Jump to content
PirateClub.hu

A.C. Milan


etooo
 Share

Recommended Posts

A Lazio-ban benne van, hogy esetleg megveri a Juventust. A Fiorentinát tegnap megvertük, ma a Napoli meglepetésre kikapott a Chievo-tól, szóval az üldözőink közül csak a Genoa maradt közvetlenül a sarkunkban. A Roma ugyan Julio Baptista utolsó pillanatokban szerzett góljával nyert, de ők 7 pontra vannak tőlünk, szóval az különösebben nem gond. Az Intertől már csak 6 pontra vagyunk. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ahogy én sem fogok.

A Manchester City tulajdonosa, Mansour bin Zayed Al Nahyan sejk kijelentette, hogy a Milannak tett 100 millió eurós ajánlat teljesen nevetséges. Az arab iparmágnás elismerte, hogy tárgyalásokat folytatnak Kaka leigazolása ügyében, de azt kiemelte, hogy a piros-feketéknek ajánlott összeg, valamint a játékosnak kínált fizetés, nem egyezik meg a hírekben leírtakkal.

 

Ezen kívül Mansour szóvivője elárulta, hogy Kakáért körülbelül 50 millió eurót kínál az angol klub, ami nagyjából megegyezik a Real Madrid által Figoért, és Zidane-ért fizetett összeggel.

 

Forrás: transfermarketweb.com (Sportmediaset)

Nem tudom kinek higgyek.

 

Ja amúgy CHOSEN: Arra gondoltam, hogy a City összevásárol majd mindenkit a rengeteg pénzből. Ez a Chelseánál ugyan így volt. De ne térjünk el a témától !

Link to comment
Share on other sites

22:53 – Silvio Berlusconi épp most közölte: Kaká nem eladó! „Kaká számára a pénz nem minden, velünk marad, mert vannak fontosabb dolgok az életében. Megadtuk neki a lehetőséget, hogy ha akar, távozzon, de számára léteznek magasabb szempontok is, mint a pénz."

 

23:30 – Megszólalt Adriano Galliani Milan-főnök is. „A szív győzedelmeskedett az ész felett. Minden Milan-szurkoló hálás lehet Silvio Berlusconi elnök úrnak, neki köszönhető, hogy nem a gazdasági érvek győztek. Nagy volt a kísértés, hiszen csillagászati összegről volt szó, de most már a bajnoki cím megszerzése a célunk."

NSO.hu

 

uhh...hálistennek, és remélem ez nem változik már - Vagyis ennek kb. tényleg az volt a lényege hogy 2-3 hete a címlapon van a csapat - hírverés. A fiorentina elleni meccs előtt se látszott Kakán hogy izgulna e miatt. Ő tudta szerintem amin mi hetek óta izgulunk.

Link to comment
Share on other sites

„A szív győzedelmeskedett az ész felett. Minden Milan-szurkoló hálás lehet Silvio Berlusconi elnök úrnak, neki köszönhető, hogy nem a gazdasági érvek győztek. Nagy volt a kísértés, hiszen csillagászati összegről volt szó, de most már a bajnoki cím megszerzése a célunk."

 

Akkor hát Kaká nem megy sehova! Nagyot nőtt a szememben Berlusconi, Galliani, és az egész Milan. ;)

Link to comment
Share on other sites

Ma Hannover-Milan

keret:

Kapusok: Dida, Kalac

 

Védők: Antonini, Bonera, Darmian, Hurtado (n.34), Jankulovski, Senderos, Thiago Silva (n.33)

 

Középpályások: Beckham, Cardacio, Emerson, Flamini, Osuji,

 

Támadók:Inzaghi, Kakà, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho

 

Nem nevezték: Abbiati, Favalli, Maldini, Zambrotta, Ambrosini, Pirlo, Pato

 

Sérültek: Nesta, Kaladze, Gattuso, Borriello.

 

acmilan.com

 

Thiago Silva bemutatkozik

 

Link to comment
Share on other sites

Kezdőcsapatok:

HANNOVER: Enke; Pinto, Eggimann, Fahrenhorst, Rausch; Rosenthal, Balitsch, C. Schulz, Huszti; Forssell, Hanke

MILAN: Dida; Bonera, Senderos, Thiago Silva, Antonini; Beckham, Emerson, Flamini; Ronaldinho; Shevchenko, Inzaghi

 

Félidőben: Hannover 1 - 0 AC Milan

Gól: Huszti Szabolcs :P

Link to comment
Share on other sites

Hát idáig Beckham, Seva, Pippo és Dida kivételével ez megint egy totyogós Milan :S Nem az a Milan amit az uccsó kb 3 mérkőzésen láttunk :S (Persze mondhatnánk hogy nem azok az emberek játszanak, de akkor is !) Remélem a 2. félidőben jobban fognak játszani!! Forza Milan!! :D

Link to comment
Share on other sites

Igen-igen-igen. Végre Pippo is visszatért, Sheva... még nem az igazi de bizzunk benne, Kaka-n is látszott hogy sokkal felszabadultabb de mind tudjuk miért, és See is szépen játszott, mostanában elég hullámzó a játéka. A többiekről... hát hozták amit kellett bár Flamini nem az igazi.

Thiago Silva megérte leigazolni, Nesta visszatértével alakulni fog a védelem. Bár igaz még Thiago nem játszik az idényben.

Link to comment
Share on other sites

Azt hiszem a 3 pontot megint elkönyvelhetjük. :) Forza MILAN!!

Per pillanat az állás : Bologna - Milan 1:4

Gólok:

9' Di Vaio (Büntető)

13' Seedorf

17'(Büntető) Kaká

43'Kaká

60'Beckham

Remélem a hátralevő időben, elsül még egy-két Milan játékos lába :D

Link to comment
Share on other sites

Igen, de neten tudod nézni az összes meccset!:D Majd rakok linkeket!

A meccs egyébként jó volt jól játszottak, Beckham-et most láttam igazán játszani a milanban, arról nem is beszélve, hogy gólt is lőtt. Antonini, Senderos is alakulnak. A többiek hozták a tőlük elvárhatót. Bár egy Pato gól hiányzott számomra, mert miért ne lőne minden meccsen gólt.

Link to comment
Share on other sites

Pedig ha ismered az oldalt és a fórumot szoktad olvasgatni, akkor meccs előtt mindig ottvan nem egy link ahol tudod nézni... és elég jó minőségben is vannak. Angol vagy olasz kommentátorral. Sőt a fórumon az is le van írva hogy milyen progi kell a meccshez, ha kell, (mostanában nem kell már a TVAnts és társai...).

No de hálistennek nem kell sokat ehhez folyamodnunk mert elég szép számban adja a SportTv a meccseket!:D

Link to comment
Share on other sites

A kis pofátlanok, a Roma meccsét közvetítették, de szerdán, a hétközi fordulóban legalább a Milan meccsét adják, köszönhetően elsősorban a hazai Milan-szurkolóknak. Kaká az átigazolásos ügyek után nagyon megmutatta: dupla és gólpassz. És ezzel a góllal Beckham is bizonyította, hogy volt értelme őt idehozni (bár ezt azért az eddigi meccsei is alapján lehetett látni)

Link to comment
Share on other sites

Hát ezt nem hiszem el..A f**z kivan hogy le X-el a csapat ezzel a ku*** Genoával :@ De Ancelotti is minek viszi le Patot????A Roma ellen is ez volt, vezettünk leviszi PAtot utánna kapunk egy kur** gólt, és egyszerűen nem tudunk támadni, mert nincs elől senki :@ Nem hiszem el hogy ezt nem veszi észre?? Vagy csak én akadok meg ezen nem tudom de kur** idegesít :@ De az a legidegesítőbb hogy a Juve is kikap, de az a szarkázi Inter bezzeg még emberhátrányba is nyer hogy a........ááááááá... mind1. Inkább nem is írok már semmit!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Már megint azon ment el egy meccs, hogy a csapat már elkönyvelte, hogy megvan a győzelem, és a végén egyenlíteni tudott az ellenfél (így volt ez pl. a Lecce ellen is). Itt volt az esély, hogy pontszámban beérjük a Juvét, erre elszalasztottuk a lehetőséget. De legalább 1 ponttal így is csökkent a hátrányunk, az Inter viszont 8 ponttal megy... :(

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...