Jump to content
PirateClub.hu

JarvanIV

Törzstag
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Semleges

1 Follower

About JarvanIV

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Περιστέρι

Recent Profile Visitors

734 profile views
 1. JarvanIV

  Kémprogram elleni védelem

  Hát így már más a történet! Le is szedtem a malwarebytest, mert jól belassította a rendszert. Akkor marad a Kaspersky... Köszönöm a tanácsokat!
 2. JarvanIV

  Kémprogram elleni védelem

  Igen, látom a malwarebytes vírus írtó is egyben, igazad van, és ha ez így van, akkor nem fér össze a kasperskyvel. Viszont ugy emlékszem, hogy régen, pár évvel ezelőtt, a malwarebytes csak kém program kereső volt, nem?
 3. JarvanIV

  Kémprogram elleni védelem

  Igaz ez a vírus írtókra! Két vírus írtót egy gépen futtatni nem szabad, ezt én is tudom évek évtizedek óta! De kémprogram keresőkre nem igaz! De csak arra nem! Én azt hittem vagy olyan tapasztalt, hogy ezt tudod.
 4. JarvanIV

  Kémprogram elleni védelem

  Ha elég lenne, nem kéne még egy... Tudnál esetleg ebben a témában érdemben nyilatkozni? Vagy esetleg valaki más tudna?
 5. JarvanIV

  Kémprogram elleni védelem

  Hozzátenném, hogy az ilyen ranglistázásban nem bízok azok ált. meg vannak véve.
 6. JarvanIV

  Kémprogram elleni védelem

  Üdv mindenkinek! Malwarebytes régen nem volt rosz program, hatékonynak mondták. Most ujra elgondolkodtam hogy előfizetek egy hatékony kémprogi elleni védelemre, ti melyiket ajánlanátok? Még mindig a malwarebytest? vagy van esetleg ennél jobb is már? Megjegyzem, van Kaspersky, ez mellé szeretnék egyet... Már nem olyan pörgős a fórum, mint Pl 10 éve, de azért remélem kapok választ, hasznos választ, a remény hal meg utoljára!
 7. JarvanIV

  Microsoft Windows 10

  Köszi!
 8. JarvanIV

  Microsoft Windows 10

  hankock, úgy lesz. BDaWe köszönöm! A végén, amikor a számitógépet leválasztom, akkor kitesz egy One Drive beállítása ablakot, és ott kéri hogy írjam be az email címemet. És akkor fiók létre hozása gombra katt kellene hogy legyen. persze nem csináltam meg. De Ilyenkor leválasztotta a gépet, vagy meg kell adni egy email címet is?
 9. JarvanIV

  Microsoft Windows 10

  Beírtam: gpedit.msc ezt írta ki:
 10. JarvanIV

  Microsoft Windows 10

  Üdv mindenkinek! Segítségeteket szeretném kérni. Újra húztam egy w10 et a gépemen Kb. 2 hónapja, és azt csinálja, hogy mindent az OneDrive felhőbe akar elmenteni. Pl. csinálok egy jegyzettömböt, vagy egy excel fájlt, és a végén elmentem, akkor azt nem találom sehol (sem nyilvános dok, sem a felhasználói dokuban sem, mert valahová máshová teszi, és közli hogy a "fájlok készen állnak az OneDrive-ba való feltöltésre" vagy a "Fájlok napra készek" Már próbáltam kikapcsolni de mindig vissza kapcsolódik egy idő után, és én véglegesen ki akarom kapcsolni ezt az OneDrive dolgot. Hogy csináljam?
 11. JarvanIV

  W 10 op. rendszer beszerzése.

  Üdv mindenkinek aki olvassa! Hol lehetne beszerezni "személyesen" olyan windows 10 op. rendszert, ami még a hagyományos lemezre van kiirva, eredti gyári példányra gondoltam. Régen az xp. idejében még csak olyat lehetett kapni a boltokban, de ma már lehet hogy sehol sem lehet kapni (?) . A Microsoft oldalán is le lehet tölteni, de az nem olyan mint amikor lemezen van, eredeti példányban.
 12. JarvanIV

  Avast vagy Avira

  Írtad, hogy csak azon két írtó közül válasszunk, amit te megjelöltél, és hogy az egyik fontos szempont hogy ingyenes legyen... Nem tudom hány évtizede vagy a Pc világában, de azt bizton mondhatom, hogy olcsó húsnak híg a leve! Egy fizetős védelem az kulturáltan viselkedik, és tökéletesen megvéd, bármilyen oldalra is tévedsz. A Bitdefender nekem nem jött be, mert állandóan b@sztatott, hogy mit hogy tehessen. Na mondom erről a "szarról" ennyit. Maradtam a kasperskynél, amiben sosem csalódtam. azt a 3 darab ötezrest meg kibirja az ember fia egy egész évre, miközben az emberek Nike cipőre költenek, abból sem a legolcsóbbra, stb... Sőt a Kasperskyből van free verzió, ami szintén megvéd ha ugy van. Lemegy a 30 napos teljes verzió, utána átvált free verzióra, és megy tovább, nem csesztet hogy fizesd már be egy teljes verzióra (mint a Malwarebytes) Ennyit tudtam hozzá tenni... Remélem tudtam valami olyan infót közölni, amit hasznosítani tudsz
 13. JarvanIV

  Suzuki 1.3 Glx kézikönyv.

  Köszönöm, már megkaptam!
 14. JarvanIV

  Suzuki 1.3 Glx kézikönyv.

  Nem, még nem. Tudnád ezt nekem feltölteni valahová (esetleg data) ?
 15. JarvanIV

  Suzuki 1.3 Glx kézikönyv.

  Nincs valakinek egy Suzuki swift 1.3 GLX - C (vagy sima glx-hez) egy kézikönyve, vagy bármiféle ilyesmije? (1996-os a kocsi amihez kellene) Neten nem vagyok képes találni egyet :/ Vagy én nem keresek rá rendesen, vagy nem tudom... Amit eddig találtam, az elég gyenge eresztés.
×