Jump to content
PirateClub.hu

joda

Veterán
  • Pontszám

    28
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

joda's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. joda

    Filmajánló

    Fura egy Topic ez! bár kinek mit tetszett és mit akar másokkal megnézetni... A La vita è bella(Az élet szép) valóban az a film amit illik látni! Na de a G.I. Joe meg a Pite 7 bár nem mondom, hogy rosszak mert nem, de én itt a mi 20 körüli és fiatalabb korosztályunk által alig látott filmeket vártam. Mint pl.: Keresztapa Trilógia Ponyvaregény Blöff A jó a rossz és a csúf Amerikai história X A nagy Lebowski A remény rabja És persza a Casablanca és mondjuk aki ezeket a filmeket és hamár Pite akkor az 1 nem 4,5,6...∞ és akkor lesz összehasonlítási alapja a mai filmekkel
  2. Azthiszem mindent leírtatok bár egy új film kimaradt: Leszbikus vámpírok gyilkosai - aminek asszem a magyar szinkron is nagyon is sokat segített... Azthiszem mindent leírtatok bár egy új film kimaradt: Leszbikus vámpírok gyilkosai - aminek asszem a magyar szinkron is nagyon is sokat segített...
  3. joda

    A.C. Milan

    Méghogy kötelező. A 10 legjobban kereső focisták közül 4-en a Milan-ban vannak, vagyis egy újabb ilyen szezon úgy hogy most is szólnak arról hírek, hogy anyagi gondokkal küzdenek. Egy újabb BL nélküli évvel a Milan a padlóra kerülhetne, bár a nyáron hatalmas átalakítások lesznek a csapattal. Viszont a mai nap Galliani szinte 100%-osra veszi, hogy Ancelotti marad jövőre is. Amivel én sok emberrel ellentétben egyetértek, és amint helyreáll a csapat hátha Ancelotti is felhagy végre a "karácsonyfával" - elég az karácsonykor - és áttér 2 csatáros játékra, amibe bízok hogy sikert is hozhat akár, főleg ha Pato mellé kap a nyáron egy másik klasszist.
  4. joda

    A.C. Milan

    A vérszegény szó se jó erre amit tegnap este produkáltak, nincs ember akit kiemelhetnék, vagy olyan momentum ami emlékezetes lehetne, talán Ancelotti labdaelrugása, vagy Navarro és Contini produkciója, ami nagyon jól jött volna nekünk ha egy kicsit erősebben piszkál bele a labdába.
  5. joda

    A.C. Milan

    Igen szép győzelem volt, méltó ehhez a hétvégéhez, MIVEL. Megalakult az AC Milan Szurkolói Egyesület. Tegnap délután 60ember részvételével, ami valljuk be nem kevés kezdetnek. Akit érdekel az látogasson el az acmilan.hu-ra és ott minden kérdésére választ kap.
  6. joda

    A.C. Milan

    Igen Viudes-re gondolsz. Hát kíváncsi lettem volna hogy mit tud, de ha marad a sok sérült és Inzaghi meg Pato szerzi a gólokat, akkor lesz esélyük bemutatkozni a fiataloknak is. Mellesleg már játszott barátságos meccseken. Ancelottit meg nem tudom miért támadjátok mindig, egy fél keretből is sikerült kihoznia a maximumot. Az meg hogy Beckhamet irányítóként játszatta nagyon be jött, védekezésben meg sikerült az nyújtania amit mondjuk Ronaldinho szokott jobb napjain, elég sokat futott hátra. Antoninit meg hamarabb kellett volna felhoznia mert míg Bonera csak védekezett azalatt a pár perc alatt rengeteget ment előre és kapta is a labdát akárcsak Zambrotta, aki ugye kivette a részét így rendesen a 3. gólból. Super Pippo meg hozta azt amit mindig is "elvárunk" tőle, na és persze már csak 2-t kell rúgnia hogy megszülessen 300. gólja. Persze nem akarok mindenkiről írni, de még meg kell említsem Maldinit aki bár már látszik rajta a kor, de sok 20 éves örülne ha így játszana mint ő most , de a védelem nagyon gyenge így bár ezt tudjátok, Nesta kapcsán meg amennyiben visszatér én személy szerint előre félek hogy ez a hosszú idő mennyire húzta le a játékát. Viszont itt nem láttam hogy ki lenne írva, úgyhogy jelzem hogy most szombaton megalakul az AC Milan Egyesület, a név még nem dőlt el. Szóval aki bármilyen indíttatásból részt szeretne venni az látogasson el az acmilan.hu-ra. Ott minden gyönyörűen le van írva ezzel kapcsolatban, és ha kérdése van valamivel kapcsolatban tegye fel akár itt vagy az ottani fórumon.
  7. joda

    A.C. Milan

    Hát mint minden barátságos meccsen! A meccs nem volt életem legjobb meccse, az első félidőben mind a két csapat ellötyögött. A második félidő valóban jobb volt de ezt bizonyítja az is hogy a 4gól ott született. Beckham egyre jobban beleillik a csapatba és ami fontos hogy alakul a maradása is. Darmian, Cardacio - őket kisebb csapatok ellen kéne néha játszatni tétmeccsen is. Senderos vagy nincs formában még mindig vagy ilyen és ha igen akkor nemtom miért kellett - sérült játékost leigazolni (hozzáteszem az Arsenálban nem figyeltem hogy játszik). Viszont Thiago Silva az az egy állat a 2 meccs alapján kb ennyit tudok megállapítani, és még fiatal. A többiekről semmi új nincs... vagyis Sheva játéka alakul(gat)! Mindenesetre elment a meccs bár nem döntetlent vártam.
  8. joda

    A.C. Milan

    Pedig ha ismered az oldalt és a fórumot szoktad olvasgatni, akkor meccs előtt mindig ottvan nem egy link ahol tudod nézni... és elég jó minőségben is vannak. Angol vagy olasz kommentátorral. Sőt a fórumon az is le van írva hogy milyen progi kell a meccshez, ha kell, (mostanában nem kell már a TVAnts és társai...). No de hálistennek nem kell sokat ehhez folyamodnunk mert elég szép számban adja a SportTv a meccseket!
  9. joda

    A.C. Milan

    Igen, de neten tudod nézni az összes meccset! Majd rakok linkeket! A meccs egyébként jó volt jól játszottak, Beckham-et most láttam igazán játszani a milanban, arról nem is beszélve, hogy gólt is lőtt. Antonini, Senderos is alakulnak. A többiek hozták a tőlük elvárhatót. Bár egy Pato gól hiányzott számomra, mert miért ne lőne minden meccsen gólt.
  10. joda

    NFL - Amerikai foci

    Igen edzés-edzés... és ha jól tudom a BpWolves és a Debrecen Gladiators is nyílt napokat tart februárban, nézz utána a honlapjukon. Vagy inkább olyan csapatok honlapján ami hozzád közel van.
  11. joda

    A.C. Milan

    Igen-igen-igen. Végre Pippo is visszatért, Sheva... még nem az igazi de bizzunk benne, Kaka-n is látszott hogy sokkal felszabadultabb de mind tudjuk miért, és See is szépen játszott, mostanában elég hullámzó a játéka. A többiekről... hát hozták amit kellett bár Flamini nem az igazi. Thiago Silva megérte leigazolni, Nesta visszatértével alakulni fog a védelem. Bár igaz még Thiago nem játszik az idényben.
  12. joda

    A.C. Milan

    22:53 – Silvio Berlusconi épp most közölte: Kaká nem eladó! „Kaká számára a pénz nem minden, velünk marad, mert vannak fontosabb dolgok az életében. Megadtuk neki a lehetőséget, hogy ha akar, távozzon, de számára léteznek magasabb szempontok is, mint a pénz." 23:30 – Megszólalt Adriano Galliani Milan-főnök is. „A szív győzedelmeskedett az ész felett. Minden Milan-szurkoló hálás lehet Silvio Berlusconi elnök úrnak, neki köszönhető, hogy nem a gazdasági érvek győztek. Nagy volt a kísértés, hiszen csillagászati összegről volt szó, de most már a bajnoki cím megszerzése a célunk." NSO.hu uhh...hálistennek, és remélem ez nem változik már - Vagyis ennek kb. tényleg az volt a lényege hogy 2-3 hete a címlapon van a csapat - hírverés. A fiorentina elleni meccs előtt se látszott Kakán hogy izgulna e miatt. Ő tudta szerintem amin mi hetek óta izgulunk.
  13. joda

    NFL - Amerikai foci

    Hát igen a Steelers-be biztos voltam. Viszont a Cardinals meglepett egy cseppet. Hát igen Polamalu... aki látta akár a ma hajnali vagy bármely más meccsen az tudja mire képes. Big Ben nos nem a kedvenc irányítóm de a kedvenc csapatomé... remélem 2 hét múlva meglesz a 6. Super Bowl győzelmük és a Cadillacat (nekem adják:D) nah jó Pittsburgh-inek!
  14. joda

    Mi volt a jeletek az oviba? :D

    gombaaa (magic mashroom)
×
×
  • Create New...