Jump to content

JarvanIV

Törzstag
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Semleges

1 Follower

About JarvanIV

 • Rank
  Feltörekvő
 • Birthday 02/17/1975

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Περιστέρι

Recent Profile Visitors

332 profile views
 1. JarvanIV

  Letöltés YouTube-ról

  Köszönöm, de nekem mp4 vagy egyéb video fájlban (pl. mkv) kellene.
 2. JarvanIV

  Letöltés YouTube-ról

  Sziasztok! Aki tud, kérem segítsen! Eddig Idm et (Internet Downloader Manager-t) használtam, de valamiért az ujra telepitett w10 emen futó crownba nem épül be, és nem tudok már letölteni pl. a youtuberól. Aztán ujra huztam a w10-et, de ugyan az van. Aztán sikerült az idm oldalán keresztül integrálni az idm -et a crownba, de igy sem jelenik meg a videóknál a letöltő modul, akármit csinálok vele. Másik verzióju IDM-et is feltettem, de a probléma nem változott... Ha valaki tudna segíteni, vagy olyan, ugyan ilyen könnyen kezelhető letöltőt ajánlani, mint ez a idm volt, az nagyon jó lenne. Van a JDownloader, az az elég macerás, mivel rengetek videót töltők le a youtuberól, és egy JDownloader ehhez sok tököléssel jár. egy hasonló egy kattintásos progi kellene, mint az idm volt. Eléggé halott a segítség topik, de azért remélem lesz aki segít nekem
 3. JarvanIV

  Biztonság, védelem.

  Köszönöm mindenkinek a választ!
 4. JarvanIV

  Biztonság, védelem.

  Az most komoly, hogy egy Pirateclubban nem tudnak segíteni egy ilyen kérdésben? :))) Oké, értem én
 5. JarvanIV

  Biztonság, védelem.

  Üdv mindenkinek! Lassan lejár a kaspersky 2 éves előfizetésem, kérdés, hogy melyik erős megbízható rendszerre fizessek elő? Kaspersky, vagy Bitdefender, vagy egyéb más gyártótól másik rendszer? És miért? Választ várom, bizalommal.
 6. JarvanIV

  Letöltés Data.hu -ról

  Köszönöm szépen, már meg is csináltam, és jön szépen! Viszont ahogy én csináltam az lehet hogy nem az igazi, Mert a bal felső sarokban lévő Új URL gomb megnyomásakor betettem az datás linket, és két problémám van, az egyik, hogy oda csak egyszerre egy linket lehet betenni, a másik, hogy alatta újra kéri a felhasználó nevet, és jelszót. (csináltam róla képet is, de nem tudom hogy lehet ide betenni, annó a "képfeltöltés.hu"-t használtam, de az már rég volt.) Lehet hogy nem jól csináltam valamit?
 7. JarvanIV

  Letöltés Data.hu -ról

  újfent segítségeteket kérem! A JDownloadert használtam eddig a data.hu ról való letöltéshez, de most képkódot kér, és bedob vagy 3 ablakot, aminek nem sok köze van a data.hu hoz, vagy a képkódhoz. a data fiókomba belépek, akkor simán letöltök, mint eddig mindig az évek során, ott sosem kért semmiféle képkódot, és most sem. Most még használom egyéb más letöltések céljára az internet downloader managert, de abban nem tudom hogy lehetne beállítani a datás prémiumomat, és azzal tudjon működni... Lehet be sem lehet állítani benne ? Vagy, Valaki tudna egy hasonló letöltő progit, olyasmit mint a JDownloader volt? (van data prémiumom)
 8. JarvanIV

  H3SW v0.8.0 Beta telepítés

  Nagy nehezen sikerült kibogarászni hogy mi az a H3SW (érdemes máskor a kérdést érhetőbben feltenni ) Mindennek előtt dobd ki a w8.1 et, akármennyire is megszoktad, és tedd fel a w10 -et. Sok más szempontból is jobb. (nem selejtes) Érdemes innen letölteni a Kori által készített Updatelt w10 -ket, azok kitűnőek. usb ről is telepíthetőek. Ha ez megvan, akkor menni fog rajta, és nem lesz többé ilyesféle gondod .
 9. JarvanIV

  Kocsit, de milyet??? :O

  Köszönöm a tanácsokat! :)
 10. JarvanIV

  Kocsit, de milyet??? :O

  Sziasztok! Kocsit szeretnék venni, sok féle típusra gondoltam már... Nem épp Bmw-re gondoltam, nekem nem kell extrás faszság, ami 10 km -ként (mivel valójában 800 000 km van már benne) beszarik, az mellett, hogy egy benzinkutat kell utána kötni, mert 100-on 100-at eszik .... A cél, hogy üzembiztos legyen, takarékos, kényelmes, és ne jelentsen gondot ha Pl. egy mosógépet akarok elhozni a "tescoból" Pl. egy Suzuki Ignisről, vagy Swift mit gondoltok? (10-12 évesre gondoltam, hogy veszek) Sokan azt mondják hogy ilyen szar meg olyan szar... Mások pedig azt, hogy valójában fasza kocsik, csak "valamiért" lefikázzák őket... De mi vele a gond? Miért szarok? Van aki olyat mondott, hogy fapadosak (gondolom ő ilyenkor egy 20-22 éves swift 1.3 gl re gondolhatott) . Vannak olyan kényelmesek mint bármely más normálisabb autó, a 10-12 éves évjáratúakkal egybe vetve? Valaki bővebben tudna írni ezekről?
 11. JarvanIV

  CPU Húzás

  3700 nél, X37 volt, akkor az a lesz a szorzó, gondolom... Amikor felhuztam a procit 4300 ra , akkor a szorzója is automatikusan felment X43-ra. A voltot 1465-ig tettem fel. 4400 e- és 1465 felett már kifagyot a windows gép indításkor. M-ég reggel megnéztem, a teszteken 4300, 4400 ig ajánlották huzni a procit. Köszi mindent!
 12. JarvanIV

  CPU Húzás

  adott ez a proci: QuadCore AMD Athlon X4 860K, 3700 MHz Ezt hivatalosan 4000 lehet huzni. Hogy kell huzni? mert a biosban látom, hogy nem csak a mhz -et huzni, hanem a voltot is. azt is kell, vagy elég csak a mhz-et? Szóval miképpen megy ez?
 13. JarvanIV

  Erősítőhöz hangfalat

  Sziasztok! Segítségeteket kérem, volna két darab régi régi erősítőm, ám kiváló hang minőséggel rendelkeznek. és az a kérdés, hogy milyen hangfalat vegyek hozzá: az egyik: [Hidden Content] A másik: [Hidden Content] Az az igazság, hogy volna elképzelésem, de nem tudom hogy jók e az erősítőkhöz ezek: (nem írták oda, de ez 20-200w ig) [Hidden Content] És ez a mélynyomó: [Hidden Content] -- Fontos lenne a jó párosítás, akik nagyjából vágják a témát, azoknak nem kell elmondanom mennyire fontos dolog. És nem szeretnék több 100 ropit kiadni a kezemből úgy, hogy közben nem is jó az erősítőmhöz Ott az oldalon, alul van a leírás a hangfalról... És ha ezek nem jók, akkor nagyon kérem nézetek körül az oldalon Pl. JBL márkán belül (vagy akár más márka is szóba jöhet) hogy melyik passzolna inkább az erősítőkhöz. Nagyon várom nagy bizalommal a segítségeteket!
 14. JarvanIV

  Microsoft Windows 10

  Kicsit megkésve, de azért leírom, akinek ez fontos infó, hogy nagyon bevált, köszönöm kirusz1!
 15. JarvanIV

  Pendrive lezárás

  Sziasztok! Tudnátok ajánlani olyan programot, ami magyarul is tud, amellyel le lehet zárni jelszóval egy pendrivet, hdd, vagy ssd -t? Nekem kimondottan pendrive lezárására kellene most.
×