többnyire a JobbMintAtv oldalon futottam bele. Előre is köszönöm a segítséget!
  8. Mia

    Mkv fájl probléma

    Köszönöm a választ, bár kicsit megkésve. A filehorse letöltésénél megakadtam, mert nem értek ahhoz, hogy pl. a hang bejelölésénéál mit kéne beállítano. Valami 2. sztereónál van alapból, de felsorol ott 5.1-et meg egy csomó másfélét is. A BSplayert már letöltöttem, de nem installáltam, mert kicist tartok az orosz oldalaktól. Köszönöm a választ, én is az vagyok, lehet, azért ragaszkodom hozzá :-) Nekem ez mindig automatikusan rakta alá a feliratot, nem kellett állítgatni és eddig olyan sem volt, hogy nem nyitott volna meg videót. Néztem a VLC-t és igaz, kezeli a feliratot. Biztos be lehet valahogyan állítani, hogy ne kelljen örökklé a felirat gombra rákattintgatni, hogy az megjelenjen. Igazság szerint én mindent - azaz sorikat- pendrive-ra teszek és a tv-n nézek. Itt csak ellenőrizgetni szoktam egy-egy videónál szúrópróbaszerűen, hogy jók-e a videók. Nálam, ha megnyitok egyet, automatikusan a BSPlayer indul el. A Vlc-nél ki kell keresgélnem, amit meg akarok nyitni.
  9. Sziasztok! Mostanában néhány mkv fájl megnyitása a szgépen problémát okoz. Ezt írja ki, bármelyiket akarom egy adott sorozatból megnyitni: Ez a fájl nem játszható le. Előfordulhat, hogy a fájl típusa nem támogatott, a kiterjesztése helytelen, vagy a fájl sérült. 0xc00d36c4 Menet közben a VLC-vel sikerült megnyitnom a videót,. de az meg talánm nem kezel felirat fájlokat. Eddig ezer éve BSPayert használok és az jó volt. Csak mostanában jelentkeztek ezek a hibák. Egy másik soropzatnál meg valami fizetős HVC... vagy nem is tudom milyen fájl akar letöltetni velem 350.-Ft-ért, mert állítólag az hiányzik. Amikor letöltöttem, akkor meg kiírta a gépem, hogy ez rajta van, újabb verzióban. Más mkv fájlokat meg gond nélkül játszik le a gépem. Melyik lenne a legjobb média lejátszó, ami feliratot is kezel és ezeket is lejátszaná, ugyanakkor nem túl bonyolult? Win 10 van a gépen.
  10. Mia

    HDD csere

    A gépemben egy 3,5 -ös, Segate 500 gb-os Sata2 7200 rpm hdd van, ami tökéletes állapotú, de már kicsi és 1 Tb-osra szeretném cserélltetni. Ahogy néztem, a boltokban az ettől nagyobb mind Sata3 csatolású. Hogy tudom ezt megoldani? Létezik valami átalakító?
  11. Sziasztok! Van egy olyan problémám, hogy néhány oldalnál a jobb oldalon a gördítősáv eltűnik. Annyira ki kerül a képből, hogy egyszerűen nem tudom használni. Itt a Pirateclub oldalon nincs ilyen hiba, megjelenik oldalt a gördítősáv, de a Jófogáson, Facebook stb...oldalon pl. már nem látható egyáltalán. Mi okozza ezt és hogy lehet orvosolni?
  12. Kay Hooper - Mint a mesében - 1996 On Wings of Magic pdf 748 kB "Kendall Jameshez hasonló szépségű ifjú hölgyet nem sokat hord hátán a föld. Ahol megjelenik, szinte megáll az élet, az erősebb nem képviselői tátott szájjal, szoborrá dermedve bámulnak rá. Bányamérnök apjával bejárta a világot, s a férfiak mindenütt a lábai előtt hevertek. Talán épp ez az oka, hogy az éles eszű, gyakorlatias Kendall képtelen komolyan venni őket. Tökéletesen játssza az ostobácska szőke bombázó szerepét, így – mint mondja – mindig van, aki cipeli helyette a bőröndjeit. Ám soha, egyetlen percre sem jutott eszébe, hogy bármelyik hódolója előtt kényelmes álarcát levetve felfedje valódi énjét.Amikor azonban megérkezik a Bahamák egyik paradicsomi kis szigetére, hirtelen azt kell tapasztalnia, hogy furcsa dolgok történnek vele, s körülötte, mintha egy tündérmese válna valóra…" https://data.hu/get/13353825/Kay_Hooper_-_Mint_a_meseben.pdf
  13. Nina Kenwood - Fejben jobban hangzott - 2021 It Sounded Better in My Head LOL-könyvek pdf 1,3 MB epub 395 kb mobi 483 kb "„Tényleg senkit nem érdeklek? Nem érek annyit, mint mások? Mindenki a pattanásaimat nézi? Csak én érzem furának a testem, vagy más is annak látja? A többiek vajon miről beszélgetnek? Hogy néz ki belülről egy kapcsolat? Lesz-e valaha, aki olyannak fogad el és szeret, amilyen vagyok?” – ilyen kérdések kavarognak a tizenöt éves Natalie fejében, aki tényleg úgy érzi, hogy az élete romokban hever. Ráadásul a „normális” kamaszokkal ellentétben nem szeret bulizni, inni, zavarban van ismeretlenek társaságában, és még soha senkivel nem csókolózott..... A regény elnyerte a Text Prize-díjat, és jelölték az Australian Independent Booksellers Indie Book Awardra is." https://data.hu/get/13353863/Nina-Kenwood-Fejben-jobban-hangzott.epub https://data.hu/get/13353864/Nina-Kenwood-Fejben-jobban-hangzott.mobi https://data.hu/get/13353862/Nina_Kenwood_-_Fejben_jobban_hangzott.pdf
  14. Samantha James: Gyöngéd vágyak -(Heather Duvall 1.) - 1997 Every Wish Fulfilled pdf 1,2 mb "Stonehurst hercegének gyönyörű, fogadott leánya, Heather Duval elhatározza, hogy a huszonegyedik születésnapjára kapott pompás birtok irányítását a kezébe veszi. Minden adottsága megvan ehhez, és különben is jobban szeret a tarka mezőkön bolyongani, mint részt venni a zajos társasági életben. Valami megfoghatatlan szomorúság felhőzi a lelkét, amelynek eredetéről nincsenek pontos emlékei. Békés magányába egy szép napon betoppan egy fiatalember, aki Damien Tremayne-nek nevezi magát, és intézőnek jelentkezik a birtokra. Heather nyugalmának vége szakad; a jóképű, szellemes és vonzó férfi rabul ejti a szívét. Damient sem hagyja hidegen a lány elragadó szépsége és különös bája, pedig nem azért érkezett a birtokra, hogy szerelmes legyen. Titokban a bátyja rejtélyes halála után nyomoz, és a szálak Heather Duvalhoz vezetnek..." Egyetlen csók - 1996 Just One Kiss pdf 730 kb "A szőke, kék szemű amerikai fiatalember, Nathaniel O'Connor pillanatok alatt szinte elvarázsolja a londoni felső tízezer tagjait. Ragyogó mosolyával megigézi Lady Elizabeth Stantont is, olyannyira, hogy amikor megkéri a kezét, a gyönyörű – és rendkívül gazdag családból származó – ifjú höly igent mond. Nem sokkal ezután Nathanielt sürgős ügyek hazaszólítják, Elizabeth pedig megígéri, hogy követi, amint lehet. Amikor azonban néhány hét múlva a lány megérkezik Bostonba, a vőlegénye elbeszéléséből oly jól ismert hatalmas házhoz, igen furcsa meglepetés éri…" https://data.hu/get/13353838/Samantha_James_-_Egyetlen_csok.pdf https://data.hu/get/13354447/Samantha_James_-_Gyonged_vagyak.pdf
  15. Elizabeth Elliott - Gazfickó - 1996 Scoundrel pdf 1,8 MB "Lady Lillian Walters táncrendje minden bálon pillanatok alatt megtelik. Finom vonású arca, csillogó mahagóniszín fürtjei, és főleg ruhái mély dekoltázsa igen nagy hatással van a férfiakra. Azt azonban senki nem is sejti, hogy a ragyogó külső és az üres fecsegés álarca mögött egy kémnő borotvaéles esze rejtőzik.Remmington hercegének Lilyvel kapcsolatos véleménye cseppet sem különbözik férfitársaiétól. Ám egy éjszakán a titokzatos, csélcsap főúr meglátja az utcán a rémülten menekülő lányt. Fogalma sincs, miféle veszély elől rohan az fijú hölgy, csak azt tudja, hogy meg kell mentenie.Ettől a pillanattól kezdve életük akarva-akaratlan összefonódik, s az események különös fordulatot vesznek…." https://data.hu/get/13353845/Elizabeth_Elliott-Gazficko.pdf
×
×
  • Create New...