Jump to content
PirateClub.hu

LaFonten

Törzstag
  • Pontszám

    27
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Legutóbb itt jártak

199 profil megtekintés

LaFonten's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

33

Közösségi hírnév

  1. LaFonten

    "D" meghajtó

    Próbálj itt keresni https://www.hiclipart.com hdd icon keresőszót használva vagy google képek között ha megvan amit kerestél de nem ICO fájl akkor itt https://www.icoconverter.com konvertáld át és készen is van. Pontosan én sem tudom hol vannak az eredeti ICO fájlok sajnos.
  2. LaFonten

    "D" meghajtó

    A "D" meghajtó egy fix lemez a gépben esetleg egy partíciója egy ilyen lemeznek ugye? Mert akkor tölts le egy ICO fájlt amit használni szeretnél például innen: https://icon-icons.com Amikor megvan a kép például "christmas.ico" tedd át olyan helyre amiről tudod hogy soha nem fogod véletlenül törölni! Ilyen hely lehet a C meghajtó gyökérmappája. De biztosra mehetsz ha kialakítasz saját mappát például C:\hddicon\christmas.ico Mostanra tudod hogy megvan az ikon és tudod hogy hol van. A fentiekben leírtak alapján csináld meg a registry editorban a lépéseket. Úgymint > új kulcs hozzáadása a Drivericons kulcshoz olyan névvel ami a meghajtó betűjele // jelen esetben D A "D" kulcs alá szintén adj egy új kulcsot "Defaulticon" névvel > és ennek a kulcsnak add meg azonosító értéknek az ikon (christmas.ico) teljes elérési útvonalát (C:\hddicon\christmas.ico)
  3. Téma váltás?? Sötét téma használat?? Semmi nem változik?
  4. LaFonten

    "D" meghajtó

    A meghajtó ikon cseréje WIN10 Windows tálcaikon < itt jobb klikk A menüben válaszd a "Futtatás" lehetőséget A felugró ablakba írd ezt: regedit és nyomd meg az entert A registryben keresd meg ezt: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\DriveIcons Ha nem létezik még itt a meghajtó betűjele akkor add hozzá (új kulcs). Értelem szerűen C - D - E - F satöbbi. Lépj a meghajtó betűjelére és adj hozzá új kulcsot ezzel a névvel: Defaulticon Lépj a létrehozott Defaulticon -ra és az editor ablakban megjelenített "Alapértelmezett" nevű bejegyzésen klikkelj duplán. Itt "Azonosító érték" szövegmezőbe be kell illesztened annak az ICO fájlnak az elérését amit ikonnak akarsz használni. (C:\hddicon\f_hdd.ico) Okézd le. Ezzel készen van. Ismétlem!!!! Először nagyon ajánlott megvizsgálni hogy melyik program módosította az ikont és onnan indulni. A registry editor nem játszótér!!! Semmit ne törölj amit nem te hoztál létre!!! És semmit ne módosíts ha nem tudod mi lesz a kimenet!!!!
  5. LaFonten

    "D" meghajtó

    Helo A meghajtó ikonja a registry tárolja fontos visszaemlékezni mi előzte meg a változást Nem történt olyan program telepítése ami alkalmas átcserélni az ikont??
  6. LaFonten

    Két kérdésre kell válaszolni

    Jó szemed van Így igaz
  7. Két kérdésre kell válaszolni A bal oldali oszlopból melyik állat nem szerepel a jobb oldali oszlopban? A bal oldali oszlopból melyik állat szerepel háromszor a jobb oldali oszlopban?
  8. Mennyi négyzetet lehet megszámolni a képen?
×
×
  • Create New...