Jump to content

JarvanIV

Törzstag
 • Pontszám

  40
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Közösségi hírnév

16 Semleges

About JarvanIV

 • Rang
  Zsebibaba
 • Születésnap 02/17/1975

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Περιστέρι

Legutóbb itt jártak

175 profil megtekintés
 1. JarvanIV

  CPU Húzás

  3700 nél, X37 volt, akkor az a lesz a szorzó, gondolom... Amikor felhuztam a procit 4300 ra , akkor a szorzója is automatikusan felment X43-ra. A voltot 1465-ig tettem fel. 4400 e- és 1465 felett már kifagyot a windows gép indításkor. M-ég reggel megnéztem, a teszteken 4300, 4400 ig ajánlották huzni a procit. Köszi mindent!
 2. JarvanIV

  CPU Húzás

  adott ez a proci: QuadCore AMD Athlon X4 860K, 3700 MHz Ezt hivatalosan 4000 lehet huzni. Hogy kell huzni? mert a biosban látom, hogy nem csak a mhz -et huzni, hanem a voltot is. azt is kell, vagy elég csak a mhz-et? Szóval miképpen megy ez?
 3. JarvanIV

  Erősítőhöz hangfalat

  Sziasztok! Segítségeteket kérem, volna két darab régi régi erősítőm, ám kiváló hang minőséggel rendelkeznek. és az a kérdés, hogy milyen hangfalat vegyek hozzá: az egyik: [Hidden Content] A másik: [Hidden Content] Az az igazság, hogy volna elképzelésem, de nem tudom hogy jók e az erősítőkhöz ezek: (nem írták oda, de ez 20-200w ig) [Hidden Content] És ez a mélynyomó: [Hidden Content] -- Fontos lenne a jó párosítás, akik nagyjából vágják a témát, azoknak nem kell elmondanom mennyire fontos dolog. És nem szeretnék több 100 ropit kiadni a kezemből úgy, hogy közben nem is jó az erősítőmhöz Ott az oldalon, alul van a leírás a hangfalról... És ha ezek nem jók, akkor nagyon kérem nézetek körül az oldalon Pl. JBL márkán belül (vagy akár más márka is szóba jöhet) hogy melyik passzolna inkább az erősítőkhöz. Nagyon várom nagy bizalommal a segítségeteket!
 4. JarvanIV

  Microsoft Windows 10

  Kicsit megkésve, de azért leírom, akinek ez fontos infó, hogy nagyon bevált, köszönöm kirusz1!
 5. JarvanIV

  Pendrive lezárás

  Sziasztok! Tudnátok ajánlani olyan programot, ami magyarul is tud, amellyel le lehet zárni jelszóval egy pendrivet, hdd, vagy ssd -t? Nekem kimondottan pendrive lezárására kellene most.
 6. JarvanIV

  Fűrész – Újra játékban (Jigsaw) BDRiP 2017

  Ez a film engem is érdekelt volna Ezúton üzenem annak aki törölteti a feltöltők munkáját, hogy Szarja össze magát, és SOHA ne legyen nála wc papír... A többi nem hiszem hogy szalon képes lenne itt...
 7. JarvanIV

  Mkv -ből Mp4 et?

  A Format Factory nagyon bevált, de azért kíváncsiságból letöltöttem és feltettem, de valahogy nem akar rendesen konvertálni ez a Freemake Én maradok a Format Factory-nál
 8. JarvanIV

  Mkv -ből Mp4 et?

  Köszönöm, de én nem akarok vele pöcsölni egy külön progival... Nekem az lett a bajom az mkv-vel, hogy eddig lehetett léptetni egy videó közben a videóban, de az uj Áprilisi w10 es frissítés óta (pár napja) nem lehet, hanem előlről játsza le a videókat, és nem lehet bele ugrani a videó bármely részébe, közepébe, vagy akárhová. Ezeket az mkv formátumokban már nem engedi, csak az Mp4 ben...
 9. JarvanIV

  Mkv -ből Mp4 et?

  Köszönöm! Meg is van, tökéletes!
 10. JarvanIV

  Mkv -ből Mp4 et?

  Üdv! Valaki tudna ajánlani olyan progit, amivel lehet Mkv ből Mp4 et konvertálni? Nem baj ha magyar nyelvű, hogy tudjak vele boldogulni, és az sem ha ingyenes. De ha fizetős, akkor crackelhető legyen. Várom a segítségeket!
 11. JarvanIV

  CPU és hdd/ssd figyelő program.

  BDaWe nagyon köszönöm a tanácsot, és a progikat. - kirusz1 nagyonszépen köszönöm a progit! ))
 12. JarvanIV

  CPU és hdd/ssd figyelő program.

  A Wise system Monitor jó lenne Pl. de össze vissza ugrál a cpu hőfok, attól függ, hogy mit csinálok épp. Pl. 20-22 celsiusről felugrik 37-re ha pl. megnyitom a fb-ot. Nem tudnál egy olyan progit, ami jól is működik? Amit használtál, vagy használt itt valaki, akinek bevált?
 13. JarvanIV

  CPU és hdd/ssd figyelő program.

  Igen nekem is az volt, de ujra kellett tennem a rendszerrel együtt mindent, minden tárolómmal együtt, és igy elveszett. Itt pedig olyan lehetetlen idióta hülye oldalakról lehet letölteni csak, mint Pl. rapdgator, vagy turbobit. vagy hasonlók, Vagy nem tudod letölteni, mert törölték, vagy nem is lehet, mert csak szarozik velem, mindenféle oldalakra kiküld, vagy egyszerüen akármit csinálsz, nem jutsz el addig hogy le tudd tölteni rendesen .... na mindegy. De ha a "kérések" -ben beírom hogy legyen szíves valaki töltse fel, mire feltöltik az hetekbe kerülhet (ha feltöltik, de van hogy nem) , mert sajnos már nem olyan nagy a forgalom a Pc-n mint Pl 10 évvel ezelött De azért köszönöm a tippet.
 14. Sziasztok! Tudnátok ajánlani egy olyan progit, ami figyeli a cpu hőmérsékletét és a hdd-t?
 15. JarvanIV

  Microsoft Windows 10

  Köszönöm, már nagyon vártam a segítséget! Ki próbálom!
×